Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi akşamlar kızlar hepinize h sonu bende deli gibi temizlik yaptım ama bi tane canavar mı canavar kedim var ev yine daģılmış kirlenmiş görünüyo gözüme
Gelelim harcamalarıma 1470 tl kredilerim vardı onları ödedim 900 tl kredi kartını yatırdım 215 tl yi de faturalara yatırdım gelirkende ekmek yumurta ve yeşillik aldım 13 tl de onlara harcadım kendimi hafiflemiş hissediyorum

Yorma kendini bu genç yasında cnm
Evlendiğim ilk yıl her gün okuldan gelip evi süpürüp siler toz alırdım Bi kac ay sürdü sonra napıyırum ben ya dedim temizlik ve yemek her gün aman Allah'ım
2 güne düşürdüm temizliği sonra haftada 2ye bu sene ise öğlenci oldum o yüzden haftada bir yapıyıruz artık eşimle yapıyırum niye hep ben yapıyorum ki dedim ikimizde çalışıyoruz sonuçta
Kendime zmn ayırmış ve dinlenmiş oldum böylece
Bugun tlcde obsesif kompulsif ile ilgili program vardı arada izliyorum seviyorum temizlik takıntısı olanla pis olan eşya biriktireni bir araya getiriyorlar takıntılar azaltmak için vs vs
Onun üstüne sende temizlik planını anlatıp böylece hiç Bi yer kirlenmiyor deyince Bi uyarıda bulunayım dedim naçizane fikrim tabi takıntıya gitmeden önlem almak önemli:)

İyi akşamlar kızlar bugün sabah kahvaltılık için babama para verdim 30 tl başka da harcamam olmadı. Biz de balayı için bodrumdan yer ayırttık üç ay önce filan 3 gece 4gün ama fiyatını hiç bilmiyorum. İlk tatilimiz olcak allah nasip ederse.. İnşallah sizler de güzel bi tatil yeri ayarlarsınız

elecda güzelmis otel
Biz gecen yaz Golden Age otel bodrum yalikavakdaydik.
Ondan önceki yaz cesmedeydik otel el degistirmis ama suan o da guzeldi.
Sakindi ben sakinligi seviyorum
Yani eglence animasyon olsun ama otel hincahinc olmasin nefes alabileyim yemek saatinde bos masa aramayayim
Animasyondan bisi anlim sansima sakin zamanlara denk geldim hep.

Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bana bir akıl verin
Ben yaklaşık 40 gündür izindi rapor du işe gitmiyorum nasip olursa perşembe günü işe başlayacağım ama ben evde kalmaya okadar alıştım ki hiç işe gidesim gelmiyor,
Ücretsiz izin alıp beklesem mi?
Bide malulen emekli olma durumum var (sağlık sebeplerim var).
Ne yapayım fikir lerinize ihtiyacım var. Emekli olursam benim için hiç bir zararım olmayacak, işyerindem tazminatımı alıp sgk dan maaşa bağlanırım. Ekonomik olarak orta gelirimiz var. Düzenimizi oturttuk gelir-gider hesabımızı ayarladık.
Diğer taraftan da şöyle düşünüyorum ortalık işsiz kişilerle doluyken ben niye böyleyim çalışmayı neden istemiyorum diyorum. Bencillik demeyeceğinizi biliyorum. Selamlar.

durkan onu zaman zaman ben de yaşıyorum. İşe gitmek ve çalışmak istemiyorum. Evimde oturmak ve canımın istediği şeyi yapmak istiyorum. Özellikle uzun izin kullandığım zamanlarda geri dönmek bana da zor geliyor. Ancak bir kaç güne kadar alışıyorum. Sen de alışırsın.
Emeklilik konusunu bilemiyorum. Evde oturmaya hazır mısın. Sonradan sıkılırsan geri dönüşün olmaz. İyi düşünmelisin.

Yeminle ben de öyleyim evimi temizleyeyim çocuklarımla vakit geçireyim oyun oynayalım. Çok sıkıldım işten insanların iki yüzlülüğünden.

Çok haklısın canım kafam deli sorularla dolu

Bende o programı zaman zaman seyrediyorum onlar ney ya öyle hayatlarını resmen işkenceyle temizlikte geçiriyorlar. Yok ben asla öyle olmak istemem.

Bence de iyi olur canım. Ben mesela Tui Blue sarıgerme'yi düşünüyorum. Şu ets'de kampanyada.
Ben de hemen baktım :) daha önce Sarıgerme İber Otele gitmiştik çok beğenmiştim. Biz yaz tatilini bebişlerle evde geçireceğiz bu sene :)) ama tatilsiz olmaz ki. Şöyle Eylül sonu gibi Antalya Laradakilerden birine gitsek acaba bebekler için çok mu erken olur?

