- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Bugün yine böbrek taşlarımi kirdirdim
Allahım bu son olsun insalahta bebeğine kavusabileyim
280 TL hastahaneye yaptırdık başka harcama yok
Ne kadar yüksek olsa da 3.7388 den dolar aldim
Bende altin dolar çıkabilir diyorum. Belki merkez bankası müdahale ediyordu. Etmiyecegini dusunuyorum secimden sonra.
bizdeki de o kadar sanırım bir şansımızı deneyelim.Bizdeki yaklaşık 4 aydır duruyordu canım. Ama ne kadar dayanır bilmiyorum.
ben bir süre ne alacağım ne satacağım. çok kez zarara girdim çünkü risk almak istemiyorum artık.bu konuda benim de kafam karışık elimde dolar var zarardayım bozdursammı ya düşerse diyorum.. bu defa kaçıncıya fırsatı kaçıracağım diyorum kafam karışık
ben bir süre ne alacağım ne satacağım. çok kez zarara girdim çünkü risk almak istemiyorum artık.
Tavuğu pişirip koymak nasıl oluyor yemek yaparken sıkıntı olmaz değil mi tadı değişmiyor değil miİyi akşamlar kızlar,
Bugün market alışverişini bimden yaptım. 150 TL tuttu. Dolabımdakiler beni 1 yada bir buçuk ay idare eder artık. Süt, yumurta, yoğurt, tavuk, balık, kaşar, 20-25 tane kadar bitter çikolata, dondurma, yağlı kağıt vs. aldım. Balık olarak uskumru fileto satılıyor. Deneyen herkes çok güzel dedi. 2 paket aldım.
Mersinden gelen bir komşumuz salamura yaprak getirmişti. Baktımki bozulacak. 1 kg pirinç ile sarıp pişirdim. Buzluğa attım. Ben hiç sevmiyorum, ama annem yer.
Aldığım tavuğu julyen doğrayıp, sosladım. Yarın pişirip buzluğa atıcam.
Teyzeme köyden taze fasulye ve patlıcan gelmiş. Birer kg kadar fasulye ve patlıcan verdi. Patlıcanları közleyip buzluğa attım. Fasulyeyide yarın pişirip yine buzluğa atıcam. Buzluğum boşaldıkça tekrar doldurmaya çalışıyorum benim için çok büyük kolaylık oluyor.
Tavuğu pişirip koymak nasıl oluyor yemek yaparken sıkıntı olmaz değil mi tadı değişmiyor değil mi
Napiyosunuz kızlar ben kuruyan camasirlari toplayıp katladım ütüleri ayirdim bugün evi süpurup silmem lazım toz alcam banyo tuvalet yikiycam akşam buzdolabına servis gelcek of hiç iş yapasım yok bugünlerde ... niye böyle oldum bilmiyorum her yer toz oldu benim yapasım yok hiç böyle olmazdım tozlanmadan silerdim. Dün akşam mutfağı bile dağınık bırakıp yattim
Evet cnm malesefinsanın bazen uyuşukluğu tutuyor işteee.. ben de de oluıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?