Ben de eksikler olmasına rağmen inatla markete gitmiyorumkızlar siz harcamışsınız harcamışsınız ihtiyaç olunca alın boşverin sonuçta ihtiyaç yaa.. ama ben bugün de para harcamayacağım evdeki şeylerle yemek yapmaya çalışacağım ek bir şey almayı pek düşünmüyorum. aslında para harcamak istiyorum da kendimi zor tutuyorum
Canim bende 1 cift birde tek kisilik yün yorgan var alismisiz yüne ve dedigin gibi battallar normal nevresim olmuyor.tr_lelli Cem markalar güzel oluyo ben almistim memnunum mehtap da guzel.
Bizim yorgan bize küçük geliyo diye dün eşimle konuştuk sonra yorganın boyutlarına bakim dedim 240 a 220 .
Zaten en büyük boy. Sorun nevresimlermis meğersem nevresim yorgana küçük geldiği için yorgan içinde katlanıyor yatak büyük yorgan küçük oluyo. Eşim de bana nevresim al dedi ama king size bulmam lazım evde de dolu nevresim var hiç alasım yok açıkçası
Yaz da geliyo. :) bana hiç yoktan ihtiyaç çıktı. Pike de 2 tane var. Biri günlük kullanıma uygun biri böyle sanki mevlut için falan gibi işlemeli pek rahat olmuyo bi de yıpranınca istemiyorum. Belki pike alırım ben de 1 tane yetmiyo çünkü hep nevresimleri kullandık geçen sene pike olarak
Kredi kartımı yatırdım 1 tane simit aldim kendime sadece. Bi de eşim Ankaraya gitcek demiştim ya bi arkadaşına gidicek kalmak için onun annesine giderken götürsün diye english home dan 2 tane havlu aldım 17.50 lira tuttu . Başka bişey yok .
Canım benim normal makinada yıkanan elyaf yorgan markası ikea ama boyutları normal yorganlardan buyuk. Ondan sorun oluyo. Üstüne dediğin gibi ince bi battaniye koyuyoruz çok soguklarda.Canim bende 1 cift birde tek kisilik yün yorgan var alismisiz yüne ve dedigin gibi battallar normal nevresim olmuyor.
Ben yünle ugrasamam yaz sonu 1tek 1cift normal boyutlarda yorgan alicam.
Makinede yikananlardan
Normal boyut nevresimler olur onlara.
Yünleride anneme postalarim.
Cok soguklarda uzerine bide battaniye atariz.
Ben kullanimi kolay beni yormayan oyalamayan seyler istiyorum artik.
Pratiklik istiyorum
O battalara hep ozel diktirdik aldik
Normaller olmuyor.
Evde olanlarida annem daraltir artik.
Ohhh valla afiyet olsun kizBende bu gün evdekilerden yemek yaptım
Dünden corbam vardi
Hem konservelerimi bitireyim hemde ekonomi yapayım diye turlu konservesi yapmıştım
Soğanını yağını koydum iki dak.da yemeğin hazırdı
Buzlukta içli koftem vardı bi yandan da onu kizarttim
Bi yandan da diyet yapıyoruz diye ne zamandır pirinç pilavı yapmamistim bugün canım istedi yaptım
Birde duramadim vişne konserve vardı onu kaynattim komposto yaptım
Yarim saat içinde hepsi hazırdı Allaha şükür
Birde yanina salata
Hic para harcamadan salata da dahil 5 çeşit yiyecek hazirladim.
sağol canım gelin birlikte olsunOhhh valla afiyet olsun kiz
sağol canım bence simdi alma çok yuksekBeth18 canım geçmiş olsun
M maviduvar1 bereketli olsun
geçen gün 20gr altınım vardı daha doğrusu kızımın altın yükselmişken
2 yıl önce almıştım duruyordu
dedim satıp fiziki altın alayım sattım cuma günü
ama altın o günden beri düşmedi yükselmeye devam ediyor hatamı ettim ne
Selam kızlar
Bugün kardesimin takılık bileziğini aldım çok şükür
Altın çok yüksek
Bilezik gr fiyati 145ten 15,50 gr bilezik aldım 2250 tl.
Kararsızsan almanı tavsiye ederimAyni durumdayim ve alip almamakta cok kararsizim ben 11 gr i hazirladim uzerine ilave edicem 120 civari bile aldiklarim var ne yapsam bilmiyorum duserse yune 142 143 civarina iner daha fazla dusmez ama cikma ihtimalinde sonu yok sanirim almak daha mantikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?