- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Hanımlar,
Yaz tatilini ayarlayan var mı? Ben bi otel beğendim, geçen hafta ets'de %40 indirimdeydi. Bu hafta %30 olmuş
Kredi kartının kesilmesini bekliyordum ama bir an önce ayarlasam iyi olacak sanırım.
Posetde olur dondurma kabida olur bende azligina cokluguna gore ayarliyorum kafama gore.
Bugun portakalli kek yapicam.
Nereye gidiyon la
Canim cayda seker yok
Sallamasi var sadece cunku karisik cay
Yogun vanilya kokusu var
Az sicak su katiyosun gerisi sicak süt ben dal tarcin atiyorum
Hatta aksam olsada icsem diyorum :)
Gunduz uyku yapmasin diye icmiyorum
Bugun 3 market gezdim yok
Paket bu
Eki Görüntüle 1983516
Biz karadeniz turuna gidicez
Onun harici otele gidiyoruz fakat hep son anda ayarliyoruz uyguna gidiyoruz
Denk mi geliyoruz noluyi bilmem
Gecen seneki otele esimi arkadasi 2.400 e gitmis ondan 2 hafta sonra biz gittik
1.500 e gittik
Ayni gun kaldik onlarda 3 kisiydi bizde
Sans mi ne bilemedim.
Nereden bulursaniz banada yazinakşam hemen alayım deneyeyim :) çok merak ettim
Canım çok haklısın. Zaten çok az giysi aldım bebişlere, hep uyardılar hediye gelir diye. Gelmezse yandım :)) Ben daha çok derece, küvet, park yatak gibi şeyler aldım. Onları da minimum düzeyde aldım. Bebek odası bile yapmadım. Hele bir sağlıkla doğsunlar ondan sonra herşey olur inşallah.Günaydın kızlar. Sizleri her gün okuyor fakat yazamıyorum.
İki aylık bir anneyim ve fırsat bulduğum an şekerlemeler yapıyorum. Yeni yeni gezmelere başladık oğlumla.
Şu an çalışmıyorum birikim yapamıyorum oğlum altı aylık olunca çalışma ihtimalim var ama hiç birakasim yok umarım o dönemde bu hassasiyetim geçmiş olur.
Dün yakın bir arkadaşımın bebeğine 90 TL lik hediye aldım. Feda olsun her eksigimde yanimdadir. Kendim için iki adet kitap aldım. Pazar alışverişi de yaptık.
Geçenlerde bunaldigim bir gün dolabimdan kıyafetler seçtim ihtiyaç sahipleri için. Dolabim son üç senedir çok ferah bir süre giymedigim hiçbir şeyi tutmuyorum. Başkalarının nasibidir diyorum. Yalnızca eskiyenleri, modası gecenleri, begenmediklerimi değil yepyeni olanlardan da veriyorum ben. Nefsimi köreltiyor. Hediyelesmis gibi hissediyorum hissettirdiği duygu paha biçilemez. Yani bende kiyamama durumu yok çok güzel kiyarim. Allah eksileni daha çabuk tamamlıyor bana göre.
Esimde aynı zihniyette şükür.
Oğlumu bile öyle nasip etti Allah:) hiç kusan kıyafet pisleten bir bebek değil her şeyi yepyeni duruyor.
mavimli aldıklarını güzel günlerde giysin bebislerin. Ama kıyafet konusunda ilk aşamada biraz temkinli olmanı öneririm. Gerçekten elinde yepyeni kalabiliyor birçoğu. Onlarda başkalarının nasibi oluyor gerçi. Sağlıkla gelsinler :)
Benim son zamanlardaki birikimim insan ve anı yönünde. Oğlumla anı biriktiriyorum. Birkaç eski dostla görüşmek nasip oldu yıllar sonra oyle mutlu hissettim ki dedim ki en büyük zenginlik bu aslında insan biriktirebilmek belki de.
Şu an para biriktiremiyorum zaten. Gidişat sıkıntılı olan bizlere oluyor eşim bir buçuk yıldır zam alamadı. Benim işsizlik maaşı kesildi. Piyasalar uctu. Sonumuz hayrolsun.
Hepinize en çok sağlık, sonra huzur, sonra bol paraciklar diliyorum mutluluk getiren cinsten olsun :) o da hayırla gelsin yani.
Sevgiler hepinize.
Sizinki ne güzel denk gelmiş. 6 gece 7 gün geçen hafta 4100 TLydi. Aynı tarihlere bugün baktım. 4700 olmuşPosetde olur dondurma kabida olur bende azligina cokluguna gore ayarliyorum kafama gore.
Bugun portakalli kek yapicam.
Nereye gidiyon la
Canim cayda seker yok
Sallamasi var sadece cunku karisik cay
Yogun vanilya kokusu var
Az sicak su katiyosun gerisi sicak süt ben dal tarcin atiyorum
Hatta aksam olsada icsem diyorum :)
Gunduz uyku yapmasin diye icmiyorum
Bugun 3 market gezdim yok
Paket bu
Eki Görüntüle 1983516
Biz karadeniz turuna gidicez
Onun harici otele gidiyoruz fakat hep son anda ayarliyoruz uyguna gidiyoruz
Denk mi geliyoruz noluyi bilmem
Gecen seneki otele esimi arkadasi 2.400 e gitmis ondan 2 hafta sonra biz gittik
1.500 e gittik
Ayni gun kaldik onlarda 3 kisiydi bizde
Sans mi ne bilemedim.
