- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
3 kabartma cok degilmi@mavimli 321 poğaça çok pratik bende çok güzel oluyor
3 kab.tozu
2 bardak yoğurt
1 bardak sıvı yağ
1tatli kaşığı tuz
Üstüne yumurta çörek otu
İçine peynir
bize de tarifini yazarmısınFırında tüm tavuk bir efsane kızlar tavsiye ederim
Günaydın kızlar :) herkes eşlerden şikayetçi.. korkutmayın bizi yahu
Kesinlikle haklısın cnm benim esimde öyle bende para olduğunu öğrenince illa bişey alacak benimkide arabayı değiştirmek istiyor çıkar gizli paranı diyip duruyor kendinden de asla ödün vermez hepsi mi aynı bunların .Korkma Güçlü olk a h v e
Eskilerin bir lafı var ya Erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın
Çok doğru
Ne kadar verici olursan o kadar alışıyorlar
canım kusura bakma lütfen.. ben iş yerinde internete giriyorum. evdeki komşudan çektiğimiz neti kapattık.. hiç girmiyoduk ayda 50 tl veriyorduk.. bu forumla onu bile kesmiştim gereksiz, zaten kendi evime gidince çekeceğim.. iyi bak google dan buldun.. ben yine de söylim nasıl yaptığımı.. ben tüm tavuğu 15 dk düdüklüde kaynatıyorum.. içinin pişmesinden emin olmam lazım yoksa gönül rahatlığıyla yiyemem.. sonra onu çıkarıp ürtüne sos hazırlıyorum: iki kaşık yoğurt biraz salça, iki yemek kaşığı sıvı yağğ ve baharat olarak az karabiber pulbiber tuz.. tavupun içine iki diş sarmısak soğan dörde bölüm, bi de defne yaprağı koydum.. az içine doğru ittimm.. sonra tavuğun heryerini bol bol sosladım.. tepsıye koydum.. tepsiye de tavuğun yanına isteğe bağlı patates soğan koyabilirsin ha bi kaç tane de defne yaprağı.. çok güzel bi aroma veriyor.. bunları fırına attım ve bekledim pişmesini..@Ruhimucerret hoşgeldin
Ahhhzelalke bıraktım gittin beni ki ben sana meslektaşım demiştim basımı nerelere vurayim bilemedim
Bende mecbur google amcaya sordum tavuk tarifini napalim
teşekkürler canım.. bu haftasonu denicem inşallahzelalke bende acma tarifi var pogcayi kafama gore yapiyorum olculu tarif veremem sanirim yaniltirim
Acma
2bardak ilik su
1 yas maya
3 cay kasigi tuz
3 yemek kasigi tozseker
1 bardak siviyag
Aldigi kadar un
(1yumurta sarisi uzeri icin ben akini hamuruna katiyorum)
Sivilari maya seker ve tuzla karistiriyoruz unla kivam veriyoruz ele yapismasin yeter kivam icinde.
Bezeler yapiyoruz bezeleri masada tabak kadar buyutuyoruz elimizle arasina margarin surup rulo yapip sekil veriyoruz.
Diyorum ki madem bunu niye aldın hevesimı aldim değiştircem diyo. Dedim allahtan paramız yok demek olsa sen sürekli harciycaksin. Ağır mı oldu bilmiyorum ama çok sinirlendirdi beni sonra konuşalım diyorum dinlemiyor en sonunda dedim geçen ay kredi kartlarını zor ödedik bi de ekstra kredi nasıl oduycez diye. Normalde demem üzülmesini istemem ama cidden kanı beynime sicrattiSanırım aynı
Benim zulalarımı tam bilmez ama kenarda param olduğunu illa ki bilir
yok yere ver demez ama araba konusunda zaafı var
sanki ucuz bişey zırt pırt değiştirmek istiyor
Cnm sakin ol hepsi aynı bunların boşvereyyay bazen çok bunalıyorum
Şimdi odaya geldim kitap okumaya
Duş aldım sakinledim
Benimki tatil paramızla arabayı değiştirmeyi düşünüyo tatil paramız 4500 lira. Bu kadar parayla. Bi de kredi çekermiş. Saticakmis. Artık bu arabayı sevmiyomuş. Sanki ben etrafımdaki herşeyi çok seviyorum. Baya bi kızdım diyoki alıcı varken satıyım öbür arabayı sonra alırım. Ama her gün araba kullanmak zorunda. Taksiye binermis. Akıl tutulması mi yaşıyo anlamadım . Ama korkuttum heralde cesaret edemez . Bi de ben sinirlendikce güldü . Beni sinir etmek hoşuna gidiyo heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?