Ben de rayban aldım en son çok beğenerek takıyorum. Ondan önce aldıklarım duruyor bir kenarda gene atamıyorum veremiyorum birine. üstelik kullanmıyorum onları hiç.Teşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun.
Rayban 540 tl. Bir tane daha vardı. Onu da çok beğendim. Kahve rengi Vogue idi. 250 ye veririm dedi. Hala düşünüyorum. Gerek Yok aslında. Çünkü kahve gözlüğüm var. Açgözlülük oluyor biraz.
Hayırlı olsunTeşekkür ederim. Daha güzelleri senin olsun.
Rayban 540 tl. Bir tane daha vardı. Onu da çok beğendim. Kahve rengi Vogue idi. 250 ye veririm dedi. Hala düşünüyorum. Gerek Yok aslında. Çünkü kahve gözlüğüm var. Açgözlülük oluyor biraz.
Bana pek yardım eden olmuyor. Genelde kendim uğraşıyorum. Epey yorucu oluyo o yüzden canım
herkes bir işin ucundan tutsa çok ta iyi vakit geçirebiliyor aslında,keşke öyle yapsalarKolay gelsin sana canım. Gelen misafir için hazırlık yap, topla, yıka ev sahibi mutfaktan çıkamıyor, benim eşimin aileside hiç yardım etmezler ondan sonrada çok yoruldun gel otur derler.
geçmiş olsun canım bnim kızımda sürekli burnunu kaşıyor netten baktım aile hekimide dedi parazit olabilirmiş ya da demir eksikliği.tahlil yapılacak bakalım.garip garip şeylerle karşılaşıyoruz çocuk büyütürken,Rabbim beterinden korusunkızlar bir kaç gün önce kızımın bacaklarında acayip morluklar fark ettim
normalde de oluyordu ama bu defa çok fazlaydı
düştün mü dedim yk diyor
elliyorum ağrıyor mu diyorum hayır diyor
okulda birimi vurdu diyorum yok ama çok korktum
neyse dün dr götürdük kan tahlili falan dr bir şey yok ama siz yinede takip edin falan dedi içim rahatladı
şimdiden gözünaydın canım :)Şafak yarın akşam 17:00 civarı. Bir kahvaltı, bir öğle yemeği sonra sepet havası inşallah
güle güle kullan canım olur ara sıra kısmı daha iyi boşver :)@elecda kolay gelsin
Bugün Güneş gözlüğü aldım. Bayağı bi para bayıldım. Pişman mıyım değil miyim bilmiyorum. Bir taraftan aman ne gerek vardı diyorum bir taraftan da olur ara sıra diyorum. Kafamda deli sorular...
güle güle kullan canım sana da olur ara sıra diyorum :)Bugün işlerini yetiştirdim
Pilatese gittim
Öyle biseyki pilates yaparken ağrıdan kivraniyorsun
Ama bitince hic bir şey hissetmiyorsun
Hafifliyorsun yani
15dk spor salonunda toplamda 3.5 saat yürüyüş yaptım bugün
Bakalım yarin etkisini görebilecek miyim kilo verme açısından?
Vee dun konusmustuk ya baya
Watsonsa gittim burada bi şubesine %50 indirim vardı
Bende gittim tüm ihtiyaclarimi aldım toplamda 137 tuttu karta da 20 TL puan eklediler yani aldıkları bana 117 te geldi. Bir ara düşündüm acaba çok mu harcadim diye sonrada dedim ki amannnn boşver kirk yılda bir olur bu kadarı
Ay hadi bakalım az kalmış cnmŞafak yarın akşam 17:00 civarı. Bir kahvaltı, bir öğle yemeği sonra sepet havası inşallah
Benimki rayban kemik çerçeveli :) geçen sene aldım yeni çıkmış bir modeldi. Ben kemik seviyorum.Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar
mavimli aldım çayından
M maviduvar1 hayırlı olsun cnm. Bnde almak istiyorum rayban damla modeli var ama Bi model daha Begendim kemik çerçeveli gecen yıldan beri bakıyorum seninki hangi modeli merak ettim paylaşır mısınBi de hangi mağazadan aldın Atasuna bakmıştım en son ben
Çok teşekkür ederim.Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar
mavimli aldım çayından
M maviduvar1 hayırlı olsun cnm. Bnde almak istiyorum rayban damla modeli var ama Bi model daha Begendim kemik çerçeveli gecen yıldan beri bakıyorum seninki hangi modeli merak ettim paylaşır mısınBi de hangi mağazadan aldın Atasuna bakmıştım en son ben
Evet aynı modelden bahsediyorız bnce:)Benimki rayban kemik çerçeveli :) geçen sene aldım yeni çıkmış bir modeldi. Ben kemik seviyorum.
