- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Bende diger topiklerde takildim
Hatta birinden kovulduk 6 kisi olarak
Topluca kovulduk
Sebepde konunun disina cikiyo olmamizmis :)
Ya insan hergunde parami biriktirebiliyor
Ne guzel tasarruf,sohbet,bilgi alisverisi, yemek tarifi, neyi nasil saklariz konusuyoruz.
Valla hergun keske para aksada konussak nerdee :)
yakalandim
Fark ediyo dun baya egzersiz yaptim -200gr gordum bu sabah.Yürüyüşe başladım öğlen arası umarım yarar
Cnm sen tekrar şubeye uğra durumu hatırlat iadesini ıste bir kac gun içinde iade ederler.ben müşteri hizmetleriyle görüştümö her yıl iade yapılıyordu bu yıl bana mail göndermişler işte müze kart olarak kullanıyorsunuz avantajları var falan diye. en son şubeye gidin dedi gittim dilekçe verdim geri dönüş olmadı. ben de kapattırdım. bu kez bayağı zorladılar
garanti cnmgünaydılar
hangi banka canım ?
ohh en ıyı müdür modeli vallaBenim mudurum 3 günümü doldurmuştu diğer 4 günüm boştu haftada 3 gün çalışıyordum Allah onlardan razi olsun ikinci donem 4 gün calistim sadece @Esila09
bende kovulanlar arasındayım:)))Bende diger topiklerde takildim
Hatta birinden kovulduk 6 kisi olarak
Topluca kovulduk
Sebepde konunun disina cikiyo olmamizmis :)
Ya insan hergunde parami biriktirebiliyor
Ne guzel tasarruf,sohbet,bilgi alisverisi, yemek tarifi, neyi nasil saklariz konusuyoruz.
Valla hergun keske para aksada konussak nerdee :)
inşallah öyle olur ya usansdım resmen. geç yemek yemek istemiyorum ama imkansız 19:30 evde olduğum saat
Canim mesala bu msj ben yanlislikla 2 defa yolluyorumKızlar birşey sorcam bazen üyeler mesaj tekrarı yazıyor ya ne demek o?
ya nasil dua ettiysem hemen tutmuşBana cat kapi misafir geldi tamda holü supururken
Beth18 yazamasin isi ciksin falan dediyse demek :)
Sorma canim ya kurabiyemde vardi ama dun kardesim almisti buzlukdakini cikarmadim onlar var diyeya nasil dua ettiysem hemen tutmuş
Hadi hadi oyalanmayalim aksama beyler gelecek biz hala is yapıyoruz ne kadar ayıp :)
Buzluca poğaça koyma fikri ne kadar hayat kurtarıcı bir kez daha anlamış olduk lellim :)
hadi kalk tum evi supurya nasil dua ettiysem hemen tutmuş
Hadi hadi oyalanmayalim aksama beyler gelecek biz hala is yapıyoruz ne kadar ayıp :)
Buzluca poğaça koyma fikri ne kadar hayat kurtarıcı bir kez daha anlamış olduk lellim :)
Bence kisir yap ben cok severim en iyisi ben de yapayimEvde yemek Yok. Eşim dışarıdan söyleyelim dedi. Ben de acaba kısır mı yapsam diyorum. Bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?