Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben koladaki kullanımı ile ilgili yazılarda okumustum. O kalmış aklımda.

Bende carrefoure .a gittiğimde alacağım mistik cay
Bugün 50 dk spinning yaptım
Çok Yoruldum çok terledim
Yarin yemek için birşeyler daha aldık marketten
6.5da oaraya gitti
Ohh be yarin ve obur bun tatil
Normalde pazarda gidiyorum ise
Bu hafta tatil

Meyan koku kolada kullanılan madde
İnternette araştırmıştım pek guzel seyler yazmiyordu diye hatırlıyorum. Tabi tekrar bakarım.
Meyan kökü çok faydalıdır canım çok net bilmemekle beraber şekere mi falan iyi geliyor. Yalnız faydalı bitki adanada yazın haşlama olarak soğuk soğuk satılır

Meyan kökü çok faydalıdır canım çok net bilmemekle beraber şekere mi falan iyi geliyor. Yalnız faydalı bitki adanada yazın haşlama olarak soğuk soğuk satılır
Bende çok severim meyan kökünü bazen bitkisini alıp annem kendisi yapardı, böbrek rahatsızlıklarına iyi geldiğini duymuştum.

Kizlar kartdan cok acilmisim yani bu ay bide dikkat ettigim halde hep hersey tersinemi gider ya.

Bakiyorum zaten hic giysi almadim bu ay geneli mutfak ihtiyaci.
Extra olarak cenaze evine aldigim tatli tediden aldigim tencere bide gratis sampuan var.

Gerisi marketlerden alinan gıdalar
700tl harcamisim neredeyse
Ben hic mutfaga okadar harcamiyordum
Bereketsizlikmi var nedir anlamadim
Yinede dolapda eksikler var.

Masallah benim erbaslar bogazli meyve kahvaltilik dayanmiyor bize.

Ben kendimi kastikca olmuyor sanki.
Ki mayista giysi ayakkabi ihtiyaclarimi karsilicam nasil kisicam gidadan bilemedim.

5.500tl karta odicez.
2000tl araba kredi
Arada harcadiklarimizda cabasi.

Neyse bu gunlerde gecer elbet neler atlattik biz bu borcda bitecek insAllah.
Yine feraha erecegiz.

Napiyosunuz kızlar
Biz yine survivor izliyoruz
Çilek kivi muz ne kadar pahalı dikkatinizi çekti mi?
Ben de Pazar'a gittim bu gün çilek 7 ile 9 tl arası değişiyordu
Muz ise 8,5 ila 10 aradı kivi almadığım için dikkat etmedim
Özellikle muz çok artmış

hawar sigorta şirketi henüz kaydımızı girmemiş. Kaydımızı yaptığında mesaj ve mail ile bildirecekmiş. O zaman telefonla iptal edilecekmiş.
anladım camım evet eşimden sisteme girince kaydınız henüz yapılmamıştır diye yazıyormuş
Acaba hepimizemi telefon ile bildirecekler yoksa sadece bankaya başvuranlara mı

Bende çok severim meyan kökünü bazen bitkisini alıp annem kendisi yapardı, böbrek rahatsızlıklarına iyi geldiğini duymuştum.
Hmm sağolasın canım benim. Benim babamda alıp kendi yapar.faydalı gerçekten.küçük saatin orda sayardı adam küçükken çarşıya gidince alır içerdik

günaydın kızlar
bahar geldi gelmesine de sebzeler hala çok pahalı.
dün gittim pazara domates 6-8 tl idi.
6 tl den 1 kg aldım
yeşillik (kıvırcık, sogan, nane, roka) 6 tl
salatalık 1kg 3 tl
patlıcan 1 kg 3 tl
patates 3kg 6 tl
arpacık soğan 1 pk. 4 tl
2 tane çupra balık 28 tl
ince çorap 2 tane 8 tl

toplamda 64 tl ile dünü kapattım.

bugün araba kredim ile çocuğun kreşini ödeyeceğim. 1500 tl
eşimin yaptığı işten alacakları birdahaki aya kalacak galiba. kredi kartını ödeyemeyeceğiz büyük ihtimalle bu ay.
extre atlatıp birdahaki aya komple kapatmayı düşünüyoruz.
alacağı çok ama işte adamlar hemen iş biter bitmez ödemesini yapmıyolar
sinir olurum böyle insanlara
iş varken acil acil deyip gece gündür çalıştırırlar ödemeye gelince 1-2 ay sallarlar

Dün ben çok gezdim kızlar 10 lira çay ısmarladım 33 tl ye de 3 tane kaktüs aldım değişik . Evimde bi köşede çiçekler var çok güzel oldu. Yol parası bi de. Onu hesaplayamadim 7 falan da odur
Bugün evdeyim çamaşırlar birikmiş onları yikiycam yemek de semizotu bulgur pilavı yapcam belki tavuk da yaparım
Bi türlü giremedim buraya da.
Akrabalar geldi de bizde kalmiyo lar ama 2 gündür onlarla geziyom

Beth18 evet cnm meyveler pahalı inşallah gelcek hafta ucuzlar

tr_lelli ben de ne zaman dikkat etsem hep bişey cikiyo

günaydın arkadaşlarım.. eşim de pazar alışverişi yapmış.. herşeyden az az 45 tl gitmiş.. tek tek fiyatlarını sormadım.. patlıcan biber domates almış.. 2 ya da 3 poşet kıymam var, yine 2-3 poşet kemikli kuşbaşı poşetleri.. bi tane de tüm tavuk var.. bunlar beni iki hafta götürse iyi olacak.. araya bakliyat yemeği de sıkıştırırım inşallah..
dün akşam kızkardeşim geldi beraber akşam avm ye gittik.. ben hiçbirşey almadım sadece baktım.. gözüme bi kumaş klasik pantolon kestirdim kotondan.. 50 tl ye.. sonra alacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…