Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saçmalamışlar, çok kızarım böyle şeylere

Cnm sen tekrar şubeye uğra durumu hatırlat iadesini ıste bir kac gun içinde iade ederler.

günaydılar

hangi banka canım ?
garanti cnm
şimdiye kadar hep iade ettiler ama bu kez gercekten kapatacam kartı öncekiler hep blöf yapmıştım bakalım nolcak bu kez

Benim mudurum 3 günümü doldurmuştu diğer 4 günüm boştu haftada 3 gün çalışıyordum Allah onlardan razi olsun ikinci donem 4 gün calistim sadece @Esila09
ohh en ıyı müdür modeli valla

bende kovulanlar arasındayım:)))

inşallah öyle olur ya usansdım resmen. geç yemek yemek istemiyorum ama imkansız 19:30 evde olduğum saat

yürüyüş olmadan ben de artık kilo veremiyorum. aynen ben de 19.30 da evdeyim. bazen 8 i bile buluyor. yemek yap ye saat 9 oluyor. geç yediğim için veremiyor olabilirim.

yedirenk79 karatay.la zaman alsa da vereceğini düşünüyorum
İlk zamanlar verilmiyor ama zamanla veriyorum canım
Ben 65 tim 60a indim çok şükür

Ne yemek yapsam diye düşünürken evdekilri değerlendireyim dedim
Dunden mercimek corbam var
Yanina barbunya isladim herşeyini ayarladm pişmesi kaldı
Birde içli koftem var onu kizartcam birde yoğurt salata tamamdır

Bütün evi toparladim
Yemeği ayarların sayılır
Mutfağı toparladı
Bulaştıkları temizler kirlilr dizdim
17.30a kadar süpürme silmem kaldı tam gaz devam

Kızlar birşey sorcam bazen üyeler mesaj tekrarı yazıyor ya ne demek o?
Canim mesala bu msj ben yanlislikla 2 defa yolluyorum
Silemiyorumda birini yollanan msj komple silmek yasak icerigi siliyosun 10dk icinde sadece
o msjin yerine silip icerigi msj tekrari yaziyorum.
Yani yanlislik gibi

Bana cat kapi misafir geldi tamda holü supururken
Beth18 yazamasin isi ciksin falan dediyse demek :)

Kapiyi actim elimde supurgeyle mutfagi supurememistim daha direk aklima orasi geldi yapcak bisi yok artik cok gecti.
Mutfakda oturduk cunku sigara iciyolar
Arkadasimla annesi geldi.
Cay sofrasi kurdum
Buzlukdan pogaca cikardim hemen zeytin peynir salatalik domates helva sonrada kahve ictik simdi gittiler.

Kaldigim yerden devam edicem simdi.

Sonra aksam oglumu gitara birakicam dayimda gelir ben yine pert.
Yarin dinlenirim artik.

Bana cat kapi misafir geldi tamda holü supururken
Beth18 yazamasin isi ciksin falan dediyse demek :)
ya nasil dua ettiysem hemen tutmuş
Hadi hadi oyalanmayalim aksama beyler gelecek biz hala is yapıyoruz ne kadar ayıp :)

Buzluca poğaça koyma fikri ne kadar hayat kurtarıcı bir kez daha anlamış olduk lellim :)

Hadi hadi oyalanmayalim aksama beyler gelecek biz hala is yapıyoruz ne kadar ayıp :)
Buzluca poğaça koyma fikri ne kadar hayat kurtarıcı bir kez daha anlamış olduk lellim :)
Sorma canim ya kurabiyemde vardi ama dun kardesim almisti buzlukdakini cikarmadim onlar var diye
Börekde koymak lazim ilk firsatda.

hadi kalk tum evi supur
Balkonu yika
Lavabolari ovala ev miss gibi lavanta kokacak dusun
Tozu al sonra keine kahve yap zaferini kutla
Hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…