Küçük Düşün Büyük Olsun!

eveeet çılgın internet alışverişimi yaptım. 430 liracık harcadım. bana bişey yok hepsi bebişlere ve kedilere
Cnm hayırlı olsun aldıkların ,bende bugün oğlumun giymediği küçülmüş kıyafetlerini vermek için ayikladim iki orta boy hurc çıktı ne çok şey almışım hiç giydirmedigim bir sürü kıyafet çıktı hediye gelenlerle beraber sadece 17 tane tulumu varmış ve hiç kullanışlı değil tulumlar bir iki taneden fazla alma cnm internetten bende deli gibi alışveriş yapardım kendim için iki yıl oldu bakmıyorm artık bağımlılık yapıyor eşimin ve kendi dolabimi da ayiklicam herşeyi veresim var ne çok almışız sıkıldim bide aynı kıyafetleri giymekten :))

anca geldim eve
benden bu gün 5 tl fırına verdim harcama
15 tl süt

Benim bakıcı bulmam gerekiyor yakın zamanda. İnşallah iyi birini bulabilirim. Bakıcı hikayelerini milletten dinledikçe korkuyorum vallahi. Var mı bana tavsiyeleriniz? @elecda nın da var sanırım.

canım elecda nın söylediklerine ek olarak
referansları olsun, yani daha önce bu işi yapmış birilerini bulursan daha iyi olur
şartlarını en baştan konuş, yani sadece çocuk mu bakacak temizlik yapacak mı,
yemek yapacak mı, haftanın kaç günü çalışacak
ekstra bir durum çıkarsa ne olacak ( yani toplantıya kaldın ne bileyim bir görev çıktı falan)
ve bence de evinde gör bakıcıyı ayrıca hislerine güven

umarım gönlüne göre iyi kalpli birine denk gelirsin

canım bendeki doğoşun ben migrostan almiştim ama a101 de de görmüştüm sanki

bu süreçler biraz sıkıntılı oluyor ama eyer borcunuz varsa ve düzenli bir işi varken hiç riske girmesin
çünkü bence ticarete atılmak için doğru zaman değil
ikincisi büyük ihtimal nişanlı gelen takılarla iş kurmayı düşünüyor sanırım yanılıyor muyum ?

eveeet çılgın internet alışverişimi yaptım. 430 liracık harcadım. bana bişey yok hepsi bebişlere ve kedilere
hayırlı olsun canım bebişler güle gül kullansın

Bugun 55 tl market harcamamız oldu bzmde
Yarın arkd ile kahvaltıya gidecem brz çarşı pazar gezecez sonra kart aidatı istemeye gidecem bankaya belki kızıp kartı kapatırım borcu ödeyim velhasıl harcamalı gün olacak yarın

harika tavsiyeler teşekkür ederim
Rica ederim canım
Bir de ne kadar erken başlatırsan o kadar iyi. İşe ne zaman başlayacaksın bilmiyorum ama bir süre beraber bakın çocuklara, böylece kadını gözlemleme ve düzeltme fırsatın olur. Bir de en baştan hangi işleri yapacak, ne zaman ve ne kadar zam yapacaksın gibi konuları konuşmak lazım.

İyi akşamlar kızlar
Ülkemiz için en doğrusu en güzeli olsun
Aydınlık yarınlarımız olsun inşallah
Biz de televizyona takıldık izliyoruz
Yarın ben tiroid kontrolüme gidicem
Evde de bişey kalmamış pazara markete uğrarım
Bugün eşim bugün yemek yapmak için bişeyler alıp geldi patlıcan biber domates ayran falan
Evde çok eksik var
Yarın tamamlarım inşallah
Bütün gün çamaşır yıkadım bugün evde de bir sürü isim var
Hadi herkese iyi geceler

Günaydın kızlar. Sizleri her gün okuyor fakat yazamıyorum.
İki aylık bir anneyim ve fırsat bulduğum an şekerlemeler yapıyorum. Yeni yeni gezmelere başladık oğlumla.
Şu an çalışmıyorum birikim yapamıyorum oğlum altı aylık olunca çalışma ihtimalim var ama hiç birakasim yok umarım o dönemde bu hassasiyetim geçmiş olur.

