- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Hanımlar,
Bu arada tchibodan aldığım yatak epey rahatmış. Memnun kaldılar. Yerden soğuk da geçirmemiş.
Merhaba hanımlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum. Uzun zamandır satmak istediğimiz 2+1 dairemiz vardı İzmir-Çiğli'de inanınki kutu gibi derler ya öyle bir evdi. Kızlarım metroya uzak diye oturmak istemediler. Malum ülkemizde yaşanan kadınlar üzerindeki olaylardan dolayı, hiç taşınmadan satmaya karar verdik ama bir türlü satamadık. Neyse hayırlı bir müşterimiz nihayet çıktı. Ve vuslat evimizi sattık.Ama daha büyük sıkıntı başladı ev arıyoruz gidiyoruz, ilanda verilen bilgilerle gidip gördüğümüz evlerin birbirine zerre benzememesi. Neyse hafta sonu eşim,ben ve iki kızım internetten bulduğumuz evi görmeye gittik. Ev sıfır bina dubleks geçiyor ama alakası yok küçük oluşu bir yana binanın arka tarafına bakıyor ev metroya çok yakın ama hiç içime sinmedi ve eşim kızlarımda benim gibi düşününce emlakçıya teşekkür edip, moral bozukluğu ile evden ayrıldık. Eşime dedim buraya kadar geldik başka bakalım biraz yürüyelim dedim ve köşe bir daire yeni bitmek üzere içeri girdik işçilere sorduk burada satılık varmı diye varmış yapan müteahhide ulaştık. 1+1 açık mutfak küçük bir balkonu var ve kızlarım çok beğendi, çünkü metroya 100 metre kadar. Ama ev fiyatları iyice uçmuş metro ve üniversite olması sebebiyle anlaştık. Ama eksiğimiz çok üçte birini kredi çekeceğiz. Olsun ben yine de çok mutluyum. Ailecek içimize sindi, Çarşamba günü sözleşme yapacağız.Darısı ev isteyenlerin başına nasip olsun. Biraz uzun oldu, ama buraya yazarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
Bu ay hepimiz metelige kursun atiyoruz desenize.
Nisan bize yaramadı
Dusunuyo insan bu gibi durumlarda disari ciksak yemegi mazotu alisverisi 200tl gider diye.
Biz genelde hafta sonu ist disina cikiyoruz ben buralarda gezeceksek hic cikmayalim diyorum sevmiyorum yakin cevreyi hep ayni yerler avm vs
Benim göl kanyon orman deniz gormem lazim.
Oylede 200-300tl patliyor bize.
Bu ay isteklerimizden cok mantikla hareket ediyoruz bakalim.
Çok teşekkür ederim,biz de o satış sürecini çok sancılı atlattık, emlakçıya verdik pek ilgilenmedi eşim her hafta sonu İzmir'e gitti-geldi çoğu beğenmedi ben internetten satılması istenen mal için okunacak dualar buldum ve onları okudum, okuduktan sonrada rabbim hayırlı birisi alsın dedim. Çünkü apartmanda yaşayan insanlar çok iyiydi ve gerçekten alan insanları tanıyınca iyi ki ben taşınmamışım bile dedim iyi insanlar. İnşallah sizin evinizide iyi insanlar talip olur. Buradan bizimle iyi haberlerinizi paylaşırsınız.hayırlı olsun eviniz keşke bizim ev de satılsa da biran önce ev alabilsek. biz de evlere bakmakla geçiyoruz
Merhaba Hanımlar,
Salona bir saksı çiçeği almak istiyorum. Büyükçe ve çok hassas olmayan dekoratif bir çiçek önerisi olan var mı? Hiç anlamam bu çiçek işlerinden, bi el atın sevabına
