hoşgeldiniz en başında başlamak en güzeli :)Merhaba kızlar bir aralar birikim topiklerine el attım ama bazı sebeplerden n uzak kaldım.. 1 ay sonra düğünüm var ve esas mücadele o zaman başlıcak. Düğün sebebiyle işten de çıktım tek gelirimiz nişanlımınki. Çok şükür baya büyük masrafları atlattık ama cepte de para kalmadı. Evimiz kira 600 tl kredi ödememiz var 600 tl nasıl olcak bilmiyorum belki düğün takılarıyla kredi kapatırız.. Ne zormuş bu işler yanında desteğin olmayınca çok şükür ki eşim kafama göre bana destek.. Allah herkese yardım etsin. Lafı çok uzattım ama demem o ki benim de düğünden sonra yeni ev hanımı olarak idareli olmam ve tasarruf yapmam lazım. O yüzden beni de bolcaa buralarda görebilirsiniz tabi aranıza alırsanız
Amin canım bizde evde geçiriyoruz çocuklarla eşim çalışıyorKoca hafta sonu hem havanin boyle kapali serin olmasi sebebiyle hemde maddiyat sebebiyle evde gecti.
Evimi supurdum sildim dundende yemegim var pazarada cikmadim bu hafta.
Allah ne verdiyse o pisecek artiik.
Sali gunu salipazarina gidicez annemle
Gezer bi nefes aliriz dedik.
Yine hafta ici bassagligina gidicez esini kaybeden ablaya bu zamanlarda insan sevdiklerini yaninda ister simdi destek olmicaz nezaman olacagiz .
Allah nasip kismet edersede persembe gunu turbe ziyareti var aklimda.
Bu haftayi tum gun bisilerle doldurmak istiyorum kafami dagitmak istiyorum şu ay bitsin istiyorum.
Zulama 20tl daha girdi.
100tl daha gelicek ilerleyen haftalarda.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ödeme kolayligi versin.
Evimize bereket versin
merhaba fırsat buldukça sessiz sedasız okuyorum sizi.bu arada bu gün 52 tl markete verdim, 1 tl ekmek
son 3 günde 165 tl vermişim markete
bide 2 gün önce yeşil mercimek yemeği yapmıştım unutup tuzu iki kere atmışım yiyemedik
tavuklara verdim yemeği
dün yaptığım otlu yemekte güzel oldu güzel bir otmuş
Janita , @bir yudum mutluluk kızlar nerelerdesini iyimisiniz?
aynen canım ama deodorantini da sabah siktm hala azda olsa kokuyor güzel yaniIyi gunlerde kullan iyi yapmissin.nivea deodaratn bende kullabiyorum hafif hos kokusu var.
Keske niveanin parfumu de olsa daha kalici olur
hayirlisiyla doğmak nasip etsin Allahİki oğlan kısmetse inşallah canım.
hayırlı olsun. kaça aldınız evinizi?Merhaba hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum. Uzun zamandır satmak istediğimiz 2+1 dairemiz vardı İzmir-Çiğli'de inanınki kutu gibi derler ya öyle bir evdi. Kızlarım metroya uzak diye oturmak istemediler. Malum ülkemizde yaşanan kadınlar üzerindeki olaylardan dolayı, hiç taşınmadan satmaya karar verdik ama bir türlü satamadık. Neyse hayırlı bir müşterimiz nihayet çıktı. Ve vuslat evimizi sattık.Ama daha büyük sıkıntı başladı ev arıyoruz gidiyoruz, ilanda verilen bilgilerle gidip gördüğümüz evlerin birbirine zerre benzememesi. Neyse hafta sonu eşim,ben ve iki kızım internetten bulduğumuz evi görmeye gittik. Ev sıfır bina dubleks geçiyor ama alakası yok küçük oluşu bir yana binanın arka tarafına bakıyor ev metroya çok yakın ama hiç içime sinmedi ve eşim kızlarımda benim gibi düşününce emlakçıya teşekkür edip, moral bozukluğu ile evden ayrıldık. Eşime dedim buraya kadar geldik başka bakalım biraz yürüyelim dedim ve köşe bir daire yeni bitmek üzere içeri girdik işçilere sorduk burada satılık varmı diye varmış yapan müteahhide ulaştık. 1+1 açık mutfak küçük bir balkonu var ve kızlarım çok beğendi, çünkü metroya 100 metre kadar. Ama ev fiyatları iyice uçmuş metro ve üniversite olması sebebiyle anlaştık. Ama eksiğimiz çok üçte birini kredi çekeceğiz. Olsun ben yine de çok mutluyum. Ailecek içimize sindi, Çarşamba günü sözleşme yapacağız.Darısı ev isteyenlerin başına nasip olsun. Biraz uzun oldu, ama buraya yazarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
16:30 gibi gitti misafirler. Ben de evi topladım. Daha yeni oturdum. Eşim de diyoki tren garına götür getir çok yoruldum.Ay hadi bakalım az kalmış cnm
Sonrasında ev toplana temizlik işi var ana zevkle yapılır o:)
CAnım ben sana faceden atayım mesaj olarak.aynen canım ama deodorantini da sabah siktm hala azda olsa kokuyor güzel yani
hayirlisiyla doğmak nasip etsin Allah
hayırlı olsun. kaça aldınız evinizi?
mavimli M maviduvar1 gozluklerinizin eyyay sende beğendiğim gözlükleri fotolarni atabilir misiniz? Bende almak istiyorum ama hala kararsizim çok pahalı geliyor 250 falan vermek istemiyorum siz kaça aldiniz ? M maviduvar1 canım sen 500e mi aldın
16:30 gibi gitti misafirler. Ben de evi topladım. Daha yeni oturdum. Eşim de diyoki tren garına götür getir çok yoruldum.
tamam canım.CAnım ben sana faceden atayım mesaj olarak.
