Saol cnm insallh simdilik evdeyim iste yapicak bisi yok .pcoluyum hamile kalmaya calisiyorum rahim filmi cektirecegim iste ..anladım canım ıyıymıs o zaman senın adına sevındım evet kpssyı deneyebılırsın ınsallah ataman olur
Ben 5 bin olur diyordum. Böylesi süper olducanım benım sagol yazdıkların ıcın valla uzerıme dusenı yapıyorum bakalım Allah ne zaman uygun gorurse elı ayagı duzgun saglıklı bı sekılde bebısım olur ınsallah
bu arada kartlar ıyı yurtdısında en az 3bın harcanıyo bu ıkı kısı fıyatı sızd bıde ogluş var cok normal kart ekstresı
Eşim diyor ki geç olsun daha iyi yaşlılığımızda yanımızda biri olsun :)) malum evlenen elini eteğini çekiyor ana babadanaslında bana gore gec kalmadım ama cevreden cocuk dusunuyo musunuz hadı artık dıye dıye bı hal oldular takmıyorum desemde ıcten ıce takıyorum galıba bırde bende cocuk ıstıyorum ondan sanırım yoksa umrumda olmaz ılk 2 sene yıne soranlar oluyodu ama bız paso gezdıgımız ıcın umrumda olmuyodu. dogru onu buyutup yetıstırmesı var benım eşimde 33 yaşında artık cocuk yapalımda 5oli li yaşlarımızda küçümen cocuklarla ugraşmayalım dıyorum :) kısmet ya boyle dedıgıme bakma Allah nasıl ısterse onu gorecegız sonucta....
bende ılk evlendıgım sene baklıyat alıyodum da alıyodum sonra baktım boceklendı evı bocek sardı :) bende artık bıttıkce alıyorum yalnız temızlık malzemesınde boceklennme olmayacagı ıcın en buyuk boy alıyorum daha ekonomık oluyor
pco oldugunu doktor gorupte soyluyor degıl mı ben muayeneye gıttıgımde bırsey demedı doktorda sana da gecmıs olsun canım ınsallah duzelırSaol cnm insallh simdilik evdeyim iste yapicak bisi yok .pcoluyum hamile kalmaya calisiyorum rahim filmi cektirecegim iste ..
dırek bırıkıme atarsın artanını eşini yıne şaşırtırsın canımBen 5 bin olur diyordum. Böylesi süper oldu
dünyanın kanunu ama yınede yanlarında olmaya calısyoruz oyle demeEşim diyor ki geç olsun daha iyi yaşlılığımızda yanımızda biri olsun :)) malum evlenen elini eteğini çekiyor ana babadan
Evet cnm alttan ultrasonda cikti yumurtaligimda kistler var ama engel deilmis hamile kalmayapco oldugunu doktor gorupte soyluyor degıl mı ben muayeneye gıttıgımde bırsey demedı doktorda sana da gecmıs olsun canım ınsallah duzelır
dırek bırıkıme atarsın artanını eşini yıne şaşırtırsın canım
dünyanın kanunu ama yınede yanlarında olmaya calısyoruz oyle demeeşinde guzel demıs ama :)
çogu kışde var canım bu sorun hatta artık sorun degıl benım yakın arkadasımda vardı hemen hamıle kaldıEvet cnm alttan ultrasonda cikti yumurtaligimda kistler var ama engel deilmis hamile kalmaya
Bnm srkadasimdada vardi hamile kaldi hemde 3 ay adrt gormedi ole kaldiçogu kışde var canım bu sorun hatta artık sorun degıl benım yakın arkadasımda vardı hemen hamıle kaldı
aynen hayırlısı olsunBnm srkadasimdada vardi hamile kaldi hemde 3 ay adrt gormedi ole kaldi
Simdi merak ettigim esimin sperm testi onuda kontrole gidince ogrenicez cnm bakalim hayirlisi
Amin insalahİnsAllah beybi isteyenlere Rabbim verir.
-Lavinia sizde benim gibi evdesiniz
Diger arkadaslarin cogu calisiyo
Neler yapiyosunuz
Bu ara canım cok sıkılıyo
Rutine döndüm gezmeler bitti benim.
Okullar acılana kadar böyle sıkılırım artık.
Nasıl geciyo gunleriniz?
Evde bisilerle ugrasmak yada kursa falan gitmek istiyorum.