Dün yakın bir arkadaşımın bebeğine 90 TL lik hediye aldım. Feda olsun her eksigimde yanimdadir. Kendim için iki adet kitap aldım. Pazar alışverişi de yaptık.
Geçenlerde bunaldigim bir gün dolabimdan kıyafetler seçtim ihtiyaç sahipleri için. Dolabim son üç senedir çok ferah bir süre giymedigim hiçbir şeyi tutmuyorum. Başkalarının nasibidir diyorum. Yalnızca eskiyenleri, modası gecenleri, begenmediklerimi değil yepyeni olanlardan da veriyorum ben. Nefsimi köreltiyor. Hediyelesmis gibi hissediyorum hissettirdiği duygu paha biçilemez. Yani bende kiyamama durumu yok çok güzel kiyarim. Allah eksileni daha çabuk tamamlıyor bana göre.
Esimde aynı zihniyette şükür.
Oğlumu bile öyle nasip etti Allah:) hiç kusan kıyafet pisleten bir bebek değil her şeyi yepyeni duruyor.
mavimli aldıklarını güzel günlerde giysin bebislerin. Ama kıyafet konusunda ilk aşamada biraz temkinli olmanı öneririm. Gerçekten elinde yepyeni kalabiliyor birçoğu. Onlarda başkalarının nasibi oluyor gerçi. Sağlıkla gelsinler :)

Benim son zamanlardaki birikimim insan ve anı yönünde. Oğlumla anı biriktiriyorum. Birkaç eski dostla görüşmek nasip oldu yıllar sonra oyle mutlu hissettim ki dedim ki en büyük zenginlik bu aslında insan biriktirebilmek belki de.

Şu an para biriktiremiyorum zaten. Gidişat sıkıntılı olan bizlere oluyor eşim bir buçuk yıldır zam alamadı. Benim işsizlik maaşı kesildi. Piyasalar uctu. Sonumuz hayrolsun.
Hepinize en çok sağlık, sonra huzur, sonra bol paraciklar diliyorum mutluluk getiren cinsten olsun :) o da hayırla gelsin yani.

Sevgiler hepinize.

Günaydın kızlar

cumartesi markete 22 lira harcama
pazar günü de uzun zamandan sonra dışarıda kahvaltı gezme vs 150 lira harcadık

maaşlar yattı benden de bes kesilmemiş henüz

bugün arkadaşın bebeğine çeyrek alacağım
bakalım kendim için de 1 tane alabilirim belki

Canım belki yapıyorsundur ama bir öneride bulunmak istiyorum. Ben kızım için doğduğundan itibaren günlük tuttum. Hamileliği, doğumu, yapılan testleri, aşıları, ek gıda sürecini, komik anılarımızı herşeyi yazdım. İlk emekleme, yürüme, ilk konuşma gibi durumları da tarihleriyle not ettim.İleride al bakalım bu senin çocukluğun, hatırlamadığın kısım demek istiyorum. Hiç unutmayacaksın gibi geliyor ama bir sürü güzel şey unutuluyor.

hawar evet canım maalesef ben de hiç istemiyorum ama kafaya koydu bi kere çok da inatçı nasıl olcak bilmiyorum bana çok mantıksız geliyo ev kira kredi ödemesi var ben kim bilir ne zaman iş bulcam e bi de dükkan kirası masrafı eklenirse altından kalkamayız gibi geliyo

evet canım ya ben de 61 den 53 e düşmüştüm, ama bırakınca yeniden aldım. şimdi de geçen hafta 1,5 kilo vermişim bu hafta da bir kilo vermem lazım. inşallah verebilirim.

Günaydın mutlu haftalar
Dün oy verdikten sonra simit pasta falan alıp eve geldik 18 tl tuttu tek marafımız o oldu.
Bende oğlumun hastane çıkışlarını falan ayırıcam ihtiyacı olan birini duydum arkadaşım vasıtasıyla yepyeni duruyorlar altlar oluyo da üstleri küçük geliyor.Ablasından kalanlarla idare ediyoruz biz nasılsa.Sonra kendi yazlıklarımı ayıklayacağım bakalım,kışlıkları da kaldırırken bi elden geçiririm

Yapmaz miyim. Günlük gibi değil ama muhakkak tarihleriyle ilkelerini ve onunla ilgili gozlemlerimi yaziyorum. Teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…