Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım bende esimle 1sene ayrı kaldım bende senin gibi annemlerde kaldım. Çok çok zor oluyor biliyorum. Çok uzak misiniz bilmiyorum bizim 4bucuk saat uzaklık vardı hem gitgeller daha çok ta özlem yoruyordu. Eşime bir iki hafta gidemesem eşini ozluyordum annemlerden erken ciksam annemlere haksızlık yapmış gibi oluyordum. Ama hep şöyle düşün ve sabret sonuçta sanırım devlet memurusun senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var sen sabredip sonuçlarına katlanirsan çok güzel günler seni bekliyor olacak bu günlerini de iyi degerlendir belki bir daha ailenle bu kadar zaman geciremeyeceksin

Yoğurt limon pulbiber kürü yap canım. Ben de 20kg fazla var dün sağlık ocağında tartıldım bi umutla dikkat ediyordum çünkü 68i görünce herşeyi saldım yeminle boy 153 kilo çok armut modelim
aslında benim boy 169 kilom dun 59.7ydi bugün yine 60.4u gördüm o kadar yememe rağmen ama ayıptır söylemesi tuvalete cikamadim
Kilom çoğu kişiye gore normal ama ben 58e inip sabitlemek istiyorum ki hamile kalırsam rahatça kilo alayın diye oda tabi şuanda cokk uzak. Nasıl olacak yoğurdun içine limon ve pulbiberi koyup Ac karnına mi yiyeceğim?

Bereketli olsun canim
Altinda hemen bozdurulmicaksa cokda beklemek mantiksiz.
Dusse dusse 3-5duser cikar yine
Param oldugu zaman bende pek piyasaya bakmadim aldim hemen param harcanmasin diye
Yoksa illa bisey cikiyor
Çok teşekkürler canım. Ben de aynı fikirdeyim. O parayı harcayacak 40 tane yer bulabilirim şu an. O yüzden en iyisi harcanmadan gidip çevireyim altına.

Kızlar merhaba bugün bos günüm
Kahvaltı yapıp ev işlerine girişmek istiyorum ama useniyorum bana gazverin nolurrr
Diğer temizlik topigime de yazayım oradakilerden de yardim istiimmm

Biz özel araçla 1,5 2 saat, toplu taşıma ile 2,5 saatte gidip gelebiliyoruz. Evim anneme çok yakın, arada gidebiliyorum, bir kaç defa düğün sonrası misafir gelmek istediler ağırladım, arada özlemimi giderebilecek şeyler oluyor. Sabrediyoruz, çok şükür eşimden yana, çevremizden yana hiç şikayetim yok, bizi hiç sıkıştırmıyorlar, çok şükür beş günde bir iki günümüz var ama işte evli olmayı hiç anlayamadım, maddi sorumluluğumu bilmiyorum, eşim yollarda mahvoluyor, hasta oluyoruz hemen gidemiyoruz, bir tek özlemin çaresi yok bazen içim çok yanıyor. İlk zamanlar çok hafif geçti, avantajları da oldu, birbirimizi yemeye fırsat kalmadı, gitgide alıştık, hep heyecanlıyız, iki kat çaba göstermek bizi birbirimize bağladı herşeye rağmen halimize bin şükür

Emzik emdiği zaman çocuk kendini güvende hissediyormuş. ben emzik emmeyince yıllarca parmağımı emmişim. ben de yaz günü hazırlıklara başlamayı düşünüyorum. emzik olarak en tavsiye edersiniz kızlarrr

Emziği bebek seçiyor valla Aventin emzikleri güzel oluyor. Ben silikon ve damaksız olanı kullanmıştım, çünkü kız onu seçmişti. Damaklı, damaksız, kauçuk, silikon diye gidiyo

onu da zulo yaptım canım kuymak ben de yapıyorum evde orjinalini bulunca hemen aldım attım dolaba. peynirli yumurta uyuyor diyetime birara peynirlerle börek yapıp buzluğa atayım bari işe yarasın dediğin gibi.

