Küçük Düşün Büyük Olsun!

M maviduvar1 anladım canım sağol
bende benzeri bir şey yapmaya çalışıyorum ama bize haftalık düşen miktar az olunca karta fazla yükleniyoruz biraz
umarım önümüzdeki ay toparlarız
900 tl lik bir kredi bitecek ama daha 2500 lik bir kredi var onunda 9 ayı var

Yarın atayım resmi unutmazsam canım herhalde 400 civarındaydı geçen sene.

Eyvah eyvah

Günaydın kızlar
Hem de nasıl eyvah mavimli
Artık çok sıkıldım kıyafetlerimden. Zamanında 3 şer 5 şer almak yerine az az alsaydım hem dolabım dolu olmazdı hem de böyle sıkılmazdım.

Günaydın kızlar
Hem de nasıl eyvah mavimli
Artık çok sıkıldım kıyafetlerimden. Zamanında 3 şer 5 şer almak yerine az az alsaydım hem dolabım dolu olmazdı hem de böyle sıkılmazdım.
Bende de var aynı sorun bakma sen. O kadar verdim hala bir dünya var. Benim tek avantajım evden çıkamamak böylece bu sezonu da kaçırıyorum :))

Günaydın kızlar
İyi haftalar

Cumartesi evdeydim temizlik yemek vs ile geçti
Dün de kahvaltı yaptık siyah spor ayakkabı bakmıştım decathlon dan 40 lira basit bir model bir de yağmurluk aldım indirimden 130 lira oraya
eşime kotondan mevsimlik 2 mont 100 lira
Arkadaşa gidecektik bebeğine 15 liralık bir tişört benm oğlana da 15 lira 30 lira oraya
arkadaşa kuru pasta ve market alışveriş de 120 lira tuttu
Toplamda 380 lira harcamışız

@elecda benim de eşimin tarafı şehir dışında gelince yatılı geliyorlar
çok zor benim için de yatılı misafir
keşke aynı şehirde olsaydık beraber oturur sonra herkes evine giderdi diye dertleniyorum

Bende de var aynı sorun bakma sen. O kadar verdim hala bir dünya var. Benim tek avantajım evden çıkamamak böylece bu sezonu da kaçırıyorum :))
Evet kesinlikle bir avantaj o durum...
Bu ay ki hakkımı doldurdum. Gözlük aldım. Bir daha ki aya Allah Kerim artık...

Günaydın kızlar
Mutlu haftalar herkese
Bugun iş var
Kızlar Bişi soracam size aranızda yves rocher ürünleri kullanan var mı ve memnun mu Bi kac sey almayı düşünüyorum da

hawar bizede polip diye birşey demedi dr.Bakalım gidince öğreniriz canım
B besa68 amin canım yatırımlık ev de çok iyi,size de ihtiyaçmış zaten
Günaydın kızlar mutlu haftalar
Bende dolabımı yenilemek istiyorum ama kilo fazlamı görünce birşey alasım gelmiyor

günaydın kızlar
haftasonu dolabına el attım , birkaç parça yazlık mevsimlik parçalar lazım , kilo verdim bayağı kot almak lazım
eşim bana oğluma koton dan alışveriş yapmıştı , kuzunun şortu büyük geldi , bana da iki gömlek almıştı , birisini çok sevdim de diğeri olmadı , akşam kafam eserse gidip değişim yapacağım , belki gitmişken birkaç bişey alırım

hawar geçmiş olsun canım önemli bişey olmasın da Allah evlatlarımızı korusun
eyyay ben kullanmadım ama blogger kullanan kişilerden okumuştum memnun olanlar var

Geçmiş olsun umarım basit bir şeydir

hawar geçmiş olsun canım önemli bişey olmasın da Allah evlatlarımızı korusun
eyyay ben kullanmadım ama blogger kullanan kişilerden okumuştum memnun olanlar var
Amin hepimizin evlatlarını

geçmiş olsun canım,

sanırım 2 veya 3 günlük ücreti devlet ödemiyordu daha fazlasını ödüyor. ziraat bankasından alıyorsun.

geçmiş olsun canım, benim dişlerim de çok kırılıyor aacaba o sebeplerden dolayımı. benim de perşembe kanal tedavisi için ikinci seansa gideceğim. bu kez biter dedi. şu an tek tarafımı kullanıyorum

sağol inşallah canım benim. benim derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razi olsun.buradaki tüm arkadaşlardan...

Hiç canını sıkma canım, ben neleri atlattım bu konuda. oysa hiç üzülmeye gerek yokmuş, şimdi o üzüntüleri unuttum.belki kızım evimize gelince daha da çok unutacağım. hep hayırlısı diye dua et.çocuk konusu kesinlikle hayırlısı olsun diyecek bir konu benim için de böylesi hayırlıymış diyorum. inşallah ilerde daha da bu söylediklerimi mutlulukla söylerim anlatırım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…