Küçük Düşün Büyük Olsun!

ihmal etme canım.. daha en başındayken uzaklaştır şeker hastalığı ihtimalini.. ben enginar bulamıyorum mardinde.. konserve falan satılıyor mu acaba migrosta ya da başka markette.. hiç yapmadım denemedim de.. ama sadece bi kere yedim.. bulmayı ve yapmayı çok istiyorum yaa.. arada nette garnitürlü falan görüyorum nasılda canım çekiyor:)

zelalke canım birşey soracaktım sana ama çıktım mi acaba
Hani soslu tavuk yapmıştım dedin ya nasıl yaptın canım onu bir tarifini versen bana??

Merhaba
Epeydir gelmiyordum buraya
Tatil konuşmuşsunuz en son
Biz bu sene memlekete gideceğiz.
Balayından beri otele gitmiyoruz
Ama bu haftasonu iş için başka bir şehire gidip ailecek otelde kalacağız
500 lira vereceğiz, akşamları dışarıda yiyeceğiz
200 km yol arabayla gideceğiz
1000 liraya mal olacak galiba.

Ayrıca bozuk para kumbaramız vardı, doldu gibi. Haftaya falan açarız.
Miktarı burada paylaşacağım

Ayy ben yine para harcadim ya
Çilek
Kivi
Muz
5lt su
Kasar peynir
Ekmek
8tane nescafe 3u biyerde
Bütün tavuk
45 lira harcayıp geldim
2 hafta para harcamicam
Söz verdim kendime
İki hafta sonunda mutlaka harcicaz nişan var km.lerce yol gidicez bende KV.lerle ya hic istemiyorum yaaa

zelalke bende acma tarifi var pogcayi kafama gore yapiyorum olculu tarif veremem sanirim yaniltirim

Acma

2bardak ilik su
1 yas maya
3 cay kasigi tuz
3 yemek kasigi tozseker
1 bardak siviyag
Aldigi kadar un

(1yumurta sarisi uzeri icin ben akini hamuruna katiyorum)

Sivilari maya seker ve tuzla karistiriyoruz unla kivam veriyoruz ele yapismasin yeter kivam icinde.

Bezeler yapiyoruz bezeleri masada tabak kadar buyutuyoruz elimizle arasina margarin surup rulo yapip sekil veriyoruz.

tr_lelli ohh ne güzel yap bakalım
Bende spinninge gidecektir bugün yol yorgunuyum diye gitmedim
Cakili kaldim sinir oluyorum gr oynuyor sadece
Bugun yarim saat yurudum tempolu
Yarim saattirde egzersiz yapiyorum.
Plates topumun pompasini bulamadim onu sisirmem gerek bi sekilde 20dk onu yaparim
Yaz geldikce tutustumm viy viylandim

Merhaba kızlar
Biz de yemeği yedik. Şimdi ortalığı toplayacağım. Sonra da ödev yaparız. Hastalıktan kurtulamadım. Aslında spor yapmak istiyordum ama dinlenmem lazım

Cakili kaldim sinir oluyorum gr oynuyor sadece
Bugun yarim saat yurudum tempolu
Yarim saattirde egzersiz yapiyorum.
Plates topumun pompasini bulamadim onu sisirmem gerek bi sekilde 20dk onu yaparim
Yaz geldikce tutustumm viy viylandim
ben sendeki bu azmi gördükçe vereceğini düşünüyorum. Topu sisirene kadar topsuz hareketleri yaparsın canim

Beth18 hoşbuldum canım
Tavuk ne aldın?
Ben epeydir tavuk yemiyorum canım çekiyor ama eşim normal market tavuğu almak istemiyor
Maalesef bimden aldım çünkü etrafımda koy tavuğu satan yer yok canim
Merhaba kızlar
Biz de yemeği yedik. Şimdi ortalığı toplayacağım. Sonra da ödev yaparız. Hastalıktan kurtulamadım. Aslında spor yapmak istiyordum ama dinlenmem lazım
geçmiş olsun papatya

geçmiş olsun yediklerine dikkat edersen iyi olursun çabucak inşallah.

ya ne kadar kolaymış gibi anlatıyorsun :) ben yapsam elime yüzüme bulaştırırım gibi geliyor. aslında ben güzel ve pratik bir kurabiye tarifi arıyorum var mı sende?

Çok teşekkür ederim Beth18 gulfemhatun mavimli

Bugün erkenden yatacağım inşallah.
Döviz ve altın ne olur kızlar. Ödemeleri yapıp harçlığı ayırdıktan sonra 1500 tl kadar para kaldı. Döviz ve altın alacağız ama şimdi aksak mı ne yapsak bilemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…