Baktım şimdi cnm tarz Bi modelmişÇok teşekkür ederim.
Ben buradan bir optikten aldım. Hekzagonal model. Gümüş rengi ve aynalı.
Şimdiden hayırlı olsun.Merhaba hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum. Uzun zamandır satmak istediğimiz 2+1 dairemiz vardı İzmir-Çiğli'de inanınki kutu gibi derler ya öyle bir evdi. Kızlarım metroya uzak diye oturmak istemediler. Malum ülkemizde yaşanan kadınlar üzerindeki olaylardan dolayı, hiç taşınmadan satmaya karar verdik ama bir türlü satamadık. Neyse hayırlı bir müşterimiz nihayet çıktı. Ve vuslat evimizi sattık.Ama daha büyük sıkıntı başladı ev arıyoruz gidiyoruz, ilanda verilen bilgilerle gidip gördüğümüz evlerin birbirine zerre benzememesi. Neyse hafta sonu eşim,ben ve iki kızım internetten bulduğumuz evi görmeye gittik. Ev sıfır bina dubleks geçiyor ama alakası yok küçük oluşu bir yana binanın arka tarafına bakıyor ev metroya çok yakın ama hiç içime sinmedi ve eşim kızlarımda benim gibi düşününce emlakçıya teşekkür edip, moral bozukluğu ile evden ayrıldık. Eşime dedim buraya kadar geldik başka bakalım biraz yürüyelim dedim ve köşe bir daire yeni bitmek üzere içeri girdik işçilere sorduk burada satılık varmı diye varmış yapan müteahhide ulaştık. 1+1 açık mutfak küçük bir balkonu var ve kızlarım çok beğendi, çünkü metroya 100 metre kadar. Ama ev fiyatları iyice uçmuş metro ve üniversite olması sebebiyle anlaştık. Ama eksiğimiz çok üçte birini kredi çekeceğiz. Olsun ben yine de çok mutluyum. Ailecek içimize sindi, Çarşamba günü sözleşme yapacağız.Darısı ev isteyenlerin başına nasip olsun. Biraz uzun oldu, ama buraya yazarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
Merhaba hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum. Uzun zamandır satmak istediğimiz 2+1 dairemiz vardı İzmir-Çiğli'de inanınki kutu gibi derler ya öyle bir evdi. Kızlarım metroya uzak diye oturmak istemediler. Malum ülkemizde yaşanan kadınlar üzerindeki olaylardan dolayı, hiç taşınmadan satmaya karar verdik ama bir türlü satamadık. Neyse hayırlı bir müşterimiz nihayet çıktı. Ve vuslat evimizi sattık.Ama daha büyük sıkıntı başladı ev arıyoruz gidiyoruz, ilanda verilen bilgilerle gidip gördüğümüz evlerin birbirine zerre benzememesi. Neyse hafta sonu eşim,ben ve iki kızım internetten bulduğumuz evi görmeye gittik. Ev sıfır bina dubleks geçiyor ama alakası yok küçük oluşu bir yana binanın arka tarafına bakıyor ev metroya çok yakın ama hiç içime sinmedi ve eşim kızlarımda benim gibi düşününce emlakçıya teşekkür edip, moral bozukluğu ile evden ayrıldık. Eşime dedim buraya kadar geldik başka bakalım biraz yürüyelim dedim ve köşe bir daire yeni bitmek üzere içeri girdik işçilere sorduk burada satılık varmı diye varmış yapan müteahhide ulaştık. 1+1 açık mutfak küçük bir balkonu var ve kızlarım çok beğendi, çünkü metroya 100 metre kadar. Ama ev fiyatları iyice uçmuş metro ve üniversite olması sebebiyle anlaştık. Ama eksiğimiz çok üçte birini kredi çekeceğiz. Olsun ben yine de çok mutluyum. Ailecek içimize sindi, Çarşamba günü sözleşme yapacağız.Darısı ev isteyenlerin başına nasip olsun. Biraz uzun oldu, ama buraya yazarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?