Canım ben genellikle kitapyurdu diye site var oradan alıyorum.durkan canım sagol havaalanindayim artık aksama evdeyim insallah
Kızlar kitap alasım var çok severim okumayı şu an da okuduğum kitabım var ama çok pahalı kitaplar ya siz nasıl okuyosunuz
Hayırlı olsunMerhaba Hanımlar,
Dün akşam iş çıkışı kuyumcuya gittim. 3 Nisan'da 990'dan aldığım ata altın 1030 TL olmuş
Amaç paranın harcanmamasını sağlamak olduğu için aldım. 2 ata alacaktım ama elinde yokmuş. 1 ata bir de kulplu reşat altını verdi. Bu reşat altının farkını bilen var mı acep? Ata fiyatı ile alış satışı aynı dedi adam ama bilemedim.
Cnm e bordrodan bak ordan bakınca gördüm Bnde kesintiyiÇok teşekkür ederim canım
eyyay cım sen oğretmen miydin canım ben de memurum ama herhangi bi kesinti göremedim maasta
Cnm e bordrodan bak ordan bakınca gördüm Bnde kesintiyi
A öyle mi harikaymış hiç internetten kitap alma huyum yok
Ben de takip edeyim sağol tatlim
Bende kilo vermek istiyorum. Boyum 172 kilo 65. Cok fazla. 60 olmak istiyorum ama cok yiyorum. Gercekten bu hafta 2 adet yas pasta 1kg kurabiye bitti.aslında benim boy 169 kilom dun 59.7ydi bugün yine 60.4u gördüm o kadar yememe rağmen ama ayıptır söylemesi tuvalete cikamadim
Kilom çoğu kişiye gore normal ama ben 58e inip sabitlemek istiyorum ki hamile kalırsam rahatça kilo alayın diyeoda tabi şuanda cokk uzak. Nasıl olacak yoğurdun içine limon ve pulbiberi koyup Ac karnına mi yiyeceğim?
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Biz de yoldayız. Eve dönüyoruz
Bayağı harcadık. Ben Nike ayakkabı aldım. 230 tl verdim. Biraz avm gezdim ama hiçbirşey beğenemedim. İçimdeki alışveriş canavarı da sustu artık.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, güle güle kullan.
Bes 78tl kesmişler maaştan
Bu bes hangi bankada hangi hesapta toplanıyo hesap hareketi vs hiç Bişi görünmeyecek mi yani
Direk gizli kutuya mı gidiyo şimdi bunlar
Yıllar önce babamlardan da key kesmişlerdi :/[/QUOT
Hoşgeldiniz
Eviniz simdiden hayırlı olsun
Bool bereketli birikimleriniz olsun
güzel paylasimlarda bol bol görüsuruz umarım
Hoş geldin canım, bizim de 25 nisanda 7 yıl olacak. ilk yılınızmış daha tazesiniz :) birden kendimi gördüm sanki. biz de evliliğimizde 1,5 yıl sonra ekim ayında ev almıştık. evlilik yıldönümü planların varmı ben de bu ay fazla masraf yapmak istemediğim için pek bişey yapmayı düşünemiyorum
Hoşgeldiniz
Eviniz simdiden hayırlı olsun
Bool bereketli birikimleriniz olsun
güzel paylasimlarda bol bol görüsuruz umarım
Hoş geldin canım, bizim de 25 nisanda 7 yıl olacak. ilk yılınızmış daha tazesiniz :) birden kendimi gördüm sanki. biz de evliliğimizde 1,5 yıl sonra ekim ayında ev almıştık. evlilik yıldönümü planların varmı ben de bu ay fazla masraf yapmak istemediğim için pek bişey yapmayı düşünemiyorum
Kuruma göre sanırımBen de maaşta görmedim kesilmedi mi acaba
E bordro için şifre lazım benim yok.bide döner sermayeyim birde ona bakayım. Olmadı şifre alacam üşengeçlik işte sonuçlarKuruma göre sanırım
E bordroda ayrıntısı yazıyo
Maaştan Bnde anlamadım da orda ayrıntı görünce anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?