Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de rayban aldım en son çok beğenerek takıyorum. Ondan önce aldıklarım duruyor bir kenarda gene atamıyorum veremiyorum birine. üstelik kullanmıyorum onları hiç.

Hayırlı olsun

Bana pek yardım eden olmuyor. Genelde kendim uğraşıyorum. Epey yorucu oluyo o yüzden canım

Kolay gelsin sana canım. Gelen misafir için hazırlık yap, topla, yıka ev sahibi mutfaktan çıkamıyor, benim eşimin aileside hiç yardım etmezler ondan sonrada çok yoruldun gel otur derler.
herkes bir işin ucundan tutsa çok ta iyi vakit geçirebiliyor aslında,keşke öyle yapsalar

geçmiş olsun canım bnim kızımda sürekli burnunu kaşıyor netten baktım aile hekimide dedi parazit olabilirmiş ya da demir eksikliği.tahlil yapılacak bakalım.garip garip şeylerle karşılaşıyoruz çocuk büyütürken,Rabbim beterinden korusun

Şafak yarın akşam 17:00 civarı. Bir kahvaltı, bir öğle yemeği sonra sepet havası inşallah
şimdiden gözünaydın canım :)
güle güle kullan canım olur ara sıra kısmı daha iyi boşver :)
güle güle kullan canım sana da olur ara sıra diyorum :)

günaydın kızlar mutlu pazarlar...

Günaydın kızlar Benim de bugün kahvaltıya misafirim var . Arkadaşlarımız kahvaltıya gidelim dedi biz de eve çağırdık böylece kahvaltı parası vermemiş olcaz. Sonra da sahile yürüyüşe gidicez hep beraber . :) dün akşam da disardaydik onlarla ama çok harcamadik iyi oldu değişiklik ... herkese selam akşam yazarim

Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar
mavimli aldım çayından
M maviduvar1 hayırlı olsun cnm. Bnde almak istiyorum rayban damla modeli var ama Bi model daha Begendim kemik çerçeveli gecen yıldan beri bakıyorum seninki hangi modeli merak ettim paylaşır mısın Bi de hangi mağazadan aldın Atasuna bakmıştım en son ben

Benimki rayban kemik çerçeveli :) geçen sene aldım yeni çıkmış bir modeldi. Ben kemik seviyorum.

Çok teşekkür ederim.
Ben buradan bir optikten aldım. Hekzagonal model. Gümüş rengi ve aynalı.

Merhaba hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum. Uzun zamandır satmak istediğimiz 2+1 dairemiz vardı İzmir-Çiğli'de inanınki kutu gibi derler ya öyle bir evdi. Kızlarım metroya uzak diye oturmak istemediler. Malum ülkemizde yaşanan kadınlar üzerindeki olaylardan dolayı, hiç taşınmadan satmaya karar verdik ama bir türlü satamadık. Neyse hayırlı bir müşterimiz nihayet çıktı. Ve vuslat evimizi sattık.Ama daha büyük sıkıntı başladı ev arıyoruz gidiyoruz, ilanda verilen bilgilerle gidip gördüğümüz evlerin birbirine zerre benzememesi. Neyse hafta sonu eşim,ben ve iki kızım internetten bulduğumuz evi görmeye gittik. Ev sıfır bina dubleks geçiyor ama alakası yok küçük oluşu bir yana binanın arka tarafına bakıyor ev metroya çok yakın ama hiç içime sinmedi ve eşim kızlarımda benim gibi düşününce emlakçıya teşekkür edip, moral bozukluğu ile evden ayrıldık. Eşime dedim buraya kadar geldik başka bakalım biraz yürüyelim dedim ve köşe bir daire yeni bitmek üzere içeri girdik işçilere sorduk burada satılık varmı diye varmış yapan müteahhide ulaştık. 1+1 açık mutfak küçük bir balkonu var ve kızlarım çok beğendi, çünkü metroya 100 metre kadar. Ama ev fiyatları iyice uçmuş metro ve üniversite olması sebebiyle anlaştık. Ama eksiğimiz çok üçte birini kredi çekeceğiz. Olsun ben yine de çok mutluyum. Ailecek içimize sindi, Çarşamba günü sözleşme yapacağız.Darısı ev isteyenlerin başına nasip olsun. Biraz uzun oldu, ama buraya yazarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba kızlar bir aralar birikim topiklerine el attım ama bazı sebeplerden n uzak kaldım.. 1 ay sonra düğünüm var ve esas mücadele o zaman başlıcak. Düğün sebebiyle işten de çıktım tek gelirimiz nişanlımınki. Çok şükür baya büyük masrafları atlattık ama cepte de para kalmadı. Evimiz kira 600 tl kredi ödememiz var 600 tl nasıl olcak bilmiyorum belki düğün takılarıyla kredi kapatırız.. Ne zormuş bu işler yanında desteğin olmayınca çok şükür ki eşim kafama göre bana destek.. Allah herkese yardım etsin. Lafı çok uzattım ama demem o ki benim de düğünden sonra yeni ev hanımı olarak idareli olmam ve tasarruf yapmam lazım. O yüzden beni de bolcaa buralarda görebilirsiniz tabi aranıza alırsanız

Hayırlı olsun canım Çiğli'deyim bende.Yılbaşı öncesi kiralık ev çok baktık ve taşındık.Kiralıklar bile çok pahalı,satılıkta baktık ama alamadık.Merkezde olsun dedik bizde,Atasanayi metroya yakın sayılırız.950 dedi 900 e tuttuk 3+1.Umarım ilerde almakta nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…