Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hanımlar,
Bu arada tchibodan aldığım yatak epey rahatmış. Memnun kaldılar. Yerden soğuk da geçirmemiş.

aaa bak o süper en çok soğuk geçirmesi düşündürmüştü beni. şişme yatak almıştık çok soğuktu. evi değiştirince kesinlikle alacağım

hayırlı olsun eviniz keşke bizim ev de satılsa da biran önce ev alabilsek. biz de evlere bakmakla geçiyoruz

evet ya bizimde telefonun parasını ödeme derdimiz var bu ay,
hafta sonu eve 100 tl harcamışım, kendimede 35 tl ye krem aldım çok mu harcadım neeee :) ay sonuna kadar dikkat etmem lazım

Bugün biz güya yeniden diyete başladık, inşallah azimli olursak. dün gece nohut ıslattım. evde işkembe çorbam var. nedense bunu çok yiyemiyorum kokusu rahatsız ediyor. nohutla kabakla bir şey yapasım var da ne yapsam acaba bilemedim.

hayırlı olsun eviniz keşke bizim ev de satılsa da biran önce ev alabilsek. biz de evlere bakmakla geçiyoruz
Çok teşekkür ederim,biz de o satış sürecini çok sancılı atlattık, emlakçıya verdik pek ilgilenmedi eşim her hafta sonu İzmir'e gitti-geldi çoğu beğenmedi ben internetten satılması istenen mal için okunacak dualar buldum ve onları okudum, okuduktan sonrada rabbim hayırlı birisi alsın dedim. Çünkü apartmanda yaşayan insanlar çok iyiydi ve gerçekten alan insanları tanıyınca iyi ki ben taşınmamışım bile dedim iyi insanlar. İnşallah sizin evinizide iyi insanlar talip olur. Buradan bizimle iyi haberlerinizi paylaşırsınız.

Herkese güzel bir hafta olsun. Rabbim hepimizi iyiler ve kıymet bilenlerle karşılaştırsın. Bu hafta benim bayağı bir harcamalı geçecek inşallah çok fazla harcamam diyorum ama eksikleri görünce de bu pek mümkün olmayacak gibi. Neyse bakalım ne kadar gidecek çok para harcamak istemiyorum sizler sıfır harcama diyorsunuz ya birgün benden de sıfır harcama yazmak istiyorum.

Merhaba Hanımlar,
Salona bir saksı çiçeği almak istiyorum. Büyükçe ve çok hassas olmayan dekoratif bir çiçek önerisi olan var mı? Hiç anlamam bu çiçek işlerinden, bi el atın sevabına

Merhaba Hanımlar,
Salona bir saksı çiçeği almak istiyorum. Büyükçe ve çok hassas olmayan dekoratif bir çiçek önerisi olan var mı? Hiç anlamam bu çiçek işlerinden, bi el atın sevabına

Benim evde çiçeğim var 3 tane, biri yuka diğeri sarmaşık ve ismini bilmiyorum öbürünün ama evde perde kapalı oluyor genelde, bir de beyaz yelken vardı öldü o. keşke ev müsait olsa dolu çiçek yetiştirirdim. bizim bahçedekiler kapatıyor evin ışığını biraz... özellikle evinin ışık alan yerlerinde bak. çok güzel çiçekler var

Yukalar güzel görünüyor. 2li, 3 lü ve 4 lü gördüm internette. Sen de hangisi var? İki koltuk arasına koyacağım. Cam kenarı, güneydoğu cephe olur mu sence? Ay ne kadar çok sordum yahu

Cocuklarin buyuk sanirim. Masraflar da ona goredir. Buyudukce isleri masraflari artiyor. Yok kursu yok ozel dersi yok genc kiyafet ister... Son siralara yerlesiyoruz bir sey almak istersem.

