Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de sakin, yeşil ve gürültüsüz otelleri seviyorum. Bana animasyon olmada da olur valla.

Canım burası iberotel. Satılmış, yenilenmiş ve adı değişmiş sanırım. Bana da iber oteli önerdiler, googlea iber otel diye yazınca buraya yönlendiriyor

Günaydın kızlar
En sevdiğim tatil konusu süper keşke bu yıl da gidebilsek
Bizim balayı hotelimiz voyage sorgun du.İnanılmaz güzel bir lüx hotel ama fiyatı artık çok yüksek tatil için artık o kadar para veremem
Daha sonra kuşadasında ephesia resort hotele gittik o 4 yıldızdı güzeldi.
Iki kez de antalya side nashira hotele gittik o da süperdi

Ben temizlik işinden nefret ediyorum elimi sürmem o kadar. Eşime rica ederim süpürür arada. Haftada bir kadın gelmese yandık
Aha aynı ben Yeni evlendiğimizde eşime demiştim. Ben ev işi yapmayı sevmiyorum. Kadın tutalım biz de gezelim diye. O da kabul etmişti. Oldu 10 sene, bütün evi temizlemişliğim hiç yok

bizim de balayı otelimiz voyage sorgun'du çocuklar içinde güzel bir otel aslında ama fiyatlar yüksek
bakalım bu sene hiç plan yapmadan nasıl tatil yapacağız
havalar da serin oldukça hiç aklıma gelmiyor tatil fikri

elecda benim kizim senin yolunda ilerliyor. Benim tam tersim. Bende herseyi kendim yaparim. Temizlik hic almadim desem yeridir. 19 yildirda calisirim. Ama oyle olsun.
Valla canım böyle iyi oluyor bence. Benim kafam hep şimdi ütüye harcayacağım vakitte kitap okurum, film seyrederim vs. gibi çalışıyor. Ev işi nankör, çok mecbur kalmadıkça yapmam, mecbur kalırsam da yarısını eşime yaptırırım.

Harika bir mekan bayıldım.tatil planı yapan herkese iyi eğlenceler dilerim.bizim her tatil kalabalık geçiyor çocuklar küçük diye ya benim ailem ya eşimin ailesi ile birlikte plan yapıyoruz. Tatil bana uzak adanaya gitsem yeter :)

O kadar lüx hotele bir daha gidebileceğimizi sanmıyorum çünkü fiyat çok yüksek gerçekten
Ama hotel olaganüstü mükemmeldi....Ah ahh

Benim de evime gelen bi hanım var aslında düzenli bu aralar ben çağırmadm sinirlendim biraz istediğim gibi yapmadı
Ama ben kendim yaparken de mutlu oluyorum :) daginiklik beni çok rahatsız etmez ama mesela toz ,yerde saç falan çok rahatsız hissettiriyo irrite oluyoRum ve hiçbişeyden zevk alamıyorum
Bana da annemden yadigar bu his
Annem çok zordur bu konuda
Ben evlenmeden önce saçlarım açıkken evde hiç oturamazdim annem hemen saçlarımı toplattirirdı:) o çok fena . Şimdi ben de kendi evimde saclarim açık gezemiyorum huy oldu

tr_lelli gece vakti senin yaşını merak ettim yazdığın özlü sözlerin maşallahı var kalbimi kıran ama tekrar yüzüne gülerek baktığım arkamdan kuyumu kazanlar için çok güzel sözlere denk geldim ellerine sağlık valla

Bu sene hepimiz ayni otele ayni sezonda gidelimm Allahimmm Allahimm sohbete eglenceye gellll.

Biz balayinda deniz havuzdan uzak tamamen doga vs olsun diye bolu abant buyuk otelde kaldik.

Bolu duzce yedigoller golcukgolu zonguldak eregliye kadar gezme imkani bulmustum.

Sabah kahvalti yapip cikiyorduk aksam yemegine geliyorduk.
Ne gezmistik be.

Esim etrafi gezmeyi pek sever tatile giderken bile yollarda durur etrafta gezilcek yer var mi diye bakinir.

Bizim hafta sonu kacamaklar bile sapanca masukiye agva sile riva falan oluyor bazen 2saatlik yolu goze aliyoruz gunubirlikde olsa.(oglum coook sikayetci bu durumdan)

Istanbula yakin dogada gezmelik göl kanyon falanda paylasabilirsiniz.
Ben bu aralar bakiniyorum ama degisik bir yer bulamadim.

Gittigimiz yerleride hep onceden arastiriyorum fiyat bilgisi gorseli falan.

Belledigimiz 3_5yer var bizim mekanlar diyoruz artik senede 5'6defa ordayiz mutlaka.

Ayyy hayaller nekaaa guzell.
Isler beni bekler yatan anneyim bu ara tembel annede olabilirim bilmiyorum.

Havada tam bana ne kalkcan kizooom yat assa ask olsun der gibi.

Ben kitap sozleri , yada bu tarz sozleri falan cok severim.
Kitap okurken bile cizerim altini.
Kalemimde iyidir
Yasim 32 canim 85liyim.

Ceşme,mugla,canakkale taraflari cok guzel
Cesmede aksam yurumeyi cok sevdim ben sicacik insanlar civil civil sokak
Kalesinin manzarasi mutis

Canım biz evlenirken herşeyimizi kendimiz yapmıştık, epey borcumuz vardı o dönem. Ben yine de 2 haftada bir kadın aldım. Faturalar gibi zorunlu bir kalem olarak yer aldı bizim bütçemizde.
Benim annem öğretmendi ve her işini kendi yapan, titiz ve sürekli kendinden fedakarlık eden bir kadındı. Çok yıprattı kendini. Pek kıymeti de bilinmedi aslında. O yüzden sanırım, sıkışık durumlarda da ben genelde ortak harcamalardan tasarruf yoluna giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…