- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Canım 500-600 arasında değişiyormuş fiyatları arkadaş benimki gibi istedi de kuyumcu dedi 2 gün önce pırlanta dersen onlar çok pahalı diye biliyorum benOlur canim inşallah. Almışken ben pırlanta almak istiyom ama kısmet çok pahalı
Benim kilolar gittikçe yapışıyor. Bugün gene bi sürü tatlı börek yedim aferin bana
Bakıcısından çok memnun biri olarak konuya ilişkin tavsiyelerimi sıralayayım hemenBenim bakıcı bulmam gerekiyor yakın zamanda. İnşallah iyi birini bulabilirim. Bakıcı hikayelerini milletten dinledikçe korkuyorum vallahi. Var mı bana tavsiyeleriniz? @elecda nın da var sanırım.
Selam kızlar dün ailece gezmeye gittik bizimkiler ben evlenince yazlık bir yere taşınmak istiyor fikir olsun dedik. Yolda araba bozulmasın mı Didim de mahsur kaldık. Treni kaçırdık otobüsü kaçırdık derken geceyi kayınvalidelerde geçirdik ama dün verdiğimiz yol parasının haddi hesabı yokŞu düğün geçse de kendi evimizi hesabımızı kitabımızı bilsek. Nişanlım da işinden memnun değil acaba düğünden sonra iş mi kursam diyo elektrikçi kendisi sermaye çok lazım diyo ne yapcaz bilemiyorum ben de işsizim bir yandan düşünüyorum ev kira kredi borcu var nasıl olcak aklım almıyor
sen de ara bakalım. geçmiş olsun ne yapmak gerekir bilemedim.Günaydın kızlar
Ben de arayayım bakalım. Ne diyecekler
Genzim fena halde dolu kalktım. Be kullansam ne yapsam acaba
harika tavsiyeler teşekkür ederimBakıcısından çok memnun biri olarak konuya ilişkin tavsiyelerimi sıralayayım hemen
1. Görüşmeler için bakıcının evine git. İlk görüşmede ayarlayamasan bile anlaşmadan önce mutlaka evini gör, ailesi ile tanış. Çocukları ve varsa torunları ile nasıl iletişim kurduğuna bak. Bizim bakıcımız ile görüşmede torunu da vardı. Çocuğun her sorduğu soruya sabırla cevap verdi.
2. Kesinlikle sigara içmeyen biri olması gerekiyor.
3. Kendi çocuğunu veya torununu büyütmeyi tecrübe olarak tanımlayan bir sürü kadın var. Aynı şey değil. Dışarıda bir evde, akrabası olmayan birinin çocuğunu büyütmüş olsun. Senin eve geliş gidiş saatinden tut, seninle hemfikir olmada da senin dediğini yapmaya kadar olan bütün süreci etkiler bu durum. Referans olarak söylediği aile ile de mutlaka görüş.
4. Hislerine güven. Kadın ne kadar iyi gözükse de içinde bir his seni rahatsız ediyorsa o hisse güven.
Umarım sen de benim gibi çocuklarını kendi kanındanmış gibi benimseyen biri ile çalışırsı. Önyargılara kulak asma. Her meslek grubunda olduğu gibi bakıcılarda da işini iyi yapan ve kötü yapan insanlar var.
Çağrıda var guzelim
Canim yaa
Her turlu iceriz mistikcayi
Bende simdi dusunuyorum realden almistim realde kapanicak bu ay sonu gidip kapanmadan 3_5tane daha alayim bari.
Baska marketde gormedim
Migros uzak bana carrefourada bakmadim
Her aksam iciyorum
Uykuda yapiyor sevdim bu cayi favorim artik
Güle.güle kullan canım:)))eveeet çılgın internet alışverişimi yaptım. 430 liracık harcadım. bana bişey yok hepsi bebişlere ve kedilere
Sağlıcakla iyi günlerde kullaneveeet çılgın internet alışverişimi yaptım. 430 liracık harcadım. bana bişey yok hepsi bebişlere ve kedilere
Burda hic cagri kalmadi hepsi kapandi :/Çağrıda var guzelim
sağolasın canım.mavimli gule gule kullan canim
sağolasın inşallah.Sağlıcakla iyi günlerde kullan
Rabbim yuva kuranın yardımcısı olur merak etme canım.Mesleği güzel eşinin iş kursa ilk başta tabi zorlanır iyi düşünmek lazım.Eşyaları kendiniz mi alıyorsunuz kredi ne için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?