Ben temizlik işinden nefret ediyorum elimi sürmem o kadar. Eşime rica ederim süpürür arada. Haftada bir kadın gelmese yandık

Gunaydin canlarim
Evime gidiyorum simdi
Haftasonu annem babam ablam yigenlerimle gecirdim cok yorucu ama dolu dolu cok guzel gecti
Annem cok visey yapamiyo diye evin tum islerini yaptim buzluguna bir suru sey yapip koydum pogaca kek borek buzluk boregi diye bisey var duydunuz mu inanilmaz lezzetli oluyor ablam yapip koymus ben gidince bitti bir suru misafir geldi cunku.annem ayagini suruyerek mi geldin diyo :) hepsine sofra kur kaldir helali hos olsun. Iste bittigi icin vende yapip koydum tekrar tek yapista baya cok cikiyo tavsiye ederim.
Pazar misafir agirlamakla gecti
Pazartesi de annemi hasta bir yakinimiz vardi oraya gonderdim ne zamandir gitmek istiyodu. Bende babamla ilgilendim.Allaha sukur cok iyi artik ihtiyaclarini gorebiliyor.ama tek basina evde kalmasi sakincali.sonra ablamlar geldi yaptiklarimdan koydum cayla yedik.
Yigenlerime sirasiyla 20, 20,100 tl verdim (100 verdigim yigenim d.g.ydu spor ayakkabi aldi parasibi ben odedim)anneme de 50 tl verdim
Toplamda 190lira
Siz annenize birseyler gonderiyor musunuz yada sizden kucuklere??
Yola da 120
310 liralik harcamam oldu haftasonu
Teyzemin kizi evime linensten necresim almis teyzemde kucuk tava almis sagolsunlar
Hediyelesmeyi cok seviyorum :)
Ayrica 2 saatligine enistemiz rahatsizlanmisti gidememistim bi sut alip ziyaretine gittim beni gorunce cok sevindiler.
Insanlarla yada soyle diyim sevdigim insanlarla vakit gecirince sanki gecirdigim dakikalar bana 2 mislu huzur enerji veriyor...
Suanda camin disinda yagmur yagiyor bende sicacik trende disariyi izliyorum cok keyifli...

Günaydın kızlar
Tatili bizde ayarlayamadık karadeniz illa ki gidilecek (eşimin memleketi)
Deniz tatili içinde de bakalım ne yapacağız
yaz olunca da işyerinden izin ayarlamak ekstra sıkıcı işler

durkan eğer emekli olma durumun varsa bence değerlendir
İşsiz gençleri de düşünüyorsun onlara da emekli olanlar sayesinde yer açılacak
Sen yeter ki şartlarına göre kararını vermiş ol

@limonlutarcinlikek ne mutlu sana insan ne ile mutlu ise öyle yaşamalı bence
Ailelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin

günaydın kızlar
tatil planları konuşulmuş ben genelde yıl sonu erken rezervasyon ile oteli ayarlıyorum. ben genelde ets turun otellerini beğeniyorum.
bu yıl fethiye jiva beach resort oteline rezervasyon yaptık eylük ayında 7 gece 8 gün.
geçen yıl antalya alvadonna exclusive otelde kaldık. iyi yeterli ve sakindi. biz ekim ayında gittik. bunu erkenden almamıştık. gitmeye 1-2 hafta kala aldık. fiyatı gayet uygundu ve fiyatına göre de memnun olarak ayrıldık
ondan önce ets turun kendi otelleri olan voyage otellerinden antalyadaki voyage belek (balayı) ve voyage sorgun (cocuk 6 aylıktı) otellerinde kaldım.
bebek-çocuk dostu bu oteller.onlara göre her şey düşünülmüş. ben çok memnun kaldım. onun haricinde antalya kemer de amara clup nuture otele gitti. yeşili sevenlere uygun çok şirin bir yerdi.(resmini aşağı yükledim).

bodrum ve alaçatı da butik otellere kaldım.
sabah odadan çıktım gezdim heryeri akşam gelip yattım.

ben tatil organizasyon işini çok severim.
tatil programı yaparken önce bölgeyi seçeriz. sonra ulaşıma karar veririz (arabamızla mı , uçakla mı gideceğiz) uçakla gideceksek uygun bilet fiyatlarına bakıp tatilin tarihini ona göre ayarlarız.
otele değil ama uçak için verilen fazla paraya üzülüyorum.

yaz tatili dışında eşimin üniversite arkadaşları var. en samimi olarak 4 aile. onun haricinde bazen ilave 1 -2 aile daha oluyor.
hepsi farklı şehirlerde yaşıyor.
her sene birinin şehrine gidiyoruz 2 günlüğüne misafir oluyoruz.
bu sene mayıs ayında olacak. bu tatile arabayla gideceğiz. yol uzun diye geze geze gidip 4-5 saatlik rotalar belirleyip gece konaklayarak gideceğiz.
yaz tatilini de o yüzden uçakla gidelim istedik. araba ile gitmek yine de insanı yoruyor.

ben fethiye için uçak biletini 270 tl gibi bir fiyata aldım. 2 kişi + 5 yaşında çocuk. gidiş-dönüş olarak.
daha önce 20 tl ye izmire, 45 tl ye antalyaya uçakla gitmişliğim var :)

Eklentiler

• indir.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 95
biz özel günlerde (doğum günü, evlilik yıldönümü) hediye almayı bıraktık. eğer ihtiyaç varsa onu alırız yoksa 1-2 günlük kaçamak tatil ayarlarız.
benim doğum günümde kapadokya/nevşehire gitmiştik.
eşimin doğum gününde birinde yaz tatilini o tarihlere ayarlamıştım. diğerinde izmir şirince/alaçatıya gittik.
evlilik yıl dönümünde 1 sene izmir, bir sene antalya, bu sene de uzungöl/trabzona gittik.

evliliğimizin 6. yılında 14 şehir gezmiştik. (birçok şehri 3-4 defa gezdik onlar hariç :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…