Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Doğum kontrol hapımı almayı unutmuşum. Aslında hiç unutmazdım. Sağlık sıkıntıları yüzünden yeniden gebe kalmam yasak. Dünden beri talan ettim interneti. Herşeyi okudum. Gece de uyuyamadım. Mesleğim gereği az çok anlıyorum bu işlerden. Teorik olarak hamile kalmam imkansızı ama gelin görün içim çok sıkıntılı.

ahahahahaa pazarda gezmeyi bile sevmez benim eşim biryerden alır hepsini koy ondan da koy bundan da

cumartesi iş çıkışı ailemin yanına köye gitmeye karar verdik.. akşam vardık yemek yedeik gelen giden oldu.. amcam ve eşi de yurtdışından gelmişti onları da görmüş oldum. yengem sağolsun bana hediye de getirmişti.. kalın bi tayt, bi elbise, iki kalın çorap, iki temizlik bezi.. el kremi, deodorant vee 4 paket çikolata.. bi de amcam 100 euro verdi ısrarla, düğüne gelememişti hediye yerine para:)) kızkardeşimde bi parfüm almış bana bi de güneş gözlüğü vardı on da ısrarla verdi kendine yeni model beğenmiş onu alacakmış:)) baya karlı oldu haftasonum:) ben de giderken çerez tatlı falan aldım.. ama yengeme hediye almayı düşünüyorum.. belki gümüş birşeyler daha bakınmam gerek..

Merhabalar dünden beri tam anlamıyla bakamadım. Telefondan yazmak çok zormuş. Henüz planımız Yok ne yapsam acaba fikir verebilir misin yedirenk79 ifadelerim çıkmıyor

maddi duruma göre bak canım, evde masa hazırlayabilirsin hediye sürpriz ya da bir yere götürebilirsin. yemeğe gidebilirsiniz vs vs alternatif çok yeterki para olsun

rüyalara bile girer olduk günümüz birlikte geçiyor ondandır

Real bizim burada da kapandı ya tüm mağazaları kapanıyor mu hayırdır, iyice krizdeyiz desene.

iş kurmak da zor bu dönemde, evlenince maddi sıkıntı daha çoğalıyor, hevesini kırmak istemem ama birlikte elele verebilirseniz aşarsınız çok şeyi.

Sıkma canını ertesi gün hapı kullanan duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum

ben de çok istiyorum bunu, nasıl ona kavuşmak için mücadele ettiğimden kavuştuğum andaki hislerimden ve büyüme aşamasındaki herşeyi yazmak istiyorum.

bir hafta dikkat edersin canım, sonrası sorun olmuyor. unuttuğun hafta dikkat edeceksin. ben de zamanında unutuyordum ve panik yapıyorduk meğer boşuna panik yapıyormuşuz. çok gülüyorum kendime. şimdi de uğraş uğraş olmuyor. zaten yumurtalama dönemi hamile kalınıyor gerisi boş bence...

@mutlumayis merak etme evlenirken herşey bi anda kolaylaşıyor

tr_lelli o mistik çayın iki tipi var seninki tam hangisi
Canim dogus marka mistik sade yaziyor
hawar bi bakim a101e hic dikkat etmedim sagol canim.
Real bizim burada da kapandı ya tüm mağazaları kapanıyor mu hayırdır, iyice krizdeyiz desene.
Real in yaninda praktiker vardi hatta alt kati komple outletdi cok iyiydi
Mango,adl,kigili,flo baya uygundu sonra yikildi rezidans oldu

Simdi realide yikiyolar orasida rezidans olcak.

Alman firmasi real sanirim satis pek yok hic tikliim tiklim oldugunu gormedim ama iyi oluyordu evime yakindi bi dolanip geliyorduk.

zelalke ben unuttum tarifleri atmayi defterimi bulup atiyorum

Sıkma canını ertesi gün hapı kullanan duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Dün akşam ertesi gün hapı da aldım. Okuyorum okuyorum. Teorik olarak çok zor. Hap kullandığım için yumurtam Yok zaten. Döllenecek birşey Yok yani. Pek çok site de tek doz unutmanın koruyuculuğu azaltmadığı yazıyor.

Ben onu da kullanmıştım 2 defaydı sanırım. Bir sıkıntı olmadı.
Ben de daha önce bir kaç defa unuttum. O zaman da panik yapmıştım. Ama tabi birşey olmadı. Ella aldım dün akşam. Onu da içtim. Tüm tedbirleri aldım. Ğnşallah birşey olmaz.

Röraydınnn en rötarlisindan :)

Ne uyumusum bee ya mistik cay bana uyku yapiyo cozdum olayi ama birakamiyorum cok sevdim.
Bakalim nolcek.
Evde sut peynir kalmadi idare ediyordum.
Ayin 20si kart kesim tarihi detayli alisverisi ozaman yapicim.
Ama 50tl kadarlik al acil olani dedi esim.
Bu ay önemli ya (bi bitmedin nisan)
Onun harici evdeyim yemegim yok yemek yapicam.
Ev supurup silicem.

Oglumda evde okul tatil malum.

ben de çok istiyorum bunu, nasıl ona kavuşmak için mücadele ettiğimden kavuştuğum andaki hislerimden ve büyüme aşamasındaki herşeyi yazmak istiyorum.
Ben kızımın kişisel tarihçesi olarak günlük tutuyorum. Bir de ayrıca mektuplar yazıyorum. Çünkü ona öğrenci olmakla, gençlikle, çalışan kadın olmakla, evlilikle, değerlerle, kendi hatalarımdan öğrendiklerimle alakalı söylemek istediğim şeyler var. Ama hepsini anlatacak vaktim olup olmadığını bilemediğim için mektup yazıyorum.

uff kızlar ya canım çok sıkkın evime yakın iş buldum şuan ki çalıştığım firma ile görüştüm 15 gün önce
hala yerime biri gelmedi normal şartlara göre bu cuma son biraz önce patrona sorduğumda bugün biri gelicek 1 hafta 10 gün daha kalman gerekli dedi ama ben diğer tarafa söz verdim ve orasıda acil bi şekilde beni bekliyor
burası gitmemi istemiyor ki söylediler kaç kere bana ama diğer taraf evime yakın olduğu için ve çocuğum için tercih ettim inşallah bir aksilik olmaz dua edin nolur

öğle arası çeyrek aldım yeni tarihli 254 lira
eski tarih 251 liraydı

2 tane aldım biri hediye olacak zaten
çeyreğin parasını da biriktirmiştim harcanmadan alayım dedim

Benim de oğlum için yazdığım bir hatıra defteri var yazıyorum
oğlumun kibar ,başarılı, kadınlara karşı nazik, ülkesine vatanına bağlı bir evlat olmasını onunla gurur duymayı çok istiyorum
umarım güzel günler yaşar ve görürüz

Umarım hallolur
Yeni is yerine durumu acikca belirtseniz yani zor durumda kaldiginizi sizi idare etmelerini, bu ise ihtiyaciniz oldugunu vs.
Belki anlayisla karsilarlar

Bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…