Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahh kuzum dun mu geldilerr allah yardim etsin . Neyse bak Ata geldiyse sorun yok :)

Pazar ve market alışverişini yaptık eşimle n Kdr harcadık bilmiyorum eşim verdi hepsini
Akşama da balık yapacam
@gülfemhatun akşam maç varmış maalesef bizde de ya

Komsum kahveye cagirdi hic gidesim yok keyfim yok pek.
Dokunmasalar yatsam uyusam.
Ama kizi falanda gelmis gitmesem ayip olur 1 saat oturur gelirim.
Boyle keyfim olmayinca kimseyi gormek falan istemiyorum ben.
Dokunmasinlar bana

Komsum kahveye cagirdi hic gidesim yok keyfim yok pek.
Dokunmasalar yatsam uyusam.
Ama kizi falanda gelmis gitmesem ayip olur 1 saat oturur gelirim.
Boyle keyfim olmayinca kimseyi gormek falan istemiyorum ben.
Dokunmasinlar bana
bazen oluyor öyle belki kafan dağılır iyi gelir canım
mutlu haftasonları kızlar
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah
dün aylar sonra ilk kez avm gittim lc den eşime 2 pantolon 2 tişört aldık kendime ise sadece bir tayt aldım çocuklara sadece baktım daha önce alıp giymediğim bir tuniği ve eşime aldığımız tişört vardı büyük geldi onu geri verdik 90 tl ödedik.dönüşte yağmurluydu 17 tl taksi parası verdik.orda da karnımızı doyurduk 30 da oraya.iyi geldi ama bir nefes aldım

Dün gece 23:30'da geldiler. Sabah kahvaltı, bulaşık yıka sofra topla, ardından kahve faslı, sonra öğle yemeği, gene bulaşık ve toplama. Mutfaktan çıkamadım valla.
kolay gelsin canım.bana gelse gelse görümcemler kayınvalidemler ve bizimkiler gelir yatılı onlarda benden çok iş yapar yemek yapar sen çocuklara bak derler sağolsunlar

Selam kızlar,
Para harcamadan yapılan etkinliklere bayılıyorum. Bugün annem ve teyzem ile birlikte tiyatroya gideceğiz. Biletler için para ödemedik. Bu sıralar biraz açılmıştım zaten iyi oldu.

"Bir kitap bir bilet" kampanyası başlatmış belediye. Her türlü kitabı kabul ediyorlar. Kütüphanesi olmayan bir okul için toplanıyor sanırım yine.

kolay gelsin canım.bana gelse gelse görümcemler kayınvalidemler ve bizimkiler gelir yatılı onlarda benden çok iş yapar yemek yapar sen çocuklara bak derler sağolsunlar
Bana pek yardım eden olmuyor. Genelde kendim uğraşıyorum. Epey yorucu oluyo o yüzden canım

Bana pek yardım eden olmuyor. Genelde kendim uğraşıyorum. Epey yorucu oluyo o yüzden canım
Kolay gelsin sana canım. Gelen misafir için hazırlık yap, topla, yıka ev sahibi mutfaktan çıkamıyor, benim eşimin aileside hiç yardım etmezler ondan sonrada çok yoruldun gel otur derler.

Kimseye anlatilmıyor anlatsam da karsimdaki sanki benim duygularımı anlamıyor gibi geliyor...
Allah kimseye dermansız dert vermesin.
İsteyen herkesehayirlisiyla bebek nasip etsin Rabbim...
Canim bizim dua hgrubunda isteyen 3-4 arkadasimizin cocugu oluyor bak umidini kaybetme. Hhamile haberlerini duyunca cok mutlu oluyorum maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…