Aynen sana katılıyorum canım, ben de ailemi tatil oldukça ve bayramlarda görüyorum. eşimin teyzesini de ziyaret edip ailemin yanına öyle gidiyoruz. Ben de bazen diyorum biraz özlem olsa nasıl olur acaba. :) ama eşim ayrı duramaz beni kpss ye bile girdirmedi uzak yere giderim diye. ama bazen özlemek gerekiyor bence.

aynı kilodaymışız birbirimizi takip edelim bakalım nasıl gidecek belki motive olur. Bugün diyetin 5.günündeyiz eşim kalkmış bana diyor künefe yermiyiz akşama. bir de videosunu göndermiş dedim dur bari 10 gün geçsin öyle yiyelim daha ilk haftadan koyvermek ne

Siz bizden iyisiniz canım ne güzel her h.sonu görüsebiliyorsunuz benim eşim askeri personel deniz kuvvetlerinde yurt içi ve yurt dışı görevleri vardı arka arkaya malum 15 temmuzda etkiledi bizi 1 senedir ayrıyız sadece 2 kere görebildim bu sürede birinde 3 gün birinde 1 hafta babam vefat etti ondan öncr şehir değiştirmiştik tayin olmuştuk yeni bi şehir yeni bi işyeri ortamı işyeri dısınďa arkadaşım akrabam yok sonra yine tek basıma evimizi taşıdım hepsi tek başima yanımda olamadı bu kadar zor zamanlarımda

Benim mudurum 3 günümü doldurmuştu diğer 4 günüm boştu haftada 3 gün çalışıyordum Allah onlardan razi olsun ikinci donem 4 gün calistim sadece E Esila09

Bizede çok yardımcı oluyorlar, hem kendi işim, hem de eşimin iş yerinden sonsuz kredi kullandık. İnsan bunları görünce de bu zorluğun arasında daha mutlu oluyor.
O vardiyalı çalışmasına rağmen her haftasonu izin aldı, alamadığı zamanlarda hafta içi peşpeşe izin aldı, ben haftasonu gittim. Aslında çok zor değil ama insan olağanlaşmak istiyor, bazen doyasıya kavga etmek istiyor.

Biz özel araçla 1,5 2 saat, toplu taşıma ile 2,5 saatte gidip gelebiliyoruz. Evim anneme çok yakın, arada gidebiliyorum, bir kaç defa düğün sonrası misafir gelmek istediler ağırladım, arada özlemimi giderebilecek şeyler oluyor. Sabrediyoruz, çok şükür eşimden yana, çevremizden yana hiç şikayetim yok, bizi hiç sıkıştırmıyorlar, çok şükür beş günde bir iki günümüz var ama işte evli olmayı hiç anlayamadım, maddi sorumluluğumu bilmiyorum, eşim yollarda mahvoluyor, hasta oluyoruz hemen gidemiyoruz, bir tek özlemin çaresi yok bazen içim çok yanıyor. İlk zamanlar çok hafif geçti, avantajları da oldu, birbirimizi yemeye fırsat kalmadı, gitgide alıştık, hep heyecanlıyız, iki kat çaba göstermek bizi birbirimize bağladı herşeye rağmen halimize bin şükür. Askeri personel eşleri hep duamda, inanın yaşadıklarınızı bir parça hissedebiliyorum.

Kendimi çok şanslı göruyorm iyiki bu topikte karşilastik her konuda destek oluyoruz birbirimize Allah hepinizden razı olsun hep böyle devam edelim yıllarca belki bir gün bir yerde bulusuruzda kim bilir.sağol cnm korkmadan verecem artık .yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çok güzel topigimiz:)) arkadaşlar ben bankaciyim kart aidatlari konuşulmuş müşteri hizmetlerini aradığınızda iadesi yapılır başka bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.

gece yatmadan yarımsaat önce 3 yk yoğurt yarım limon ve 1 çay kaşığı acı pulbiber bel bölgesini inceltiyor.faydalı bende yapmak isterdim ama oğlumun süt alerjisi var o yüzden süt ürünü tüketmiyorum.tuvalet için acı yee süs biber birebir

emzirirken kilo vermeye çalışmak sakıncalı mı .ek gıdaya başladık dişi çıkıyor fazla emmiyor .yaz geliyor ve düğün var benimde bacak göbüş var nasıl yaparım .geçende sirke bal kürü yapayım dedim ama sütün tadı değişirmiş. bana yardımcı olun lütfen spor yapamıyorum daha doğrusu istikrar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…