Ben de sakin, yeşil ve gürültüsüz otelleri seviyorum. Bana animasyon olmada da olur valla.elecda güzelmis otel
Biz gecen yaz Golden Age otel bodrum yalikavakdaydik.
Ondan önceki yaz cesmedeydik otel el degistirmis ama suan o da guzeldi.
Sakindi ben sakinligi seviyorum
Yani eglence animasyon olsun ama otel hincahinc olmasin nefes alabileyim yemek saatinde bos masa aramayayim
Animasyondan bisi anlim sansima sakin zamanlara denk geldim hep.
Canım burası iberotel. Satılmış, yenilenmiş ve adı değişmiş sanırım. Bana da iber oteli önerdiler, googlea iber otel diye yazınca buraya yönlendiriyorBen de hemen baktım :) daha önce Sarıgerme İber Otele gitmiştik çok beğenmiştim. Biz yaz tatilini bebişlerle evde geçireceğiz bu sene :)) ama tatilsiz olmaz ki. Şöyle Eylül sonu gibi Antalya Laradakilerden birine gitsek acaba bebekler için çok mu erken olur?
Aha aynı benBen temizlik işinden nefret ediyorumelimi sürmem o kadar. Eşime rica ederim süpürür arada. Haftada bir kadın gelmese yandık
Günaydın kızlar
En sevdiğim tatil konusu süper keşke bu yıl da gidebilsek
Bizim balayı hotelimiz voyage sorgun du.İnanılmaz güzel bir lüx hotel ama fiyatı artık çok yüksek tatil için artık o kadar para veremem
Daha sonra kuşadasında ephesia resort hotele gittik o 4 yıldızdı güzeldi.
Iki kez de antalya side nashira hotele gittik o da süperdi
Valla canım böyle iyi oluyor bence. Benim kafam hep şimdi ütüye harcayacağım vakitte kitap okurum, film seyrederim vs. gibi çalışıyor. Ev işi nankör, çok mecbur kalmadıkça yapmam, mecbur kalırsam da yarısını eşime yaptırırım.elecda benim kizim senin yolunda ilerliyor. Benim tam tersim. Bende herseyi kendim yaparim. Temizlik hic almadim desem yeridir. 19 yildirda calisirim. Ama oyle olsun.
Harika bir mekan bayıldım.tatil planı yapan herkese iyi eğlenceler dilerim.bizim her tatil kalabalık geçiyor çocuklar küçük diye ya benim ailem ya eşimin ailesi ile birlikte plan yapıyoruz. Tatil bana uzak adanaya gitsem yeter :)günaydın kızlar
tatil planları konuşulmuş ben genelde yıl sonu erken rezervasyon ile oteli ayarlıyorum. ben genelde ets turun otellerini beğeniyorum.
bu yıl fethiye jiva beach resort oteline rezervasyon yaptık eylük ayında 7 gece 8 gün.
geçen yıl antalya alvadonna exclusive otelde kaldık. iyi yeterli ve sakindi. biz ekim ayında gittik. bunu erkenden almamıştık. gitmeye 1-2 hafta kala aldık. fiyatı gayet uygundu ve fiyatına göre de memnun olarak ayrıldık
ondan önce ets turun kendi otelleri olan voyage otellerinden antalyadaki voyage belek (balayı) ve voyage sorgun (cocuk 6 aylıktı) otellerinde kaldım.
bebek-çocuk dostu bu oteller.onlara göre her şey düşünülmüş. ben çok memnun kaldım. onun haricinde antalya kemer de amara clup nuture otele gitti. yeşili sevenlere uygun çok şirin bir yerdi.(resmini aşağı yükledim).
bodrum ve alaçatı da butik otellere kaldım.
sabah odadan çıktım gezdim heryeri akşam gelip yattım.
ben tatil organizasyon işini çok severim.
tatil programı yaparken önce bölgeyi seçeriz. sonra ulaşıma karar veririz (arabamızla mı , uçakla mı gideceğiz) uçakla gideceksek uygun bilet fiyatlarına bakıp tatilin tarihini ona göre ayarlarız.
otele değil ama uçak için verilen fazla paraya üzülüyorum.
yaz tatili dışında eşimin üniversite arkadaşları var. en samimi olarak 4 aile. onun haricinde bazen ilave 1 -2 aile daha oluyor.
hepsi farklı şehirlerde yaşıyor.
her sene birinin şehrine gidiyoruz 2 günlüğüne misafir oluyoruz.
bu sene mayıs ayında olacak. bu tatile arabayla gideceğiz. yol uzun diye geze geze gidip 4-5 saatlik rotalar belirleyip gece konaklayarak gideceğiz.
yaz tatilini de o yüzden uçakla gidelim istedik. araba ile gitmek yine de insanı yoruyor.
ben fethiye için uçak biletini 270 tl gibi bir fiyata aldım. 2 kişi + 5 yaşında çocuk. gidiş-dönüş olarak.
daha önce 20 tl ye izmire, 45 tl ye antalyaya uçakla gitmişliğim var :)
O kadar lüx hotele bir daha gidebileceğimizi sanmıyorum çünkü fiyat çok yüksek gerçektenbizim de balayı otelimiz voyage sorgun'du çocuklar içinde güzel bir otel aslında ama fiyatlar yüksek
bakalım bu sene hiç plan yapmadan nasıl tatil yapacağız
havalar da serin oldukça hiç aklıma gelmiyor tatil fikri
Ben kitap sozleri , yada bu tarz sozleri falan cok severim.tr_lelli gece vakti senin yaşını merak ettim yazdığın özlü sözlerin maşallahı var kalbimi kıran ama tekrar yüzüne gülerek baktığım arkamdan kuyumu kazanlar için çok güzel sözlere denk geldim ellerine sağlık valla
Ceşme,mugla,canakkale taraflari cok guzeleşimle ilk tatilimiz olacak bu sene Allah kısmet ederse.. biz aracımızla geze geze gitmek istiyoruz.. ama nereye gidelim henüz fikrimiz yok.. ben de sakin butik otel gibi yerler isterimm.. sizi taki edeceğim fikirleriniz çok önemli benim içinn
Canım biz evlenirken herşeyimizi kendimiz yapmıştık, epey borcumuz vardı o dönem. Ben yine de 2 haftada bir kadın aldım. Faturalar gibi zorunlu bir kalem olarak yer aldı bizim bütçemizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?