Selam kızlar, ev alanlar ve satanla hayırlı olsun.. ben de iş yerindeyim çok koşuşturmalı bi gün maşşallah.. akşam ne yemek yapacam bilemiyorum.. haftasonu benden sıfır harcama.. eşim de fazla birşey harcamamış 25-30 tl.. pek çıkmadık para olmaynca evde kaldık.. dondurucudan pişirdim öyle geçti işte.. bende 100 tl eşimde 150 tl kaldı..daha maaşa da 20 gün var.. bu haftayı da cebimizdekilerle sonlandırsak sonraki iki hafta için borçlanacağız.. nisan ayı bize de yaramadı..

Merhaba arkadaşlar. Bugün evime geldim babam balkon demirlerini kaynatıyor ben de ortalık topluyorum. Beyaz eşyalarım gelcek bugün inşallah Sabahtan mutfak tüpü ve başlığı aldım 105 tl markete gittim bardak tıvalet kağıdı havlu kağıt bulaşık deterjanı aldım 20 tl az önce yemek yedik 11 tl oyy oyy hiç bereketi yok paranın

Selam kızlar
Bu ay benim de çok fena alışveriş yapasım var
İstediğim ayakkabıların toplamı 1500 lira fln tutuyo ancak benim şuan 200 liralık bişi alacak param bile Yok.. zaten kırk ayak da değilim diye avutuyorum kendimi
Hayat çok zalim

Cocuklarin buyuk sanirim. Masraflar da ona goredir. Buyudukce isleri masraflari artiyor. Yok kursu yok ozel dersi yok genc kiyafet ister... Son siralara yerlesiyoruz bir sey almak istersem.
Evet benim iki kızım var büyük kızım Üniversiteyi bitirdi(Mühendis) çalışıyor. Küçük kızım Lise 3'te kıyafet konusu evet bizde de çok fazla, ona göre ayakkabı çanta vs. Ama herşey onlar için.

geçmiş olsun canım, benim dişlerim de çok kırılıyor aacaba o sebeplerden dolayımı. benim de perşembe kanal tedavisi için ikinci seansa gideceğim. bu kez biter dedi. şu an tek tarafımı kullanıyorum
geçmiş olsun canım , dişlerde çok etkiliyor , geçen sene çoğu diş işlerimi hallettim dolgum sıkıntı çıkarıyor galiba kanala gidecek ki mide sorunum var çok zahmetli geçiyor tedavim , benimde kırılma çok oldu , sıkınca diş mineleri zarar görüyor demişti doktor , gebelik doğum derken ön dişlerim çok sıkıntı yaşadım , en son bir kanal 7 dolgu iki çekim oldu , implantım var iki tane ama gözüm kesmiyor

afiyet olsun , evde mi yaptın işkembeyi , kokusu olmaması sirkeli ile bir taşım kaynatırsan o kadar kokmuyor , ben çok yaparım ama ertesi güne hiç kalmaz aynı gün bitiyor

foto isterim kırkayagına almak istediğin ayakkabıların

Yukalar güzel görünüyor. 2li, 3 lü ve 4 lü gördüm internette. Sen de hangisi var? İki koltuk arasına koyacağım. Cam kenarı, güneydoğu cephe olur mu sence? Ay ne kadar çok sordum yahu

yuka ışığı ve güneşi seviyor. ben yaz günü bahçeye ama direk güneş almayan yere çıkarmıştım kendine gelmişti. ama salonda ışık çok olmadığı için yeterli gelmiyor. ışıklı yerde iyi büyür

afiyet olsun , evde mi yaptın işkembeyi , kokusu olmaması sirkeli ile bir taşım kaynatırsan o kadar kokmuyor , ben çok yaparım ama ertesi güne hiç kalmaz aynı gün bitiyor

sağol canım,evet evde yaptım eşimin babası haşlanmış getirdi onu yaptım.. ya işte kokusu bayıyor beni. kalan işkembeyi öyle yaparım daha iyi olur sanırım.

Kızlar size bişey.sorucam
Benim buzluğumun kapısı açık kalmış nasıl yaptım bunu anlamadim
Haşlanmış nohutlar erimis tekrar donduramam dimi simitler ekmekler vardı. Allahtan et yoktu. Bi tane tavuk göğsü vardı o da erimiş onu çıkardım çorba yapcam. Ama nohutlari napcamm yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…