Canim ben hep kurufasulyeyi cok hasliyorum posetleyip buzluga atiyorum
Hatta bugun yaptim daha buzlukdan cikarip
Gecmis olsun
Beth18 çok geçmiş olsun
Beth18 gecmiş olsun cnm
karamelli_turta valla zor karar ama bnce düşer referandum sonrası hbrleei dinle yine de cnm Bi
kızlar hepinize tesekkur ederim Allah razi olsunBeth18 geçmiş olsun canım umarım son olur.. gönlünden geçen her dileğin olsun inşallah..
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu son olur. Şimdi nasılsın dikkat et kendine.Kızlar temmuzda kardesimin düğünü var bilezik alacağım kısmetse.
Ama size danışmak istiyorum
Altın almak bu hafta doğru olur mu?
Ya da referandum sonrası mı almak uygundur?
Yanlış yazmış olabilir misin Canım acaba hasta değilim ama..Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu son olur. Şimdi nasılsın dikkat et kendine.
Geçmiş olsun canım bebeğin hayırlısı ile gelsin inşallah.Bugün yine böbrek taşlarımi kirdirdim
Allahım bu son olsun insalahta bebeğine kavusabileyim
280 TL hastahaneye yaptırdık başka harcama yok
Ne kadar yüksek olsa da 3.7388 den dolar aldim
Ooo zor yerden geldi soru :) bu sorunun cevabını ben de bekliyorum. Hayırlı olsun bu aradaKızlar temmuzda kardesimin düğünü var bilezik alacağım kısmetse.
Ama size danışmak istiyorum
Altın almak bu hafta doğru olur mu?
Ya da referandum sonrası mı almak uygundur?
Salamura yaprak ne kadar dayanıyor? Bende de var aylardır şimdi yapsam geç mi bozulmuş mudur acaba?İyi akşamlar kızlar,
Bugün market alışverişini bimden yaptım. 150 TL tuttu. Dolabımdakiler beni 1 yada bir buçuk ay idare eder artık. Süt, yumurta, yoğurt, tavuk, balık, kaşar, 20-25 tane kadar bitter çikolata, dondurma, yağlı kağıt vs. aldım. Balık olarak uskumru fileto satılıyor. Deneyen herkes çok güzel dedi. 2 paket aldım.
Mersinden gelen bir komşumuz salamura yaprak getirmişti. Baktımki bozulacak. 1 kg pirinç ile sarıp pişirdim. Buzluğa attım. Ben hiç sevmiyorum, ama annem yer.
Aldığım tavuğu julyen doğrayıp, sosladım. Yarın pişirip buzluğa atıcam.
Teyzeme köyden taze fasulye ve patlıcan gelmiş. Birer kg kadar fasulye ve patlıcan verdi. Patlıcanları közleyip buzluğa attım. Fasulyeyide yarın pişirip yine buzluğa atıcam. Buzluğum boşaldıkça tekrar doldurmaya çalışıyorum benim için çok büyük kolaylık oluyor.
GünaydınOoo zor yerden geldi soru :) bu sorunun cevabını ben de bekliyorum. Hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkürler kızlarBeth18 geçmiş olsun canım
M maviduvar1 bence de biraz rahat davranmayı haketmişiniz
günaydın herkese,yeni bebekli arkadaşlar yarın şoka bebek ürünleri geliyor.mama sandalyesi var bitane şimdi oğluma da lazım olacak fiyatı 40 tl bu tarzlar 50 tl heryerde.çocuk basamağı ve klozet adaptörü alacağım kızım içinde.puset ihtiyacı olan varsa o da çok uygun bastonlardan 130 tl
Bizdeki yaklaşık 4 aydır duruyordu canım. Ama ne kadar dayanır bilmiyorum.Salamura yaprak ne kadar dayanıyor? Bende de var aylardır şimdi yapsam geç mi bozulmuş mudur acaba?
Evet canım yanlış yazmışım. Limonlutarcinlikek hastaydı ona geçmiş olsun yazacaktım.Yanlış yazmış
Yanlış yazmış olabilir misin Canım acaba hasta değilim ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?