canım bende esimle 1sene ayrı kaldım bende senin gibi annemlerde kaldım. Çok çok zor oluyor biliyorum. Çok uzak misiniz bilmiyorum bizim 4bucuk saat uzaklık vardı hem gitgeller daha çok ta özlem yoruyordu. Eşime bir iki hafta gidemesem eşini ozluyordum annemlerden erken ciksam annemlere haksızlık yapmış gibi oluyordum. Ama hep şöyle düşün ve sabret sonuçta sanırım devlet memurusun senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var sen sabredip sonuçlarına katlanirsan çok güzel günler seni bekliyor olacak bu günlerini de iyi degerlendir belki bir daha ailenle bu kadar zaman geciremeyeceksinSiz neden ayrısınız, aynı durumu yaşayan birini görünce üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :) Amiin, inşaallah tez zamanda kavuşuruz :)
Herşeye çare varda, özleme hiç bişey çare olmuyor.. Sonra şükrediyorum en azından her hafta sonu görüşüyoruz.
aslında benim boy 169 kilom dun 59.7ydi bugün yine 60.4u gördüm o kadar yememe rağmen ama ayıptır söylemesi tuvalete cikamadimYoğurt limon pulbiber kürü yap canım. Ben de 20kg fazla var dün sağlık ocağında tartıldım bi umutla dikkat ediyordum çünkü 68i görünce herşeyi saldım yeminle boy 153 kilo çok armut modelim
Çok teşekkürler canım. Ben de aynı fikirdeyim. O parayı harcayacak 40 tane yer bulabilirim şu an. O yüzden en iyisi harcanmadan gidip çevireyim altına.Bereketli olsun canim
Altinda hemen bozdurulmicaksa cokda beklemek mantiksiz.
Dusse dusse 3-5duser cikar yine
Param oldugu zaman bende pek piyasaya bakmadim aldim hemen param harcanmasin diye
Yoksa illa bisey cikiyor
Senden zengini yok walla :)Bende ben de sifir harcama
#3tl babamin cebinden dusmus halinin ustune
canım bende esimle 1sene ayrı kaldım bende senin gibi annemlerde kaldım. Çok çok zor oluyor biliyorum. Çok uzak misiniz bilmiyorum bizim 4bucuk saat uzaklık vardı hem gitgeller daha çok ta özlem yoruyordu. Eşime bir iki hafta gidemesem eşini ozluyordum annemlerden erken ciksam annemlere haksızlık yapmış gibi oluyordum. Ama hep şöyle düşün ve sabret sonuçta sanırım devlet memurusun senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var sen sabredip sonuçlarına katlanirsan çok güzel günler seni bekliyor olacak bu günlerini de iyi degerlendir belki bir daha ailenle bu kadar zaman geciremeyeceksin
Canım emzik var ya bu dünyadaki en önemli icatlardan biri bence. Ben 20 günlüktü vermeye çalıştığımda. 2 haftaya yakın uğraşmıştık. Farklı bir sürü emzik denedik sadece aventin silikon emziğini aldı. 2 yaş civarında da kendi bıraktı. Ben 3 aylıkken çalışmaya başladığım için hem biberon hem emzik kullandım. Aynı zamanda da emzirdim.
Eğer emzik vermezsen sürekli emmek isteyecek, fazla emdiği için çok kusacak vs.
Ben uyuturken bir de tıpa amaçlı ağladığında kullanmıştım
Emziği bebek seçiyor vallaEmzik emdiği zaman çocuk kendini güvende hissediyormuş. ben emzik emmeyince yıllarca parmağımı emmişim. ben de yaz günü hazırlıklara başlamayı düşünüyorum. emzik olarak en tavsiye edersiniz kızlarrr
Bizdede en cok peynir gidiyor.
