Aynı model benimkiler deKolay gelsin sana canım. Gelen misafir için hazırlık yap, topla, yıka ev sahibi mutfaktan çıkamıyor, benim eşimin aileside hiç yardım etmezler ondan sonrada çok yoruldun gel otur derler.
Boğaz tokluğuna çalışmamış oldum bariKolay gelsin kalabalık zor iş. Neyseki iyi bir hediye gelmiş
İşim Allah'a kalmayaydı da şu kullar azcık yardım edeydi iyiydi de napalım artık
peki şafak belli mi canım?saydıkça daha rahat edebılırsınİşim Allah'a kalmayaydı da şu kullar azcık yardım edeydi iyiydi de napalım artık
Tchibo'nun ürünleri genel olarak çok mantıklı canım. Ben epey alışveriş yapıyorum ordan.
Şafak yarın akşam 17:00 civarı. Bir kahvaltı, bir öğle yemeği sonra sepet havası inşallahpeki şafak belli mi canım?saydıkça daha rahat edebılırsın
3 haftada bir mielecda canım kolay gelsin neyse sonuçta altın gelmiş
3 haftada bir yatılı misafirim gelir düzenli iyi hoş ama hareket etmek çok zor oluyor
kolay gelsin canım
Hayirli olsun iyi yaapmissin hangi marka ve kaca aldin bende dusunuyorumelecda kolay gelsin
Bugün Güneş gözlüğü aldım. Bayağı bi para bayıldım. Pişman mıyım değil miyim bilmiyorum. Bir taraftan aman ne gerek vardı diyorum bir taraftan da olur ara sıra diyorum. Kafamda deli sorular...
Teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun.Hayirli olsun iyi yaapmissin hangi marka ve kaca aldin bende dusunuyorum
canım hangi dua grubu kadınlar kulübünde mi? Beni de ekler misin?Canim bizim dua hgrubunda isteyen 3-4 arkadasimizin cocugu oluyor bak umidini kaybetme. Hhamile haberlerini duyunca cok mutlu oluyorum maşallah.
inşallah canım senin de hayirlisiyla doğdun inşallah iki kız mi gelecekti yanlış mi hatırlıyorum??Canım tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah. Ben çok zor dönemlerden geçtim kıymetini çok iyi bilirim.
Iyi gunlerde kullan iyi yapmissin.nivea deodaratn bende kullabiyorum hafif hos kokusu var.O şubeye özel nivea deodarantlar 6.99du bende iki tane aldım birde bir ruj hediye ettiler iyi ki gitmisim dedim :)
Evet canım şuanda burdalar kaynım ve oğlu3 haftada bir mi
İki oğlan kısmetse inşallah canım.canım hangi dua grubu kadınlar kulübünde mi? Beni de ekler misin?
inşallah canım senin de hayirlisiyla doğdun inşallah iki kız mi gelecekti yanlış mi hatırlıyorum??
Ellerine sağlık canım, aldım bir bardak çayını.Günaydın kızlar çaylar kahveler bugün benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?