Onu ben de yapıyorumBazen kendimi sepete beğendiğim ürünleri atarken buluyorum.. sonra derin bi nefes alıp siteyi komple kapatıp kalkıp bi bardak çay alıyorumhavalardan mıdır nedir hepimiz aynıyız
Benim bakıcı bulmam gerekiyor yakın zamanda. İnşallah iyi birini bulabilirim. Bakıcı hikayelerini milletten dinledikçe korkuyorum vallahi. Var mı bana tavsiyeleriniz? @elecda nın da var sanırım.Ben bu gün
Bakıcının parasını verdim
Bide markete uğradım 28 tl
Herkese iyi geceler
Yarın yoğun ve yorucu olacak
Bize bankayı arayın öyle iptal edebilirsiniz dendi. Bu hafta deneyeceğim bakalım.Maaşımdan 15 günlük bes kesintisi 110 tl.
Öteki ay 220 tl kesilecek demek ki. Gerçi hemen iptal ettireceğim ama.
Bu ay biraz gezme tozma ayı. O nedenle haftalık 400 tl olan harçlığı 500 tl ye çıkardık.
Ufak tefek ödemeleri ücretlerle yaptık. Yarın kredi kartı ve krediler ödenecek. Onlarda bayağı yüklü
Ben hep kulplu reşat alıyorum öyle başladım öyle devam ettim. Bir fark var mı bilmiyorum.Merhaba Hanımlar,
Dün akşam iş çıkışı kuyumcuya gittim. 3 Nisan'da 990'dan aldığım ata altın 1030 TL olmuş
Amaç paranın harcanmamasını sağlamak olduğu için aldım. 2 ata alacaktım ama elinde yokmuş. 1 ata bir de kulplu reşat altını verdi. Bu reşat altının farkını bilen var mı acep? Ata fiyatı ile alış satışı aynı dedi adam ama bilemedim.
Bize bankanın ismini verdiler gidip kendiniz halledin dediler resmenBes 78tl kesmişler maaştan
Bu bes hangi bankada hangi hesapta toplanıyo hesap hareketi vs hiç Bişi görünmeyecek mi yani
Direk gizli kutuya mı gidiyo şimdi bunlar
Yıllar önce babamlardan da key kesmişlerdi :/
Ben de arayayım bakalım. Ne diyeceklerBize bankayı arayın öyle iptal edebilirsiniz dendi. Bu hafta deneyeceğim bakalım.
Günaydın kizlar:)) evimi özlemişim
tr_lelli rüyamda seni gördüm 2 bardak mistik çay demledik sonra dedim ki ben bunları soğutalım içine buz atıp yazlik içecek yapalım dedjm sen de olur dedin
Hahahah rüyamda tarif gördüm
Yolunuz açık olsun, hayırlı yolculuklar.herkese guzel bir pazar diliyorum
Bizde esimle sabah oyumuzu kullandik
Hayir.li olur Allahim insallah
Cok soyleyecek sozum var ama siyasi seyler paylasmak istemiyorum ceza alairiz mune den
Simdi de annemle babama kavusmaya gidiyorum Istanbuluma gidiyorum
Merhaba kızlar tekrar. Geldim memleketime oh
Yolda insanın çokça düşüncek fırsatı oluyo
Sizleri düşündüm
Hepimiz farklı şehirlerde yaşlarımız farklı ya da benzer bilmiyorum memleketlerimiz ayrı
Atıyorum 50 kişiyiz diyelim aslında küçük bi türkiye kadinlariyiz
Ve birbirimizi kırmiyoruz
Bazımizin dertleri birbirinin aynısı bazimizin çok farklı ama anlamaya çalışıyoruz
Birbirimizin yaralarını biliyoruz şunu yazmiyim x üzülür aklına gelir diye düşünüyoruz
Onun doğumu yaklaştı diye düşünüyoruz
İnşallah onun duasi kabul olur diyoruz
Birbirimize destek oluyoruz
Keşke tüm ülkedeki tüm dunyadaki kadinlar böyle olsak
Kadınlara vuran en çok kadinlar oluyo
Benim canım kadınlarım
Hepinize kocaman kocaman sevgi gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?