Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara tesekkur ederim
Daha iyiyim şükürler olsun
Bizimde ay sonunda nişan var biraz skısabiliriz

Bende altin dolar çıkabilir diyorum. Belki merkez bankası müdahale ediyordu. Etmiyecegini dusunuyorum secimden sonra.

bu konuda benim de kafam karışık elimde dolar var zarardayım bozdursammı ya düşerse diyorum.. bu defa kaçıncıya fırsatı kaçıracağım diyorum kafam karışık

Ben dünü sifir harcamayla kapattım
Alışveriş listemizde alincak seyler var ama yarın annemlere gidicem o yüzden şimdi alışveriş yapmiycam bugün gidip kredi kartımı yatiricam dünden yemekler kaldı bugün onları yeriz inşallah yetmezse kahvaltilik. İnsanın markete gidesi gelmiyo pahaliliktan. Ben önceden market gezmeyi çok severdim şimdi gidince daha da sinir oluyorum:)

bu konuda benim de kafam karışık elimde dolar var zarardayım bozdursammı ya düşerse diyorum.. bu defa kaçıncıya fırsatı kaçıracağım diyorum kafam karışık
ben bir süre ne alacağım ne satacağım. çok kez zarara girdim çünkü risk almak istemiyorum artık.

Günaydın kızlar
Bende dün manava 5 tl
yumurta aldım 6 tl harcadım
Bugünde sadece bimden diyet tost ekmeği alacağım
diyette olduğum için yemekleri de az yapıyorum iyi oluyor

haftasonu da buzluğuma baktım 1 paket fasulye 1 paket barbunya 3 paket bezelyem ve musakkalık karnıyarıklık patlıcanım var
haşlanmış nohutum var
onları bitirmeye çalışacağım

haftasonu ilk defa kek yaptım yarısını buzluğa attım

maddi olarak birşeyler yapmaya çalıştıkça daha çok gaza gelip gurur duyuyor insan

ben bir süre ne alacağım ne satacağım. çok kez zarara girdim çünkü risk almak istemiyorum artık.

ben de almam uzun bir süre, çünkü bu defa çok kazandım kazandığımdan fazla da kaybettim 3 aydır toparlayamadım. bir toparlasam bozdurucam sonra da uzun süre almayacağım.bu kez iyice bitirdi beni dolar. bir yükselip bir düşerken tam ben aldım düşmeye başladı bir daha da yükselmedi.

kızlar bugün dünden kalan yemeklerim var, nohutlu kabak yemeğim ve birkaç tane köfte biber kavurdum. yoğurt var, yanına da olmazsa az bulgur pilavı yaparım. diyetteyiz ya inşallah bozmassak

Merhaba Hanımlar,
Mayıs ayında bir yurtdışı görevim var. 4 gün kalacağım. Eşim de gelse, gezsek diye düşünüyorduk ama bütçeye bakınca vazgeçtik. Harcırah olarak 400 dolar alacağım. Gideceğim yerde euro geçtiği için yanıma 100 Euro civarı para alıp, dolara hiç dokunmadan kenara koymak niyetindeyim bakalım.

Tavuğu pişirip koymak nasıl oluyor yemek yaparken sıkıntı olmaz değil mi tadı değişmiyor değil mi

Napiyosunuz kızlar ben kuruyan camasirlari toplayıp katladım ütüleri ayirdim bugün evi süpurup silmem lazım toz alcam banyo tuvalet yikiycam akşam buzdolabına servis gelcek of hiç iş yapasım yok bugünlerde ... niye böyle oldum bilmiyorum her yer toz oldu benim yapasım yok hiç böyle olmazdım tozlanmadan silerdim. Dün akşam mutfağı bile dağınık bırakıp yattim

Tavuğu pişirip koymak nasıl oluyor yemek yaparken sıkıntı olmaz değil mi tadı değişmiyor değil mi

Ben hep yapıyorum hic bir degisme olmuyor tadinda.

Izgarada yada firinda pisirdigimde koyuyorum

Mangal yaptigimizda özellikle 1 kilo fazladan alip pisirtiyorum onuda direk buzluga atiyorum

Yine haslayip corbalik ve pilavlik olarak ayri ayri didikleyerek koyuyorum.

Herkese selamlar...

Kızlar kırk yılda bir akıllılığım tuttu da 400 lira harcamam boşa gitmemiş oldu. Buraya yazıyorum ki sizin de başınıza gelirse aklınızda olsun...

Annem rahatsızdı, özel bir hastaneye gittik, detaylı tahlil istedi. Bankoya gittiğimde tahliller 400 lira tuttu. Neyse tam yatıracaktım ki, devlet hastanesinde çalışan akrabamız geldi, aradım tahlilleri orada yatırıp yatıramayacağımızı sordum. Olur yaptırırız yarın sabah burda olun dedi. Gittik ve yaptırdık. Çok şükür sgk mız var, neden faydalanmayalım, aynı tahlillere neden bir dunya para dökelim? Çok iyi oldu benim için. 400 lira cepte: )

Eskiden olsa hemen yaptırırdım orda, şimdi bir harcamada 40 kere düşünür oldum. Üç beş kuruş ne geçse elime hemen altın dolar yapma peşindeyim. Kredi kartlarından da kurtulduk çok şükür, nakit dönmeye başladık sayılır. Bundan dolayı çok mutluyum, rabbim kimseleri bankaların eline düşürmesin. Borcu olanları edalar nasip etsin...

insanın bazen uyuşukluğu tutuyor işteee.. ben de de oluıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…