Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim ben hep kurufasulyeyi cok hasliyorum posetleyip buzluga atiyorum
Hatta bugun yaptim daha buzlukdan cikarip

Gecmis olsun

Beth18 gecmiş olsun cnm
karamelli_turta valla zor karar ama bnce düşer referandum sonrası hbrleei dinle yine de cnm Bi

Beth18 geçmiş olsun canım umarım son olur.. gönlünden geçen her dileğin olsun inşallah..
kızlar hepinize tesekkur ederim Allah razi olsun

Eylülden bu yana 10200 tl para koymuşuz kenara.
Oğlum için de 14 gr altın aldık Eylül'den bugüne. 2050 tl de onun için vermişiz.
Bu 10 binin bir kısmını seyahat için kullanacağız. O nedenle bu aydan itibaren biraz gevşemeye karar verdik eşimle.
Her ay oğluma 2 gr altın, 100 Euro ve 100 dolar alıyoruz. Bu alınları yaptıktan sonra bir süre kasmayacağız kendimizi.

Kızlar temmuzda kardesimin düğünü var bilezik alacağım kısmetse.
Ama size danışmak istiyorum
Altın almak bu hafta doğru olur mu?
Ya da referandum sonrası mı almak uygundur?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu son olur. Şimdi nasılsın dikkat et kendine.

İyi akşamlar kızlar,

Bugün market alışverişini bimden yaptım. 150 TL tuttu. Dolabımdakiler beni 1 yada bir buçuk ay idare eder artık. Süt, yumurta, yoğurt, tavuk, balık, kaşar, 20-25 tane kadar bitter çikolata, dondurma, yağlı kağıt vs. aldım. Balık olarak uskumru fileto satılıyor. Deneyen herkes çok güzel dedi. 2 paket aldım.

Mersinden gelen bir komşumuz salamura yaprak getirmişti. Baktımki bozulacak. 1 kg pirinç ile sarıp pişirdim. Buzluğa attım. Ben hiç sevmiyorum, ama annem yer.

Aldığım tavuğu julyen doğrayıp, sosladım. Yarın pişirip buzluğa atıcam.

Teyzeme köyden taze fasulye ve patlıcan gelmiş. Birer kg kadar fasulye ve patlıcan verdi. Patlıcanları közleyip buzluğa attım. Fasulyeyide yarın pişirip yine buzluğa atıcam. Buzluğum boşaldıkça tekrar doldurmaya çalışıyorum benim için çok büyük kolaylık oluyor.

Salamura yaprak ne kadar dayanıyor? Bende de var aylardır şimdi yapsam geç mi bozulmuş mudur acaba?

Beth18 geçmiş olsun canım
M maviduvar1 bence de biraz rahat davranmayı haketmişiniz

günaydın herkese,yeni bebekli arkadaşlar yarın şoka bebek ürünleri geliyor.mama sandalyesi var bitane şimdi oğluma da lazım olacak fiyatı 40 tl bu tarzlar 50 tl heryerde.çocuk basamağı ve klozet adaptörü alacağım kızım içinde.puset ihtiyacı olan varsa o da çok uygun bastonlardan 130 tl

Bereketli olsun M maviduvar1 masallah

İyi geceler kızlar herkese

Çok teşekkürler kızlar
Bence de haketmişiz sanırım

günaydın kızlar.. Beth18 geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa zamanda taşlardan kurtulursun..
dün eve çok yorgun gittim. eşime dışardan yemek yaptır getir dedim.. canım da çekiyordu açıkçası.. karışık kebap yaptırdı.. salatası yanında.. ben de ayran turşu koydum.. yemekten sonra da arkadaşa uğradık çay içmeye.. bu sabah işe gelmeden dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkardım.. akşam sarmısak yumurtayla yaparım.. yanına domates salatalık doğrarım..
bizim dolap baya boşaldı.. bugün bimden bi paket domates alırım sadece.. bize yakın pazar perşembe günü kuruluyor.. sebzeleri ordan alırız.. perşembeye kadar evdekilerle idare ederim.. bu akşamı böyle atlatsak.. yarın akşam da son karnıyarık poşetimi çıkarırım dondurucudan.. bu hafta allah hastalık vermezse evdekileri bitirecem.. iki akşamlık program bu şekilde.. fakat bim den takviyeye devam:)

kızlar ben mayıs 1 maaş günümüz olarak hesaplayara ödemelerimi yazayım. yazınca nereye ne gidiyor görmüş oluyorum..
  1. 500 tl kira
  2. 500 tl kredi kartı
  3. 250 her ay verilen miktar
  4. 930 tl ev kredisi
  5. 500 tl borç ( eşimin arkadaşına kalan son borcu)
  6. 1000 tl (tam altın alırım kızkardeşime kalır son 2 tane tam)
toplam 3 680 tl kesin yapılması gereken ödemeler. e şuanda da elimizdeki nakitler bizi ay başına taşıyamayacağı için 300 tl bi borçla yeni aya başladığımızı düşündek toplam ödememiz 4000 tl olacak..mayıs ayında 1000 tl kalmış olacak eşimle ikimizie..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…