Küçük Düşün Büyük Olsun!

B besa68 hayirli olsun
M mutlumayis umarim hersey gönlünüzce olsun
Borc buyuk gozuksede goze hepimizi korkutsada baslaninca ödeniyor ama 2 sene ama 5 sene bir sekilde zaman geciyor.
Hepimiz zaman zaman cok sıkıntılar cektik cekiyoruzda olsun yeterki saglik huzur mutluluk olsun.
Her daim gelin hep yazin

Koca hafta sonu hem havanin boyle kapali serin olmasi sebebiyle hemde maddiyat sebebiyle evde gecti.
Evimi supurdum sildim dundende yemegim var pazarada cikmadim bu hafta.
Allah ne verdiyse o pisecek artiik.
Sali gunu salipazarina gidicez annemle
Gezer bi nefes aliriz dedik.
Yine hafta ici bassagligina gidicez esini kaybeden ablaya bu zamanlarda insan sevdiklerini yaninda ister simdi destek olmicaz nezaman olacagiz .

Allah nasip kismet edersede persembe gunu turbe ziyareti var aklimda.

Bu haftayi tum gun bisilerle doldurmak istiyorum kafami dagitmak istiyorum şu ay bitsin istiyorum.
Zulama 20tl daha girdi.
100tl daha gelicek ilerleyen haftalarda.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ödeme kolayligi versin.
Evimize bereket versin

hoşgeldiniz en başında başlamak en güzeli :)

Amin canım bizde evde geçiriyoruz çocuklarla eşim çalışıyor

Bugün bizde evdeyiz. Eşim uyuyor.
Aylık 1600 tl harçlık ayırıyorduk ancak bu ay yetmedi. Mobilyacılara yemek söyledik dışarıdan, biz hafta sonları dışarı çıktık derken bayağı gitti. Ne olur be olmaz diye 1800 ayırmıştık bu ay. Şu anda son 140 tl kaldı. Cumartesiye kadar yetmesi lazım
Cuma günü aylık aldığım altın ve dövizi alacaktım ama çok artmış. Elim gitmedi.

Bugun biz de evde geçirenlerdeniz
Eşim sabah işe gitti geldi kahvaltı yaptık
Temizliği de yaptık
Sırada akşam yemeği derdi var tabi kolay Bişi yapacam bugun
Bzm de elimizde maaşa Kdr cok az para kaldı onla haftayı bitirmek lzm

Bu ay hepimiz metelige kursun atiyoruz desenize.
Nisan bize yaramadı

Dusunuyo insan bu gibi durumlarda disari ciksak yemegi mazotu alisverisi 200tl gider diye.

Biz genelde hafta sonu ist disina cikiyoruz ben buralarda gezeceksek hic cikmayalim diyorum sevmiyorum yakin cevreyi hep ayni yerler avm vs
Benim göl kanyon orman deniz gormem lazim.
Oylede 200-300tl patliyor bize.
Bu ay isteklerimizden cok mantikla hareket ediyoruz bakalim.

Nisan ayı biz de biraz sıkışacak gibiyiz maaşa Kdr 150tlmiz kaldı aramızda paylaşacaz onu da
Mümkün olduğunca az dışarı çıkma ve evde yemek yeme market alışverişini azaltma düşüncelerim var Bi aksilik olmazsa eğer
Yoksa borc için biriktirdiğimiz paraya girmek zorunda kalIcaz ki bunu hiç istemiyorum
Hayırlısı olsun

merhaba fırsat buldukça sessiz sedasız okuyorum sizi.

