Bizde de ayni durum maçValla ben mistik cayi iciyorum :) esim de mac izledigi icin rahatim girebildim kk da
Bu mistikcayi demlerken kokusu beni benden aliyo sendede oyle oluyo dimiyedirenk79
Motive etmedim ya senii hemen saldinn dimiiitr_lelli bende spora gitmedim veee çok yedim
Motive etmedim ya senii hemen saldinn dimiii
Ben yurudum ama 1 saat kadar donusu yuruyerek yaptik
Sabah 2 yumurtadan omlet yedim ekmeksiz
Donuste arkadasta tava boregi yaptik
2 dilim yedim yaninda domates salatalikla
Aksam bisi yemedim 4 hurma mistikcay.
Aclikda hissetmiyorum suan iyiyim
Egzersiz yapip yaticam ama 10dk olsa makas hareketi yapicam yattigim yerde
Benim metebolizman bozulmus bukadar az yiyip veremiyorum yaw
Aslinda karatay diyetinde mesela 2 ogun varBen de oyleyim. Sabah ve aksam yiyorum ogle yemegim yok yine de gitmiyor kilolar
Ben daha demlerken kokusuna mest oluyorum yiyesim geliyo cayi nasil bir istekse boyle sekerlememsi bi kokuEvet yaaa hemde relax yapiyor. Cok da faydaliymis. Miss kokuyor
sabah hissedersin ne kadar hafif uyanirsin aksam hiçbirşey yememissin nerdeyseMotive etmedim ya senii hemen saldinn dimiii
Ben yurudum ama 1 saat kadar donusu yuruyerek yaptik
Sabah 2 yumurtadan omlet yedim ekmeksiz
Donuste arkadasta tava boregi yaptik
2 dilim yedim yaninda domates salatalikla
Aksam bisi yemedim 4 hurma mistikcay.
Aclikda hissetmiyorum suan iyiyim
Egzersiz yapip yaticam ama 10dk olsa makas hareketi yapicam yattigim yerde
Benim metebolizman bozulmus bukadar az yiyip veremiyorum yaw
gidecek eminimBen de oyleyim. Sabah ve aksam yiyorum ogle yemegim yok yine de gitmiyor kilolar
Seker tadi gelmiyor ben dal tarcin atiyorum yakisiyor icinde karabiber bile varmisKızlar bence bu çayda seker var boyle bağımlılık yaptığına gore
Zamanı gelince o da olurİyi geceler kızlar.
Bugün bebeğime mama ve bez aldım. Zulaya 100 TL attım. Sanırım işe başlayana kadar bir daha büyük tutarlar biriktiremicem.
Artık amacım birikim yapmak değil tasarruf ederek ay sonunu kredi kartına çok yüklenmeden getirebilmek.
Geçen yıl bu zamanlarima bakıyorum bir de bugüne, bin şükür ama bazen bunalıyor ve korkuyorum.
Allah büyük gün doğmadan neler doğar.
Hepinize sevgiler, bereketli günler dilerim.
4.50tl canim
Off yatılı misafir kolay gelsin. Kendi planlarınız da altüst olmuş ne sinir oluyorum böyle şeylere. İnadına gidesim gelir benim kızımı alıp :)) millet plan yaparken bana soruyor mu diyip?Merhaba Hanımlar,
Haftasonu yine yatılı misafirimiz varmış. Şimdi haberim olduÜstelik haftaya 1 mayıs tatili haftasonu ile birleştiği için 3 gün de yine yatılı misafir gelecekmiş
Haftasonu 23 Nisan için bizim şirketin düzenlediği müze gezisi ve atölye çalışması vardı. Kızımla ona gidecektik, yalan oldu.
