Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım geçmiş olsun oğluşuna inşallah. 3yaş demişsin 2014doğumlu mu benim kızım 2014Ekim doğumlu daha 11kilo bariz yemek seçmiyor ama bazı günler hiçbişey yemiyor bende yemiyor diye zincomega kullanmak istiyorum.ayrıca möllers diye bir balık yağı var tavsiye ederim. Sağlıklı olsunlar da zayıf olsun. Geçmiş olsun

Amin sağolun boyu kaç boyu da kısa bizimkinin kendinden küçükler tepesinden bakıyor 14 mart 2014 doğumlu keşke hastalığı da devam ediyor beslenmedeki sorunda malesef nutrigen balık yağı ve vitaminin kullanıyorum

Uzulme agzi olan konuşuyor saglikli olsun da gerisi hep olur.

Boyundan emin degilim canım geçen anaokuluna götürdüm kayıt için küçük dediler fiziki olarak çok hareketli maşallah hiç poposunun üstüne oturmaz. Ama çok takmıyorum ben teklif var ısrar yok soğur yoksa hepten. Ayrıca genetik bunlar ben 1biberon mamayı3 günde bitirirmişim annem harap olmuş yazık şimdi boy 1.53ama tosuncuk olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. Hiç sıkma canını demek istedim ama uzattım kusura bakma. Möllers balık yağını araştır bence eczaneye gittim geçen zincomega tavsiye eder misiniz diye abla sen möllers ten şaşma dedi çocuk

Estafurllah sağolun desteğiniz için araştıracağım inşallah

Bende de bol miktarda soru okuyorum. Ama oyle boyle degil. Isle ilgili. Bu arada kizim da yanlis gözükmüyor. Allahin izniyle masallah oyle de gelir sonucu. Ama buradaki fen lisesi puani 489 bizim ki 485 kaliyor.

Son düzenleme:
Herkese günaydın

Bende de bol miktarda soru okuyorum. Ama oyle boyle degil. Isle ilgili. Bu arada kizim da yanlis gözükmüyor. Allahin izniyle masallah oyle de gelir sonucu. Ama buradaki fen lisesi puani 489 bizim ki 485 kaliyor.
Sanada kolay gelsin tebrik ederim kızını ve sizi
Eyer yatılı yollarım dersen çevredeki gen liselerini değerlendir yada artık ilinizdeki en iyi anadolu lisesine yönlendirmek lazım tabi karar kızının ve sizlerin
Sorular genel anlamı ile zor değildi
Buda genel anlamı ile okul puanlarını yükseltir biraz

Ben bugun markete cikicam biraz gezip hava alicam
Suzme peynir
Cilek
Süt
Tavuk gibi eksiklerim var onlari alicam
Belki bir yerde oturup annemle dondurma falanda yeriz.
Bugun evde durasim hic yok
Eve gelmem aksam olur artik.

Bakalim nekadar harcanacak indirim olan 1_2market var oralara bakicam önce.

Evet genel olarak sorular kolaymis bu sefer ama hayirlisi. Puanlar yukselir diye dusunuyorum bende. Yani 489 ile alan fen lisesi 492 cikabilir. Peki sence yeni acilan 2. Bir fen lisesi mi. Iyi bir anadolu lisesimi daha iyi olur. Cok cikarmi puanlar. Ne zaman belli olur sonuçlar?

canım çok geçmiş olsun..üzme kendini daha iyi olacaksın ki ameliyat gerekli demiş doktor.. inşallah da bu son olur..
takma canım çevreyi, sen annesi olarak en iyisini yaparsın çocuğun için, başkası konuşmuş ne yazar..

hayırlı cumalar kızlar.. ben de işlerimi hallettim ofisime geldim çayımı istedim sizi okumaya başladım.. oh rahatladım.. iyiki varsınız..
dün rahatsızdım yemek yapamadım eşim de maç ayarlamıştı kendine gelmedi.. ben de yattım eşime gelirken çiğköfte al dedim canım çekti o kadar.. bugün de kızkardeşim yengemler gelecekler akşam iş çıkışı onlarla takılırım.. ama yatıya abimlerde kalacaklar sanırım ben de eve gelirim.. ( abimlerden küçük olan da Mardinde yaşıyor, evli )

Sorma canım adamlara bu işi bırakınca böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…