- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Evet canım ya aynen ise gitti rahatladim ama akşam olunca özlerimHerkese günaydınlar kızlarbaya kocaları çekiştirmişsiniz hepinizin msj ını ayrı ayrı gülümseyerek okudum
gulfemhatun cum sakinleşebilmişsindir inşallah canım nette bi yerde okumuştum şöyle bi söz vardı; GÖRMEYİNCE GÖRESİN GÖRÜNCE ÖLDÜRESİN GELİYORSA O KOCANDIR... tam da böyle bi durum hepimizin yaşadıgı benimki de işi sebebiyle 1 yıldır ayrıyız çok özlüyorum çok arıyorum ama dönünce de geldiğinin ertesi günü tartısıyoruz nolcak böyle bu karı kocaların hali
Onlar da bizim için böyle dusunuyodur:) hahahaSanki türlerinin son örneği ni bizmi aldık aceba eşlerimizin ne dersiniz.
Onlar da bizim için böyle dusunuyodur:) hahaha
Diyorum ki madem bunu niye aldın hevesimı aldim değiştircem diyo. Dedim allahtan paramız yok demek olsa sen sürekli harciycaksin. Ağır mı oldu bilmiyorum ama çok sinirlendirdi beni sonra konuşalım diyorum dinlemiyor en sonunda dedim geçen ay kredi kartlarını zor ödedik bi de ekstra kredi nasıl oduycez diye. Normalde demem üzülmesini istemem ama cidden kanı beynime sicratti
Tsk ler denemek gerekM melekler-engelchen canım tarif öyle bana sorarsan evet bana gore de çok ama güzel oluyo
Cnm ben bankaya gittim çağrı merkezi bakıyo dediler aradım hiç Bişi demeden kart ücreti için arıyorum dedim Tmm iadenizi gerçekleştiriyoruz dediler Tmm dedim ama 1yıl kapatmayacaksınız dedi 1 yıl içinde kapanırsa geri hesabınızdan çekilir dedi bundan Nasıl kurtulabilirim bilmiyorum cidden
Yeter bence canım halledersin sen buzluktan falan sebzeler de ucuzladiGünaydınnnn güzel bayanlar
valla dün giremedim okuyamadım. bugünd e hesap yaptım. yarın telefonumun parasını ödeyeceğiz. elimde faturalar hariç 150 tl kalacak yetermi acaba 10 gün için.bu arada buzluktan kullanırım çok şeyi olmazsa yoksa zor yeter gibi geliyor
Maşallah canım eşineeş konusunda ben kendimi şanslı hissediyorum.
eşimle hiç tartışmadığımız ve tartışmayacağımız konu paradır.
eşim hiç parayı önemsemez. o yüzden de evdeki hesap kitap işlerine karışmaz.
maaşı alır bana getirir kendisine harçlık alır. zaten genelde kredi kartı kullanır. bende borçları ödemeleri birikimleri yaparım.
benim maaşıma hiç güvenmedi hiç ona göre plan yapmadı.
10 aydır sabit maaşı yok ama benim maaşımı da nereye verdim ne yaptım hiç sormadı bile.
ödeme zamanı benim maaşla neleri ödeyeceğimi söylediğimde maaşın kaldın der. ama ben yine ya kredi ya çocuğun kreşi, faturaları öderim.
bu arada birikim de benim hesaptan yapıyorum. ne kadar olduğunu bilmez. bazen acil ihtiyaçta ordan verelim dediğimde o kalsın der dokunmaz.
bazen nakit para lazım olunca benim maaş yattıysa burdan verelim derim kalsın o sende, kredi kartıyla öder.
oh afiyet olsun..Maşallah canım eşine
Benimki de paraya karışmaz da sürekli araba lafı beni sinir ediyo:)
Dağ gibi olan ütüleri bitirdim kızlar şimdi kahve keyfi . Gelin beraber
Afiyet olsun canım karnıyarık çok severimsabah işe gelmeden dondurucudaki son karnıyarık poşetini çıkardım akşam yapmak için.. son poşet olduğu için içinde iki patlıcan ve iki kızmızı bibr kalmış ( biberin de karnıyarığı çok güzel olduğu için ondan da her poşete iki adet koymuştum:) akşam yaparım.. yanına pilav salata ayran turşu.. menüm belli olunca kafam çok rahat oluyor ya..
Borç olmasa gül gibi geçinicez hepimizeşlerden de konuşulmuş.. bizim gelirimiz havuzda toplanır.. çok giderimiz olduğu için zaten borçlara dağıtırız geri kalanla ayı tamamlama çabası ve illaki bi yerden bi daha borç alma:) sanırım biz kendi evimize geçmeden bu kiradan ve kk dan kurtulmadan rahat edemicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?