540 a aldım. Çok oldu ama uzun zamandır böyle kaliteli bir gözlğk almamıştım.
Kızlar acayip para harcamak istiyorum. Böyle evdeki herşeyi atayım gardırobumu yeniden doldurayım istiyorum. İmkansız ama olsun ben istiyorum
ayy erkekler değil mi işte hepsi aynı ya16:30 gibi gitti misafirler. Ben de evi topladım. Daha yeni oturdum. Eşim de diyoki tren garına götür getir çok yoruldum.
herkes bir işin ucundan tutsa çok ta iyi vakit geçirebiliyor aslında,keşke öyle yapsalar
geçmiş olsun canım bnim kızımda sürekli burnunu kaşıyor netten baktım aile hekimide dedi parazit olabilirmiş ya da demir eksikliği.tahlil yapılacak bakalım.garip garip şeylerle karşılaşıyoruz çocuk büyütürken,Rabbim beterinden korusun
şimdiden gözünaydın canım :)
güle güle kullan canım olur ara sıra kısmı daha iyi boşver :)
güle güle kullan canım sana da olur ara sıra diyorum :)
günaydın kızlar mutlu pazarlar...
Merhaba hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum. Uzun zamandır satmak istediğimiz 2+1 dairemiz vardı İzmir-Çiğli'de inanınki kutu gibi derler ya öyle bir evdi. Kızlarım metroya uzak diye oturmak istemediler. Malum ülkemizde yaşanan kadınlar üzerindeki olaylardan dolayı, hiç taşınmadan satmaya karar verdik ama bir türlü satamadık. Neyse hayırlı bir müşterimiz nihayet çıktı. Ve vuslat evimizi sattık.Ama daha büyük sıkıntı başladı ev arıyoruz gidiyoruz, ilanda verilen bilgilerle gidip gördüğümüz evlerin birbirine zerre benzememesi. Neyse hafta sonu eşim,ben ve iki kızım internetten bulduğumuz evi görmeye gittik. Ev sıfır bina dubleks geçiyor ama alakası yok küçük oluşu bir yana binanın arka tarafına bakıyor ev metroya çok yakın ama hiç içime sinmedi ve eşim kızlarımda benim gibi düşününce emlakçıya teşekkür edip, moral bozukluğu ile evden ayrıldık. Eşime dedim buraya kadar geldik başka bakalım biraz yürüyelim dedim ve köşe bir daire yeni bitmek üzere içeri girdik işçilere sorduk burada satılık varmı diye varmış yapan müteahhide ulaştık. 1+1 açık mutfak küçük bir balkonu var ve kızlarım çok beğendi, çünkü metroya 100 metre kadar. Ama ev fiyatları iyice uçmuş metro ve üniversite olması sebebiyle anlaştık. Ama eksiğimiz çok üçte birini kredi çekeceğiz. Olsun ben yine de çok mutluyum. Ailecek içimize sindi, Çarşamba günü sözleşme yapacağız.Darısı ev isteyenlerin başına nasip olsun. Biraz uzun oldu, ama buraya yazarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
Bugün bizde evdeyiz. Eşim uyuyor.
Aylık 1600 tl harçlık ayırıyorduk ancak bu ay yetmedi. Mobilyacılara yemek söyledik dışarıdan, biz hafta sonları dışarı çıktık derken bayağı gitti. Ne olur be olmaz diye 1800 ayırmıştık bu ay. Şu anda son 140 tl kaldı. Cumartesiye kadar yetmesi lazım
Cuma günü aylık aldığım altın ve dövizi alacaktım ama çok artmış. Elim gitmedi.
Teşekkür ederim inşallah gönlünüze göre bir ev alırsınız. Yakın sayılırız, biz yatırım amaçlı aldık. Arada kalırız çocuklarla birlikte çünkü biz ilçede yaşıyoruz, hafta sonları gidiyoruz, büyük kızımın seminerleri hep İzmir'de oluyor.Küçükkızım da Üniversiteyi kazanırsa kalır diye düşündük. Hayırlısı.Hayırlı olsun canım Çiğli'deyim bende.Yılbaşı öncesi kiralık ev çok baktık ve taşındık.Kiralıklar bile çok pahalı,satılıkta baktık ama alamadık.Merkezde olsun dedik bizde,Atasanayi metroya yakın sayılırız.950 dedi 900 e tuttuk 3+1.Umarım ilerde almakta nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?