Hadi ya koca tuzla viaport marinada nike adidas bulamadik hacı.adidas %50 indirimde kuzu
bi bak oraya
Selam merhaba tekrarSelam..çok uzun zaman oldu girmedim.hatırlamazsınız belki ama burda bende az para biriktirmedim yani:)
biriktirmesi yavaş ama harcaması gayet hızlı oldu.
Elimde son 3000 lira kaldı,onuda yemeden bi bilezik alsam diyorum. Siz ne dersiniz hanımlar
Canım haftalık pazardan yap alışverişBen mutfak masrafini azaltamazsam birikim yapamicam haftalık alışveriş yapıyordum aldığım meyve sebze bozuluyordu şimdi günlük yapıyorm nerdeyse hergün markete gidiyorm 50 vaya 60 tl tutuyor gözle görülür bişey de yok herşey çok pahalı bulunduğum ilçede.bu konuda ne yapabilirim hanımlar yardımlarınizi bekliyorm.
Ben mutfak masrafini azaltamazsam birikim yapamicam haftalık alışveriş yapıyordum aldığım meyve sebze bozuluyordu şimdi günlük yapıyorm nerdeyse hergün markete gidiyorm 50 vaya 60 tl tutuyor gözle görülür bişey de yok herşey çok pahalı bulunduğum ilçede.bu konuda ne yapabilirim hanımlar yardımlarınizi bekliyorm.
Tsk ederim arkadaşlar önerileriniz için bizim burada sadece bir pazar var oda çok uzakta kuruluyo zamanim olursa bundan sonra pazardan alırım ,bende bundan sonra bir iki çeşit alayım ne bulsam aldığım için bitmiyor çürüyor sonra.
İnsanin herseyden cani istiyo öyle tazecik gorunceİhyiyaç kadar almak lazım.
Ben bu hafta dolmalık biber ve taze fasülye aldım yemeklik. Diğer günlerde tavuk balık geçer dedim.
Halbuki pazarda daha ne sebzeler vardı.
Merhabatr_lelli yumusatici yi nereden alıyorsunuz markaları yazarmisiniz uygun fiyatlari
Semt olanda vardi ama cagridada vardir genelde markalar ayniydiÇok teşekkürler cnm ben de yeni evliyim henüz tam düzen oturtamadim sürekli market bakıyorum şu an bingo kirmizi kullanıyorum ben de bim bulut deniycem bizim eve en yakin çağrı market kapanmadı ama bizimki semt değildi sadece çağrı adı daha büyük sanırım vatanı gördüm ama guvenemedim açıkçası tekrar bakiyim var mıtr_lelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?