Peynir dayanmiyo resmen eve
Cesit cesit aliyorum
Peynirli yumurta
Peynirli gozleme
Peynirli tost
Peynirli makarna
Peynirli ekmek kizartmasi
Peyniri herseyde kullaniyorum simdi yine kuymaklik siparis vericem ellerinde yediler resmen peyniri alip alip ellerinde yediler :)
Ama fena guzeldi bende yedim arada yavan oyle.
canım bende esimle 1sene ayrı kaldım bende senin gibi annemlerde kaldım. Çok çok zor oluyor biliyorum. Çok uzak misiniz bilmiyorum bizim 4bucuk saat uzaklık vardı hem gitgeller daha çok ta özlem yoruyordu. Eşime bir iki hafta gidemesem eşini ozluyordum annemlerden erken ciksam annemlere haksızlık yapmış gibi oluyordum. Ama hep şöyle düşün ve sabret sonuçta sanırım devlet memurusun senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var sen sabredip sonuçlarına katlanirsan çok güzel günler seni bekliyor olacak bu günlerini de iyi degerlendir belki bir daha ailenle bu kadar zaman geciremeyeceksin
aslında benim boy 169 kilom dun 59.7ydi bugün yine 60.4u gördüm o kadar yememe rağmen ama ayıptır söylemesi tuvalete cikamadim
Kilom çoğu kişiye gore normal ama ben 58e inip sabitlemek istiyorum ki hamile kalırsam rahatça kilo alayın diyeoda tabi şuanda cokk uzak. Nasıl olacak yoğurdun içine limon ve pulbiberi koyup Ac karnına mi yiyeceğim?
Siz neden ayrısınız, aynı durumu yaşayan birini görünce üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :) Amiin, inşaallah tez zamanda kavuşuruz :)
Herşeye çare varda, özleme hiç bişey çare olmuyor.. Sonra şükrediyorum en azından her hafta sonu görüşüyoruz.
Tmm cnm Allah razı olsun susturamiyorm mecbur veriyorm.Canım hayir emzige alisan bebek memeyi birakmaz sık sık emzir sen emzirdikce unutmaz o
Emzigide genelde uyku esnasinda ver dicem ama kolik bebek zor
Allah kolaylik versin
Canım ya bu kart banka islerinden ben pek anlamıyorum :/
Siz bizden iyisiniz canımne güzel her h.sonu görüsebiliyorsunuz benim eşim askeri personel deniz kuvvetlerinde yurt içi ve yurt dışı görevleri vardı arka arkaya malum 15 temmuzda etkiledi bizi 1 senedir ayrıyız sadece 2 kere görebildim bu sürede birinde 3 gün birinde 1 hafta babam vefat etti ondan öncr şehir değiştirmiştik tayin olmuştuk yeni bi şehir yeni bi işyeri ortamı işyeri dısınďa arkadaşım akrabam yok sonra yine tek basıma evimizi taşıdım hepsi tek başima yanımda olamadı bu kadar zor zamanlarımda
Kendimi çok şanslı göruyorm iyiki bu topikte karşilastik her konuda destek oluyoruz birbirimize Allah hepinizden razı olsun hep böyle devam edelim yıllarca belki bir gün bir yerde bulusuruzda kim bilir.sağol cnm korkmadan verecem artık .yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çok güzel topigimiz:)) arkadaşlar ben bankaciyim kart aidatlari konuşulmuş müşteri hizmetlerini aradığınızda iadesi yapılır başka bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.Canım emzik var ya bu dünyadaki en önemli icatlardan biri bence. Ben 20 günlüktü vermeye çalıştığımda. 2 haftaya yakın uğraşmıştık. Farklı bir sürü emzik denedik sadece aventin silikon emziğini aldı. 2 yaş civarında da kendi bıraktı. Ben 3 aylıkken çalışmaya başladığım için hem biberon hem emzik kullandım. Aynı zamanda da emzirdim.
Eğer emzik vermezsen sürekli emmek isteyecek, fazla emdiği için çok kusacak vs.
Ben uyuturken bir de tıpa amaçlı ağladığında kullanmıştım
gece yatmadan yarımsaat önce 3 yk yoğurt yarım limon ve 1 çay kaşığı acı pulbiber bel bölgesini inceltiyor.faydalı bende yapmak isterdim ama oğlumun süt alerjisi var o yüzden süt ürünü tüketmiyorum.tuvalet için acı yee süs biber birebiraslında benim boy 169 kilom dun 59.7ydi bugün yine 60.4u gördüm o kadar yememe rağmen ama ayıptır söylemesi tuvalete cikamadim
Kilom çoğu kişiye gore normal ama ben 58e inip sabitlemek istiyorum ki hamile kalırsam rahatça kilo alayın diyeoda tabi şuanda cokk uzak. Nasıl olacak yoğurdun içine limon ve pulbiberi koyup Ac karnına mi yiyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?