Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar hepinize dün mistik çay aldım ama evdeki süt az kalmış sadece anneme yetecek kadar kendisi süt icmeden uyuyamıyorda kıyamadım o sütü kullanmaya işten cıkışta da kredi kartımı yatırıp eve yürüyerek geldim 1 saat kadarlık yolu aksam yazacak halim kalmamıştı

Sevgili tr_lelli cim topiğin başına bu mistik cayı sponsor yapsak yeridir o kadar cok bahsettiniz ki bu çaydan merak edip aldım aksam deneyip yorumumu da yazıcam mutlaka

Herkese selamlar..Hayırlı cumalar..eskisi gibi gelemiyorum maalesef..İşyerinden girebiliyorduk ne güzeldi ya(maalesef şimdi her yer kısıtlı..Telden girmek bana işkenci givi geliyor..umarım herkes iyidir..herkese bol bereketli günler , kazançlar dilerim...

Eklentiler

• IMG_1473.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
Canim biz cok sevdik umarim sende seversin
Herkesin damak lezzeti zevki farklidir ama bunun kokusu kafadan +1 :)
Sen nerede buldun?

Amin canim amin

Aslinda karatay diyetinde mesela 2 ogun var
Ama normalde kilo vermek icin 3 ana 2 ara ogun yapin diyolar
Ben 3 ana 2 ara yersem kilo alirim yaw
Okadar seyi yiyemem ki

aynen canım karatay mantığı yedikçe acıkıyor insan. ama bunu farkettim. o araöğünlü diyeti yaparken, akşama eve dönerken yolda tansiyonum düşüp diyeti bozduğum çok oldu bu diyette ise gayet rahat eve gidiyorum. bir de geç yemek yemesem çok iyi olacak da.malesef başka şansım yok. evde duranlar için çok mantıklı bir diyet bu. erkenden yemek yenilir

kızlar annem aradı ısrarla ev hediyesi olarak ne alalım diye soruyor.. şimdi annem çok gelmediği için yanıma haliyle neler eksik kestiremiyor.. abilerim yengelerim soruyormuş ev hediyesi alacaz bi sor da bari işe yarar şeyler alalım diye.. annem çok ısrar ediyor.. diyo eksiklerini söylemezsen iki üç kredi masrafını karşılayacaklarmış.. ben de kimsenin masraf yapmasını istemiyorum .. sağolsun yengelerim de anneme diyo anne lütfen söylesin eksiklerini işe yarar şeyler alalım bari diye.. baya arada kaldım anne sen kapat dedim ben düşüneyim.. ama diyemem ki ben şunu şunu alın.. demesem de kredi ödemesi için zorla para verirler.. en kötü ihtimal pahalı hediyeler alırlar, alacakları işime yarar mı .. sizin fikriniz ne acaba?? bu arada 3 abim, babam, kızkardeşim var.. kızkardeşim mutfak için zebra perde alacak onu konuştuk diğerlerine diyemedim ama:))

ben su ile de içiyorum canım, sert gelmesse deneyebilirsin ama geneli sütle içiliyormuş. su ile kokusu daha keskin geldi bana.

evet ben olsam ben de söylemek de zorlanırdım. gerçi anne yabancı değil söyle gitsin ya ne olcak :)))

ben de bugün para harcamamayı planlıyorum. dün fırında beşamel soslu karnabahar yapmıştım. ondan bir parça var çorbam var semizotu salatası yaparım yoğurt, ek yemek olarak da evde 2 kabak kalmıştı geçen haftadan onu yapmayı düşünüyorum. evdekileri değerlendireceğim.en iyi para harcamama şekli bu oluyor

Bence söyleyebilirsiniz, en yakınlarınız onlar, hem yardımcı olursunuz, hemde eminim siz de onlara aynı şekilde davranırdınız o yüzden bence rahat olun

Bu arada herkese hayırlı cumalar

canım bana da yaklaşık bir 6 ay önce öyle olmuştu ne alalim ne alalım tüm evin perdeleri halıları değişti benim. Ama bu onlara çok pahalı geleceği için güzelce konuştum bakin ben bunları planliyorum ama daha fiyatlarını bilmiyorum siz gonlunuzden kopani para olarak verin bende perdeler halılar netutarsa üstünü tamamlayıp odeyeyim diye konuştum. KV.lerle de aynısını yaptım. Sonrada geldiklerinde iste bu sizin hediyeniz bu sizin hediyeniz falan dedim.benim için çok çok mantıklı oldu hem o sıra çok paraya ihtiyaç oluyor görmediğim yerlerden birşeyler çıkıyor sürekli nakit para ödemek zorunda kaliyorsun.

çok iyi düşünmüşler bence. hem yabancı değiller ki. biri abin, diğeri baban.
eğer evin ihtiyacı yoksa kredi ödemelerinize yardımcı olabilirler.

benim ablam fırınlı ocak almıştı. (ilk oturduğum evde muftak küçüktü ve yer olmadığı için set üstü ocak almıştım)
babamda daha sonra evimin çelik kapısını yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…