Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde bugun kacamak yaptik şileye gittik sutekli gittigimiz bir göl var az nefes aldik.
Donuste gözleme yedik birde odun atesinde pismis ekmek satiyordu isletmeciler 7tlye ondan aldik 40tl ödedik.
Simdide yemek yapiyorum kuzenim gelicek erbaslar acikir falan.
Patatesli patlicanli falan et yemegi yapiyorum
Yanina domates soslu makarna.

Benden bukadar artik egzersiz yapicam birazdanda.
Cumarteside bitti iyimi.

Hayırlı olsun

Biz de yoldayız. Eve dönüyoruz
Bayağı harcadık. Ben Nike ayakkabı aldım. 230 tl verdim. Biraz avm gezdim ama hiçbirşey beğenemedim. İçimdeki alışveriş canavarı da sustu artık.

A öyle mi harikaymış hiç internetten kitap alma huyum yok
Ben de takip edeyim sağol tatlim

Rica ederim canım ne demek başka kitap sitelerinden de alısveriş yaptım aklındaki kitapları kıyaslayabilirsin diğer sitelerle hb ki fiyat ya aşağı yukarı aynı oluyo ya da daha uygun ama asıl hediye çeklerini yakalarsan çok uyguna geliyo takip etmeni tavsiye ederim canım yaklaşık son 1 yıldır ben ordan kitap alışverişimi yapıyorum nerdeyse her ay mutlaka kitaplarda kampanya yapıyo en azından takip etmeni öneririm canım

Bende kilo vermek istiyorum. Boyum 172 kilo 65. Cok fazla. 60 olmak istiyorum ama cok yiyorum. Gercekten bu hafta 2 adet yas pasta 1kg kurabiye bitti.

Bu arada ancak bitirdum ne cok yazmissiniz. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Benim de temizlik yapmam lazim. Az sabrediyorum. Kızımın sinavi var 10 gun kaldı. Teoga girecek. O yuzden ayrıntılı yapamadim. Sınavdan sonra yaparim. Bu arada insam burada konusurken kisiyi hayalimizdw nasil canlandiriyoruz. Istedigimiz fiziksel özelliklerde goruyoruz. Benim de ustumde bir agirlik bu aralar namaz da kilamiyorum.

Bende bugun para harcayangillerdenim 80 tl gomlek, 120 tl kayinvalideme hediye cuzdan.
Kozmetik alisverisi yaptim, market roll onlari sevmiyorum iki adet roll on, goz makyajim icin temizleyici ve el kremi aldim. Saclarim icin besleyici bir urun hediye ettiler hesabimda tanimli indirim varmis 129 tl tutan urunleri indirimle 73 tl ye aldim, bir adet hediyelik havlu 10 tl, yemek 38 tl, ve hediye pijama 80 tl esim odedi Uzun sure roll on disinda kozmetik alisverisi yapmam herseyim var.
Kiyafet aradim ihtiyaclarim var ama dolabimdakilerden azcik farkli geldi, bsy almadim buda bu topigin ve sade yasamin faydasi bence.
Bu hafta duruma gore brz altin alacagiz, esimle konustuk yaza bilezik almak icin.
Iki bilezik almamiz gerekiyor, biri ince ama 22 ayar olur, digeri kardesim icin kalin bilezik.

Birde a 101 den yumusatici aldim indirime girince kacirmak istemedim.

Ben de maaşta görmedim kesilmedi mi acaba
Bes 78tl kesmişler maaştan
Bu bes hangi bankada hangi hesapta toplanıyo hesap hareketi vs hiç Bişi görünmeyecek mi yani
Direk gizli kutuya mı gidiyo şimdi bunlar
Yıllar önce babamlardan da key kesmişlerdi :/[/QUOT

Icisleri bakanligina/mahalli idarelere bagli kurumlarda 2018 de gecis var, herkesten bes kesilmeye baslamadi.

Hoşgeldiniz
Eviniz simdiden hayırlı olsun
Bool bereketli birikimleriniz olsun

güzel paylasimlarda bol bol görüsuruz umarım

Hoşgeldiniz
Eviniz simdiden hayırlı olsun
Bool bereketli birikimleriniz olsun

güzel paylasimlarda bol bol görüsuruz umarım

Merhabalar dünden beri tam anlamıyla bakamadım. Telefondan yazmak çok zormuş. Henüz planımız Yok ne yapsam acaba fikir verebilir misin yedirenk79 ifadelerim çıkmıyor

Alıntı yapmışım ama iki Kere olmuş ve yazdıklarım yarım gitmiş. Hoşbuldummm ve teşekkür ederim Öğrenene kadar artık öyle olacak telefonumdan yazmaya zorlanıyorum

Dün iş çıkışına 20 dk kala annemlere gitmeyi düşündüm eşimi aradım. Bu hafta gitmeyeceğiz diye konuşmuştuk sağolsun eşim benden çok sevindi ben her zaman giderim yeterki gitmek iste çok sevindim dedi sağolsun

Bu hafta sonu annemlerdeyiz. Yarın sabah erken döneriz oy vermek için.

Bugün Yeniçiftlik pazarına gittik annemlerle. Yeni çıkan nakışlı gömlek aldım 20 liraya. 5 tl de ayrı harcamam oldu. Dün maaşımı aldım ikramiye ayıydı diğer aylardan fazla aldım iyi oldu. Faturaları kart ödemesini yaptıktan sonra bakalım ne kadar kalacak neyse sağlığımız olsun da çalışırız

Kuruma göre sanırım
E bordroda ayrıntısı yazıyo
Maaştan Bnde anlamadım da orda ayrıntı görünce anladım
E bordro için şifre lazım benim yok.bide döner sermayeyim birde ona bakayım. Olmadı şifre alacam üşengeçlik işte sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…