- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
Kızlar daha öncede yazmıştım
Dondurucuda Bal kabağı var 3-4 poşet
Kabak tatlısı dışında nasıl değerlendire bilirim bilgisi olan bar mı
sanırım buzluğu en aktif kullanan sensin aramızda :) çok severim buzluk konusunu.. ben bi kış tektir kullanıyorum zamanla daha aktif kullanacağım inşallah.. dondurucu hep kışa hazırlık diye kafamda canlanır.. ama boş kaldıkça bundan sonra yemeklerden fazla fazla yapıp atarım.. dolabın üst kısmı buzluk olan yeri her mevsim, kışa hazırlık için de dondurucumu doldururum inşallahh...Günaydın kızlar,
Akşam yemeğine misafir çağırmak istiyorum. Ama hiç vaktimde yok. Hemen giyinip yarım saat içinde okula gitmem lazım. Dönüşte de evi üstten bir süpürüp silerim.
Buzlukta karnıyarığım var. Evden çıkmadan tepsiye dizerim. Gelir gelmez fırına atarım. Akşam gelincede yanına bir pilav, bir salata tamamdır.
Teyzem susamlı krokan istiyordu. Yemekten sonrada birlikte tatlı olarak krokan yaparız. Yani sıfır masrafla misafir ağırlayabilirim.
Buzluk gerçekten çok büyük kurtarıcım.
Bana öneride bulunabileceğiniz pratik birşeyler var mı? Tavuk tüketmiyoruz onun haricinde her türlü öneriye açığım.
Haftasonu misafirlere pişirilebilecek pratik yemek önerisi canımne için öneri ?
Haftasonu misafirlere pişirilebilecek pratik yemek önerisi canım
sağol cnm sende iyiki varsınSiz ikiniz varya ne fenasınız :) dün akşam arkadaşla buluştum kahve içip dert yanıyordum ağlamaklıydım sırayla fotoğraf attınız.. arkadasa da gösterdim kahkaha attıkiyiki varsınız be
sağol cnm hallettim çok şükür devletin evrak işleri iştebelki yardımcı olabilirim, yol gösterebilirim.
aynen kanka sen ne dersen oNe demek kanka vur de vuralım öl de ölelim dimi kızeyyay
Günaydın kızlar
Krew kızının sınavı umduğundan da iyi geçer inşallah
@hawar senin kızlara da hayırlı tahtı bahtı güzel ömürler dilerim
Ayyy Sabah sabah kızlardan gidince Allahım bana da hayırlı 1 kız evlat nasip etsin inşallah
@Papatya tebrik ederim canım alışveriş çılgınlığına karşı koyduğun için
Bende geçen hafta mağaza gezindim
Diyet yapıyorum ondan mı yoksa gerçekten ilgimi mi çekmiyor eskisi kadar kendime hiçbirşey almadım
Eşim evlilik yıldönümümüz için saat aldı sadece
sosyalliğine bağlı canım ama ben kendi fikrimi söylim birikim gibi bi amaç olunca harçlık da düşük söylim.. 500 tl bence ideal..Çok pis gaza geldim
Ev kredisi ödeme planıma baktım aylık ödediğim faiz miktarı çok yüksek..şuan 750 tl kart borcu 1300 de eksi hesaptayım düz hesap 2bin lirayı Temmuz 2017ye kadar ödeyip, temmuz 2018de Allahtan bişey çıkmazsa ara ödeme yapmaya karar verdim
Evet kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sizce 27 yaşında ailesiyle yaşayan bi kızın telefon vs gibi faturaları hariç ne kadar cep harçlığı olmalı?
Bunalmayacağım bi rakam önerebilir misiniz?
ne sosyalim ne asosyal :) ortada biryerlerdeyim..sosyalliğine bağlı canım ama ben kendi fikrimi söylim birikim gibi bi amaç olunca harçlık da düşük söylim.. 500 tl bence ideal..
çok geçmiş olsun kötü bişey yok ya ?İyi funler kızlar. Hastaneden geliyorum valla çok yorgunum saat saat 10 dan beri Hastanedeyim yarın sabah tekrar ugramam gerekecek tahlil sonuçları için. 200 tl yi hastaneye bırakıp eve öyle geldim. Sağlık konusu sakaya gelmez tabu ama içim acid ya. Ben o paraları biriktirmek için ne kadar çaba harcıyorum ama tak diye 200 tl böyle gidiyor işte ne yapalım sağlık olsun.
@mandaliina canım bence ilk önce aylık sabit ödemelerini bir kağıda yaz mesela kredi + cep telefonu + yol parası vb giderleri. Sonra kendine belirli bir yemek ve gezme parası ayir. Onu da şöyle bulabilirsin eğer kredi kartından harcama yapıyorsanız ekstrelerine bak ve ortalama harcadığın parayi bul. Örnek veriyorum bu 500 tl olsun. Birden bire yarıya indirmek yerine bu ay 350 tl harçlık ayir mesela. Kalanını da birikime at.
Yani çok sıkmadan olur bence bu şekilde.her ay köşeye 100 tl bile atsan ekran yılda 1200 tl eder zaten ama sen daha fazla atabilirsin inanıyorum sana ben
çok geçmiş olsun kötü bişey yok ya ?
sağlığın olsun da paranın pulun değeri yok... sağlık olmayınca insanın gözü hiçbirşey görmüyor.. Rabbim bu günümüzü aratmasın
tablomu yaptım canım
Gelir 3400
Gider 2500
giderlerin içinde faturalar, sabit ödemeler hepsi var.. hatta atıyorum 80 küsür gelen faturayı 100 diye hesapladım süpriz olmasın diye..
dışarda çok yemiyorum ama canım istediğinde de kısmak istemem, bi haftasonu kahve keyfim var, arada sinema fln.. sence ne kadar ayırmalıyım harçlık?
Pardon ancak girebildim bugün şimdi gördüm mesajınızı.benim de var, diyette olduğum için tatlı yapmak istemiyorum,tarif alabilirmiyim.bir kez sakaryada dinlenme tesislerinde içmiştim. güzeldi tadı
canım bozma moralini vardır bi hayır elbetKızlar yazdıklarınızı çok okuyamadım
Yarın kv.ler geliyo
temizlik yapmamız lazım eşimle
Ayrıca bugün çok kötü geçti
İnsanların arkasından kuyu kazan iş çevirenlerin Allaha havale ediyorum Allah'ından bulsunlar...
Ayrıca bugün Dr. Çok moralimi bozdu yine ameliyat olmam gerekiyormus sabahtan beri kafamda bu düşünce ağlamaktan harap oldum
Basım çatlıyor ağrıdan
Bir saat sonra arkadaşımın eşi ameliyat oldu onu ziyaret edip eve gelip evi temizlicez bu kadar kötü bir günün ardından nasıl yapıcam bilmiyorum
Dualarınızı bekliyorum...
ne sosyalim ne asosyal :) ortada biryerlerdeyim..
istanbul ankara gibi büyük ve pahalı şehirlerde de değilim.. maximum 400 düşünmüştüm ben ama ilk ay olmazsa biraz daha yüksek ayırayım teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?