Küçük Düşün Büyük Olsun!

voyage otelleri çok güzel oteller ama fiyat anlamında 2-3 senedir uçtu bayağı.
erken rezervasyonla bile %30-35 indirimli olduğu halde 4-5 binden aşağıya düşmüyor.
ama bu otellerden sonra da başka oteller pek beğenilmiyor açıkcası.

biz balayına voyage belek golf spa oteline gittik. ilk tatilimizi ikimizinde hemde kış ayında evlendik diyebilirim.
ama çok lüx bir otel olduğu için sonraki sene kuşadasında daha uygun bir otele gitmiştik. hiç memnun kalmamıştık.(otel çalışanları suratları asık, oda temizlemeye sen çağırmadan gelmezler, suyu sebillerde plastik bardakla veriyorlardı, dondurma açık dondurma, yemekleri eh işte diyebilecek durumda, çeşit az. vs)

artık bizim için de voyage otellerine gitmek lüx oldu. ben çocuk doğduğu sene de voyage sorguna gittim. otelin ana restorantları ve +16 restorantları ile birlikte 6-7 tane alacart restorantları oluyor.
ben 6 günlük tatilde 1 aksam ana restorantta yemiştim onu haricinde hem alacart restorantlarda yemiştik. hemde ilave ücret ödemeden. her gün oda temizlenir. bebek için biberon steril etme makinaları var.
çocuklara, bebeklere özel menüleri var. çalışan insanlar güler yüzlü, samimi, ilgili, çok fazla aktivite seçeneği var.
oteller o kadar büyük ki 1 hafta kalsan bile dışarı çıkıp gezmeye gerek duymuyorsun. 1 haftada otelin her yerini keşfedemiyorsun bile.

bizden sonra birçok arkadaşımızı balayı ve yaz tatiline gönderdik. hepsi memnun kalmıştı.
sadece voyage bodrum dan pek memnun kalmadılar.

bugün tatil için ayırabileceğim bütçeme uygun olursa gene bu otellere giderim.

Kizlar ya bir otelede 5-6gun icin 4-5bin vermek bana cazip gelmiyor
Deniz havuz varmi?
Yesillik alani var mi?
Yemekleride yenilebilir cinsdense (yorumlari baz aliyorum yemekler kotu olsa bile illa yencek bisi bulunuyor)
Misal bizim gecen seneki otelde gözleme saati vardi oglen yemek yemek istemeyenler icin(teyze sacda yapiyor kendi acip)
Pizza vardi hamburger tost patates kizartmasi oglen 12 de aciliyordu aksam 5 e kadar
Bunlarla bile fena doyuyorduk esim artik yemek yemekden mide bulandi falan dedi.
Aksam yemek saati ates sowlar falan.

Hani tamam cok lux u elbet cok konforlu gzl olur ama ben veremem yaw okadar para
Zaten havuzdasin denizdesin tum gun ye ic yat modu
Biz aksam cok gec saate kadar eglenemiyoduk bile bar vardi gece yarisina kadar disco muzik nargile gunduz yoruluyorsun zaten aksam insanin uykusu geliyor.
Temiz havada malum insana uyku yapiyor.

Ben bi de köye gidicem daha isin en sevdigim kısmı
Kapanisi köyle yapicam sanirim bu sene oyle gorunuyor

Ne tesadüf canım bizim de eşimle beraber geçireceğimiz ilk tatilimiz olucak nasip olursa tabi daha önce bikaç kez plan yaptık hep eşimin işi sebebiyle iptal etmek zorunda kaldık sadece günübirlik yakın yerlere hafta sonu kaçamağı yapabildik. bizim de tercihimiz butik otellerden yana oluyor hep alaçatı ya da akbük düşünüyoruz ama hep kendi aracımızla ege sahillerini turlayıp çadırda konaklama hayalimizde var belki bu yaz gerçeklestirme fırsatımız olur

