- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Ahh kuzum dun mu geldilerr allah yardim etsin . Neyse bak Ata geldiyse sorun yok :)Merhaba Hanımlar,
Bizim evde metrekareye bir kişi düşüyor şu anSabahtan bu yana 2 makine bulaşık makinesi çalıştı. Evde her yer karnan çorman. Yatılı misafirlerimizin tek iyi yanı, ev hediyesi olarak, gelirken bir ata altın getirmişler. Böylece bu ay 3 tane ata altınım oldu.
Bu hafta günüm var. Sıra ben de. 1500 TL gelecek, hiç dokunmadan altına çevirmek niyetindeyim bakalım.
bazen oluyor öyle belki kafan dağılır iyi gelir canımKomsum kahveye cagirdi hic gidesim yok keyfim yok pek.
Dokunmasalar yatsam uyusam.
Ama kizi falanda gelmis gitmesem ayip olur 1 saat oturur gelirim.
Boyle keyfim olmayinca kimseyi gormek falan istemiyorum ben.
Dokunmasinlar bana
Dün gece 23:30'da geldiler. Sabah kahvaltı, bulaşık yıka sofra topla, ardından kahve faslı, sonra öğle yemeği, gene bulaşık ve toplama. Mutfaktan çıkamadım valla.Ahh kuzum dun mu geldilerr allah yardim etsin . Neyse bak Ata geldiyse sorun yok :)
kolay gelsin canım.bana gelse gelse görümcemler kayınvalidemler ve bizimkiler gelir yatılı onlarda benden çok iş yapar yemek yapar sen çocuklara bak derler sağolsunlarDün gece 23:30'da geldiler. Sabah kahvaltı, bulaşık yıka sofra topla, ardından kahve faslı, sonra öğle yemeği, gene bulaşık ve toplama. Mutfaktan çıkamadım valla.
Sağol canımelecda kolay gelsin
Biraz kendimi toparladim
Sabahki duygusalligim biraz biraz gitti gibi
17.30 da pilates dersim var
4 odayı supurcem inşallah yetisirim
Opuyorum
Bana pek yardım eden olmuyor. Genelde kendim uğraşıyorum. Epey yorucu oluyo o yüzden canımkolay gelsin canım.bana gelse gelse görümcemler kayınvalidemler ve bizimkiler gelir yatılı onlarda benden çok iş yapar yemek yapar sen çocuklara bak derler sağolsunlar
Kolay gelsin sana canım. Gelen misafir için hazırlık yap, topla, yıka ev sahibi mutfaktan çıkamıyor, benim eşimin aileside hiç yardım etmezler ondan sonrada çok yoruldun gel otur derler.Bana pek yardım eden olmuyor. Genelde kendim uğraşıyorum. Epey yorucu oluyo o yüzden canım
Canim bizim dua hgrubunda isteyen 3-4 arkadasimizin cocugu oluyor bak umidini kaybetme. Hhamile haberlerini duyunca cok mutlu oluyorum maşallah.Kimseye anlatilmıyor anlatsam da karsimdaki sanki benim duygularımı anlamıyor gibi geliyor...
Allah kimseye dermansız dert vermesin.
İsteyen herkesehayirlisiyla bebek nasip etsin Rabbim...
Canım tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah. Ben çok zor dönemlerden geçtim kıymetini çok iyi bilirim.kızlar beni de alin araniza ... Gözlerim yasli çok duygusalim bugün nedeni bebek özlemi...
Anneler ve anne adayları çok sanslisiniz...
Kolay gelsin kalabalık zor iş. Neyseki iyi bir hediye gelmişDün gece 23:30'da geldiler. Sabah kahvaltı, bulaşık yıka sofra topla, ardından kahve faslı, sonra öğle yemeği, gene bulaşık ve toplama. Mutfaktan çıkamadım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?