Ben koladaki kullanımı ile ilgili yazılarda okumustum. O kalmış aklımda.Mistik caydaki meyankoku zararlimidir bagimlilik yaparmi bilmiyorum ben
ama arastirdigimda su ibarelere
rastladim.
kilo vermeye yardimcidir
hazmi kolaylastirir
siskinligi alir
metabolizmayi calistirir
mide bulantisina iyi gelir falan yaziyor.
Bana uyku yapiyor ayrica.
Ben her cayi icmem her karisimi icmem
Detox sulari icmem her kahveyi icmem bunu sevdim.
Herseyin fazlasi zararli tabi
Ben aksamlari 1 kupa iciyorum
Meyan kökü çok faydalıdır canım çok net bilmemekle beraber şekere mi falan iyi geliyor. Yalnız faydalı bitki adanada yazın haşlama olarak soğuk soğuk satılırMeyan koku kolada kullanılan madde
İnternette araştırmıştım pek guzel seyler yazmiyordu diye hatırlıyorum. Tabi tekrar bakarım.
Bende çok severim meyan kökünü bazen bitkisini alıp annem kendisi yapardı, böbrek rahatsızlıklarına iyi geldiğini duymuştum.Meyan kökü çok faydalıdır canım çok net bilmemekle beraber şekere mi falan iyi geliyor. Yalnız faydalı bitki adanada yazın haşlama olarak soğuk soğuk satılır
Ben de Pazar'a gittim bu gün çilek 7 ile 9 tl arası değişiyorduNapiyosunuz kızlar
Biz yine survivor izliyoruz
Çilek kivi muz ne kadar pahalı dikkatinizi çekti mi?
anladım camım evet eşimden sisteme girince kaydınız henüz yapılmamıştır diye yazıyormuşhawar sigorta şirketi henüz kaydımızı girmemiş. Kaydımızı yaptığında mesaj ve mail ile bildirecekmiş. O zaman telefonla iptal edilecekmiş.
Hmm sağolasın canım benim. Benim babamda alıp kendi yapar.faydalı gerçekten.küçük saatin orda sayardı adam küçükken çarşıya gidince alır içerdikBende çok severim meyan kökünü bazen bitkisini alıp annem kendisi yapardı, böbrek rahatsızlıklarına iyi geldiğini duymuştum.
Hoşgeldiniz hep gelin birlikde tasarruf birikim yapalim sohbet edelimHayırlı aksamlar arkadaşlar başından beridir bu topiği takip ediyorum cok samimi ve faydalı buluyorum insallah bende aranıza katılmak istiyorumk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?