Buzunu açtırmadığın surece saklarsın hicbir sey olmaz.Gelen yıl dondurucuya öyle çok bezelye koymuşum ki bitmedi gitti
Artık gerçekten gözüm bezelye görmek istemiyor. Eşim birşey demiyor ama ben bıktım. Onlar kalsın öyle diyorum. Seneye de daha az koyarım. Bir yıldan fazla durması sıkıntı olur mu acaba
Ben hala veremedim bu yaz hayal bana 54ler falan
ben yokken kafama bir taş gelmiş farkettim
Ya arkadaş ben diyetteyim isyerindekiler habire güzel şeyler yapıp getiriyorlar ya yapmayın etmeyin diyorum ama dinletemiyorumsunu anladım bana 50li rakamları görmek hayal
Allah'ım guya 60tim bugün 61i gördüm
Ben bu boğazı nasıl durduracam bilemiyorum
Bı hamile kalsamda rahat rahat kilo alsam bak o zaman her şeyi yicem söz
zelalke valla o iş nasıl oluyo yiyip yiyip kilo almamak bize bir anlatsana
Benim boy 1.69 kilom 60 diyin siz sadece bugün gördüm 61i sayılmaz yani
Bana çok geliyor
Merhaba kızlar
50 dk yürüyüşümü yaptım geldim. Şimdi kahve kitap modundayım.
Bugün 2 tl otopark parası ödedim. O kadar
Ara sıra alışveriş yaptığım butiğe gittim. Bir kot denedim. Güzel oldu aslında. Bir tane uzun kollu gömlek ve çanta beğendim. Bir an alacak gibi oldum. Sonra;
Gömleğe baktım. Uzun kollu baharlık. Ama şimdi havalar birden ısınacak gibi. Baharlık kıyafetim de çok. Bunu belki şimdi hiç giyemeyeceğim. Sonbahara da Allah Kerim. Bıraktım.
Kota baktım. Belki başka bir yerde daha güzelini bulurum. Öyle çok da ihtiyacım Yok. Laf olsun diye alacaktım. Usulca bıraktım
Çantaya baktım. Siyahtı. Zaten 4 adet siyah çantam var. Bunun üzerinde gümüş çizgiler vardı. Amannnn o da olmayıversin dedim.
Gönlüm ferah çıktım.
Nice güzel yıllara cnm ayın 29 da bizimde evlilik yıl dönümümuz yedi yıl olacak :)) zaman çok çabuk geçiyor
Bal kabağını tatlı dışında çorba yaparken kullanıyorum ben, eğer kremalı ya da sebzeli çorbaları seviyorsanız.
Günaydın kızlar
Krew kızının sınavı umduğundan da iyi geçer inşallah
hawar senin kızlara da hayırlı tahtı bahtı güzel ömürler dilerim
Ayyy Sabah sabah kızlardan gidince Allahım bana da hayırlı 1 kız evlat nasip etsin inşallah
M maviduvar1 tebrik ederim canım alışveriş çılgınlığına karşı koyduğun için
Bende geçen hafta mağaza gezindim
Diyet yapıyorum ondan mı yoksa gerçekten ilgimi mi çekmiyor eskisi kadar kendime hiçbirşey almadım
Eşim evlilik yıldönümümüz için saat aldı sadece
1.65-66falan boyum kilom suan 58.2
Aaa benimde arkadasim ismarlicak
k a h v e sana arkadasin ismarlicak mi?
Ismarlamazlarsa biz ısmarlayalım ya arkadas olarak nolcak bea
Tabiki ismarlarim ben 18.5tl alirim ama
Fotoyu unutma
Atmaz olurmuyum sende atmissin soyledi kuş
Alanya. Gerçekten öyle. Hiçbir şeye değilde elektrik faturasına verdiğim paraya çok üzülüyorum.Hangi şehir bu merak ettim doğrusu yazık ama bu kadar fatura bir de doğrudürüst kullanmadan ödemek
1.65-66falan boyum kilom suan 58.2
Aaa benimde arkadasim ismarlicak
k a h v e sana arkadasin ismarlicak mi?
Ismarlamazlarsa biz ısmarlayalım ya arkadas olarak nolcak bea
Tabiki ismarlarim ben 18.5tl alirim ama
Fotoyu unutma
Atmaz olurmuyum sende atmissin soyledi kuş
Günaydın kızlar
Altını düşük gördüm 3 gr aldım ama sanırım düşmeye devam edecek neyse olsun bozdurmayacam sorun olmaz
Resmi Bi işim var çözülmedi idare sıkıntı yapıyo beni de zora sokacak Bi durum be olacak bilmiyorum bugun yıne ona cnm sıkkın bugun sok gun ve hiç Bişi yapamıyorum off
Ne demek kanka vur de vuralım öl de ölelim dimi kızSiz ikiniz varya ne fenasınız :) dün akşam arkadaşla buluştum kahve içip dert yanıyordum ağlamaklıydım sırayla fotoğraf attınız.. arkadasa da gösterdim kahkaha attıkiyiki varsınız be
öyle çok cılız da görünmediğimi söylerler. yani yüzüm vücudum çok da kemikler belirgin değil:) yapılan yorumlarr bu şekilde.. ama işte ufakteğim sanırım:)
sanırım metabolizmam çok hızlı.. yemeğim iyidir yerim yani.. ama abur cubur hiç sevmem üniversitede ilk yıl hazırlık sınıfında yurtta kalıyordum o zaman fişlerle hep abur cubur alırdım o sene gözümde karardı.. iki üç haftada bir cip yersem yerim çikolata bile en fazla hastalık haftası bi tane.. ben ev yemekleri çok severim.. öyle işte..zelalke valla o iş nasıl oluyo yiyip yiyip kilo almamak bize bir anlatsana
Benim boy 1.69 kilom 60 diyin siz sadece bugün gördüm 61i sayılmaz yani
Bana çok geliyor
hoşgeldin evet yokluğun belliydi..özledik seni..İyi akşamlar kızlar.
Uzun zaman oldu yazmayalı...bakıyorum merak edenler olmuş...Çok teşekkür ederim ilginize...Ben çok iyiyim sadece çok fazla yoğunum...Sizler de iyisinizdir umarım; hep iyi olun inşallah...Sağlıcakla kalın...Sevgiler...
bende fişi çektim haftasonu çekmecelerini temizlicem inşallah.. kapısını aralıklı bırakayım yani tamam bunu söylemen iyi oldu teşekkürler..zelalke canım bende yazın dondurucunun filini çekiyorum biz genelde yazın evde olmuyoruz
Kalanları buz dolabının dondurucu kısmına koyuyorum dondurucuyu temizliyorum kapısını hafif arslık bırakıyorum koku olmasın diye
Benim dondurucuda daha bayağı bir şeyler var
2 paket taze fasulye
2 poşet bezelye
1 poşet bamya
Közlenmiş patlıcanlı
Doğranmış biber
Bunları bir an önce bitirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?