Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben 5 bin olur diyordum. Böylesi süper oldu

Eşim diyor ki geç olsun daha iyi yaşlılığımızda yanımızda biri olsun :)) malum evlenen elini eteğini çekiyor ana babadan

Saol cnm insallh simdilik evdeyim iste yapicak bisi yok .pcoluyum hamile kalmaya calisiyorum rahim filmi cektirecegim iste ..
pco oldugunu doktor gorupte soyluyor degıl mı ben muayeneye gıttıgımde bırsey demedı doktorda sana da gecmıs olsun canım ınsallah duzelır

Ben 5 bin olur diyordum. Böylesi süper oldu
dırek bırıkıme atarsın artanını eşini yıne şaşırtırsın canım

Eşim diyor ki geç olsun daha iyi yaşlılığımızda yanımızda biri olsun :)) malum evlenen elini eteğini çekiyor ana babadan
dünyanın kanunu ama yınede yanlarında olmaya calısyoruz oyle deme eşinde guzel demıs ama :)

Birde gec bebek sahibi olmak isteyenler yumurta rezervlerine baktirsinlar hayat herzamn planladiginiz gibi gitmiyor cunki

Evet cnm alttan ultrasonda cikti yumurtaligimda kistler var ama engel deilmis hamile kalmaya

çogu kışde var canım bu sorun hatta artık sorun degıl benım yakın arkadasımda vardı hemen hamıle kaldı
Bnm srkadasimdada vardi hamile kaldi hemde 3 ay adrt gormedi ole kaldi
Simdi merak ettigim esimin sperm testi onuda kontrole gidince ogrenicez cnm bakalim hayirlisi

İnsAllah beybi isteyenlere Rabbim verir.

-Lavinia sizde benim gibi evdesiniz
Diger arkadaslarin cogu calisiyo
Neler yapiyosunuz
Bu ara canım cok sıkılıyo
Rutine döndüm gezmeler bitti benim.
Okullar acılana kadar böyle sıkılırım artık.
Nasıl geciyo gunleriniz?
Evde bisilerle ugrasmak yada kursa falan gitmek istiyorum.
Kitap okumaya yine baslamam lazim sanirim
Örgu vs cok ilgimi cekmiyo sevmiyorum.

Amin insalah
Valla tv izle bulasik yika etrafi supur rutin temizlik le gecio gunlerim bir kk var o kdr ayni yani bndede var ayni sorun cikip gezemiyorum ztn kucuk yer nereye gidicem gitsemde
Bazen telde oyun oynuyorum baska da bisi yapmiyorum

Amin insalah
Valla tv izle bulasik yika etrafi supur rutin temizlik le gecio gunlerim bir kk var o kdr ayni yani bndede var ayni sorun cikip gezemiyorum ztn kucuk yer nereye gidicem gitsemde
Bazen telde oyun oynuyorum baska da bisi yapmiyorum
Ya bende öyle
İstanbulda yasiyorum fakat bulundugum semt kucuk
Kultur merkezi bile bagli oldugumuz ilcede orayada dolmusla gitmem lazim.
Okulda baslayinca malesef olmuyo.
Saatleri uyduramiyorum.
Ev topla,sil,supur,tv,net
Esim gelene kadar öyle
Bi eglencem oglum var o da buyudu artiik.
Cok samimi can ciger arkadasim komsumda yok
Bazen cok bunalıyorum.

Al bendende okdr samimi arkadasim var o calisio aksamlari anca gorusuyoruz .dierininde cocugu var hergun gieipte rahatsiz edilmez kiz anca islerine yetisio uyuyo falan oyuzden evdeyim genelde hep ayni seyler

Al bendende okdr samimi arkadasim var o calisio aksamlari anca gorusuyoruz .dierininde cocugu var hergun gieipte rahatsiz edilmez kiz anca islerine yetisio uyuyo falan oyuzden evdeyim genelde hep ayni seyler
alın benden de o kadar gercı calısıyorum ama calışmadıgım zamanlarda da evde pineklıyorum arkadasalarım cogu uzakta ıl dısında yakın olan bı kac tanesıyle de evlıler rahatsız etmiim derken yıne kalıyorum kendibaşıma

Bi bebisim olsa var ya hic sikilmam gibime gelio onabakmaktan birde esim acik acik aksam sabah kiz bebek istedogini belirtti ya bende ne verirse rabbim kabulum diyorum oda ole tabi diyo ama kiz istiyo yani bes belli :)

Bi bebisim olsa var ya hic sikilmam gibime gelio onabakmaktan birde esim acik acik aksam sabah kiz bebek istedogini belirtti ya bende ne verirse rabbim kabulum diyorum oda ole tabi diyo ama kiz istiyo yani bes belli :)
Babalarin kiz bebek sevdasi bitmez.
Benim esimde öyle
Surekli 2.cocuk msj veriyo bana
Kızım olsun olmasın mı? Diyo
Yahu tövbe haşa kız olacagı ne malûm diyorum.
Ben 2.cocuk fikrine hic sıcak bakmiyorum ama esim cok istiyo
Sırf esim istiyo diye cocuk yapmak bana cok mantıksız geliyo
Sonucta herseyiyle cogunlukla ben ilgilenicem.

Bu sene istiyo ama benim karadeniz turu sevdam var.
Bu sene gidemedim diye uzuldum seneye onun planını yapiyorum ben simdiden.
Hamile hamile gidemem.

Cocugun yeri cook baska tabiki ama ben kendimi hic hazir hissetmiyorum.
Var zaten diyorum geciyorum.

Acikcasi sole anlatyim gecen gun akramizin mevludune gittik ordaki kiz bebek okadr tatli ve guzeldiki esimde etkilendi haliyele bende etkilendim cok tatliydi
Bana dun gece soyle minik eller ayaklar olsa allahim allahim diyo bide onun gibi guzel bi kiz olsa o bebek cok tatliydi ama masallahi var diyo ama benim karim ondan daha guzelini dogururur diyo bende ne verirse rabbim kablum dedim onemli olan saglikli olmasi dedim valla benimde icimde yatan kiz bebek ama ayrim yapamiyorum hayirli saglikli bir evlat olsunda gerisi hikaye sonucta ama iste gonlum kizdan yana diye rabbimin gucune gitmesinden korkuyorum belki oyuzden cocugum olmuyo diyorum bazen

Bugun tül yıkadim astım
Ev supurdum
Dünden yemegim var
Mahallenin basindaki a101acilmis ben henuz acilisini yapamadim
Bugunde disari cikmadim harcama yok yani

Ama wc ufak bir tadilat yapiliyo 100tl gibi bir masraf cikti simdilik
Ustanin isi bitmedi ustada bi 100tl alir sanirim.

Amann bitmiyo be.
Ömür bitiyo dünya isi bitmiyo.

P
Tabi cnm iki tarafli istemek gerek bizim hic evladimiz yok .bnmde karadeniz uru sevdam var bende yapamadim anca seneye ama taniki evlat benim icin agir basar .allah bagislasin evladini ikincide vakti zamni grldiginde sende hazir ol insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…