- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Aman her gün altın mı konuşcaz ayolBende diger topiklerde takildim
Hatta birinden kovulduk 6 kisi olarak
Topluca kovulduk
Sebepde konunun disina cikiyo olmamizmis :)
Ya insan hergunde parami biriktirebiliyor
Ne guzel tasarruf,sohbet,bilgi alisverisi, yemek tarifi, neyi nasil saklariz konusuyoruz.
Valla hergun keske para aksada konussak nerdee :)
Ben de çok severim ancak ben namaz kılarken eşim söylemiş bile...Bence kisir yap ben cok severim en iyisi ben de yapayim
11 tl jarcama yaptim bugun ins baska yapmam
Bağa niye Yok@black_2014 ohh bankacimiz da var
Topik tam teskilat
Superiz be
Herkese benden cayk a h v e ya yok hih!
Arkadasinin ozel bir zevki varsa o yinde alabilirsin yoksa parfum ,canta ve ya kiyafet olabilirYaaaaa ne güzel dedikodu yapmışsınız kıskandım
Bugün kutlu Doğum haftası diye etli pilav dağıtılıyordu ondan yedim.. Mevlüt pilavlarına bayılıyorum
Meyve aldım 5 tl başka harcama Yok
Kızlar yakın bi kız arkadaşıma hediye alıcam Doğum günü, fikir verin bana
Sakin ol merkur geriliyor bu cilginlik hepimiz de var:)İçimdeki alışveriş canavarı gün geçtikçe büyüyor
Geçen yıl parfüm almıştım bu yıl kıyafet daha güzel olacak sanırım :) teşekkür ederimArkadasinin ozel bir zevki varsa o yinde alabilirsin yoksa parfum ,canta ve ya kiyafet olabilir
Bazen kendimi sepete beğendiğim ürünleri atarken buluyorum.. sonra derin bi nefes alıp siteyi komple kapatıp kalkıp bi bardak çay alıyorumİçimdeki alışveriş canavarı gün geçtikçe büyüyor
Kisir yaninada mercimek corbasi bol limonlu..mmmmhh misEvde yemek Yok. Eşim dışarıdan söyleyelim dedi. Ben de acaba kısır mı yapsam diyorum. Bakalım sonuç ne olacak
Sakin ol merkur geriliyor bu cilginlik hepimiz de var:)
Ben nete pek bakmıyorum. Ama avm lerdeki herşey ama herşey sürekli bana göz kırpıyor.Bazen kendimi sepete beğendiğim ürünleri atarken buluyorum.. sonra derin bi nefes alıp siteyi komple kapatıp kalkıp bi bardak çay alıyorumhavalardan mıdır nedir hepimiz aynıyız
Ben namaz kılarken eşim dışarıdan söylemiş. Yarına kadar kalan son 25 tl yi de oraya verdik. Kısıra ben de bayılırım.Kisir yaninada mercimek corbasi bol limonlu..mmmmhh mis
Afiyet olsunBen nete pek bakmıyorum. Ama avm lerdeki herşey ama herşey sürekli bana göz kırpıyor.
Ben namaz kılarken eşim dışarıdan söylemiş. Yarına kadar kalan son 25 tl yi de oraya verdik. Kısıra ben de bayılırım.
Mune ve kazen dukkana kilit vurana kadar burdayiz :) en son uyeyi ev sahibi edene kadar gitmicizzz
Sen latte neyim icersin diyeBağa niye Yok
Şakir miyim ben ?
Benimde ya benimdeİçimdeki alışveriş canavarı gün geçtikçe büyüyor
Hoş geldiniz,hayırlı olsun.Selam bayanlar. Uzun zamandan beri takipteyim sizleri. Evleneli ayın 23'nde 1 yıl olacak. Çok sıcak çok içten bir topik.tr_lelli anlatımına ve birikimindeki istikrarı çok seviyorum seni örnek alıyorum:) Kendimi tanıtayım :) çalışıyorum kirada oturuyorum eşimle maaşlarımızı ortak yapıyoruz 1150 tl kira ödüyoruz kredi kartı giderler felan ayırınca kalanıyla birikim yapıyoruz. Kasım veya aralık ayında evimiz bitecek kısmetse kiradan kurtulcaz. Çoçuğum henüz Yok ama kısmet olursa istiyoruz
Kredi Kartı aidatlarıyla ilgili geçen sene banada aynısı olmuştu. Arkadaşımın "kart aidatını tüketici heyetinden alabilirsin sadece elinde yazılı cevap ve sitesinden form doldurman yeterli " diye fikir vermesiyle çağrı merkezini aradım kredi kartı aidatını iptal edemiyoruz dediler. Bende mailime yazılı cevap isteyince telefondaki konuştukları gibi olmadı mailime kart aidatınızı geri vereceğiz diye mail attılar yani paşa paşa verdiler.
Şu an aynı şartlar geçerli mi bilmiyorum ama istersen öyle bir deneyin.
Haklısın ciniiiim yaMune ve kazen dukkana kilit vurana kadar burdayiz :) en son uyeyi ev sahibi edene kadar gitmicizzz
Sen latte neyim icersin diye
Benimde ya benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?