Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne eksiğin varsa söyle yoksada para versinler.
benim ablam altın almıştı bana istediğini alırsın demişti.
görümcem nevresim tak almış sevmedim.
annemler pencereleri değiştirdik ona yardım ettiler.
tanıdıklar ufak tefek hediye alıyorlar hadi onları düğüne vs götürülür.
ben artık soranlara söylüyorum cerceve alın diyorum mesela :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.. haklısınız söylesem daha iyi en iyisi bi kaç krediyi ödeme planını yapsınlar.. annem bi daha sorduğunda söylerim.. en azından o parayla eksiklerimi alırım ki eksiklerim de baya var.. krediyi eşim her ay düzenli ödemeye başladı devam eder nasıl olsa.. şuan aciliyet olan davlumbaz..

Amin canım benim kızımda gece uyumaz gündüz uyurdu,oğlum aslında uykusu iyiydi bir kaç gündür zorlamaya başladı 3.5 aylık benimki de.Aynen bacaklarım kol bileklerim ağrıyor uyuyup uyanıyorum hiç dinlenmemişim geçmemiş.Uykusuzluğa alışkınım 3 senedir deliksiz uyuduğumu bilmem.Ağlaması yoruyor insanı.Öyle gaz sorunu falan da yok ama huy değiştiriyorlar işte.Sağlıkları yerinde olsunda bunlar gelip geçici şükür canım

Ben bugun 10tl harcadim 4.50 mistik cay 5tl falanda eriste aldim.
Reali gezdik geldik annemle.
Simdi yemek yapip ev toparlicam boyle gezincede hic cekilmiyo ev

Aksam kuzuyu gitara birakicam sonra gelirim esime yemek hazirlarim cok dolu dolu geciyor gunler ve sanki cok hizli geciyor

mistik çayı hepsiburada.com da 3,90 tl
ordan alışveriş yapanlar varsa alabilirler.
sadece çay almak için kargo parası vermeye gerek yok
ben geçenlerde sipariş vermiştim bilseydim alirdimda neyse geçti
Bugün hic evde durmadim
3 isim vardı onları hallettimancak eve geldim
Evde hic düz birşey yok hepsi ters gözüme batıyor ama önce yemekleri ocağa koyayim onlar pişerken etrafı topladım
Bende sadece 5,50 harcadim bugün
2ekmek 1 aseton

ben de bugün kuzenimin kızının doğum gününe hediye aldım. atlı karınca müzik kutusu 20 lira. 22 tl di ben iki adet alayım fiyat ne olur dedim. 20 tl dedi. pazarlığımı yapmadan duramadım pek de yapmam ama yapacağım tuttu. birini ilerde kısmetse kızım için aldım. akşama da yemek getirecekmiş eşim işyerinden evde de var bişeyler para harcamayacağım inşallah. ya hiç para harcamadığım birgün neden yok anlamıyorum

merhaba hanımlar bugün bende sıfır harcama
şu gereksiz hiçbişeyi almama tüketmeme işine bayağı alıştım artık hiç zorlanmıyorum
almadıkça hem birikim daha kolay oluyor hem de evde eşya fazlalığı olmuyor o fazlalık yoruyor insanı bir zaman sonra

Mistik cayimi demledim ama bu sefer ben süt koymadım çok az siyah çay da koydum bir iki dk sonra çıkardım tek mistik kaldı
Yorgunluğumu alsın ınsallah
Tarcin kabuğu ve 1 karanfil de ekstra attım
Mis gibi
Doktor bana şeker pirinç un herşeyi yasakladı 1 dilim ekmek hakkim var onu da kahvaltida yiyorum bi de ilaç verdi
Bugün hep dikta ettim Yediklerime 10 bin adım da attım
Canım şimdi tatlı çekti bu cayi yaptım

Kızlar ben 2 gündür bayağı harcamalı geçiyor
dün 50 tl gaz aldık
arkadaşlarla yemeğe gittik 100 tl
ekmek 2 tl
fide aldık ekmek için 75 tl

bu gün pazara 55 tl verdim
14 tl de markete verdim

yarında büyük ihtimal arkadaşlarla dışarı çıkacağız yine biraz gider

şeker varsa kullanmamam gerekir. aslında bağımlılık değil kokusu çok süper geldi bana da

meyan kökü var içinde o zaten çok şekerli birşey sanırım ondan insana tadı daha hoş geliyor

canım hiç utanma
ya eve geçecegin zaman söyle istediğin bir eksiği alsınlar yada para olarakda alabilirsin
benimde dayım ev aldı sordu m ne alayım diye baktım söylemiyorlar
bende ilk gittiğimde bir çeyrek alıp götürmeyi düşünüyorum
onlar illaha ki bir şey alır
en iyisi sen söyle de işine yaramıyan bir şey almasınlar

canım çok zor ya bende yaşamıştım
umarım biraz büyüyünce geçer
bir iki ay sonra gaz sorunu azalır

Meyan koku kolada kullanılan madde
İnternette araştırmıştım pek guzel seyler yazmiyordu diye hatırlıyorum. Tabi tekrar bakarım.

Mistik caydaki meyankoku zararlimidir bagimlilik yaparmi bilmiyorum ben
ama arastirdigimda su ibarelere
rastladim.
kilo vermeye yardimcidir
hazmi kolaylastirir
siskinligi alir
metabolizmayi calistirir
mide bulantisina iyi gelir falan yaziyor.
Bana uyku yapiyor ayrica.

Ben her cayi icmem her karisimi icmem
Detox sulari icmem her kahveyi icmem bunu sevdim.
Herseyin fazlasi zararli tabi
Ben aksamlari 1 kupa iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…