- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Kızlar yazdıklarınızı çok okuyamadım
Yarın kv.ler geliyo
temizlik yapmamız lazım eşimle
Ayrıca bugün çok kötü geçti
İnsanların arkasından kuyu kazan iş çevirenlerin Allaha havale ediyorum Allah'ından bulsunlar...
Ayrıca bugün Dr. Çok moralimi bozdu yine ameliyat olmam gerekiyormus sabahtan beri kafamda bu düşünce ağlamaktan harap oldum
Basım çatlıyor ağrıdan
Bir saat sonra arkadaşımın eşi ameliyat oldu onu ziyaret edip eve gelip evi temizlicez bu kadar kötü bir günün ardından nasıl yapıcam bilmiyorum
Dualarınızı bekliyorum...
Amin canim amin Allaha havale etKızlar yazdıklarınızı çok okuyamadım
Yarın kv.ler geliyo
temizlik yapmamız lazım eşimle
Ayrıca bugün çok kötü geçti
İnsanların arkasından kuyu kazan iş çevirenlerin Allaha havale ediyorum Allah'ından bulsunlar...
Ayrıca bugün Dr. Çok moralimi bozdu yine ameliyat olmam gerekiyormus sabahtan beri kafamda bu düşünce ağlamaktan harap oldum
Basım çatlıyor ağrıdan
Bir saat sonra arkadaşımın eşi ameliyat oldu onu ziyaret edip eve gelip evi temizlicez bu kadar kötü bir günün ardından nasıl yapıcam bilmiyorum
Dualarınızı bekliyorum...
Çok pis gaza geldim
Ev kredisi ödeme planıma baktım aylık ödediğim faiz miktarı çok yüksek..şuan 750 tl kart borcu 1300 de eksi hesaptayım düz hesap 2bin lirayı Temmuz 2017ye kadar ödeyip, temmuz 2018de Allahtan bişey çıkmazsa ara ödeme yapmaya karar verdim
Evet kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Sizce 27 yaşında ailesiyle yaşayan bi kızın telefon vs gibi faturaları hariç ne kadar cep harçlığı olmalı?
Bunalmayacağım bi rakam önerebilir misiniz?
İnşallah bişey çıkmaz da biran önce sağlıklı bi şekilde istediğin kiloya düşersinCanım söyle diyeyim her hafta sinemaya gitsen bile bilet diyelim ki 10 tl yemek vb şeyler ile diyelim ki bir sinema arti yemek 40 tl ile çıktın oradan. Bunu haftaya 1 yapsan ayda 160 tl eder. Tabi ki her hafta gitmeyebilirsin ama parası köşede olur. Bence başlangıç için haftalik 125 tl harçlık iyidir. Aylık 500 tl yani. İlk ay bu şekilde dene. Aylık 500 tl yi ayir onu da haftalik olarak ayir kendine hafta da 125 tl ile Geçinmeye çalış. Diyelim ki o hafta dışarı çok çıkmadın ve 75 tl arttı. Onu da hemen birikime atabilirsin. Bir sonraki hafta 125 in tamamını harcayabilirsin belki ama önceki haftadan artan para yine kar olur. Ben bu şekilde yapıyorum artık.
Öğrenciyim çalışıyorum ve tüm masraflarımı kendim karşılıyorum. Ailemle yaşadığım için kira vb giderlerim yok ama sabit harcamalarım var. Maaşım yatınca sabit giderleri yatiriyorum elime kalan paranın bir kısmını birikime atıyorum biraz da harçlık yapıyorum. Bu şekilde iyi para biriktirdim.
Canım çok şükür iyi gibiyim. Yani ortada bir hastalık yok ama sudan sebepler ile kilo alıyorum diyebilirim. Çok fazla kilo aldım artık gerçekten vermek istiyorum. Ben de ilk önce kadın doğuma oradan dahiliye ye gittim tahliller falan yapıldı yarın sonuçları alacağım.
Mayıs ayında da içime Sinen bir diyetisyen den randevu aldım. Diyete başlayacağım inşallah onun için bütün gün Hastanedeydim birşey çıkmaz diye umuyorum
Bu şahsi harcamanın içinde neler var? Çalışıyor musunuzbenim şahsi 200 civarı oluyor tabi dışarda yemek yeyince falan ben ödemiyorum kocişe ödettiriyorumyani sana da 400 en fazla yeter bence.
Bu şahsi harcamanın içinde neler var? Çalışıyor musunuzbenim şahsi 200 civarı oluyor tabi dışarda yemek yeyince falan ben ödemiyorum kocişe ödettiriyorumyani sana da 400 en fazla yeter bence.
