- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
günaydın
cumartesi çalışanlardan olarak bugün kızım da benimle şirkette.
eşimin işi var diye kızımı getirdi bana. burdan çıkıp arkadaşın bebeğini görmeye gideceğiz.
dün eşimi pazara gönderdim.
fiyatlar hala çok fena.
domates 6-8 tl salatalık da o fiyatlarda.
sadece yeşillik aldırdım (kıvırcık, nane, dereotu, roka, tazesoğan, ıspanak ve karnıbahar )
balık almış 40 tl
ceviz ve peyir almış 45 tl
toplam 115 tl ile pazar alışverişi yapmış.
liste verip göndermiştim eşimi allahtan.
pazar alışverişi aslında bizim gibi birikimlı kadınların işi olması lazım.
listeye göre değil de pazar fiyatlarına göre almak lazım.
mesela bir hafta ıspanak çok pahalıdır onun yerine pırasa alırsın. yada mandalina pahalıdır onun yerine portakal alırız.
ama eşim öyle değil. fiyatlara bakma gibi bir adeti yok :)
bugün işyerindeki arkadaşlarda doğum yapan arkadaşın bebeğini görmeye gideceğiz. çeyrek almıştım 238 tl den şimdi 256 tl olmuş.
Merhabalar dünden beri tam anlamıyla bakamadım. Telefondan yazmak çok zormuş. Henüz planımız Yok ne yapsam acaba fikir verebilir misinyedirenk79 ifadelerim çıkmıyor
Günaydın kizlar:)) evimi özlemişim
tr_lelli rüyamda seni gördüm 2 bardak mistik çay demledik sonra dedim ki ben bunları soğutalım içine buz atıp yazlik içecek yapalım dedjm sen de olur dedin
Hahahah rüyamda tarif gördüm
Canim yaa
Her turlu iceriz mistikcayi
Bende simdi dusunuyorum realden almistim realde kapanicak bu ay sonu gidip kapanmadan 3_5tane daha alayim bari.
Baska marketde gormedim
Migros uzak bana carrefourada bakmadim
Her aksam iciyorum
Uykuda yapiyor sevdim bu cayi favorim artik
Selam kızlar dün ailece gezmeye gittik bizimkiler ben evlenince yazlık bir yere taşınmak istiyor fikir olsun dedik. Yolda araba bozulmasın mı Didim de mahsur kaldık. Treni kaçırdık otobüsü kaçırdık derken geceyi kayınvalidelerde geçirdik ama dün verdiğimiz yol parasının haddi hesabı yokŞu düğün geçse de kendi evimizi hesabımızı kitabımızı bilsek. Nişanlım da işinden memnun değil acaba düğünden sonra iş mi kursam diyo elektrikçi kendisi sermaye çok lazım diyo ne yapcaz bilemiyorum ben de işsizim bir yandan düşünüyorum ev kira kredi borcu var nasıl olcak aklım almıyor
Günaydın kızlar
Doğum kontrol hapımı almayı unutmuşum. Aslında hiç unutmazdım. Sağlık sıkıntıları yüzünden yeniden gebe kalmam yasak. Dünden beri talan ettim interneti. Herşeyi okudum. Gece de uyuyamadım. Mesleğim gereği az çok anlıyorum bu işlerden. Teorik olarak hamile kalmam imkansızı ama gelin görün içim çok sıkıntılı.
Canım belki yapıyorsundur ama bir öneride bulunmak istiyorum. Ben kızım için doğduğundan itibaren günlük tuttum. Hamileliği, doğumu, yapılan testleri, aşıları, ek gıda sürecini, komik anılarımızı herşeyi yazdım. İlk emekleme, yürüme, ilk konuşma gibi durumları da tarihleriyle not ettim.İleride al bakalım bu senin çocukluğun, hatırlamadığın kısım demek istiyorum. Hiç unutmayacaksın gibi geliyor ama bir sürü güzel şey unutuluyor.