Ben direk bakıcı bulacağım eşime de söyledim tamam dedi. Doğum sonrası kv ve benim annem gelir kalır bir süre curcunaya bak sen! Ama ben aileden kimse ile yaşayamıyorum eşim de öyle neyseki.YAZDIKLARINI OKUDUM.. eminim çok zor olmuştur.. ben de kendimden bahsetmek istiyorum henüz çocuğum yok iki ay sonra falan düşünüyorum Allah kısmet eder inşallah.. kayınvalidem eltimin üçüzlerine bakmış.. eltimin üçüzlere bakması çok zor zaten sağolsun kayınvalidem yardımcı olmuş üçüzler şuan 6,5 yaşında.. okula başladılar hala da ara ara babaanneleri bakar işeri olunca.. üstüne eltim bi çocuk daha yaptı ona da bi yıl bakmış kv.. baya yorulmuşlar görümcelerimle tabi kolay değil üçüz+ 1.. ama her biraraya geldiğimizde kv dile getiriyor sağolsun yapmış etmiş ama acayip minnet ediyor.. sürekli ben baktım ben büyüttüm bana çok düşkünler diyor.. şimdi uzun zaman oldu artık bakma durumunu geçti.. eltim okul öncesi öğretmeni küçüğü 3 yaşında yanında götürüyor, büyükler okula başladılar zatenn..
kv şimdide bana baskı yapıyor çocuk yap da bakayım..sağolsun istiyor ve biliyorum da bakar.. ama çok fazla minnetle geçer ben eltim gibi sabırlı değilim.. o bi nevi mecbur hissediyordu özel durumdu onunki ama ben nasıl yaparım bilemiyorum.. sürekli fikir değiştiriyor kv.. hadi yapın getirin bana sabahları iş çıkışına kadar.. bakarım diyor.. sonraki gün çocuk olsa ben gelir sizinle kalırım bakarım diyor.. bu durumda benim kafam gidip geliyor.. aynı şehirdeyiz ondan önce bakıcı ayarlasam sorun olacak.. e bakıcı da onun gibi iyi bakar mı acaba.. hadi kv baktı ilgilendi ben onun o laflarını çekmek zorunda mı kalayımm..
benimki de daha embriyosu bile ortada olmayan bi çocuk bakma planı... ne bilim ben de sizinle paylaşmak istedim.. illaki tecrubeli arkadaşlar fikirlerini paylaşacaktır..sevgiler..
İyi yapmışsın kesinlikle katılıyorum sanaBenim kızıma doğduğundan beri bakıcı bakıyor. Çevremde çocuğunu Anne veya kayınvalidesine baktıran arkadaşlarımı gözlemlediğimde gördüklerim genel olarak şu şekilde;
1.Bir kere senin dediklerini sallamıyorlar. Kendi bildiğini okuyorlar, sen ama doğrusu şöylemiş bir kitapta okudum vs. dersen sizi de biz büyüttük, kötü mü yetiştiniz, sen ne anlarsın vs. gibi konuşmalara maruz kalıyorsun.
2. Çocuğunu disipline etmeye kalktığında veya hayır dediğinde müdahale edip, seni veya eşini çocuğun önünde azarlıyorlar. Bir de senin hayır dediğin şeye izin veriyorlar. Çocuğun gözünde otoriten falan kalmıyor.
3. Emeğinin karşılığını ödemediğin için, çeşitli konularda bunu önüne getirip taviz vermen isteniyor. Minnet duygusu üzerinden psikolojik baskı yani.
4. Çocuğa baktıkları için çocuk konusundaki her türlü karara karışma ve söz söylene hakkını kendilerinde görüyorlar.
5. Bizim anne- kayınvalide nesli, çocuklar arasında sürekli bir kıyaslama yapıyorlar. Bunu da genelde çocuğun yanında yapıyorlar. Bütün pedegoji kitapları bu durumun çocuğa çok zarar verdiğinden bahsediyor ama kendilerine anlatmak mümkün değil. Israr edersen de genelde küserler.
Bunlar benim gözlemlerim. Bu yüzden hamileliğimin başında hem annemle hem kayınvalidemle, çocuğumu bakıcı ile büyüteceğim, kendilerinin artık dinlenme vakti geldiği için onlara yük olmayacağım konusunda kesin bir dille konuşma yaptım.
Ek ödemeler çok gıcık oluyorBugün canım skkin biraz isyeriyle ilgili
Yemek olarak ta birşey yapasim gelmedi
Bende binin kuşbaşılı kaşarlı pidesinden aldım
Tek harcamam 8.45
Ek bir ödeme çıktı yaklaşık 500-600 arası ona da canım sıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?