Kitap okumaya yine baslamam lazim sanirim
Örgu vs cok ilgimi cekmiyo sevmiyorum.
Aynen saol cnmaynen hayırlısı olsun
Ya bende öyleAmin insalah
Valla tv izle bulasik yika etrafi supur rutin temizlik le gecio gunlerim bir kk var o kdr ayni yani bndede var ayni sorun cikip gezemiyorum ztn kucuk yer nereye gidicem gitsemde
Bazen telde oyun oynuyorum baska da bisi yapmiyorum
Al bendende okdr samimi arkadasim var o calisio aksamlari anca gorusuyoruz .dierininde cocugu var hergun gieipte rahatsiz edilmez kiz anca islerine yetisio uyuyo falan oyuzden evdeyim genelde hep ayni seylerYa bende öyle
İstanbulda yasiyorum fakat bulundugum semt kucuk
Kultur merkezi bile bagli oldugumuz ilcede orayada dolmusla gitmem lazim.
Okulda baslayinca malesef olmuyo.
Saatleri uyduramiyorum.
Ev topla,sil,supur,tv,net
Esim gelene kadar öyle
Bi eglencem oglum var o da buyudu artiik.
Cok samimi can ciger arkadasim komsumda yok
Bazen cok bunalıyorum.
Ya bende öyle
İstanbulda yasiyorum fakat bulundugum semt kucuk
Kultur merkezi bile bagli oldugumuz ilcede orayada dolmusla gitmem lazim.
Okulda baslayinca malesef olmuyo.
Saatleri uyduramiyorum.
Ev topla,sil,supur,tv,net
Esim gelene kadar öyle
Bi eglencem oglum var o da buyudu artiik.
Cok samimi can ciger arkadasim komsumda yok
Bazen cok bunalıyorum.
alın benden de o kadar gercı calısıyorum ama calışmadıgım zamanlarda da evde pineklıyorum arkadasalarım cogu uzakta ıl dısında yakın olan bı kac tanesıyle de evlıler rahatsız etmiim derken yıne kalıyorum kendibaşımaAl bendende okdr samimi arkadasim var o calisio aksamlari anca gorusuyoruz .dierininde cocugu var hergun gieipte rahatsiz edilmez kiz anca islerine yetisio uyuyo falan oyuzden evdeyim genelde hep ayni seyler
Bi bebisim olsa var ya hic sikilmam gibime gelio onabakmaktan birde esim acik acik aksam sabah kiz bebek istedogini belirtti ya bende ne verirse rabbim kabulum diyorum oda ole tabi diyo ama kiz istiyo yani bes belli :)alın benden de o kadar gercı calısıyorum ama calışmadıgım zamanlarda da evde pineklıyorum arkadasalarım cogu uzakta ıl dısında yakın olan bı kac tanesıyle de evlıler rahatsız etmiim derken yıne kalıyorum kendibaşıma
Babalarin kiz bebek sevdasi bitmez.Bi bebisim olsa var ya hic sikilmam gibime gelio onabakmaktan birde esim acik acik aksam sabah kiz bebek istedogini belirtti ya bende ne verirse rabbim kabulum diyorum oda ole tabi diyo ama kiz istiyo yani bes belli :)
Tabi cnm iki tarafli istemek gerek bizim hic evladimiz yok .bnmde karadeniz uru sevdam var bende yapamadim anca seneye ama taniki evlat benim icin agir basar .allah bagislasin evladini ikincide vakti zamni grldiginde sende hazir ol insallah....Babalarin kiz bebek sevdasi bitmez.
Benim esimde öyle
Surekli 2.cocuk msj veriyo bana
Kızım olsun olmasın mı? Diyo
Yahu tövbe haşa kız olacagı ne malûm diyorum.
Ben 2.cocuk fikrine hic sıcak bakmiyorum ama esim cok istiyo
Sırf esim istiyo diye cocuk yapmak bana cok mantıksız geliyo
Sonucta herseyiyle cogunlukla ben ilgilenicem.
Bu sene istiyo ama benim karadeniz turu sevdam var.
Bu sene gidemedim diye uzuldum seneye onun planını yapiyorum ben simdiden.
Hamile hamile gidemem.
Cocugun yeri cook baska tabiki ama ben kendimi hic hazir hissetmiyorum.
Var zaten diyorum geciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?