Günaydın kızlar
Doğum kontrol hapımı almayı unutmuşum. Aslında hiç unutmazdım. Sağlık sıkıntıları yüzünden yeniden gebe kalmam yasak. Dünden beri talan ettim interneti. Herşeyi okudum. Gece de uyuyamadım. Mesleğim gereği az çok anlıyorum bu işlerden. Teorik olarak hamile kalmam imkansızı ama gelin görün içim çok sıkıntılı.
Sıkma canını ertesi gün hapı kullanan duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Canim dogus marka mistik sade yaziyor@mutlumayis merak etme evlenirken herşey bi anda kolaylaşıyor
tr_lelli o mistik çayın iki tipi var seninki tam hangisi
Real in yaninda praktiker vardi hatta alt kati komple outletdi cok iyiydiReal bizim burada da kapandı ya tüm mağazaları kapanıyor mu hayırdır, iyice krizdeyiz desene.
Dün akşam ertesi gün hapı da aldım. Okuyorum okuyorum. Teorik olarak çok zor. Hap kullandığım için yumurtam Yok zaten. Döllenecek birşey Yok yani. Pek çok site de tek doz unutmanın koruyuculuğu azaltmadığı yazıyor.Sıkma canını ertesi gün hapı kullanan duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
bir hafta dikkat edersin canım, sonrası sorun olmuyor. unuttuğun hafta dikkat edeceksin. ben de zamanında unutuyordum ve panik yapıyorduk meğer boşuna panik yapıyormuşuz. çok gülüyorum kendime. şimdi de uğraş uğraş olmuyor.zaten yumurtalama dönemi hamile kalınıyor gerisi boş bence...
Ben de daha önce bir kaç defa unuttum. O zaman da panik yapmıştım. Ama tabi birşey olmadı. Ella aldım dün akşam. Onu da içtim. Tüm tedbirleri aldım. Ğnşallah birşey olmaz.Ben onu da kullanmıştım 2 defaydı sanırım. Bir sıkıntı olmadı.
Ben kızımın kişisel tarihçesi olarak günlük tutuyorum. Bir de ayrıca mektuplar yazıyorum. Çünkü ona öğrenci olmakla, gençlikle, çalışan kadın olmakla, evlilikle, değerlerle, kendi hatalarımdan öğrendiklerimle alakalı söylemek istediğim şeyler var. Ama hepsini anlatacak vaktim olup olmadığını bilemediğim için mektup yazıyorum.ben de çok istiyorum bunu, nasıl ona kavuşmak için mücadele ettiğimden kavuştuğum andaki hislerimden ve büyüme aşamasındaki herşeyi yazmak istiyorum.
Umarım halloluruff kızlar ya canım çok sıkkın evime yakın iş buldum şuan ki çalıştığım firma ile görüştüm 15 gün önce
hala yerime biri gelmedi normal şartlara göre bu cuma son biraz önce patrona sorduğumda bugün biri gelicek 1 hafta 10 gün daha kalman gerekli dedi ama ben diğer tarafa söz verdim ve orasıda acil bi şekilde beni bekliyor
burası gitmemi istemiyor ki söylediler kaç kere bana ama diğer taraf evime yakın olduğu için ve çocuğum için tercih ettim inşallah bir aksilik olmaz dua edin nolur
Bereketli olsunöğle arası çeyrek aldım yeni tarihli 254 lira
eski tarih 251 liraydı
2 tane aldım biri hediye olacak zaten
çeyreğin parasını da biriktirmiştim harcanmadan alayım dedim
Benim de oğlum için yazdığım bir hatıra defteri var yazıyorum
oğlumun kibar ,başarılı, kadınlara karşı nazik, ülkesine vatanına bağlı bir evlat olmasını onunla gurur duymayı çok istiyorum
umarım güzel günler yaşar ve görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?