Küçük Düşün Büyük Olsun!

zelalke bence krediyi ödeme fikri güzel,sende eksiğini kendin alırsın o parayla.konuşun bence ailenle ne kadar bi ödeme düşünüyorlarsa orta yolunu bulursunuz

Hayırlı cumalar kızlar
Benim canavaruslardan girmeye fırsat bulamıyorum.Oğlum uyku düzenini şaştı uyumuyor gündüz hiç ve ağlıyor.Kaç gündür hiç harcamam olmadı evdeyim zaten.Birikimde yerinde sayıyor

Günaydın kızlar
Sabah 2 gr altın, 100 Euro ve 100 dolar aldım.

zelalke kardeşim ev aldığı zaman birlikte alışverişe çıktık. Fırın davlumbaz ocak seti alacaktı. Baktı beğendi. Saha önce hiç bahsetmedim ben. Orada bunu ben ödeyeceğim dedim.

Onlar Gönüller'inden kopanı sana versinler. Sen ihtiyacın olanı al. Sanki böylesi daha mantıklı gibi

Canim biz cok sevdik umarim sende seversin
Herkesin damak lezzeti zevki farklidir ama bunun kokusu kafadan +1 :)
Sen nerede buldun?

Canım ben özdilek ten aldım 5.75 e biraz pahalıydı ama siz o kadar
ben su ile de içiyorum canım, sert gelmesse deneyebilirsin ama geneli sütle içiliyormuş. su ile kokusu daha keskin geldi bana.

Evet canım suyla da içilebildiğinden bahsetmiştiniz ama ben ilk olarak sütle denemek istedim daaha sonra suyla da denemek aklımda bitki çaylarını severim çok yadırgıycamı düsünmüyorum bu arada benim aldıgım stevia şekeri ilavelei 0,3 kaloriymiş daece akşam yorumlarımı mutlaka eklerim buraya kızlar

ben her ay maaş alınca 2 gr altın alıyordum.
bu ay altın mı, dolar mı alsam bilemedim.

eşim dün kardeşine uçak bileti almış kredi kartından ödemiş. kardeşide bir kısmını usd olarak vermiş.
ben en iyisi o doları hiç bozmayayım. bu ayki altın yerine sayayım. altın alacağım parayı da kredi kartına yatırayım :)

zelalke sen nelerin eksik olduğunu söyle yada sadece para ile olan kadarını al..Bizde ablam ev aldığında ben halılarını annem babamda perdelerini ödemiştik..

zelalke bende evime taşındığım zaman ailem ne ihtiyaç varsa söyle alalım dediler ben hiç bir şey söylemedim onlarda para verdi salonumun perdelerini yaptırdım ( tül, güneşlik, kruvöze perde aldım) sonra da bu sizin bize hediyeniz dedim. Sende acele etme taşının ca ihtiyaç duyulan şeyi söylersin.

Cnm benimde hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor ne yapsak gazı bitmiyor kollarim tutmuyo sürekli kucakta olduğu için bacak ağrısı da çekiyorm iki buçuk aylık oldu hâlâ bir gün güzel uyumadi gece sinirlerim boşaldı bende oturup hıçkırarak ağladım gücüm kalmadı çünkü esimde oradan diyor seni mi susturayim bebegi mi çok zor ama insan tükeniyor gerçekten ilki de böyleydi geçecek ins şükurler olsun rabbime Allah yardımcımiz olsun cnn

Bence çekinme cnm ailen sonuçta düsunmusler sağolsunlar lazım olanı söyledi ki işe yarasın yoksa onların aldığı belki içine sinmeyecek ,evin tekrardan çok çok hayırlısı olsun Allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…