- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
Yorma kendini bu genç yasında cnmeyyay olabilir canım aslında ... ben her yer her zaman düzenli temiz olsun istiyorum ama hiç öyle olmuyo
Sabah erkenden başlatıp aksama kadar yapıp bitiren kadınlara giptayla bakıyorum hiç öyle yapamadım böyle sürekli yapıyormuşum gibi duruyo ama hep az az yapıyorum. Ama haklısın galiba. Kafama da takıyorum bunu hep tertemiz olsun istiyorum olmuyo:) teşekkür ederim ilgin için
Düşünülmek insanın çok hoşuna gidiyo:)
Yeminle ben de öyleyim evimi temizleyeyim çocuklarımla vakit geçireyim oyun oynayalım. Çok sıkıldım işten insanların iki yüzlülüğünden.Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bana bir akıl verin
Ben yaklaşık 40 gündür izindi rapor du işe gitmiyorum nasip olursa perşembe günü işe başlayacağım ama ben evde kalmaya okadar alıştım ki hiç işe gidesim gelmiyor,
Ücretsiz izin alıp beklesem mi?
Bide malulen emekli olma durumum var (sağlık sebeplerim var).
Ne yapayım fikir lerinize ihtiyacım var. Emekli olursam benim için hiç bir zararım olmayacak, işyerindem tazminatımı alıp sgk dan maaşa bağlanırım. Ekonomik olarak orta gelirimiz var. Düzenimizi oturttuk gelir-gider hesabımızı ayarladık.
Diğer taraftan da şöyle düşünüyorum ortalık işsiz kişilerle doluyken ben niye böyleyim çalışmayı neden istemiyorum diyorum. Bencillik demeyeceğinizi biliyorum. Selamlar.
Çok haklısın canım kafam deli sorularla doludurkan onu zaman zaman ben de yaşıyorum. İşe gitmek ve çalışmak istemiyorum. Evimde oturmak ve canımın istediği şeyi yapmak istiyorum. Özellikle uzun izin kullandığım zamanlarda geri dönmek bana da zor geliyor. Ancak bir kaç güne kadar alışıyorum. Sen de alışırsın.
Emeklilik konusunu bilemiyorum. Evde oturmaya hazır mısın. Sonradan sıkılırsan geri dönüşün olmaz. İyi düşünmelisin.
Bende o programı zaman zaman seyrediyorum onlar ney ya öyle hayatlarını resmen işkenceyle temizlikte geçiriyorlar. Yok ben asla öyle olmak istemem.Yorma kendini bu genç yasında cnm
Evlendiğim ilk yıl her gün okuldan gelip evi süpürüp siler toz alırdım Bi kac ay sürdü sonra napıyırum ben ya dedim temizlik ve yemek her gün aman Allah'ım
2 güne düşürdüm temizliği sonra haftada 2ye bu sene ise öğlenci oldum o yüzden haftada bir yapıyıruz artık eşimle yapıyırum niye hep ben yapıyorum ki dedim ikimizde çalışıyoruz sonuçta
Kendime zmn ayırmış ve dinlenmiş oldum böylece
Bugun tlcde obsesif kompulsif ile ilgili program vardı arada izliyorum seviyorum temizlik takıntısı olanla pis olan eşya biriktireni bir araya getiriyorlar takıntılar azaltmak için vs vs
Onun üstüne sende temizlik planını anlatıp böylece hiç Bi yer kirlenmiyor deyince Bi uyarıda bulunayım dedim naçizane fikrim tabi takıntıya gitmeden önlem almak önemli:)
Ben de hemen baktım :) daha önce Sarıgerme İber Otele gitmiştik çok beğenmiştim. Biz yaz tatilini bebişlerle evde geçireceğiz bu sene :)) ama tatilsiz olmaz ki. Şöyle Eylül sonu gibi Antalya Laradakilerden birine gitsek acaba bebekler için çok mu erken olur?Bence de iyi olur canım. Ben mesela Tui Blue sarıgerme'yi düşünüyorum. Şu ets'de kampanyada.
Ben temizlik işinden nefret ediyorumYorma kendini bu genç yasında cnm
Evlendiğim ilk yıl her gün okuldan gelip evi süpürüp siler toz alırdım Bi kac ay sürdü sonra napıyırum ben ya dedim temizlik ve yemek her gün aman Allah'ım
2 güne düşürdüm temizliği sonra haftada 2ye bu sene ise öğlenci oldum o yüzden haftada bir yapıyıruz artık eşimle yapıyırum niye hep ben yapıyorum ki dedim ikimizde çalışıyoruz sonuçta
Kendime zmn ayırmış ve dinlenmiş oldum böylece
Bugun tlcde obsesif kompulsif ile ilgili program vardı arada izliyorum seviyorum temizlik takıntısı olanla pis olan eşya biriktireni bir araya getiriyorlar takıntılar azaltmak için vs vs
Onun üstüne sende temizlik planını anlatıp böylece hiç Bi yer kirlenmiyor deyince Bi uyarıda bulunayım dedim naçizane fikrim tabi takıntıya gitmeden önlem almak önemli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?