Veririm tabi canim ne demekgünaydın hatunlar.. yine bi cumartesi sabahı ve yine işten yazıyorum size.. sakin bi gün.. nete takılırım bol bol.. eşim haftasonu çalışmıyor arada mesai yaparsa kalır o kadar.. akşam uyumadan bi kaç görev verdim eve gidince biraz yüküm hafiflemiş olsun istedim.. banyo wc yi hafta içi halletmiştim.. eve gidip iki makina çamaşırı hallederim bi de ütüm var.. niyetim bugün buzdolabımı ve dondurucumu temizlemek düzenlemek.. bi detr_lelli canım ben de dondurucuya atmak için poğaça tarzı şeyler yapmak istiyorum, kek de yapsam süper olur.. ben hamur işinde pek iyi değilim daha doğrusu pek yapmıyorum.. bana tarif verebilir misiniz dondurucuya atayım..
Hoş geldiniz.Gunaydinlar
Bende artık bu top iyi yakından takip edicem
Bugün 0 harcama idi
Ama markete girdik 30 tl harcadik
Birde eşime fazla mesai yatmış çok sevindik
Bu nedenle ne zamandır erteledigim spor ayakkabı istegimi artik ertelemedim ve 2 tane aldım netten
toplamda 140 tl .de o tuttu
170 tl harcamisiz
Aslinda iki tane almayabilirdim ama bi tanesinin rengini çok beğendim digeride zaten ihtiyacti.
Neyse kızlar iyi geceler
Coookkk güzel bir güne uyanalim inşallah yarin sabah...
Günaydın kızlar,mutlu haftasonları
Dün bimde 60 tl harcadık mama sandalyesi vardı 37.5 iki sepette 50 lik oyun havuzu toplarından aldık 23 te onlar.H&M nin
online alışveriş sitesinde bir üründe %25 indirim hakkım vardı günü bitmeden onu da harcadım oğluma 3 lü takım aldım 40 tl idi 30 tl ödedim.Bir tulumda aklım kaldı ama tuttum kendimi,eğer indirime girerse alırım
Canım geçmiş olsun.Güle güle kullan canım hayırlı olsun
Oğluşun güle güle kullansın canım
Bu arada kızlar benimde bu sabah dr randevum vardı ilaç muayene ücreti ve dönüşte de markettwn bikac parça alışveriş yaptım toplamda 64 tl kadar tuttu ama market alışverisinin 9 tl sini kredi kartı puanımdan cektirdim beklediğimden daha az harcadım ama buna sevindim
Canım geçmiş olsun.
Bes 78tl kesmişler maaştan
Bu bes hangi bankada hangi hesapta toplanıyo hesap hareketi vs hiç Bişi görünmeyecek mi yani
Direk gizli kutuya mı gidiyo şimdi bunlar
Yıllar önce babamlardan da key kesmişlerdi :/
MerhabalarrMerhaba Hanımlar,
Dün akşam iş çıkışı kuyumcuya gittim. 3 Nisan'da 990'dan aldığım ata altın 1030 TL olmuş
Amaç paranın harcanmamasını sağlamak olduğu için aldım. 2 ata alacaktım ama elinde yokmuş. 1 ata bir de kulplu reşat altını verdi. Bu reşat altının farkını bilen var mı acep? Ata fiyatı ile alış satışı aynı dedi adam ama bilemedim.
Çok iyi olmuş canim olsun düşse de çok düşmez bence varken almak lazımKızlar biraz önce gelen gün param ile iki tane ata altın aldım tanesi 1.40 tan toplam 2080.
Yanlış zamanda mı aldım bilmiyorum ama yatırımlık alacağım için aldım.
Sagol Canım..Çok iyi olmuş canim olsun düşse de çok düşmez bence varken almak lazım
Hayırlı olsun altınların. Devamı gelir inşallah.Kızlar biraz önce gelen gün param ile iki tane ata altın aldım tanesi 1.040 tan toplam 2080.
Yanlış zamanda mı aldım bilmiyorum ama yatırımlık alacağım için aldım.
Inşallah Canım, sagol hepimizin şıkır şıkır altınları olsunHayırlı olsun altınların. Devamı gelir inşallah.
A öyle mi harikaymış hiç internetten kitap alma huyum yokelecda ve karamelli_turta altınlarınız hayırlı ve bereketli olsun kızlar
gulfemhatun cum ben son zamanlarda kitap alışverişimi h.buradan yapıyorum takip etmeni öneririm canım sık sık kitaplarda kampanya oluyo 2 ay önce 100 tl lik kitap alıverişine 25+25 tl hediye ceki vardı 2. sini hafta ici kullandım ayrıca yine haftaiçi kitaplarda %15 lik indirim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?