Yukalar güzel görünüyor. 2li, 3 lü ve 4 lü gördüm internette. Sen de hangisi var? İki koltuk arasına koyacağım. Cam kenarı, güneydoğu cephe olur mu sence? Ay ne kadar çok sordum yahuBenim evde çiçeğim var 3 tane, biri yuka diğeri sarmaşık ve ismini bilmiyorum öbürününama evde perde kapalı oluyor genelde, bir de beyaz yelken vardı öldü o. keşke ev müsait olsa dolu çiçek yetiştirirdim. bizim bahçedekiler kapatıyor evin ışığını biraz... özellikle evinin ışık alan yerlerinde bak. çok güzel çiçekler var
Cocuklarin buyuk sanirim. Masraflar da ona goredir. Buyudukce isleri masraflari artiyor. Yok kursu yok ozel dersi yok genc kiyafet ister... Son siralara yerlesiyoruz bir sey almak istersem.Herkese güzel bir hafta olsun. Rabbim hepimizi iyiler ve kıymet bilenlerle karşılaştırsın. Bu hafta benim bayağı bir harcamalı geçecek inşallah çok fazla harcamam diyorum ama eksikleri görünce de bu pek mümkün olmayacak gibi. Neyse bakalım ne kadar gidecek çok para harcamak istemiyorum sizler sıfır harcama diyorsunuz ya birgün benden de sıfır harcama yazmak istiyorum.
Evet benim iki kızım var büyük kızım Üniversiteyi bitirdi(Mühendis) çalışıyor. Küçük kızım Lise 3'te kıyafet konusu evet bizde de çok fazla, ona göre ayakkabı çanta vs. Ama herşey onlar için.Cocuklarin buyuk sanirim. Masraflar da ona goredir. Buyudukce isleri masraflari artiyor. Yok kursu yok ozel dersi yok genc kiyafet ister... Son siralara yerlesiyoruz bir sey almak istersem.
geçmiş olsun canım , dişlerde çok etkiliyor , geçen sene çoğu diş işlerimi hallettim dolgum sıkıntı çıkarıyor galiba kanala gidecek ki mide sorunum var çok zahmetli geçiyor tedavim , benimde kırılma çok oldu , sıkınca diş mineleri zarar görüyor demişti doktor , gebelik doğum derken ön dişlerim çok sıkıntı yaşadım , en son bir kanal 7 dolgu iki çekim oldu , implantım var iki tane ama gözüm kesmiyorgeçmiş olsun canım, benim dişlerim de çok kırılıyor aacaba o sebeplerden dolayımı. benim de perşembe kanal tedavisi için ikinci seansa gideceğim. bu kez biter dedi. şu an tek tarafımı kullanıyorum
afiyet olsun , evde mi yaptın işkembeyi , kokusu olmaması sirkeli ile bir taşım kaynatırsan o kadar kokmuyor , ben çok yaparım ama ertesi güne hiç kalmaz aynı gün bitiyorBugün biz güya yeniden diyete başladık, inşallah azimli olursak. dün gece nohut ıslattım. evde işkembe çorbam var. nedense bunu çok yiyemiyorum kokusu rahatsız ediyor. nohutla kabakla bir şey yapasım var da ne yapsam acaba bilemedim.
foto isterim kırkayagına almak istediğin ayakkabılarınSelam kızlar
Bu ay benim de çok fena alışveriş yapasım var
İstediğim ayakkabıların toplamı 1500 lira fln tutuyoancak benim şuan 200 liralık bişi alacak param bile Yok.. zaten kırk ayak da değilim diye avutuyorum kendimi
Hayat çok zalim
Yukalar güzel görünüyor. 2li, 3 lü ve 4 lü gördüm internette. Sen de hangisi var? İki koltuk arasına koyacağım. Cam kenarı, güneydoğu cephe olur mu sence? Ay ne kadar çok sordum yahu
afiyet olsun , evde mi yaptın işkembeyi , kokusu olmaması sirkeli ile bir taşım kaynatırsan o kadar kokmuyor , ben çok yaparım ama ertesi güne hiç kalmaz aynı gün bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?