- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Yarın atayım resmi unutmazsam canım herhalde 400 civarındaydı geçen sene.aynen canım ama deodorantini da sabah siktm hala azda olsa kokuyor güzel yani
hayirlisiyla doğmak nasip etsin Allah
hayırlı olsun. kaça aldınız evinizi?
mavimli M maviduvar1 gozluklerinizin eyyay sende beğendiğim gözlükleri fotolarni atabilir misiniz? Bende almak istiyorum ama hala kararsizim çok pahalı geliyor 250 falan vermek istemiyorum siz kaça aldiniz ? M maviduvar1 canım sen 500e mi aldın
Eyvah eyvahCAnım ben sana faceden atayım mesaj olarak.
540 a aldım. Çok oldu ama uzun zamandır böyle kaliteli bir gözlğk almamıştım.
Kızlar acayip para harcamak istiyorum. Böyle evdeki herşeyi atayım gardırobumu yeniden doldurayım istiyorum. İmkansız ama olsun ben istiyorum
Az kalmisM maviduvar1 anladım canım sağol
bende benzeri bir şey yapmaya çalışıyorum ama bize haftalık düşen miktar az olunca karta fazla yükleniyoruz biraz
umarım önümüzdeki ay toparlarız
900 tl lik bir kredi bitecek ama daha 2500 lik bir kredi var onunda 9 ayı var
Bende de var aynı sorun bakma sen. O kadar verdim hala bir dünya var. Benim tek avantajım evden çıkamamak böylece bu sezonu da kaçırıyorum :))Günaydın kızlar
Hem de nasıl eyvahmavimli
Artık çok sıkıldım kıyafetlerimden. Zamanında 3 şer 5 şer almak yerine az az alsaydım hem dolabım dolu olmazdı hem de böyle sıkılmazdım.
Evet kesinlikle bir avantaj o durum...Bende de var aynı sorun bakma sen. O kadar verdim hala bir dünya var. Benim tek avantajım evden çıkamamak böylece bu sezonu da kaçırıyorum :))
Amin hepimizin evlatlarını
İyi akşamlar bayanlar. Hava değişikliği sağ olsun şifayı kaptım. Faranjit olmuşum. Sabah doktora gittim. Oradan eczaneye uğradım 35 tl ilaç parası ödedim ve eve geldim. Tüm gün yattım ama hala kendime gelebilmiş değilim.
Geçmiş sayfaları okuya okuya geldim. Konulara biraz geç kalmış oldum ama yine de fikrimi söylemek istedim. Bakım vb konular konuşulmuş. Herkes şıkır şıkır gezmek ister ama çoğu insan buna üşenir ki haklılar ben de çoğu zaman üşeniyorum. Ama son 1 yıldır oturttuğum bir düzenim var ben genel de o şekilde hareket ediyorum. Öncelikle cildi dışarıdan beslemek yetmiyor. Ben kendimi bildim bileli çok su içerim ama son amanlar da çok daha düzenli su içiyorum. Günde 3 lt su tüketmek ortalama olarak tabi çok iyi geliyor. Hem bedeninize hem de cildinize. Bence cildiniz ayrı bir parlıyor. Onun haricinde makyaja gerek yok. Sabah akşam sürmeye üşeniyorsanız eğer gece yatmadan önce mutlaka ellerinize ve yüzünüze bir nemlendirici dudaklarınıza lip balm ya da vazelin sürebilirsiniz. Sabah pamuk gibi bir cilde uyanırsınız. Fondoten sürmekten hoşlanmıyorsanız ya da daha önce hiç kullanmadıysanız boşuna gidipte para dökmeyin. Cildinizi nemlendirdikten sonra göz altlarınıza çenenizin ve burnunuzun ortasına çok minikte alnınıza kapatıcı sürün ve onu iyice dağıtın. Çok fazla ürün sürmenize gerek yok. Biraz ürün sürün ve onu ister parmaklarınız ile ister fırça ya da sünger ile dağıtın. Yüzünüz otomatik olarak çok daha aydınlık ve bakımlı görünecektir. Bir de rimel sürdünüz mü yeter bunlar size. İlla gidip pahalı ürün almanıza gerek yok. Uygun fiyatlı pigmentasyonu çok güzel olan ürünler de var. Merak eden olursa marka da söyleyebilirim.
Kıyafet meselesine gelince bilir kişi sayıldığım için değil elbette. Fazla kilolarımdan dolayı istediğim her kombini yapamıyorum ama ben genel de alışveriş yaparken farklı birşeyle kombinleyebilir miyim diye düşünerek alıyorum. Aldığım bir tişörtü en az 2 pantolon ile kombinlemeye çalışırım. Gömlek alacaksam ne çok klasik ne çok günlük alırım. Böylece hem özel günler de hem sıradan bir günde kombinleyebilmeliyim. Mesela gömlek altına kot pantolon altına spor ayakkabı ile avm ye giderim. Aynı gömlek ve kont pantolonun altında bantlı bir topukklu ayakkabı üzerine şık bir spor kesim ceket ile oradan bir akşam yemeği vb yere gidilebilir diye düşünüyorum. Gerçi öğrenci halimle pek takılamasam da yine de alırken dikkat ediyorum.
Bu arada doktor bana rapor yazdı işe gidemiyorum. Raporlu olduğum günlerin parasını devletten alabiliyor muyum ?? Nereden alabiliyorum bilen var mı??
kızlar iyi günler ,, bugün 310 tl prim aldım ,
dün gramları sattım 15 tl gibi küçük bir kar ettim ,,,
dün de kbb muayensine gittim 63 tl ödedim , sağ kulakta kireçlenme varmış , dişlerimi çok sıkıyorum sinirlendiğim zaman , ondan kaynaklı dedi , Allahtan kıçırdatmıyorum oda tehlikeliymiş , çok sakız çiğnemek , sert gıdalar tüketmekte iyi değil dedi ,
gittiğim diş hekimide ayrılmış , hafta içi de başka bir doktor bulmam lazım ,,
sağol inşallah canım benim. benim derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razi olsun.buradaki tüm arkadaşlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?