- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
Bizede çok yardımcı oluyorlar, hem kendi işim, hem de eşimin iş yerinden sonsuz kredi kullandık. İnsan bunları görünce de bu zorluğun arasında daha mutlu oluyor.
O vardiyalı çalışmasına rağmen her haftasonu izin aldı, alamadığı zamanlarda hafta içi peşpeşe izin aldı, ben haftasonu gittim. Aslında çok zor değil ama insan olağanlaşmak istiyor, bazen doyasıya kavga etmek istiyor.
Biz özel araçla 1,5 2 saat, toplu taşıma ile 2,5 saatte gidip gelebiliyoruz. Evim anneme çok yakın, arada gidebiliyorum, bir kaç defa düğün sonrası misafir gelmek istediler ağırladım, arada özlemimi giderebilecek şeyler oluyor. Sabrediyoruz, çok şükür eşimden yana, çevremizden yana hiç şikayetim yok, bizi hiç sıkıştırmıyorlar, çok şükür beş günde bir iki günümüz var ama işte evli olmayı hiç anlayamadım, maddi sorumluluğumu bilmiyorum, eşim yollarda mahvoluyor, hasta oluyoruz hemen gidemiyoruz, bir tek özlemin çaresi yok bazen içim çok yanıyor. İlk zamanlar çok hafif geçti, avantajları da oldu, birbirimizi yemeye fırsat kalmadı, gitgide alıştık, hep heyecanlıyız, iki kat çaba göstermek bizi birbirimize bağladı herşeye rağmen halimize bin şükür. Askeri personel eşleri hep duamda, inanın yaşadıklarınızı bir parça hissedebiliyorum.
Ben de aynı şekilde hissediyorum canım. Hepimiz birbirimizden bir sürü şey öğrendik, aynı şekilde hiç tanımadığımız insanlara az çok faydamız dokundu. Sadece finansal birikimlerimizi değil hayata dair biriktirdiklerimizi de paylaşıyoruz. Burayı keyifli kılan da bu zaten.Kendimi çok şanslı göruyorm iyiki bu topikte karşilastik her konuda destek oluyoruz birbirimize Allah hepinizden razı olsun hep böyle devam edelim yıllarca belki bir gün bir yerde bulusuruzda kim bilir.sağol cnm korkmadan verecem artık .yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çok güzel topigimiz:)) arkadaşlar ben bankaciyim kart aidatlari konuşulmuş müşteri hizmetlerini aradığınızda iadesi yapılır başka bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.
Kendimi çok şanslı göruyorm iyiki bu topikte karşilastik her konuda destek oluyoruz birbirimize Allah hepinizden razı olsun hep böyle devam edelim yıllarca belki bir gün bir yerde bulusuruzda kim bilir.sağol cnm korkmadan verecem artık .yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çok güzel topigimiz:)) arkadaşlar ben bankaciyim kart aidatlari konuşulmuş müşteri hizmetlerini aradığınızda iadesi yapılır başka bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.
Yumulunnn dedikoduyaKızlar ben kalktım çok dedikodu yapmayın ben yokken
Ya ben ara ara boyle birlik beraberlik hos sohbetimizi gorunce bi gozlerim doluyoKendimi çok şanslı göruyorm iyiki bu topikte karşilastik her konuda destek oluyoruz birbirimize Allah hepinizden razı olsun hep böyle devam edelim yıllarca belki bir gün bir yerde bulusuruzda kim bilir.sağol cnm korkmadan verecem artık .yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çok güzel topigimiz:)) arkadaşlar ben bankaciyim kart aidatlari konuşulmuş müşteri hizmetlerini aradığınızda iadesi yapılır başka bir sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.
Yumulunnn dedikoduya
Hatta ben baslimBeth18 varya fena kalorili dimi gulfemhatun
Ya ben ara ara boyle birlik beraberlik hos sohbetimizi gorunce bi gozlerim doluyo
Zaten duygusalim bu aralar fazla duygusalim
Ben hepinizi cok seviyorum
InsAllah yillarca hic eksilmeden hep artarak daha cok paylasimlar yapariz.
Kk da tek istedigim bu
Topik hic ölmesin hep su verelim.
Dükkanin kapisi kapanmasin anaktarlari paspasin altina koyalim gelen acsin girsin bizede cay yapsin :)
çok fenasin
İltifat ediyosunçok fenasin
Bende diger topiklerde takildimvalla bundan önce kaç topiği takip ettim hep gebelikle ilgili vs vs çoğuyla bağım koptu açıkçası.bazısı kapandı bazısı yavaşladı. inşallah bu topik bitmez sonuçta finans her zamanki konumuz :)
rica ederim canımİltifat ediyosun
aynen katılıyorumBende diger topiklerde takildim
Hatta birinden kovulduk 6 kisi olarak
Topluca kovulduk
Sebepde konunun disina cikiyo olmamizmis :)
Ya insa hergunde parami biriktirebiliyor
Ne guzel tasarruf,sohbet,bilgi alisverisi, yemek tarifi, neyi nasil saklariz konusuyoruz.
Valla hergun keske para aksada konussak nerdee :)
Ben minnacık minnak yazicam :)Kızlar bana yazanları alintilayamadim ama hepinizi okudum aksama kadar bana acıyın da su evini temizliyim eşim temiz eve gelsin pazar annemlere gidicem sonra haftaya kadar temizlik yapamam. Sizin sohbetinizi görünce okumadan edemiyorum yine yazin tamam izin verdim ama çok yazmayın
anlastikBen minnacık minnak yazicam :)
Suan sempatik kizda olan topik ama sonradan aldi sempatik topigitr_lelli birşey sorcam B ile mi başlıyordu o topik? Eski adi da K ile mi başlıyordu?
Sonra yilmadim fabrikalar sahibi saim bey sen mi buyuksuz HAYIR ben ben ben buyugum Yasar usta dedim dukkan actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?