Canim biz cok sevdik umarim sende seversin
Herkesin damak lezzeti zevki farklidir ama bunun kokusu kafadan +1 :)
Sen nerede buldun?
ben su ile de içiyorum canım, sert gelmesse deneyebilirsin ama geneli sütle içiliyormuş. su ile kokusu daha keskin geldi bana.
O niye okadar pahali merak ettim yaben pahalıya aldım kilosu 105 miş. açık olanın.paketteki kaç gramsa ona göre hesaplayınca aynı fiyata geliyordur kesin.
Cnm benimde hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor ne yapsak gazı bitmiyor kollarim tutmuyo sürekli kucakta olduğu için bacak ağrısı da çekiyorm iki buçuk aylık oldu hâlâ bir gün güzel uyumadi gece sinirlerim boşaldı bende oturup hıçkırarak ağladım gücüm kalmadı çünkü esimde oradan diyor seni mi susturayim bebegi mi çok zor ama insan tükeniyor gerçekten ilki de böyleydi geçecek ins şükurler olsun rabbime Allah yardımcımiz olsun cnnzelalke bence krediyi ödeme fikri güzel,sende eksiğini kendin alırsın o parayla.konuşun bence ailenle ne kadar bi ödeme düşünüyorlarsa orta yolunu bulursunuz
Hayırlı cumalar kızlar
Benim canavaruslardan girmeye fırsat bulamıyorum.Oğlum uyku düzenini şaştı uyumuyor gündüz hiç ve ağlıyor.Kaç gündür hiç harcamam olmadı evdeyim zaten.Birikimde yerinde sayıyor
Bence çekinme cnm ailen sonuçta düsunmusler sağolsunlar lazım olanı söyledi ki işe yarasın yoksa onların aldığı belki içine sinmeyecek ,evin tekrardan çok çok hayırlısı olsun Allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin ins.kızlar annem aradı ısrarla ev hediyesi olarak ne alalım diye soruyor.. şimdi annem çok gelmediği için yanıma haliyle neler eksik kestiremiyor.. abilerim yengelerim soruyormuş ev hediyesi alacaz bi sor da bari işe yarar şeyler alalım diye.. annem çok ısrar ediyor.. diyo eksiklerini söylemezsen iki üç kredi masrafını karşılayacaklarmış.. ben de kimsenin masraf yapmasını istemiyorum .. sağolsun yengelerim de anneme diyo anne lütfen söylesin eksiklerini işe yarar şeyler alalım bari diye.. baya arada kaldım anne sen kapat dedim ben düşüneyim.. ama diyemem ki ben şunu şunu alın.. demesem de kredi ödemesi için zorla para verirler.. en kötü ihtimal pahalı hediyeler alırlar, alacakları işime yarar mı .. sizin fikriniz ne acaba?? bu arada 3 abim, babam, kızkardeşim var.. kızkardeşim mutfak için zebra perde alacak onu konuştuk diğerlerine diyemedim ama:))
Çok geçmiş olsun .Herkese hayırlı cumalar kızlarBurnum çok fena tıkanmış geçmedi gitti
Çok teşekkür ederim mevsim geçişinden oluyor sanırımÇok geçmiş olsun .
Bende dolardan yine diplerdeyim sanırım ben bu isi beceremiyorum
Bi kâra gecsem çıkicam sadece altın birikimi yapicam
O niye okadar pahali merak ettim ya
Ben bugun reale gidicem alicam 1 paket daha
Çok geçmiş olsun canımHerkese hayırlı cumalar kızlarBurnum çok fena tıkanmış geçmedi gitti
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?