Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kolaylık versin canım
Herseyin bi sebebi vardır mutlaka
Bu ayrılıkda bi gün biter sen sabret dua et eşine güzel sofralar kur:)
Çok fazla almamaya çalış sebzeleri

Allah kolaylık versin canım
Herseyin bi sebebi vardır mutlaka
Bu ayrılıkda bi gün biter sen sabret dua et eşine güzel sofralar kur:)
Çok fazla almamaya çalış sebzeleri

Ne kdr sayiyla alsakta artan iki domates bile bereketsizlik demek, ziyan olmasi beni cok uzuyor annemin evine tasimaktan yoruldum artik.
Ayriliktan sikayetci degilim sadece bosluga dusuyorum ve cok ozluyorum

Ne kdr sayiyla alsakta artan iki domates bile bereketsizlik demek, ziyan olmasi beni cok uzuyor annemin evine tasimaktan yoruldum artik.
Ayriliktan sikayetci degilim sadece bosluga dusuyorum ve cok ozluyorum
Her dakika birlikte olup da anlasamiyo bazı çiftler. Sen çok güzel bi orneksin

Her dakika birlikte olup da anlasamiyo bazı çiftler. Sen çok güzel bi orneksin

Su iki satir cumleyle beni aglatacak kdr duygulandirdiniz. Cok tesekkur ederim, hem sasirdim hem mutlu oldum.
Diyorum ya bu konu cok sicak diye, iste bir ornegi daha.
Kardesimin yazin dugunu var.
11 gr altin biriktirmistim, sizce ustune ilave etsemmi, yoksa bu hafta ve onumuzdeki hafta beklesemmi.
Şoyle bir durum daha var alirsam esimle konusmam lazim bir sorun yasamasakta bh konularda daha hassasiz, hesapta para var tlde bekliyor ve en azindan 3 veya 4 gr daha ilave edebiliriz. En son dugun zamani bilezige ceviririz. Acikcasi ondan hafta ici para istemek ve kosa kosa altin almak isime gelmiyor hafta sonu da konusmadik hatta altin dusukken istemedim simdide kararsiz kaldim cekiniyorum.

:)))) rica ederimm öyle hissettim yazdım
Valla cnm ben de altın almak istiyorum ama bu aralar çok yüksek ben bekletmeyi düşünüyorum ama bundan sonra dusse de çok da düşmez heralde. Referandum olduğu için ben tam kestiremedim napmamiz gerektiğini başka arkadaşlar yazar belki ben pek anlamıyorum nolur

Canım ben her ay yatırımlık yarım alıyorum inmiş çıkmış pek bakmadan
Temmuzda kardesimin düğünü var bugün de ona takacağım bileziğini aldım çok şükür ne zamandır ha bugün ha yarın diyordum.
Ne de olsa takacağım dedim beklemenin alemi yok

M maviduvar1 teşekkür ederim seninde bereketli olsun

Merhaba kizlar
Bu ay bizim de cok masrafli oldu. Hastane doktor gezmesi derkeb bayagi harcadik.Gecen hafta ameliyat oldum 5000 tl ameliyata verdik.
Kizin piyano dersini ocak ayindan itibaren kresteki piyano ogretmeni degismis ama biz yeni ogretmenin geldigini bilmedigimiz icin odeme yapmamistik 4 aylik biriken piyano ders ucreti cikti extradan 880 tl onu odedik.
Kredi kartina bu ay yaklasik 11-12 bin tl odeme yapmamiz gerekiyor. Allahtan benim ameliyattan sonra esime ye i bir is geldi o da yaklasik ameliyat parasini karsiliyor. Bugunde doktor kontrolum vardi. Esim tahliller temizse yemege gidelik demisti. Ama evden hazirladik biseyler cikmadik disari bosuna masrafa gerek yok. Avm ye gittik ihtiyaclarimiz vardi ama begenemedik birsey. Cocuk icin birkac parca bisey aldik 50 tl tuttu birde ogle yemegi yedik oda 30 tl falan tuttu. Raporum bugun bitti yarin iş başi.
Calismak zor gelmeye basladi artik. Bir an oncek bu ay bitsin de isten ayrilayim diye gun saymaya basladim

Saglik olunca giden para insanin gozune gorumuyor. Hastalara acil sifa dilerim.
Cocuk ozlemi olanlarin dualarini rabbim kabul eder insallah.
5 yildir evli ola arkadaslarimiz vardi. Yillardir cocuklari olmuyo diye tedavi gorduler. Gecen yil kiz ameliyat oldu tupleri acildi. 4 5 ay gecmedi hamile kaldi. Hemde 3 üz. Dogal yollardan

Gebeligi cok sorunlu gecti hep yatti. 23
haftasinda bebekler asagi inmeye basladi. 6 gun hastanede yatti dogumu geciktirmek icin bu sabah ziyarete gitmek icin aradik bebekler dogmustu. Simdi küvozdeler..

Allahim isteyen herkezin kucagini bos birakmasin.

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Günaydın kızlar

cikolatasoslukek geçmiş olsun
M maviduvar1 bereketli olsun birikimin
karamelli_turta kardeşin güle güle güzel günlerde kullansın hediyesini

bende dün kardeşime uydum iş çıkışı madame coco ya uğradık 3 al 2 öde kampanyası vardı
kardeşime ve bana klozet takımı aldım 80 lira gitti

yarın da oğlumu dr kontrolüne götüreceğim bakalım maaşa kadar min harcama yapabilsem keşke

mavimli haftasonu kek yaptım yakın olsaydık getirirdim hemen buzluğa stok yaptım yarısını

oh evet iyi olurdu biz de kek hiç buzluğa girmez hemen tüketilir

teşekkür ederim canım
Bayağı güzel şeyler var gerçekten insanlar çılgınca A LI YOR DU...
ben sadece ihtiyacımı aldım ve arkamı dönüp kaçtım

günaydınnn

dün para harcamadım yazmak isterdim ama harcadım bizim orada kurulan çadırdan içli köfte aldım fiyatı iyiydi ve güzeldi. bugün de biraz alıp buzluğa koysam olurmu kızlar. kızartılmış içli köfteydi. ısıtıp yemelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…