ihmal etme canım.. daha en başındayken uzaklaştır şeker hastalığı ihtimalini.. ben enginar bulamıyorum mardinde.. konserve falan satılıyor mu acaba migrosta ya da başka markette.. hiç yapmadım denemedim de.. ama sadece bi kere yedim.. bulmayı ve yapmayı çok istiyorum yaa.. arada nette garnitürlü falan görüyorum nasılda canım çekiyor:)Bizde baklali enginar varzelalke hepimize afiyet olsun
Canım @cikolatasoslukek teşekkür ederim bakicam bu otele
Kızlar bende insülin direnci çıktı artık her gün 10 bin adım mutlaka yürüycem Yediklerime dikkat etmem lazım şeker hastalığına gitmek istemiyorum... Perşembe doktor a kontrole gidicem buyku ihtimal tiroid ilacina basliycam dedi bakalım sonuçları görünce ne diycek.
Hepinize güzel günler . Neler yaptınız bugun
Cakili kaldim sinir oluyorum gr oynuyor sadece
İyi aksamlar cnm pirinç pilavı,tavuk,salata ,turşu var :))akşama menülerinizde neler var hanımlar.. eşimin akşam maçı olduğu için salı akşamları kahvaltı günümüz.. akşam koyarım kahvaltılıkları.. bi de köy yumurtası var sucukla onu yaparım.. rahatım yani:)
ben sendeki bu azmi gördükçe vereceğini düşünüyorum. Topu sisirene kadar topsuz hareketleri yaparsın canimCakili kaldim sinir oluyorum gr oynuyor sadece
Bugun yarim saat yurudum tempolu
Yarim saattirde egzersiz yapiyorum.
Plates topumun pompasini bulamadim onu sisirmem gerek bi sekilde 20dk onu yaparim
Yaz geldikce tutustumm viy viylandim
Maalesef bimden aldım çünkü etrafımda koy tavuğu satan yer yok canimBeth18 hoşbuldum canım
Tavuk ne aldın?
Ben epeydir tavuk yemiyorum canım çekiyor ama eşim normal market tavuğu almak istemiyor
geçmiş olsun papatyaMerhaba kızlar
Biz de yemeği yedik. Şimdi ortalığı toplayacağım. Sonra da ödev yaparız. Hastalıktan kurtulamadım. Aslında spor yapmak istiyordum ama dinlenmem lazım
geçmiş olsun yediklerine dikkat edersen iyi olursun çabucak inşallah.Bizde baklali enginar varzelalke hepimize afiyet olsun
Canım @cikolatasoslukek teşekkür ederim bakicam bu otele
Kızlar bende insülin direnci çıktı artık her gün 10 bin adım mutlaka yürüycem Yediklerime dikkat etmem lazım şeker hastalığına gitmek istemiyorum... Perşembe doktor a kontrole gidicem buyku ihtimal tiroid ilacina basliycam dedi bakalım sonuçları görünce ne diycek.
Hepinize güzel günler . Neler yaptınız bugun
ya ne kadar kolaymış gibi anlatıyorsun :) ben yapsam elime yüzüme bulaştırırım gibi geliyor. aslında ben güzel ve pratik bir kurabiye tarifi arıyorum var mı sende?zelalke bende acma tarifi var pogcayi kafama gore yapiyorum olculu tarif veremem sanirim yaniltirim
Acma
2bardak ilik su
1 yas maya
3 cay kasigi tuz
3 yemek kasigi tozseker
1 bardak siviyag
Aldigi kadar un
(1yumurta sarisi uzeri icin ben akini hamuruna katiyorum)
Sivilari maya seker ve tuzla karistiriyoruz unla kivam veriyoruz ele yapismasin yeter kivam icinde.
Bezeler yapiyoruz bezeleri masada tabak kadar buyutuyoruz elimizle arasina margarin surup rulo yapip sekil veriyoruz.
geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar
Biz de yemeği yedik. Şimdi ortalığı toplayacağım. Sonra da ödev yaparız. Hastalıktan kurtulamadım. Aslında spor yapmak istiyordum ama dinlenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?