Canim biz cok sevdik umarim sende seversinGünaydın kızlar hepinizedün mistik çay aldım ama evdeki süt az kalmış sadece anneme yetecek kadar kendisi süt icmeden uyuyamıyorda kıyamadım o sütü kullanmaya işten cıkışta da kredi kartımı yatırıp eve yürüyerek geldim 1 saat kadarlık yolu aksam yazacak halim kalmamıştı
Sevgili tr_lelli cim topiğin başına bu mistik cayı sponsor yapsak yeridir o kadar cok bahsettiniz ki bu çaydan merak edip aldım aksam deneyip yorumumu da yazıcam mutlaka
Amin canim aminHerkese selamlar..Hayırlı cumalar..eskisi gibi gelemiyorum maalesef..İşyerinden girebiliyorduk ne güzeldi ya(maalesef şimdi her yer kısıtlı..Telden girmek bana işkenci givi geliyor..umarım herkes iyidir..herkese bol bereketli günler , kazançlar dilerim...
Aslinda karatay diyetinde mesela 2 ogun var
Ama normalde kilo vermek icin 3 ana 2 ara ogun yapin diyolar
Ben 3 ana 2 ara yersem kilo alirim yaw
Okadar seyi yiyemem ki
Kızlar bence bu çayda seker var boyle bağımlılık yaptığına gore
4.50tl canim
Ama bence daha uygunada alinir bi bulabilsek realde kazik cunku
Günaydın kızlar hepinizedün mistik çay aldım ama evdeki süt az kalmış sadece anneme yetecek kadar kendisi süt icmeden uyuyamıyorda kıyamadım o sütü kullanmaya işten cıkışta da kredi kartımı yatırıp eve yürüyerek geldim 1 saat kadarlık yolu aksam yazacak halim kalmamıştı
Sevgili tr_lelli cim topiğin başına bu mistik cayı sponsor yapsak yeridir o kadar cok bahsettiniz ki bu çaydan merak edip aldım aksam deneyip yorumumu da yazıcam mutlaka
kızlar annem aradı ısrarla ev hediyesi olarak ne alalım diye soruyor.. şimdi annem çok gelmediği için yanıma haliyle neler eksik kestiremiyor.. abilerim yengelerim soruyormuş ev hediyesi alacaz bi sor da bari işe yarar şeyler alalım diye.. annem çok ısrar ediyor.. diyo eksiklerini söylemezsen iki üç kredi masrafını karşılayacaklarmış.. ben de kimsenin masraf yapmasını istemiyorum .. sağolsun yengelerim de anneme diyo anne lütfen söylesin eksiklerini işe yarar şeyler alalım bari diye.. baya arada kaldım anne sen kapat dedim ben düşüneyim.. ama diyemem ki ben şunu şunu alın.. demesem de kredi ödemesi için zorla para verirler.. en kötü ihtimal pahalı hediyeler alırlar, alacakları işime yarar mı .. sizin fikriniz ne acaba?? bu arada 3 abim, babam, kızkardeşim var.. kızkardeşim mutfak için zebra perde alacak onu konuştuk diğerlerine diyemedim ama:))
kızlar annem aradı ısrarla ev hediyesi olarak ne alalım diye soruyor.. şimdi annem çok gelmediği için yanıma haliyle neler eksik kestiremiyor.. abilerim yengelerim soruyormuş ev hediyesi alacaz bi sor da bari işe yarar şeyler alalım diye.. annem çok ısrar ediyor.. diyo eksiklerini söylemezsen iki üç kredi masrafını karşılayacaklarmış.. ben de kimsenin masraf yapmasını istemiyorum .. sağolsun yengelerim de anneme diyo anne lütfen söylesin eksiklerini işe yarar şeyler alalım bari diye.. baya arada kaldım anne sen kapat dedim ben düşüneyim.. ama diyemem ki ben şunu şunu alın.. demesem de kredi ödemesi için zorla para verirler.. en kötü ihtimal pahalı hediyeler alırlar, alacakları işime yarar mı .. sizin fikriniz ne acaba?? bu arada 3 abim, babam, kızkardeşim var.. kızkardeşim mutfak için zebra perde alacak onu konuştuk diğerlerine diyemedim ama:))
canım bana da yaklaşık bir 6 ay önce öyle olmuştu ne alalim ne alalım tüm evin perdeleri halıları değişti benim. Ama bu onlara çok pahalı geleceği için güzelce konuştum bakin ben bunları planliyorum ama daha fiyatlarını bilmiyorum siz gonlunuzden kopani para olarak verin bende perdeler halılar netutarsa üstünü tamamlayıp odeyeyim diye konuştum. KV.lerle de aynısını yaptım. Sonrada geldiklerinde iste bu sizin hediyeniz bu sizin hediyeniz falan dedim.benim için çok çok mantıklı oldu hem o sıra çok paraya ihtiyaç oluyor görmediğim yerlerden birşeyler çıkıyor sürekli nakit para ödemek zorunda kaliyorsun.kızlar annem aradı ısrarla ev hediyesi olarak ne alalım diye soruyor.. şimdi annem çok gelmediği için yanıma haliyle neler eksik kestiremiyor.. abilerim yengelerim soruyormuş ev hediyesi alacaz bi sor da bari işe yarar şeyler alalım diye.. annem çok ısrar ediyor.. diyo eksiklerini söylemezsen iki üç kredi masrafını karşılayacaklarmış.. ben de kimsenin masraf yapmasını istemiyorum .. sağolsun yengelerim de anneme diyo anne lütfen söylesin eksiklerini işe yarar şeyler alalım bari diye.. baya arada kaldım anne sen kapat dedim ben düşüneyim.. ama diyemem ki ben şunu şunu alın.. demesem de kredi ödemesi için zorla para verirler.. en kötü ihtimal pahalı hediyeler alırlar, alacakları işime yarar mı .. sizin fikriniz ne acaba?? bu arada 3 abim, babam, kızkardeşim var.. kızkardeşim mutfak için zebra perde alacak onu konuştuk diğerlerine diyemedim ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?