kızlar annem aradı ısrarla ev hediyesi olarak ne alalım diye soruyor.. şimdi annem çok gelmediği için yanıma haliyle neler eksik kestiremiyor.. abilerim yengelerim soruyormuş ev hediyesi alacaz bi sor da bari işe yarar şeyler alalım diye.. annem çok ısrar ediyor.. diyo eksiklerini söylemezsen iki üç kredi masrafını karşılayacaklarmış.. ben de kimsenin masraf yapmasını istemiyorum .. sağolsun yengelerim de anneme diyo anne lütfen söylesin eksiklerini işe yarar şeyler alalım bari diye.. baya arada kaldım anne sen kapat dedim ben düşüneyim.. ama diyemem ki ben şunu şunu alın.. demesem de kredi ödemesi için zorla para verirler.. en kötü ihtimal pahalı hediyeler alırlar, alacakları işime yarar mı .. sizin fikriniz ne acaba?? bu arada 3 abim, babam, kızkardeşim var.. kızkardeşim mutfak için zebra perde alacak onu konuştuk diğerlerine diyemedim ama:))
Amin canım benim kızımda gece uyumaz gündüz uyurdu,oğlum aslında uykusu iyiydi bir kaç gündür zorlamaya başladı 3.5 aylık benimki de.Aynen bacaklarım kol bileklerim ağrıyor uyuyup uyanıyorum hiç dinlenmemişim geçmemiş.Uykusuzluğa alışkınım 3 senedir deliksiz uyuduğumu bilmem.Ağlaması yoruyor insanı.Öyle gaz sorunu falan da yok ama huy değiştiriyorlar işte.Sağlıkları yerinde olsunda bunlar gelip geçici şükür canımCnm benimde hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor ne yapsak gazı bitmiyor kollarim tutmuyo sürekli kucakta olduğu için bacak ağrısı da çekiyorm iki buçuk aylık oldu hâlâ bir gün güzel uyumadi gece sinirlerim boşaldı bende oturup hıçkırarak ağladım gücüm kalmadı çünkü esimde oradan diyor seni mi susturayim bebegi mi çok zor ama insan tükeniyor gerçekten ilki de böyleydi geçecek ins şükurler olsun rabbime Allah yardımcımiz olsun cnn
ben geçenlerde sipariş vermiştim bilseydim alirdimda neyse geçtimistik çayı hepsiburada.com da 3,90 tl
ordan alışveriş yapanlar varsa alabilirler.
sadece çay almak için kargo parası vermeye gerek yok
şeker varsa kullanmamam gerekir. aslında bağımlılık değil kokusu çok süper geldi bana da
kızlar annem aradı ısrarla ev hediyesi olarak ne alalım diye soruyor.. şimdi annem çok gelmediği için yanıma haliyle neler eksik kestiremiyor.. abilerim yengelerim soruyormuş ev hediyesi alacaz bi sor da bari işe yarar şeyler alalım diye.. annem çok ısrar ediyor.. diyo eksiklerini söylemezsen iki üç kredi masrafını karşılayacaklarmış.. ben de kimsenin masraf yapmasını istemiyorum .. sağolsun yengelerim de anneme diyo anne lütfen söylesin eksiklerini işe yarar şeyler alalım bari diye.. baya arada kaldım anne sen kapat dedim ben düşüneyim.. ama diyemem ki ben şunu şunu alın.. demesem de kredi ödemesi için zorla para verirler.. en kötü ihtimal pahalı hediyeler alırlar, alacakları işime yarar mı .. sizin fikriniz ne acaba?? bu arada 3 abim, babam, kızkardeşim var.. kızkardeşim mutfak için zebra perde alacak onu konuştuk diğerlerine diyemedim ama:))
Cnm benimde hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor ne yapsak gazı bitmiyor kollarim tutmuyo sürekli kucakta olduğu için bacak ağrısı da çekiyorm iki buçuk aylık oldu hâlâ bir gün güzel uyumadi gece sinirlerim boşaldı bende oturup hıçkırarak ağladım gücüm kalmadı çünkü esimde oradan diyor seni mi susturayim bebegi mi çok zor ama insan tükeniyor gerçekten ilki de böyleydi geçecek ins şükurler olsun rabbime Allah yardımcımiz olsun cnn
Meyan koku kolada kullanılan maddemeyan kökü var içinde o zaten çok şekerli birşey sanırım ondan insana tadı daha hoş geliyor
canım hiç utanma
ya eve geçecegin zaman söyle istediğin bir eksiği alsınlar yada para olarakda alabilirsin
benimde dayım ev aldı sordu m ne alayım diye baktım söylemiyorlar
bende ilk gittiğimde bir çeyrek alıp götürmeyi düşünüyorum
onlar illaha ki bir şey alır
en iyisi sen söyle de işine yaramıyan bir şey almasınlar
canım çok zor ya bende yaşamıştım
umarım biraz büyüyünce geçer
bir iki ay sonra gaz sorunu azalır
Ben telefondan iptal ettirdim.M maviduvar1 bankadan ne dediler canım
bize dün bir yazı geldi işte internet üzerinden iade için başvurabilirsiniz diyordu ama ben yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?