Keşke geçen hafta alsaymışım gerçekten. Neyse nasipten öte yol yokbugün eşimde onu diyordu. karar verelim hadi şimdiden ayıralım yer diye. kötü olmuş ya sizin de indirim konusu
Sıkıntı yapma. Icine vesvese dusmustur. Tahat ol.Günaydın kızlar
Doğum kontrol hapımı almayı unutmuşum. Aslında hiç unutmazdım. Sağlık sıkıntıları yüzünden yeniden gebe kalmam yasak. Dünden beri talan ettim interneti. Herşeyi okudum. Gece de uyuyamadım. Mesleğim gereği az çok anlıyorum bu işlerden. Teorik olarak hamile kalmam imkansızı ama gelin görün içim çok sıkıntılı.
Cok sagol canim simdi 10tane falan var yani gunde 1 tane 10 gun yeter bana carrefoura gidicem yakin zamanda alirimtr_lelli alıp yolluyim mi sana burda var gerçekten bulamazsan soyle canımın içi
Ay kızlar ben bittim bugun ya
En son yatak odasini süpürdüm sildim toz aldım bi de banyoyu dip köşe temizledim duvarlarını sildim şahane oldu ama ben de çok yoruldum
Evim küçük benim her temizlikte 1 odayı seçip onu dip köşe yapıyorum diğer odaları süpür sil toz al yapıyorum en rahat bu geliyo bana . Böylece hiç bi yer tam pis olmuyo zaten
Yarın da salonu çamaşır odasını mutfağı yapcam. Dün o kdar çamaşır yıkadım ki şimdi biraz dinlenip onları katlıyim bakiyim
Akşama tavuk kanat ızgara yapcam pilavım var dunden bi de salata yaparim inşallah bu hastaneye gitmek bugün beni yordu bacım yarın gene gidicem sabah 8 de
Otelde guzeldi biz cok eglendikSizinki ne güzel denk gelmiş. 6 gece 7 gün geçen hafta 4100 TLydi. Aynı tarihlere bugün baktım. 4700 olmuş
Birde otel bakan arayan falanda vardir icimizde haberleselim burdanda indirimli siteleri otelleri memnun kaldiklarimiziSizinki ne güzel denk gelmiş. 6 gece 7 gün geçen hafta 4100 TLydi. Aynı tarihlere bugün baktım. 4700 olmuş
Cnm ben bankaya gittim çağrı merkezi bakıyo dediler aradım hiç Bişi demeden kart ücreti için arıyorum dedim Tmm iadenizi gerçekleştiriyoruz dediler Tmm dedim ama 1yıl kapatmayacaksınız dedi 1 yıl içinde kapanırsa geri hesabınızdan çekilir dedi bundan Nasıl kurtulabilirim bilmiyorum ciddenBugün de beni aradılar kaç defa, ücret iadesi için eylül ayında ya da haziran farketmez yeniden talepte bulunun dedi. yani etmeyecekler belli ya da harcama durumuma bakıp iade edecekler. iptali kaldırdım ama şubeye gidip konuşacağım tekrar iade edilmesse bu kez kesin kapatacağım.
Bence de iyi olur canım. Ben mesela Tui Blue sarıgerme'yi düşünüyorum. Şu ets'de kampanyada.Birde otel bakan arayan falanda vardir icimizde haberleselim burdanda indirimli siteleri otelleri memnun kaldiklarimizi
Fikir olur
Evet canım çok doğru gerçektengulfemhatun 3 günlük dünyada kendine eziyet etme. Boşver olduğu kadar.
Bu resimde yazanlara bayılıyorum.
Ben de gezmeli ve butik otellerde geçirilen tatillerden keyif alıyorum aslında ama çocuk küçük olduğu için çocuk dostu diye geçen otelleri tercih ediyoruz.Krew inşallah öyledir. Teorik olarak zor ama bir kere içime kurt düştü.
elecda biz yurtdışına çıkacağız temmuz başında. Onun biletlerini aldık. Otel rezervasyonlarını yaptırdık. İnşallah kurumlarımızdan izin alabiliriz. Malum ohal nedeniyle yeşil pasaportlular izinsiz çıkamıyor artık.
Oteli pek sevmiyoruz biz. Hele ben o devasa otelleri hiç ama hiç sevmiyorum. Ama oğlum istediği için her yaz 2 gece de olsa gidiyoruz. gidecek olursak da ets nin son dakika fırsatları oluyor. Onları değerlendiriyoruz yazın. Bu şekilde geceliği 450 tl olan otelde 150 tl ye kalmışlığımız var.
Eşim programı yaparsa Karadeniz'e gideriz belki.
Deniz tatili için ise bu yıl Akdeniz kıyılarını düşünüyoruz.
Eylül ayında bayramdan sonra yurtdışına çıkacağız yüne inşallah. 3 rota belirledik. Hangisine ucuz bilet bulursak ona gideceğiz.
İnşallah siz de gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?