Bende 300 taş çatlasın 400 yeter diyordum ama herkes 500 diyince ben mi abartıyorum dedim. Kendimi çok sıkmak istemiyorum bidaha bu yaşa gelmicem zaten ev araba kredisi ödüyorum bu yaşta. Ama neden bu kadar çok faiz ödeyeyim demeye başladım. Bide haftasonu 250 liraya ayakkabı aldım dün 220liraya tekrar alacaktım ki tuttum kendimi.. hedefim olmayınca israf etmeye başladım.. mayıs ayı boyunca haftalık 100 lira alayım cüzdanıma haziranda ona göre değişikliğe giderim artık :)k a h v e ben sana ailenle yaşadığın
Için aylık 250 yeter diyecektim
Ama en az ben söylemişim sanırım
Bence yeter az harca birikim yap
Cok gecmis olsun Allah Şafi adiyla sifa versin insAllahBirikimimizi yazdım ama harcamayı yazmadım aslında oğlumla dondurma almıştık 2 tl ye oğlumun beslenme sorunu var akşam bişey yemedi bu saatte lahmacun istedi kıyamadım 17 tl de ona verdim dolmuşa da 3 tl verdim 22 tl ile günü bitirdim bugün bayanın biri oğlumun yaşını sordu 3 dedim çok küçük kalmış ah vah tüh deyip durdu sinirden öldüm ama mübarek günler kimseyi kırmayım dedim sustum 4 ameliyat oldu oğlum doğuştan omurilik ve bağırsak rahatsızlığımız var millet ben bakamıyorum sanıyor sanırım bilmiyor ki ne badireler atlattı benim kuzum daha da devam ediyor bi ömür devam edecek yiyecek ayrımı yapıyor üstüne az yiyor neler yapıyorum ama yemiyor bıktım artık insanların akrabaların vs. laflarından.
Teşekkür ederim amin olsun dualarınıza inşallah tüm hastalara diyelim.Vitamin şurupları da var ilaçtan bıktı sürekli kullandığı üç ilacı yiyecek ve içeceklerine koyuyorum vitaminleri de öyle yapıyorum ona rağmen böyle.3 yaşında 13 kilo 90 cm. Gastro takibi de var .Dr bile kızıp duruyor yemiyor diyorum dr a bile anlatamıyorum.Cok gecmis olsun Allah Şafi adiyla sifa versin insAllah
Malesef bizim milletimiz bu konularda cok acimasiz.
Hic basimiza gelir mi? Demiyorlar
Yargılamayi seven bir milletiz.
Ayrica merakli.
İnanin bazen bu tarz insanlari terslemek en dogru olan direk sanane diceksin kalicaklar oyle.
Hani vitamim surubuyla desteklesiniz tabi bunyesi kaldirirmi ona yararmi doktora sorarak
Benim oglum kucukken daha cilizdi yani kilosu yerindeydi ama pek yemiyordu vitamin surup aldim bir kac defa aralikli bitirdik istahi baya acildi o ara sonra hic daha ciliz olmadi suan artik fazla bile kilosu varTeşekkür ederim amin olsun dualarınıza inşallah tüm hastalara diyelim.Vitamin şurupları da var ilaçtan bıktı sürekli kullandığı üç ilacı yiyecek ve içeceklerine koyuyorum vitaminleri de öyle yapıyorum ona rağmen böyle.3 yaşında 13 kilo 90 cm. Gastro takibi de var .Dr bile kızıp duruyor yemiyor diyorum dr a bile anlatamıyorum.
Balık yağı, çinko, kan ilacı vs. Kullanıyor ama yok yani ancak bu kadar. Ah keşke iyi olsa neler yaparım amaBenim oglum kucukken daha cilizdi yani kilosu yerindeydi ama pek yemiyordu vitamin surup aldim bir kac defa aralikli bitirdik istahi baya acildi o ara sonra hic daha ciliz olmadi suan artik fazla bile kilosu var
O vitaminin ozamanlar (3_4yaslarinda) baya etkili oldugunu gozlenlemistim.
Amin inşallah sağolun.Bende bugün altın aldım ama bazı internet sayfalarında düşecek daha diyor.Ben uzun vade aldığım için çok takmıyorum kafama alıyorum.Oğlum 5-6 yaşına gelene kadar bozmam o zaman lazım olacak dedi dr para o yüzden sıkıyorum kendimi alabildiğim kadar alacağım uzun vade düşünüyorsanız alabilirsiniz tabi bereketli olsun inşallahMerhaba kızlar
Papatya Kokulu Hayaller çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Biz millet olarak çok seviyoruz yargılamayı ve akıl vermeyi.
Bugün 4 tl ye tost yedim. O kadar. Başka harcamam Yok.
Dolar düştükçe sinir oluyorum. Geçen hafta cuma 3.64 den almıştım. Azıcık daha sabretseymişim olacakmış.
Hesabımda bir miktar para var. Yarın belki altın alırım. Acaba haftaya durumu ne olur ki
Altinda dususte bakalim nekadar gerilicekMerhaba kızlar
Papatya Kokulu Hayaller çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Biz millet olarak çok seviyoruz yargılamayı ve akıl vermeyi.
Bugün 4 tl ye tost yedim. O kadar. Başka harcamam Yok.
Dolar düştükçe sinir oluyorum. Geçen hafta cuma 3.64 den almıştım. Azıcık daha sabretseymişim olacakmış.
Hesabımda bir miktar para var. Yarın belki altın alırım. Acaba haftaya durumu ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?