Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok sağol canım rabbim en kısa zamanda sevdiklerimize kavuştursun hepimizi gerçekten ayrılık özlem çok zor yaşayan bilir hayatın zorluklarını paylaşacağın en yakınındaki de olmayınca hayat daha da zor geliyo Allah ım bugünlerimizi aratmasın sag olduğunu sağlıklı olduğunu bilmek dünyalara bedel

Bu arada @lalli cim hoşgeldin canım sende

Ben de aynı şekilde hissediyorum canım. Hepimiz birbirimizden bir sürü şey öğrendik, aynı şekilde hiç tanımadığımız insanlara az çok faydamız dokundu. Sadece finansal birikimlerimizi değil hayata dair biriktirdiklerimizi de paylaşıyoruz. Burayı keyifli kılan da bu zaten.

ben müşteri hizmetleriyle görüştümö her yıl iade yapılıyordu bu yıl bana mail göndermişler işte müze kart olarak kullanıyorsunuz avantajları var falan diye. en son şubeye gidin dedi gittim dilekçe verdim geri dönüş olmadı. ben de kapattırdım. bu kez bayağı zorladılar

Kızlar ben kalktım çok dedikodu yapmayın ben yokken
Yumulunnn dedikoduya
Hatta ben baslim Beth18 varya fena kalorili dimi gulfemhatun
Ya ben ara ara boyle birlik beraberlik hos sohbetimizi gorunce bi gozlerim doluyo
Zaten duygusalim bu aralar fazla duygusalim
Ben hepinizi cok seviyorum
InsAllah yillarca hic eksilmeden hep artarak daha cok paylasimlar yapariz.
Kk da tek istedigim bu
Topik hic ölmesin hep su verelim.
Dükkanin kapisi kapanmasin anaktarlari paspasin altina koyalim gelen acsin girsin bizede cay yapsin :)

valla bundan önce kaç topiği takip ettim hep gebelikle ilgili vs vs çoğuyla bağım koptu açıkçası.bazısı kapandı bazısı yavaşladı. inşallah bu topik bitmez sonuçta finans her zamanki konumuz :)

Kızlar bana yazanları alintilayamadim ama hepinizi okudum aksama kadar bana acıyın da su evini temizliyim eşim temiz eve gelsin pazar annemlere gidicem sonra haftaya kadar temizlik yapamam. Sizin sohbetinizi görünce okumadan edemiyorum yine yazin tamam izin verdim ama çok yazmayın

Bende diger topiklerde takildim
Hatta birinden kovulduk 6 kisi olarak
Topluca kovulduk
Sebepde konunun disina cikiyo olmamizmis :)
Ya insan hergunde parami biriktirebiliyor

Ne guzel tasarruf,sohbet,bilgi alisverisi, yemek tarifi, neyi nasil saklariz konusuyoruz.

Valla hergun keske para aksada konussak nerdee :)

aynen katılıyorum

Ben minnacık minnak yazicam :)

az önce 147 tl den 22 ayar 2 gr altın aldım, kardeşimin bileziği için alıyorum.
Kredi kartımı kullandım, cepte para kalmadı ayın 14 ü
hesap kesim tarihim bugün, bu ay ödersem başka almam, bir dahaki ay ödersem, haftayada duruma göre alırım
inşallah bu ay ödemem gerekmez,müşteri hizmetlerim mağazaya göre dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…