Hayir olsunBugün canım skkin biraz isyeriyle ilgili
Yemek olarak ta birşey yapasim gelmedi
Bende binin kuşbaşılı kaşarlı pidesinden aldım
Tek harcamam 8.45
Ek bir ödeme çıktı yaklaşık 500-600 arası ona da canım sıkın
HosgeldinizBen de katılayım aranıza müsadenizle.Birikimler ay sonunda mı yazılıyor.Maaş yatalı 5 gün oldu.Ay sonunda kalanla 1 gram altın ve 1 çeyrek almayı düşünüyorum yazın yeğenimin sünneti ve kuzenimin nişanı için. Dün ve bugün market harcaması 90 tl harcadım. Sadece ekmek için girip bu kadar harcamayı nasıl beceriyorum kendime ben bile inanamıyorum.
Teşekkür ederim sağolun belki frenlerim kendimi buraya yazarakHosgeldiniz
Harcamalarimizi,aldiklarimizi,birikimlerimizi yaziyoruz nezaman altin dolar va alip arttirabilirsek.
evet sürekli yeni yeni gramajlar çıkıyorBirde gr dusuruyorlar bunada dikkat etmek lazim resmen gr caliyorlar
Senin içinde hayır olsun canım bugün dua etmeye gittiniz değil mi? Allah dualarını kabul etsinHayir olsun
Bugun bende yemek yapicam diye giristim mutfagi topladim ciktim hic bisi yapasim yook ogluma annem döner alicakmis esimede menemen yapicam malzemeleri hazirladim.
Bu aksamda boyle olsun bari.
Icim sıkıliyo benimde hayir olsun
hakikaten mi? Ben hic gramina bakmiyorumevet sürekli yeni yeni gramajlar çıkıyor
makarnalar 500den 300 grama
kaşarlar 500den 400e düştü
geçen gün bardak ayran alacaktım normali 200ml gitmişler 170e düşürmüşler ama fiyat aynı
Evet canim Rabbim kabul eylesin insAllah.Senin içinde hayır olsun canım bugün dua etmeye gittiniz değil mi? Allah dualarını kabul etsin
hakikaten mi? Ben hic gramina bakmiyorum
Ne demek canim sende sagolAmin inşallahtr_lelli ayrıca tesekkur ederim.
hakikaten mi? Ben hic gramina bakmiyorum
Mistikcayci tayfa kapın gelin çayları
Eki Görüntüle 1985117
Canlar napiyosunuz
Bugün çok yorgunum ya cikmiyo yorgunluğum bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?