Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hanımlar,
Yaz tatilini ayarlayan var mı? Ben bi otel beğendim, geçen hafta ets'de %40 indirimdeydi. Bu hafta %30 olmuş
Kredi kartının kesilmesini bekliyordum ama bir an önce ayarlasam iyi olacak sanırım.

bugün eşimde onu diyordu. karar verelim hadi şimdiden ayıralım yer diye. kötü olmuş ya sizin de indirim konusu

akşam hemen alayım deneyeyim :) çok merak ettim

tr_lelli alıp yolluyim mi sana burda var gerçekten bulamazsan soyle canımın içi

Ay kızlar ben bittim bugun ya
En son yatak odasini süpürdüm sildim toz aldım bi de banyoyu dip köşe temizledim duvarlarını sildim şahane oldu ama ben de çok yoruldum
Evim küçük benim her temizlikte 1 odayı seçip onu dip köşe yapıyorum diğer odaları süpür sil toz al yapıyorum en rahat bu geliyo bana . Böylece hiç bi yer tam pis olmuyo zaten
Yarın da salonu çamaşır odasını mutfağı yapcam. Dün o kdar çamaşır yıkadım ki şimdi biraz dinlenip onları katlıyim bakiyim

Akşama tavuk kanat ızgara yapcam pilavım var dunden bi de salata yaparim inşallah bu hastaneye gitmek bugün beni yordu bacım yarın gene gidicem sabah 8 de

Canım çok haklısın. Zaten çok az giysi aldım bebişlere, hep uyardılar hediye gelir diye. Gelmezse yandım :)) Ben daha çok derece, küvet, park yatak gibi şeyler aldım. Onları da minimum düzeyde aldım. Bebek odası bile yapmadım. Hele bir sağlıkla doğsunlar ondan sonra herşey olur inşallah.
Senin bebişin nasıl? Alışabildin mi anneliğe? Kız mı erkek mi?

Sizinki ne güzel denk gelmiş. 6 gece 7 gün geçen hafta 4100 TLydi. Aynı tarihlere bugün baktım. 4700 olmuş

Sıkıntı yapma. Icine vesvese dusmustur. Tahat ol.

Cok sagol canim simdi 10tane falan var yani gunde 1 tane 10 gun yeter bana carrefoura gidicem yakin zamanda alirim
Sizinki ne güzel denk gelmiş. 6 gece 7 gün geçen hafta 4100 TLydi. Aynı tarihlere bugün baktım. 4700 olmuş
Otelde guzeldi biz cok eglendik
Biz gittigimizde 100kisilik bir cikis varmis grup falan varmis otel neguzel sakindi bir de
Ondanda belki ucuz tuttular.
Disaridada harcama yapmamistik otelparasi+mazot
Gecen sene bodrum yalikavakdaydik
Bu sene fethiye istiyor esim henuz fiyatlara otele bakmadim
Gecen seneki 4* oteldi.
Bakalim bu sene napicaz

Cnm ben bankaya gittim çağrı merkezi bakıyo dediler aradım hiç Bişi demeden kart ücreti için arıyorum dedim Tmm iadenizi gerçekleştiriyoruz dediler Tmm dedim ama 1yıl kapatmayacaksınız dedi 1 yıl içinde kapanırsa geri hesabınızdan çekilir dedi bundan Nasıl kurtulabilirim bilmiyorum cidden

Krew inşallah öyledir. Teorik olarak zor ama bir kere içime kurt düştü.

elecda biz yurtdışına çıkacağız temmuz başında. Onun biletlerini aldık. Otel rezervasyonlarını yaptırdık. İnşallah kurumlarımızdan izin alabiliriz. Malum ohal nedeniyle yeşil pasaportlular izinsiz çıkamıyor artık.

Oteli pek sevmiyoruz biz. Hele ben o devasa otelleri hiç ama hiç sevmiyorum. Ama oğlum istediği için her yaz 2 gece de olsa gidiyoruz. gidecek olursak da ets nin son dakika fırsatları oluyor. Onları değerlendiriyoruz yazın. Bu şekilde geceliği 450 tl olan otelde 150 tl ye kalmışlığımız var.

Eşim programı yaparsa Karadeniz'e gideriz belki.

Deniz tatili için ise bu yıl Akdeniz kıyılarını düşünüyoruz.

Eylül ayında bayramdan sonra yurtdışına çıkacağız yüne inşallah. 3 rota belirledik. Hangisine ucuz bilet bulursak ona gideceğiz.

İnşallah siz de gönlünüze göre bir yer bulursunuz.

gulfemhatun cnmm cok mu temizlik yapıyorsun acaba?cok yoruyorsun kendini gibi geldi
Her gün yapmasan mı acaba temizlik
Yani sen bilirsin tabi de kendini yormana kıyamadım

eyyay olabilir canım aslında ... ben her yer her zaman düzenli temiz olsun istiyorum ama hiç öyle olmuyo
Sabah erkenden başlatıp aksama kadar yapıp bitiren kadınlara giptayla bakıyorum hiç öyle yapamadım böyle sürekli yapıyormuşum gibi duruyo ama hep az az yapıyorum. Ama haklısın galiba. Kafama da takıyorum bunu hep tertemiz olsun istiyorum olmuyo:) teşekkür ederim ilgin için
Düşünülmek insanın çok hoşuna gidiyo:)

Ben de gezmeli ve butik otellerde geçirilen tatillerden keyif alıyorum aslında ama çocuk küçük olduğu için çocuk dostu diye geçen otelleri tercih ediyoruz.
Eşimle çocuğu birkaç gün kayınvalidelere bırakıp bolu veya ağvaya kaçalım istiyoruz Mayıs'ta. İnşallah ayarlayabiliriz.
Bu arada benim eşimden kaynaklı yeşil pasaportum var. Mayıs'ta iş için yurt dışına çıkacağım ama eşimin kurumundan yazı almam gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…