Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aman her gün altın mı konuşcaz ayol
Sen kovana kadar burdayız reis tr_lelli

Yaaaaa ne güzel dedikodu yapmışsınız kıskandım
Bugün kutlu Doğum haftası diye etli pilav dağıtılıyordu ondan yedim.. Mevlüt pilavlarına bayılıyorum
Meyve aldım 5 tl başka harcama Yok
Kızlar yakın bi kız arkadaşıma hediye alıcam Doğum günü, fikir verin bana

Arkadasinin ozel bir zevki varsa o yinde alabilirsin yoksa parfum ,canta ve ya kiyafet olabilir

Dedikodunun dibine vurulmuş yaw
Eşimde gec gelecekmiş patates salatası yaptım kendime Bi de yalancı profiterol yaptım
Süt geldi şimdi yoğurt yapacam ona 7.5 verdim
Bugun amwaydan deterjan aldım 47tl de ona verdim
Yıne gitti para

Sakin ol merkur geriliyor bu cilginlik hepimiz de var:)

Bazen kendimi sepete beğendiğim ürünleri atarken buluyorum.. sonra derin bi nefes alıp siteyi komple kapatıp kalkıp bi bardak çay alıyorum havalardan mıdır nedir hepimiz aynıyız
Ben nete pek bakmıyorum. Ama avm lerdeki herşey ama herşey sürekli bana göz kırpıyor.

Kisir yaninada mercimek corbasi bol limonlu..mmmmhh mis
Ben namaz kılarken eşim dışarıdan söylemiş. Yarına kadar kalan son 25 tl yi de oraya verdik. Kısıra ben de bayılırım.

Kızlar ne çok kaynatmışsınız böyle yarın maaş günüm sonunda geldi bugün nakit harcamadım ama kredi kartından harcama yaptım intertten 52 tl ye 5 tane kitap aldım 25 tl hediye cekim vardı süresi dolmadan kullanmak istedim yani bana 27 tl ye geldi 5 kitap için hiçbir şey şimdi sabırsızlıkla onların gelmesini bekliyorum

Oglan gitara birakildi ese yemek verildi dayim geldi ona yemek verildi mutfak toplandi
Sonra oglan gitardan alindi ona yemek verildi
Simdi mistik cay yaptim kendime kizlar icmeyen varsa icsin ben muptelasi oldum
Meto hizlandiriyomus sütle yapiliyor.

Huh oturabilirim
Sifir harcama yiihuuu

Hoş geldiniz,hayırlı olsun.

Maaşımdan 15 günlük bes kesintisi 110 tl.
Öteki ay 220 tl kesilecek demek ki. Gerçi hemen iptal ettireceğim ama.
Bu ay biraz gezme tozma ayı. O nedenle haftalık 400 tl olan harçlığı 500 tl ye çıkardık.
Ufak tefek ödemeleri ücretlerle yaptık. Yarın kredi kartı ve krediler ödenecek. Onlarda bayağı yüklü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…