Son düzenleme:
Canım burası iberotel. Satılmış, yenilenmiş ve adı değişmiş sanırım. Bana da iber oteli önerdiler, googlea iber otel diye yazınca buraya yönlendiriyor
Ooo ben anlamamışım şöyle bir baktım gerçi. İberotel olarak süperdi burası da öyledir.

bende artık o kadar para vermiyorum. zamanında çok uygun fiyatlara bu otellerde kalmıştık.
şimdi tatil planlarken bütçe belirliyoruz. ulaşım dahil 3000-3500 diyoruz kendimize ona göre otel bakıyoruz.
otel yorum sitelerini inceliyoruz.
benim aslında 2-3 arkadaşla ailece villa kiralayıp tatil yapma fikrimiz var. ama otellerde yeme-içme-temizlik gibi herşey insanın önüne gelince villa kiralama işi hep askıda kalıyor :)

Aslında ben de eşim de az yemek yiyen ve pek içki içmeyen insanlarız. Herşey dahil otellerde rusların litrelerce içtiği içkinin parasını da biz ödüyoruz. Çok da mantıklı değil aslında. Kızım biraz büyüsün eski tatil usulümüze geri dönmek istiyorum. Küçük otellerde ve bol gezmeli tatil benim favorim.
cikolatasoslukek , doğumgünlerinde tatil fikrini çok beğendim. Hemen uygulamaya geçeceğim.

ben de kendi evime geçince düzenli olarak 15 günde bir çağırmayı kafaya koydum şimdilik.. benim de pek zamanım olmuyor tek tatil günümde temizlikle harap oluyorum..
aynen ben de öyle istiyorum geze geze gidip bazı köylerde kahvaltı yapmak, butik otel bulup daha samimi bi ortama dahil olmak isterim.. ama butik otel arayışına girmek lazım.. temiz bi yer bulmak kolay değil..

Aynen canım. Çalışan insanın ev işi konusunda kesinlikle desteğe ihtiyacı oluyor.

Türkiyedeki 5 yıldızlı otellere o kadar para verme taraftarı olmadım hiç. o paranın üstüne biraz daha koyup başka bir ülke görürüz ya da kendi ülkemizde o paraya daha güzel bir tatil yaparız modundayız biz. ben hiç sevmiyorum o otelleri. kendi ülkemde kazıklanıyorum resmen. yabancılar bizim verdiğimiz paranın yarısını bile ödemiyor. zoruma gidiyor bu durum.

Ben de tatil araştırıyorum
Fiyatlar çok yüksek ya herşey dahillerde
Biz de gidemeyiz sanırım
3000 lik bi tatil yapsak çok iyi olur
6 gun
Bakalım
Ayvalıkya da asos tarafına mi gitsek
Butik otellerde pahalı aslında ve sadece kahvaltı var hiç bilemeim

Ben 2009 yılından beri her şey dahil otellerde tatil yaptım, annem ve kız kardeşim ile gidiyorduk.
Bizim tercihimiz biraz "mecburi" idi çünkü arabamız yoktu ve, üç bayan butik otel tercih etmeye korktuk, ayrıca yaz sıcağında su aramak istemedik, biz deniz kum severiz, bir veya iki gün gezmeye ayırırdık, otel özelliklerini, önceliklerimizi belirleyerek tatile çıktık.
Bizim favori bölgemiz kemerdeki bazı oteller, hem yeşil hem şahane deniz hem de sıcak.
Bu arada çok iyi otellere de denk geldik, erken rezervasyon balonlarına kanıp soguk su yu benden isteyeceksiniz diyen otel müdürlerine de
Otel sahiplerinin otel de en iyi şekilde ağırlandığı, gizli villaların olduğu otel bile bulmuşuz
Geçen yıl rixos premium belek te balayına gittik. Çok memnun kaldık.
Bu yıl son dakika belirleyeceğiz sanırım, hala arabamız yok, eşim otel sevmiyor, ben bir kaç günde olsa otel istiyorum, bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Ben herseydahilden yanayim.
Ben alkol kullanmiyorum esimde bindebir alkol alir o da bira.
Ama herseyin hali hazirla olmasi dinlenme bakimindan falan cok rahat geliyor bize.
Ben her yil memleketde de tatil yaptigimdan otel olayinda herseydahil cazip geliyor bize.

