Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öf dedikodu kaçırmışımmmm
Beth18 kendini yedi bitirdi spora gide gele kız ne kilo varmış bunda tr_lelli
veremedim gitti yaw

mistik cay ne ki ?
Haklısın ciniiiim ya
Bana vayt çaklıt moka ver sen

merhaba kızlar
bu gün 70 tl pazara gitti
100 tl de krem sipariş vermiştim onlar geldi verdim

ya biliyor musun ben ta 5-6 ay önce aldım o çayı hala açılmamış halde duruyor bir denemedim daha ama
sana da afiyet olsun

Bugün 0 harcama idi
Ama markete girdik 30 tl harcadik
Birde eşime fazla mesai yatmış çok sevindik
Bu nedenle ne zamandır erteledigim spor ayakkabı istegimi artik ertelemedim ve 2 tane aldım netten
toplamda 140 tl .de o tuttu
170 tl harcamisiz
Aslinda iki tane almayabilirdim ama bi tanesinin rengini çok beğendim digeride zaten ihtiyacti.
Neyse kızlar iyi geceler
Coookkk güzel bir güne uyanalim inşallah yarin sabah...

veremedim gitti yaw

mistik cay ne ki ?
Canım poset cay ama vanilyali falan az bi kaumynar su koyuyosun sonra gerisi kaynar süt 4dk falan demlensin ic
Ben icine dal tarcinda atiyorum mis mis her aksam bir kupa iciyorum
Bu mistik cay her yerde yok realde bulabildim ben keske 2 paket daha alsaymisim

Sporayakkabilarin resmini isterim

Günaydın kızlar,mutlu haftasonları
Dün bimde 60 tl harcadık mama sandalyesi vardı 37.5 iki sepette 50 lik oyun havuzu toplarından aldık 23 te onlar.H&M nin
online alışveriş sitesinde bir üründe %25 indirim hakkım vardı günü bitmeden onu da harcadım oğluma 3 lü takım aldım 40 tl idi 30 tl ödedim.Bir tulumda aklım kaldı ama tuttum kendimi,eğer indirime girerse alırım

Güle güle kullan Can'ım bende merak ettim resim isterim

günaydın hatunlar.. yine bi cumartesi sabahı ve yine işten yazıyorum size.. sakin bi gün.. nete takılırım bol bol.. eşim haftasonu çalışmıyor arada mesai yaparsa kalır o kadar.. akşam uyumadan bi kaç görev verdim eve gidince biraz yüküm hafiflemiş olsun istedim.. banyo wc yi hafta içi halletmiştim.. eve gidip iki makina çamaşırı hallederim bi de ütüm var.. niyetim bugün buzdolabımı ve dondurucumu temizlemek düzenlemek.. bi de tr_lelli canım ben de dondurucuya atmak için poğaça tarzı şeyler yapmak istiyorum, kek de yapsam süper olur.. ben hamur işinde pek iyi değilim daha doğrusu pek yapmıyorum.. bana tarif verebilir misiniz dondurucuya atayım..

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah.

Hayırlı olsun.

günaydın
cumartesi çalışanlardan olarak bugün kızım da benimle şirkette.
eşimin işi var diye kızımı getirdi bana. burdan çıkıp arkadaşın bebeğini görmeye gideceğiz.
dün eşimi pazara gönderdim.
fiyatlar hala çok fena.
domates 6-8 tl salatalık da o fiyatlarda.
sadece yeşillik aldırdım (kıvırcık, nane, dereotu, roka, tazesoğan, ıspanak ve karnıbahar )

balık almış 40 tl
ceviz ve peyir almış 45 tl

toplam 115 tl ile pazar alışverişi yapmış.
liste verip göndermiştim eşimi allahtan.

pazar alışverişi aslında bizim gibi birikimlı kadınların işi olması lazım.
listeye göre değil de pazar fiyatlarına göre almak lazım.
mesela bir hafta ıspanak çok pahalıdır onun yerine pırasa alırsın. yada mandalina pahalıdır onun yerine portakal alırız.
ama eşim öyle değil. fiyatlara bakma gibi bir adeti yok :)

bugün işyerindeki arkadaşlarda doğum yapan arkadaşın bebeğini görmeye gideceğiz. çeyrek almıştım 238 tl den şimdi 256 tl olmuş.

Gunaydinlar
Bende artık bu top iyi yakından takip edicem
Hoşgeldiniz :)
Gunaydin kizlar disarida yagmur yagiyir balkonda kahvalti yapiyorum.ggokgurultusuyle uyandik gune
Oh mis afiyet olsun
Hayırlı olsun.
Çok sağol canım
Hiç pazara gitmediğimizden fiyatları da bilmiyorum domates salatalık fena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…