Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar bizim kuymaklik peynirimiz bitti hafta sonlarinin olmazsa olmazi bizde kuymak
Netten peynir siparisi verdim fazla verdim siparisi surekli kargo odemim 2 ay yetsin bari dedim. Buzluga koyucam fazlasini
Kargo dahil 88tl.

Cumartesi gelicek kargo karttan odicem.
Uff eksik bitmiyor alisveris yapmam lazim.

Pazar gunu pazara cikmam lazim.

Bugun 20tl kaldi bana zulaya.

Bu hafta sonu evdeyiz yani paralar peynire pazara
Yarin 140tl oglumun gitar kursu icin odeme yapicam.
Surekli gidiyo ya gelen para gidiyor

Bugün canım skkin biraz isyeriyle ilgili
Yemek olarak ta birşey yapasim gelmedi
Bende binin kuşbaşılı kaşarlı pidesinden aldım
Tek harcamam 8.45
Ek bir ödeme çıktı yaklaşık 500-600 arası ona da canım sıkın

Hayir olsun
Bugun bende yemek yapicam diye giristim mutfagi topladim ciktim hic bisi yapasim yook ogluma annem döner alicakmis esimede menemen yapicam malzemeleri hazirladim.
Bu aksamda boyle olsun bari.

Icim sıkıliyo benimde hayir olsun

Ben de katılayım aranıza müsadenizle.Birikimler ay sonunda mı yazılıyor.Maaş yatalı 5 gün oldu.Ay sonunda kalanla 1 gram altın ve 1 çeyrek almayı düşünüyorum yazın yeğenimin sünneti ve kuzenimin nişanı için. Dün ve bugün market harcaması 90 tl harcadım. Sadece ekmek için girip bu kadar harcamayı nasıl beceriyorum kendime ben bile inanamıyorum.

Hosgeldiniz
Harcamalarimizi,aldiklarimizi,birikimlerimizi yaziyoruz nezaman altin dolar va alip arttirabilirsek.

Birde gr dusuruyorlar bunada dikkat etmek lazim resmen gr caliyorlar
evet sürekli yeni yeni gramajlar çıkıyor
makarnalar 500den 300 grama
kaşarlar 500den 400e düştü
geçen gün bardak ayran alacaktım normali 200ml gitmişler 170e düşürmüşler ama fiyat aynı

Bugün harcama yapmayayım dedim ama olmadı
kaşarda indirim vardı kaşar aldım soda ve 1.5 kg kadar da zeytin aldım bizde çok gidiyor toplamda 28tl filan ödedim
yazlık bir ayakkabı beğendim ama çok benzeri var zaten dedim almadım eskiden olsa düşünmeden alırdım

işten geldim etli türlü pilav cacık yaptım bu günlüjk bu kadar yarın harcama yapmamayı düşünüyorum

Hayir olsun
Bugun bende yemek yapicam diye giristim mutfagi topladim ciktim hic bisi yapasim yook ogluma annem döner alicakmis esimede menemen yapicam malzemeleri hazirladim.
Bu aksamda boyle olsun bari.

Icim sıkıliyo benimde hayir olsun
Senin içinde hayır olsun canım bugün dua etmeye gittiniz değil mi? Allah dualarını kabul etsin
evet sürekli yeni yeni gramajlar çıkıyor
makarnalar 500den 300 grama
kaşarlar 500den 400e düştü
geçen gün bardak ayran alacaktım normali 200ml gitmişler 170e düşürmüşler ama fiyat aynı
hakikaten mi? Ben hic gramina bakmiyorum

Senin içinde hayır olsun canım bugün dua etmeye gittiniz değil mi? Allah dualarını kabul etsin
Evet canim Rabbim kabul eylesin insAllah.
Hepimizin dualarini kabul eylesin.

maalesef öyle
son 3-4 aydır sürekli gramajlarla oynuyorlar 100 gramlık bisküviler 80 küsur gramlara düştü
sucuklar 250 gramdan 225grama düştü
daha neler neler
ben bu tarz şeylere çok dikkat ettiğimden hemen farkettim ona göre alıyorum artık

Bizde de mac açık
Cay faslı bitti
Mistik çaya baktım bende ama migrosta yoktu carrefour bi sonraki sokakta ona gitmeye usendim
Oturduğun yerde a101,BİM,sok,migros,carrefour neredeyse her birinden 2 tane var
Kendimi bu konuda şanslı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…