Bir kac aile yada kalabalik tatilden hic haz etmem.

1 defa bir kac kisi gittik memlekete erkek yoktu akrabalardan bizbize illallah geldi bana tövbe ettim gitmem.
Biri is yapmiyo öteki yiyo kalkiyo otekinin cocugu susmuyor
Digeri ben oraya gelmem diyor öteki surda oturalim diyor amann ben kimseyle ugrasamam.
Resmen eve gitmek istedim kafam sisti.
Kafa nereye ben oraya

Esimle gezmekden keyif aliyorum bir de annemle.
Memlekete annemle gidiyorum tatile esimle.

Turlarda vs de zaten belli yerler oluyor guzergahda disina cikilmiyor.
O da keyifli oluyor.

Ben cok insan sevmiyorum ya

kaç kişi gidiceksiniz
yetişkşn ve cocuk yaşları

biz geçen yaz 2 + 1 biz
2+2 , 2+2 , 1 olmak üzere 7 yetişkin, 5 çocuk benim evde 2 gece 3 gün misafirdi.
hatta bir akşam bunlara ilave 2 yetişkin 1 bebek daha katıldı.

her yıl bu ekiple 2 günlüğüne birinin evinde toplanıyoruz.
her sene çocuk sayısı artıyor tabi.

ama gayette uyumluyuz bu ekiple. hem 2 -3 gün olduğu için sıkılmaya zaman kalmadan dönüyoruz zaten.
hiç sorun yaşamadık bugüne kadar. 2012 den beri 6.yıl dır bu şekilde her sene toplanıyoruz.

oteller ülkemizde çok pahalı evet biz alkol de kullanmıyoruz. ama senenin 51 haftası çalışıp, 1 hafta elimi sıcak sudan soğuk suya koymadan yaşamak istiyorum. bu yüzden de güzel ve lüks otelleri tercih ediyorum.
gezerek tatili 2012 yılında istanbuldan çıkıp bursa-alaçatı-çeşme-bodrum-fethiye-izmir merkez-balıkesir-çanakkale ve istanbul olarak 10 günlük tatil yapmıştık. ama o zaman eşimin de benim de işten ayrılıp gittiğimiz için zaman sınırlamamız yoktu.
şimdi 2 hafta senelik izin var 1 haftasını tatile gidip dinlenip gelmek istiyorum. geze geze tatil beni yoruyor.
araba ile saatlerde yolculuk etmek beni boğuyor, yoruyor.

yurt dışına çıkalım dedik geçen yıl 10 bin tl ye yakın bütçe ayarlamak gerekiyordu, ki o zaman döviz fiyatları bu kadar da değildi.

italya turu istiyorum onun için usd+eur biriktiriyorum.
vize ve uçak biletlerini karşılayacak birikim yaptım sayılır. 2. cocuk olmadan yurtdışına gidip gelmek kısmet olur inşallah :)

asos kervansaray otel.
hem fiyatlları iyi hemde gayet güzel.
yarım pansiyon kahvaltı+akşam yemeği var.
gezmek için de gayet güzel bir bölge.
cunda, kaz dağları, altınoluk, asos, behram kalesi, göreme gibi gezilecek var

Bizde baklali enginar var zelalke hepimize afiyet olsun

Canım cikolatasoslukek teşekkür ederim bakicam bu otele

Kızlar bende insülin direnci çıktı artık her gün 10 bin adım mutlaka yürüycem Yediklerime dikkat etmem lazım şeker hastalığına gitmek istemiyorum... Perşembe doktor a kontrole gidicem buyku ihtimal tiroid ilacina basliycam dedi bakalım sonuçları görünce ne diycek.

Hepinize güzel günler . Neler yaptınız bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…