Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bu gün
Bakıcının parasını verdim
Bide markete uğradım 28 tl
Herkese iyi geceler
Yarın yoğun ve yorucu olacak

Ben bu gün
Bakıcının parasını verdim
Bide markete uğradım 28 tl
Herkese iyi geceler
Yarın yoğun ve yorucu olacak
Benim bakıcı bulmam gerekiyor yakın zamanda. İnşallah iyi birini bulabilirim. Bakıcı hikayelerini milletten dinledikçe korkuyorum vallahi. Var mı bana tavsiyeleriniz? @elecda nın da var sanırım.

Bize bankayı arayın öyle iptal edebilirsiniz dendi. Bu hafta deneyeceğim bakalım.

Ben hep kulplu reşat alıyorum öyle başladım öyle devam ettim. Bir fark var mı bilmiyorum.

Bes 78tl kesmişler maaştan
Bu bes hangi bankada hangi hesapta toplanıyo hesap hareketi vs hiç Bişi görünmeyecek mi yani
Direk gizli kutuya mı gidiyo şimdi bunlar
Yıllar önce babamlardan da key kesmişlerdi :/
Bize bankanın ismini verdiler gidip kendiniz halledin dediler resmen

Canim yaa
Her turlu iceriz mistikcayi
Bende simdi dusunuyorum realden almistim realde kapanicak bu ay sonu gidip kapanmadan 3_5tane daha alayim bari.
Baska marketde gormedim
Migros uzak bana carrefourada bakmadim
Her aksam iciyorum
Uykuda yapiyor sevdim bu cayi favorim artik

herkese guzel bir pazar diliyorum
Bizde esimle sabah oyumuzu kullandik
Hayir.li olur Allahim insallah
Cok soyleyecek sozum var ama siyasi seyler paylasmak istemiyorum ceza alairiz mune den
Simdi de annemle babama kavusmaya gidiyorum Istanbuluma gidiyorum

Yolunuz açık olsun, hayırlı yolculuklar.

Günaydın kızlar
Yataktan kalkamıyorum uyuyasım var hala
Dün sıfır harcama
Bugun kahvaltılık alınacak oydan sonra gideriz
Sonra da Deniz kenarına atacam kendimi akşam gergin ve heyecanlı bekleyiş var malum öncesi sakinleşeyim bari
Ülkemiz vatanımız için iyisi olur inşallah
Beth18 cok doluyum Bnde bu konuda ama napalım Bişi diyemiyoruz

Ya ne kadar tatlı şeyler düşünmüşsünüz öyle

Ben de kahvaltı yapıp oy kullanmaya gideceğim. Sonra da Pazar'a giderim. Sebze almayacağım. Buzluktalilerler idare edeceğim bu hafta. Sadece meyve alırım
Benim de içim dolu ancak hiç sesimi çıkaramıyorum. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor.

Selam kızlar dün ailece gezmeye gittik bizimkiler ben evlenince yazlık bir yere taşınmak istiyor fikir olsun dedik. Yolda araba bozulmasın mı Didim de mahsur kaldık. Treni kaçırdık otobüsü kaçırdık derken geceyi kayınvalidelerde geçirdik ama dün verdiğimiz yol parasının haddi hesabı yok Şu düğün geçse de kendi evimizi hesabımızı kitabımızı bilsek. Nişanlım da işinden memnun değil acaba düğünden sonra iş mi kursam diyo elektrikçi kendisi sermaye çok lazım diyo ne yapcaz bilemiyorum ben de işsizim bir yandan düşünüyorum ev kira kredi borcu var nasıl olcak aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…