Küçük Düşün Büyük Olsun!

Buzunu açtırmadığın surece saklarsın hicbir sey olmaz.

Günaydın kızlar
mavimli ben de şaştım kaldım kendime. Ama düşündüm. Onları poşete koyup çıkınca mutlu mu olacağım mutsuz mu? Çok mutlu olmayacağıma hatta kendi kendime söyleneceğime kanaat getirdim.

Krew teşekkürler. Buzlukta duracak. Hiç çıkarmayacağım

Günaydın kızlar
Krew kızının sınavı umduğundan da iyi geçer inşallah
hawar senin kızlara da hayırlı tahtı bahtı güzel ömürler dilerim
Ayyy Sabah sabah kızlardan gidince Allahım bana da hayırlı 1 kız evlat nasip etsin inşallah

M maviduvar1 tebrik ederim canım alışveriş çılgınlığına karşı koyduğun için
Bende geçen hafta mağaza gezindim
Diyet yapıyorum ondan mı yoksa gerçekten ilgimi mi çekmiyor eskisi kadar kendime hiçbirşey almadım
Eşim evlilik yıldönümümüz için saat aldı sadece

aynıyız demekki canım 61 e yakın başladım şimdi 58,8 deyim. ya hamilelik kilosunu vermek daha zor olmazmı en azından kilo vermiş olarak hamile kalırsan daha iyi olur.seni gaza getireyim. bırakma diyeti

zelalke valla o iş nasıl oluyo yiyip yiyip kilo almamak bize bir anlatsana
Benim boy 1.69 kilom 60 diyin siz sadece bugün gördüm 61i sayılmaz yani
Bana çok geliyor

boyun 1,69 ise kilon gayet normal ben 1,60 boyla o kiloda diyete başladım düşün yani. tabi hayatımdaki en yüksek gördüğüm kilo bu. 60 ı geçince hemen frenlemeye başlıyorum. üstelik 2 yıldır pek öğlen yemeği yemiyorum. sadece sıkıntım akşam saat 9 da yemek yiyoruz. bir de çayın yanında aburcuburumuz bitmez.

ben de genelde öyle yapıyorum, kesinlikle birden yazlıkları giyeceğiz sanki havanın gidişatı o. mağazaya girince insan herşeyi almak istiyor ama illa bir kaç defa bakarım düşünürüm falan öyle alırım hemen aldığım pek azdır

Bal kabağını tatlı dışında çorba yaparken kullanıyorum ben, eğer kremalı ya da sebzeli çorbaları seviyorsanız.

benim de var, diyette olduğum için tatlı yapmak istemiyorum,tarif alabilirmiyim.bir kez sakaryada dinlenme tesislerinde içmiştim. güzeldi tadı

benim de hiç ilgimi çekmiyor kıyafetler, hiç tarzım olmayan şeyler var. bir de basit modelller

dünkü harcamam kahvaltı için çeri domatesi aldım yarım kilo ve az da normal domates aldım. 9 lira harcadım. yeniden birikime başladım.ya bu domatesin kilosu hiçmi düşmeyecek anlamıyorum. ülkemizde domates yetişiyor çok pahalı fiyata domates alıyoruz.o da tatsız bişey

Günaydın kızlar
Altını düşük gördüm 3 gr aldım ama sanırım düşmeye devam edecek neyse olsun bozdurmayacam sorun olmaz
Resmi Bi işim var çözülmedi idare sıkıntı yapıyo beni de zora sokacak Bi durum be olacak bilmiyorum bugun yıne ona cnm sıkkın bugun sok gun ve hiç Bişi yapamıyorum off

1.65-66falan boyum kilom suan 58.2

Aaa benimde arkadasim ismarlicak
k a h v e sana arkadasin ismarlicak mi?

Ismarlamazlarsa biz ısmarlayalım ya arkadas olarak nolcak bea

Tabiki ismarlarim ben 18.5tl alirim ama

Atmaz olurmuyum sende atmissin soyledi kuş

Siz ikiniz varya ne fenasınız :) dün akşam arkadaşla buluştum kahve içip dert yanıyordum ağlamaklıydım sırayla fotoğraf attınız.. arkadasa da gösterdim kahkaha attık iyiki varsınız be

Hangi şehir bu merak ettim doğrusu yazık ama bu kadar fatura bir de doğrudürüst kullanmadan ödemek
Alanya. Gerçekten öyle. Hiçbir şeye değilde elektrik faturasına verdiğim paraya çok üzülüyorum.
Normalde kimsenin faturasına bakmak huyum değildir. Ama bizimkini görünce diğerlerinide inceleyeyim dedim. Yine en az bize gelmiş. Apartmanın faturası 300-400 civarı hep

1.65-66falan boyum kilom suan 58.2

Aaa benimde arkadasim ismarlicak
k a h v e sana arkadasin ismarlicak mi?

Ismarlamazlarsa biz ısmarlayalım ya arkadas olarak nolcak bea

Tabiki ismarlarim ben 18.5tl alirim ama

Atmaz olurmuyum sende atmissin soyledi kuş

Siz ikiniz varya ne fenasınız :) dün akşam arkadaşla buluştum kahve içip dert yanıyordum ağlamaklıydım sırayla fotoğraf attınız.. arkadasa da gösterdim kahkaha attık iyiki varsınız be

Günaydın kızlar,
Akşam yemeğine misafir çağırmak istiyorum. Ama hiç vaktimde yok. Hemen giyinip yarım saat içinde okula gitmem lazım. Dönüşte de evi üstten bir süpürüp silerim.

Buzlukta karnıyarığım var. Evden çıkmadan tepsiye dizerim. Gelir gelmez fırına atarım. Akşam gelincede yanına bir pilav, bir salata tamamdır.

Teyzem susamlı krokan istiyordu. Yemekten sonrada birlikte tatlı olarak krokan yaparız. Yani sıfır masrafla misafir ağırlayabilirim.

Buzluk gerçekten çok büyük kurtarıcım.

belki yardımcı olabilirim, yol gösterebilirim.

Ne demek kanka vur de vuralım öl de ölelim dimi kız eyyay

zelalke sem yoksun hic o zmn 48 nedir yaaa
Ayy biz ölelim
öyle çok cılız da görünmediğimi söylerler. yani yüzüm vücudum çok da kemikler belirgin değil:) yapılan yorumlarr bu şekilde.. ama işte ufakteğim sanırım:)

zelalke valla o iş nasıl oluyo yiyip yiyip kilo almamak bize bir anlatsana
Benim boy 1.69 kilom 60 diyin siz sadece bugün gördüm 61i sayılmaz yani
Bana çok geliyor
sanırım metabolizmam çok hızlı.. yemeğim iyidir yerim yani.. ama abur cubur hiç sevmem üniversitede ilk yıl hazırlık sınıfında yurtta kalıyordum o zaman fişlerle hep abur cubur alırdım o sene gözümde karardı.. iki üç haftada bir cip yersem yerim çikolata bile en fazla hastalık haftası bi tane.. ben ev yemekleri çok severim.. öyle işte..

hoşgeldin evet yokluğun belliydi..özledik seni..

bende fişi çektim haftasonu çekmecelerini temizlicem inşallah.. kapısını aralıklı bırakayım yani tamam bunu söylemen iyi oldu teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…