Küçük Düşün Büyük Olsun!

Veririm tabi canim ne demek
Ama aksama verim olur mu biraz isim var surekli yaptigim tariflerim var tutuyor guzel buzluk icinde gayet kurtaricilar.

Merhaba Hanımlar,
Dün akşam iş çıkışı kuyumcuya gittim. 3 Nisan'da 990'dan aldığım ata altın 1030 TL olmuş
Amaç paranın harcanmamasını sağlamak olduğu için aldım. 2 ata alacaktım ama elinde yokmuş. 1 ata bir de kulplu reşat altını verdi. Bu reşat altının farkını bilen var mı acep? Ata fiyatı ile alış satışı aynı dedi adam ama bilemedim.

Güle güle kullan canım hayırlı olsun

Oğluşun güle güle kullansın canım

Bu arada kızlar benimde bu sabah dr randevum vardı ilaç muayene ücreti ve dönüşte de markettwn bikac parça alışveriş yaptım toplamda 64 tl kadar tuttu ama market alışverisinin 9 tl sini kredi kartı puanımdan cektirdim beklediğimden daha az harcadım ama buna sevindim

Canım geçmiş olsun.

Canım geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim canım

Bes 78tl kesmişler maaştan
Bu bes hangi bankada hangi hesapta toplanıyo hesap hareketi vs hiç Bişi görünmeyecek mi yani
Direk gizli kutuya mı gidiyo şimdi bunlar
Yıllar önce babamlardan da key kesmişlerdi :/

eyyay cım sen oğretmen miydin canım ben de memurum ama herhangi bi kesinti göremedim maasta

Merhabalarr
Hayırlı olsun altınların Canım
Gün sırası da bende idi bugün tam 2.000 tl geldi birazdan bende ata altın alacağım
Bende yatırımlık alıyorum ya alış fiyatına pek bakmıyorum zaten düşmez diye düşünüyorum.

Napiyosunuz kızlar
Çok yetişemedim konuşmalara
Donuyorum
Bugün 60 liraya 4 kişiye hediye aldım
Onlar bi yere giderken bize hediye aliyolar çünkü
Bi de eşimin bi iş arkadaşı hamile canı burdan bişey çekmiş ona da onu aldım
Annem de bugün çarşıdan bana çarşaf yastık kılıf takım aldı sağolsun hep bişeyler aliyo veriyo
Bi de peynir koydu biraz
Nane aldım bahçeden
Güzel güzel yiyelim inşallah
Altın alanların altınları bereketli olsun
Devamı gelsin inşallah
Ben 300 lirayla gelmiştim şu an 300 den fazlam var:)))
Ben de altın alirim belki küçük felan
Şu an 3 çeyrek 4.5 gram var

durkan canım sagol havaalanindayim artık aksama evdeyim insallah

Kızlar kitap alasım var çok severim okumayı şu an da okuduğum kitabım var ama çok pahalı kitaplar ya siz nasıl okuyosunuz

elecda ve karamelli_turta altınlarınız hayırlı ve bereketli olsun kızlar

gulfemhatun cum ben son zamanlarda kitap alışverişimi h.buradan yapıyorum takip etmeni öneririm canım sık sık kitaplarda kampanya oluyo 2 ay önce 100 tl lik kitap alıverişine 25+25 tl hediye ceki vardı 2. sini hafta ici kullandım ayrıca yine haftaiçi kitaplarda %15 lik indirim vardı

A öyle mi harikaymış hiç internetten kitap alma huyum yok
Ben de takip edeyim sağol tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…