Küçük Düşün Büyük Olsun!

Olur canim inşallah. Almışken ben pırlanta almak istiyom ama kısmet çok pahalı

Benim kilolar gittikçe yapışıyor. Bugün gene bi sürü tatlı börek yedim aferin bana
Canım 500-600 arasında değişiyormuş fiyatları arkadaş benimki gibi istedi de kuyumcu dedi 2 gün önce pırlanta dersen onlar çok pahalı diye biliyorum ben

Benim bakıcı bulmam gerekiyor yakın zamanda. İnşallah iyi birini bulabilirim. Bakıcı hikayelerini milletten dinledikçe korkuyorum vallahi. Var mı bana tavsiyeleriniz? @elecda nın da var sanırım.
Bakıcısından çok memnun biri olarak konuya ilişkin tavsiyelerimi sıralayayım hemen
1. Görüşmeler için bakıcının evine git. İlk görüşmede ayarlayamasan bile anlaşmadan önce mutlaka evini gör, ailesi ile tanış. Çocukları ve varsa torunları ile nasıl iletişim kurduğuna bak. Bizim bakıcımız ile görüşmede torunu da vardı. Çocuğun her sorduğu soruya sabırla cevap verdi.
2. Kesinlikle sigara içmeyen biri olması gerekiyor.
3. Kendi çocuğunu veya torununu büyütmeyi tecrübe olarak tanımlayan bir sürü kadın var. Aynı şey değil. Dışarıda bir evde, akrabası olmayan birinin çocuğunu büyütmüş olsun. Senin eve geliş gidiş saatinden tut, seninle hemfikir olmada da senin dediğini yapmaya kadar olan bütün süreci etkiler bu durum. Referans olarak söylediği aile ile de mutlaka görüş.
4. Hislerine güven. Kadın ne kadar iyi gözükse de içinde bir his seni rahatsız ediyorsa o hisse güven.
Umarım sen de benim gibi çocuklarını kendi kanındanmış gibi benimseyen biri ile çalışırsı. Önyargılara kulak asma. Her meslek grubunda olduğu gibi bakıcılarda da işini iyi yapan ve kötü yapan insanlar var.

Rabbim yuva kuranın yardımcısı olur merak etme canım.Mesleği güzel eşinin iş kursa ilk başta tabi zorlanır iyi düşünmek lazım.Eşyaları kendiniz mi alıyorsunuz kredi ne için?

harika tavsiyeler teşekkür ederim

Çağrıda var guzelim

Rabbim yuva kuranın yardımcısı olur merak etme canım.Mesleği güzel eşinin iş kursa ilk başta tabi zorlanır iyi düşünmek lazım.Eşyaları kendiniz mi alıyorsunuz kredi ne için?

Nişan zamanı çekmiştik bi de düğün hazırlıkları için çoğu şeyi ikimiz aldık hep o yüzden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…