- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Kız kirli çıkıya bak senKızlar günaydın
Dün kumbaramı açtım
Kurban için biriktiriyordum
Kurbandan önceki son maaşı almış olabilirim o yüzden açıp eksikse üstünü tamamlayayım dedim
650 lira çıktı içinden
Çok teşekkür ederimBereketli olsun @mandaliina
Kuzu 100lüklerin hepsi ummadığım Bi yerden para geldi oKız kirli çıkıya bak sen
Ne ara biriktirdin gizli gizli kanka
Maşallah ama süper yapmışsın
Benimde beklediğim 500tl geldi sonunda bakalım ne yapacağıma karar vermedim
Ya gram altin yada ceyrek altin. Gram olarak birikim yapacaksaniz 24 ayar olani tercih etmelisiniz.
Süpersin canımKuzu 100lüklerin hepsi ummadığım Bi yerden para geldi o
2-3 yıl önce almam gereken Bi para vardı vermediler bende Hakkı'm yok sanıyordum
Çok imkansız Bi şekilde aslında almam gerektiği ortaya çıktı ve aldım
Tesadüf o ki kesinlikle kurban kesicem borcum var demeyecem dediğim Bi Zaman'da oldu :)
Bende Allah'ım kurbana niyetlenince yardım etti diyip içine atmıştım
Bereketli olsun :) Allah kabul etsin şimdiden kurbaninizi :) bize bu senede nasip olmadı.. Aslında cüzi miktarlarda kenara atılıp biriktirilebilir ama bir ona fırsat bulamıyoruz işte. Ben nisanliyken yapmıştım. Koca bir kurbana girmiştim 6 kişi ile...Kızlar günaydın
Dün kumbaramı açtım
Kurbandan önceki son maaşı almış olabilirim o yüzden açıp eksikse üstünü tamamlayayım dedim
650 lira çıktı içinden
Hayır kaybetmiyor en az bunda zarar edersinizteşekkür ederimm bunları bozdururken değer kaybetmiyor değil mi
Mesela bilezikBen şu altın olayını pek anlamıyorum bazıları bozdururken değer kaybediyomuş o yüzden bi karımız olmuyormuş işçiliği falan oluyormuş, yani altın biriktirmek istersem bozdururken fiyatı düşmeyecek ya da en az düşecek olan hangisi?
Allah bereketini versin pampacım.Kızlar günaydın
Dün kumbaramı açtım
650 lira çıktı içinden
Canım 2yıl önce benimde basima geldiGünaydın kızlar
Geçen hafta 2 tane elbise almıştım. Birinin bel boşluğu alınacaktı. Terzi yapmış ama güzel olmamış. Sinir oldum ya. Bi de amannnn diyorum o paranın çıkacağı varmış sonuçta. Allah başka dert vermesin.
Saglık olsun artıktr_lelli bomba gibi dönmüşsün sahalara
Ben de dün tatilden geldim. 160 Euro kaldı elimizde. Onu da bozdurup balkona yaptırdığım dolabın parasını vereceğiz
Kurban için 1000 TL var kenarda. Ancak daha birşey ayarlayamadık. Ne yapacağız bilmiyorum.
Benim elbisenin ölçüsünü mağazanın sahibi almıştı. 150 TL ye almıştım. Can'ım sıkıldı ama yapacak birşey yok.
5 ekime kadar kendime kılık kıyafet almayacağım. Bu ay çok aldım. Almıyorum almıyorum sonra Bi patlama yaşıyorum. En son ocak ayında böyle patlamıştım.
İyi tatiller diliyorum.
adidas %50 indirimde kuzuBugun dısarı cıkmadım para harcamadım
Fakat aksam esime giysi bakicaz 1-2tshrt sort alicaz tatil icin.
Umarim indirimdelerdir sezon sonundan faydalanalım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?