- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
eşimle ilk tatilimiz olacak bu sene Allah kısmet ederse.. biz aracımızla geze geze gitmek istiyoruz.. ama nereye gidelim henüz fikrimiz yok.. ben de sakin butik otel gibi yerler isterimm.. sizi taki edeceğim fikirleriniz çok önemli benim içinn
Ooo ben anlamamışım şöyle bir baktım gerçi. İberotel olarak süperdi burası da öyledir.Canım burası iberotel. Satılmış, yenilenmiş ve adı değişmiş sanırım. Bana da iber oteli önerdiler, googlea iber otel diye yazınca buraya yönlendiriyor
Kizlar ya bir otelede 5-6gun icin 4-5bin vermek bana cazip gelmiyor
Deniz havuz varmi?
Yesillik alani var mi?
Yemekleride yenilebilir cinsdense (yorumlari baz aliyorum yemekler kotu olsa bile illa yencek bisi bulunuyor)
Misal bizim gecen seneki otelde gözleme saati vardi oglen yemek yemek istemeyenler icin(teyze sacda yapiyor kendi acip)
Pizza vardi hamburger tost patates kizartmasi oglen 12 de aciliyordu aksam 5 e kadar
Bunlarla bile fena doyuyorduk esim artik yemek yemekden mide bulandi falan dedi.
Aksam yemek saati ates sowlar falan.
Hani tamam cok lux u elbet cok konforlu gzl olur ama ben veremem yaw okadar para
Zaten havuzdasin denizdesin tum gun ye ic yat modu
Biz aksam cok gec saate kadar eglenemiyoduk bile bar vardi gece yarisina kadar disco muzik nargile gunduz yoruluyorsun zaten aksam insanin uykusu geliyor.
Temiz havada malum insana uyku yapiyor.
Ben bi de köye gidicem daha isin en sevdigim kısmı
Kapanisi köyle yapicam sanirim bu sene oyle gorunuyor
Bizim de dokuz sene oldu :) hiiiç tüm ev temizlemedim bugüne kadar.Aha aynı benYeni evlendiğimizde eşime demiştim. Ben ev işi yapmayı sevmiyorum. Kadın tutalım biz de gezelim diye. O da kabul etmişti. Oldu 10 sene, bütün evi temizlemişliğim hiç yok
Aslında ben de eşim de az yemek yiyen ve pek içki içmeyen insanlarız. Herşey dahil otellerde rusların litrelerce içtiği içkinin parasını da biz ödüyoruz. Çok da mantıklı değil aslında. Kızım biraz büyüsün eski tatil usulümüze geri dönmek istiyorum. Küçük otellerde ve bol gezmeli tatil benim favorim.Kizlar ya bir otelede 5-6gun icin 4-5bin vermek bana cazip gelmiyor
Deniz havuz varmi?
Yesillik alani var mi?
Yemekleride yenilebilir cinsdense (yorumlari baz aliyorum yemekler kotu olsa bile illa yencek bisi bulunuyor)
Misal bizim gecen seneki otelde gözleme saati vardi oglen yemek yemek istemeyenler icin(teyze sacda yapiyor kendi acip)
Pizza vardi hamburger tost patates kizartmasi oglen 12 de aciliyordu aksam 5 e kadar
Bunlarla bile fena doyuyorduk esim artik yemek yemekden mide bulandi falan dedi.
Aksam yemek saati ates sowlar falan.
Hani tamam cok lux u elbet cok konforlu gzl olur ama ben veremem yaw okadar para
Zaten havuzdasin denizdesin tum gun ye ic yat modu
Biz aksam cok gec saate kadar eglenemiyoduk bile bar vardi gece yarisina kadar disco muzik nargile gunduz yoruluyorsun zaten aksam insanin uykusu geliyor.
Temiz havada malum insana uyku yapiyor.
Ben bi de köye gidicem daha isin en sevdigim kısmı
Kapanisi köyle yapicam sanirim bu sene oyle gorunuyor
ben de kendi evime geçince düzenli olarak 15 günde bir çağırmayı kafaya koydum şimdilik.. benim de pek zamanım olmuyor tek tatil günümde temizlikle harap oluyorum..Canım biz evlenirken herşeyimizi kendimiz yapmıştık, epey borcumuz vardı o dönem. Ben yine de 2 haftada bir kadın aldım. Faturalar gibi zorunlu bir kalem olarak yer aldı bizim bütçemizde.
Benim annem öğretmendi ve her işini kendi yapan, titiz ve sürekli kendinden fedakarlık eden bir kadındı. Çok yıprattı kendini. Pek kıymeti de bilinmedi aslında. O yüzden sanırım, sıkışık durumlarda da ben genelde ortak harcamalardan tasarruf yoluna giderim.
aynen ben de öyle istiyorum geze geze gidip bazı köylerde kahvaltı yapmak, butik otel bulup daha samimi bi ortama dahil olmak isterim.. ama butik otel arayışına girmek lazım.. temiz bi yer bulmak kolay değil..Ne tesadüf canım bizim de eşimle beraber geçireceğimiz ilk tatilimiz olucak nasip olursa tabidaha önce bikaç kez plan yaptık hep eşimin işi sebebiyle iptal etmek zorunda kaldık sadece günübirlik yakın yerlere hafta sonu kaçamağı yapabildik. bizim de tercihimiz butik otellerden yana oluyor hep alaçatı ya da akbük düşünüyoruz ama hep kendi aracımızla ege sahillerini turlayıp çadırda konaklama hayalimizde var belki bu yaz gerçeklestirme fırsatımız olur
Aynen canım. Çalışan insanın ev işi konusunda kesinlikle desteğe ihtiyacı oluyor.ben de kendi evime geçince düzenli olarak 15 günde bir çağırmayı kafaya koydum şimdilik.. benim de pek zamanım olmuyor tek tatil günümde temizlikle harap oluyorum..
aynen ben de öyle istiyorum geze geze gidip bazı köylerde kahvaltı yapmak, butik otel bulup daha samimi bi ortama dahil olmak isterim.. ama butik otel arayışına girmek lazım.. temiz bi yer bulmak kolay değil..
Ben de tatil araştırıyorum
Fiyatlar çok yüksek ya herşey dahillerde
Biz de gidemeyiz sanırım
3000 lik bi tatil yapsak çok iyi olur
6 gun
Bakalım
Ayvalıkya da asos tarafına mi gitsek
Butik otellerde pahalı aslında ve sadece kahvaltı var hiç bilemeim
Ben de tatil araştırıyorum
Fiyatlar çok yüksek ya herşey dahillerde
Biz de gidemeyiz sanırım
3000 lik bi tatil yapsak çok iyi olur
6 gun
Bakalım
Ayvalıkya da asos tarafına mi gitsek
Butik otellerde pahalı aslında ve sadece kahvaltı var hiç bilemeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?