Küçük Düşün Büyük Olsun!

İşim Allah'a kalmayaydı da şu kullar azcık yardım edeydi iyiydi de napalım artık
Tchibo'nun ürünleri genel olarak çok mantıklı canım. Ben epey alışveriş yapıyorum ordan.
peki şafak belli mi canım?saydıkça daha rahat edebılırsın

kızlar bir kaç gün önce kızımın bacaklarında acayip morluklar fark ettim
normalde de oluyordu ama bu defa çok fazlaydı
düştün mü dedim yk diyor
elliyorum ağrıyor mu diyorum hayır diyor
okulda birimi vurdu diyorum yok ama çok korktum
neyse dün dr götürdük kan tahlili falan dr bir şey yok ama siz yinede takip edin falan dedi içim rahatladı

Slm hanımlar bugün 67 kebapçıya yemeğe 3 TL de bahşiş verdim.40 TL ye 10 tane küpe aldım 5 TL ye kağıt turturgacı aldım 20 TL otobüs kartına yükledim.22 TL ye miğrostan 2 tane krem aldım 3.45 de çikolata aldım.Toplam 160.45 TL ile günü kapattım.

Hayirli olsun iyi yaapmissin hangi marka ve kaca aldin bende dusunuyorum

Hayirli olsun iyi yaapmissin hangi marka ve kaca aldin bende dusunuyorum
Teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun.
Rayban 540 tl. Bir tane daha vardı. Onu da çok beğendim. Kahve rengi Vogue idi. 250 ye veririm dedi. Hala düşünüyorum. Gerek Yok aslında. Çünkü kahve gözlüğüm var. Açgözlülük oluyor biraz.

Canim bizim dua hgrubunda isteyen 3-4 arkadasimizin cocugu oluyor bak umidini kaybetme. Hhamile haberlerini duyunca cok mutlu oluyorum maşallah.
canım hangi dua grubu kadınlar kulübünde mi? Beni de ekler misin?

Canım tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah. Ben çok zor dönemlerden geçtim kıymetini çok iyi bilirim.
inşallah canım senin de hayirlisiyla doğdun inşallah iki kız mi gelecekti yanlış mi hatırlıyorum??

Bugün işlerini yetiştirdim
Pilatese gittim
Öyle biseyki pilates yaparken ağrıdan kivraniyorsun
Ama bitince hic bir şey hissetmiyorsun
Hafifliyorsun yani
15dk spor salonunda toplamda 3.5 saat yürüyüş yaptım bugün
Bakalım yarin etkisini görebilecek miyim kilo verme açısından?

Vee dun konusmustuk ya baya
Watsonsa gittim burada bi şubesine %50 indirim vardı
Bende gittim tüm ihtiyaclarimi aldım toplamda 137 tuttu karta da 20 TL puan eklediler yani aldıkları bana 117 te geldi. Bir ara düşündüm acaba çok mu harcadim diye sonrada dedim ki amannnn boşver kirk yılda bir olur bu kadarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…