Yemeğini yap cnm yarın yersiniz onu daKızlar size bişey.sorucam
Benim buzluğumun kapısı açık kalmış nasıl yaptım bunu anlamadim
Haşlanmış nohutlar erimis tekrar donduramam dimisimitler ekmekler vardı. Allahtan et yoktu. Bi tane tavuk göğsü vardı o da erimiş onu çıkardım çorba yapcam. Ama nohutlari napcamm yardım edin
Çok değil aslında ama bugün kuru fasulye haslamistim onu yapcaktim . Ertesi gün nohut ne bilyim . Sonraki gün de evde değiliz. Acaba nohut pisirsem de fasulyeleri dolaba koysam olurmu. Kuru fasulye de konuluyor mu dolaba. Teşekkürler cnmÇok muydu ama nohut
Kızlar size bişey.sorucam
Benim buzluğumun kapısı açık kalmış nasıl yaptım bunu anlamadim
Haşlanmış nohutlar erimis tekrar donduramam dimisimitler ekmekler vardı. Allahtan et yoktu. Bi tane tavuk göğsü vardı o da erimiş onu çıkardım çorba yapcam. Ama nohutlari napcamm yardım edin
Çok değil aslında ama bugün kuru fasulye haslamistim onu yapcaktim . Ertesi gün nohut ne bilyim . Sonraki gün de evde değiliz. Acaba nohut pisirsem de fasulyeleri dolaba koysam olurmu. Kuru fasulye de konuluyor mu dolaba. Teşekkürler cnm
Ben var diye biliyorum canım annem öyle tembihler çözdürunce kullanmak lazım diye .ben eritip tekrar koyduğum oluyor, zararımı var acaba ?
Geliyorum özelinefoto isterim kırkayagına almak istediğin ayakkabıların
çözdürünce kullanmak gerekir aksi zararlıdır diye biliyorum.Ben var diye biliyorum canım annem öyle tembihler çözdürunce kullanmak lazım diye .
Belki arkadaşlar başka bilgi verebilir annem böyle dedi bana
Geçmiş olsun canım iyimisin inşallah hayırlı zamanda sağlıklı güzel evlatların olurBugün yine böbrek taşlarımi kirdirdim
Allahım bu son olsun insalahta bebeğine kavusabileyim
280 TL hastahaneye yaptırdık başka harcama yok
Ne kadar yüksek olsa da 3.7388 den dolar aldim
iyiyim canım esimle birlikte survivor izliyoruz simdi cok sagolGeçmiş olsun canım iyimisin inşallah hayırlı zamanda sağlıklı güzel evlatların olur
AMİNGeçmiş olsun canım iyimisin inşallah hayırlı zamanda sağlıklı güzel evlatların olur
Canim ben hep kurufasulyeyi cok hasliyorum posetleyip buzluga atiyorumÇok değil aslında ama bugün kuru fasulye haslamistim onu yapcaktim . Ertesi gün nohut ne bilyim . Sonraki gün de evde değiliz. Acaba nohut pisirsem de fasulyeleri dolaba koysam olurmu. Kuru fasulye de konuluyor mu dolaba. Teşekkürler cnm
Gecmis olsunBugün yine böbrek taşlarımi kirdirdim
Allahım bu son olsun insalahta bebeğine kavusabileyim
280 TL hastahaneye yaptırdık başka harcama yok
Ne kadar yüksek olsa da 3.7388 den dolar aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?