Küçük Düşün Büyük Olsun!

Erkek annelerine daha fazla iş düşüyo zaten ama senin bu işin üstesinden hakkıyla geleceğine eminim

Doktora gittim geldim tetkikler verdi yarın tekrar gidicem . Şimdiden 8500 adım attım
Hastaneye yürüdüm
Hastaneye bi ücret odemedim ücretsiz hakkım vardı sigortam yenilendigi için iyi oldu yarin tetkikleri de odemiycem
Bime uğradım 50 lira harcadım
Zeytin galeta kahve çöp poseti süt kabartma tozu vanilya soda yogurt buzluktan 2 paket pide aldım
Şimdi pazara gidicem sebze meyve alıcam
10 bin adımı bulurum artık ama çok yoruldum canım cikti

elecda ay bende hep yapayım yapayım bu günlük olayını kaldı bir bakıyosun günler geçmiş bundan sonrasını mı yazsam ne yapsam

dün çok gerilmişim ya boynum omzum her yerim ağrıyor

sabah kızlarıma portakla sıktım sonra kabukları rendeledim buzluğa atıım
tr_lelli bunuda senden öğrendik canım ben buzdolabı poşetine koyup kaldırdım
ama sen neye koyuyordun sanki küçük bir saklama kabına koysan daha iyi olurdu ama az olunca anca böyle
bide cuma günü eşime yufka aldırmıştım şimdi onuda sigara böreği şeklinde sarıp dondurucuya koyayırım

Ben iş yerinde tutuyorum günlüğü canım. Evde bir türlü fırsat olmuyor ama işte aklıma geldikçe yazıyorum.

selam kızlar
pazar günü seçimde görevliydim çok yorucu oldu benim için..
bugün sabah kalkmakta zorlandım
Bu hafta içi yapılacak çok işim var cuma günü şehir dışına çıkıcam.. yoğun yorgun bir hafta beni bekliyor

bu çayı ben de merak ettim. illa sallama çaymı olması lazım. salmama çayı çok sağlıklı bulmuyorum. bir de içinde şeker varmı bu çayın ? metobolizma hızlandırırken ishal yapmasın ben de denemek istiyorum canım şeker yoksa eğer

çooook süper yaa hayalimdeki şeylerrr

hafta sonu harcamam oldu yine
pazar 17 harcamışım 5 tl kahve aldım 11 kuaföre verdim kaş ve fön çektirdim gayet ucuz :)
yine harcamadan duramadım yaavvv bozukları da şişeye koydum az kaldı. çok merak ediyorum kaç içinden kaç lira çıkacağını

Canım cikti paralarım da gitti
50 pazarda harcadım heralde pazardan alınabilecek herşeyi aldım evde hiç bişey yoktu çünkü
Kasaba da gidip bikaç paket tavuk aldım buzluga koymak için 1 kg kıyma aldım 84 de o tuttu
Ama bizi baya idare eder bu alişveren
Artık büyük markete gitmiyorum öyle gidince çok fazla gereksiz şey aldığımı farkettim meyve sebzeyi pazardan etleri kasaptan geri kalan ihtiyaçları bimden alıyorum
Bu arada bu ay çok dikkat ettim makinalar tam dolmadan hiç çalışmadı
Hep 75 gelen su faturam 50 geldi çok sevindim

evet ya o makine olayını ben de bu yıl farkettim ama yine de her zaman yapamıyorum. çünkü lazım olan şeyler oluyor

dondurucuda bekleyen tüm tavuğum vardı iki adet.. baktım buzlu haliyle parçalanacak gibi değil ben de önce düdüklüde 15 dk haşladım.. sonra üstüne soslayıp tüm haliyle fırına attım.. çok lezzetli oldu.. yanına nohutlu bulgur salata ayran yaptım.. eşim çok beğendi.. bugüne de baya kaldı akşam yemeğim var oh be kafam rahat:)

dün kumbaramı aldım eşime biraz blöf yaptım.. açayım şu kumbarayı sen birşey atmıyorsun hevesim kaçtı açıp tümletirim dedim.. elimden aldı yok yaa atarım tabi bırak dolsun heves etmişsin devam et diyip içine attı 20 tll yaşasın kötülük:) bakalım bi dolsun kumbaram onu da tümletirim, 100 eurom ve 50 dolarım da var:) amacım araba ve ev için sattığım altınlarımdan en sevdiğim bileziği yapmak.. belki bilirsiniz 20 civarı çeyrekten yapılıyor, çeyrekli bilezik..:) hedef koyunca birikim yapmak çok zevkli..

kesinlikle canım hedef koymak lazım, ben de eşime bunu anlatıyorum 3 kuruş koysa 5 kuruş kullanıyor ama para biriktirmem hoşuna gidiyor.

İşe uzun zaman başlamayı düşünmüyorum açıkçası. 2 sene ücretsiz izin hakkım var. 18 senedir iş hayatındayım ev araba vs herşeyi oturttuk çok şükür şimdi bebişlerimle doyasıya vakit geçirmek istiyorum hayırlısıyla.

Selam kızlar
Bugun arkd ile kahvaltı yaptım 25tl Oray'a
Balık aldım 28 Oray'a
Çorap aldım 3tl
Otoparka 7tl
Suya 8tl derken gitmiş yaw para
Bankadan aldım kart ücretini ama 1 yıl kapatma dediler borcunu ödeyim de 5-6 ay beklesin şansımı deneyim tekrar bakalım alacaklar mı yoksa kısır döngü yani bu

Posetde olur dondurma kabida olur bende azligina cokluguna gore ayarliyorum kafama gore.
Bugun portakalli kek yapicam.
Nereye gidiyon la
Canim cayda seker yok
Sallamasi var sadece cunku karisik cay
Yogun vanilya kokusu var
Az sicak su katiyosun gerisi sicak süt ben dal tarcin atiyorum
Hatta aksam olsada icsem diyorum :)
Gunduz uyku yapmasin diye icmiyorum
Bugun 3 market gezdim yok

Paket bu

Hanımlar,
Yaz tatilini ayarlayan var mı? Ben bi otel beğendim, geçen hafta ets'de %40 indirimdeydi. Bu hafta %30 olmuş
Kredi kartının kesilmesini bekliyordum ama bir an önce ayarlasam iyi olacak sanırım.
Biz karadeniz turuna gidicez
Onun harici otele gidiyoruz fakat hep son anda ayarliyoruz uyguna gidiyoruz
Denk mi geliyoruz noluyi bilmem
Gecen seneki otele esimi arkadasi 2.400 e gitmis ondan 2 hafta sonra biz gittik
1.500 e gittik
Ayni gun kaldik onlarda 3 kisiydi bizde
Sans mi ne bilemedim.

Bugün de beni aradılar kaç defa, ücret iadesi için eylül ayında ya da haziran farketmez yeniden talepte bulunun dedi. yani etmeyecekler belli ya da harcama durumuma bakıp iade edecekler. iptali kaldırdım ama şubeye gidip konuşacağım tekrar iade edilmesse bu kez kesin kapatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…