Iyi gunlerde kullan iyi yapmissin.nivea deodaratn bende kullabiyorum hafif hos kokusu var.
Keske niveanin parfumu de olsa daha kalici olur
aynen canım ama deodorantini da sabah siktm hala azda olsa kokuyor güzel yani

İki oğlan kısmetse inşallah canım.
hayirlisiyla doğmak nasip etsin Allah

hayırlı olsun. kaça aldınız evinizi?
@mavimli @Papatya gozluklerinizin @eyyay sende beğendiğim gözlükleri fotolarni atabilir misiniz? Bende almak istiyorum ama hala kararsizim çok pahalı geliyor 250 falan vermek istemiyorum siz kaça aldiniz ? @Papatya canım sen 500e mi aldın

CAnım ben sana faceden atayım mesaj olarak.
540 a aldım. Çok oldu ama uzun zamandır böyle kaliteli bir gözlğk almamıştım.
Kızlar acayip para harcamak istiyorum. Böyle evdeki herşeyi atayım gardırobumu yeniden doldurayım istiyorum. İmkansız ama olsun ben istiyorum

16:30 gibi gitti misafirler. Ben de evi topladım. Daha yeni oturdum. Eşim de diyoki tren garına götür getir çok yoruldum.

tamam canım.
İçimdeki hislere tercüman oldun bende bend .

Beth18 bnm beğendiğim rayban erika klasik fiyat 250-300arası
Ben rayban damla modeli alalı 7 yıl oldu sanırım verdiğin paraya değiyor cünkü dikkatli kullanıyorsun:)))

teşekkür ederim canım aslında benim küçük kzımda da böyle bir durum var bir ara dr burnunda polip olabilir dedi ama aslında demir eksikliği de var onu hiç söylemedi

eviniz hayırlı olsun

bütün harcamaları ayırdığınız para ile mi yapıyorsun canım
yoksa bir kısmını mı
bende 2 aydır parayı haftalara bölerek kullanmaya çalışıyorum
amam ama market alışverişi giyim gibi şeyler karttan alınıyor
sen nasıl yapıyorsun

benim günümde temizlik ile geçti
misafirler dışarı çıktı bende temizlik ve yemek yaptım
benim günümde dün 15 tl kuaföre verdim
20 tl süte verdim
bu gün harcama yok

Teşekkür ederim inşallah gönlünüze göre bir ev alırsınız. Yakın sayılırız, biz yatırım amaçlı aldık. Arada kalırız çocuklarla birlikte çünkü biz ilçede yaşıyoruz, hafta sonları gidiyoruz, büyük kızımın seminerleri hep İzmir'de oluyor.Küçükkızım da Üniversiteyi kazanırsa kalır diye düşündük. Hayırlısı.

hawar ben market alışverişini kart kesilince toplu yapıyorum. Ay içinde yoğurt yumurta gibi ihtiyaçları yanımdaki harçlık ile alıyorum.
Bu bahsettiğim haftalık 400 tl ile öğle yemekleri, eşimin sigarası, ufak tefek market alışverişi, pazar, benim Kaş bıyık kuaför masrafım karşılanıyor. Bazen dışarda yiyoruz. Onu nakit ödüyoruz. Kıyafeti genelde kartla alıyoruz.
Kart için de belli bir limit koyuyoruz. Onu aşmamaya çalışıyoruz. Ben eşimden daha çok paavharvıyorum ve bunu kabul ediyorum.

Kızlar eve şimdi geldim kahvaltıya gelen misafirlerle dışarı çıktık . Sokak kedileri için mama alip onları besledik parkta sonra yemek yedik avm gittik sonra Kızılayın çadırı vardı ben kök hücre bağışı yaptım eşim de geçen ay yapmıştı diğer arkadaş da kan verdi.
Eşim gecrn ay kan vermişti sonra geçen gün mesaj geldi verdiğiniz kan 3 kişiye hayat oldu diye çok sevindik . :)
Yardımlaşma başkaları için bişeyler yapmak insani en çok mutlu eden şey sanırım
Benim günüm böyle geçti yemek harici bişey ödemedik . Ama çok yoruldum dün de geç yatmıştım Baya. Yarın evde bi sürü iş var . Şimdi de ütü yapıcam sonra uyur kalırım . Hepinize iyi geceler pek katılamadım aranıza bu hafasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…