- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Canım geçmiş olsun oğluşuna inşallah. 3yaş demişsin 2014doğumlu mu benim kızım 2014Ekim doğumlu daha 11kilo bariz yemek seçmiyor ama bazı günler hiçbişey yemiyor bende yemiyor diye zincomega kullanmak istiyorum.ayrıca möllers diye bir balık yağı var tavsiye ederim. Sağlıklı olsunlar da zayıf olsun. Geçmiş olsunTeşekkür ederim amin olsun dualarınıza inşallah tüm hastalara diyelim.Vitamin şurupları da var ilaçtan bıktı sürekli kullandığı üç ilacı yiyecek ve içeceklerine koyuyorum vitaminleri de öyle yapıyorum ona rağmen böyle.3 yaşında 13 kilo 90 cm. Gastro takibi de var .Dr bile kızıp duruyor yemiyor diyorum dr a bile anlatamıyorum.
Amin sağolun boyu kaç boyu da kısa bizimkinin kendinden küçükler tepesinden bakıyor 14 mart 2014 doğumlu keşke hastalığı da devam ediyor beslenmedeki sorunda malesef nutrigen balık yağı ve vitaminin kullanıyorumCanım geçmiş olsun oğluşuna inşallah. 3yaş demişsin 2014doğumlu mu benim kızım 2014Ekim doğumlu daha 11kilo bariz yemek seçmiyor ama bazı günler hiçbişey yemiyor bende yemiyor diye zincomega kullanmak istiyorum.ayrıca möllers diye bir balık yağı var tavsiye ederim. Sağlıklı olsunlar da zayıf olsun. Geçmiş olsun
Uzulme agzi olan konuşuyor saglikli olsun da gerisi hep olur.Birikimimizi yazdım ama harcamayı yazmadım aslında oğlumla dondurma almıştık 2 tl ye oğlumun beslenme sorunu var akşam bişey yemedi bu saatte lahmacun istedi kıyamadım 17 tl de ona verdim dolmuşa da 3 tl verdim 22 tl ile günü bitirdim bugün bayanın biri oğlumun yaşını sordu 3 dedim çok küçük kalmış ah vah tüh deyip durdu sinirden öldüm ama mübarek günler kimseyi kırmayım dedim sustum 4 ameliyat oldu oğlum doğuştan omurilik ve bağırsak rahatsızlığımız var millet ben bakamıyorum sanıyor sanırım bilmiyor ki ne badireler atlattı benim kuzum daha da devam ediyor bi ömür devam edecek yiyecek ayrımı yapıyor üstüne az yiyor neler yapıyorum ama yemiyor bıktım artık insanların akrabaların vs. laflarından.
İnşallah sağlığını nasip etsin Rabbim önce değil mi haklısınızUzulme agzi olan konuşuyor saglikli olsun da gerisi hep olur.
Estafurllah sağolun desteğiniz için araştıracağım inşallahBoyundan emin degilim canım geçen anaokuluna götürdüm kayıt için küçük dediler fiziki olarak çok hareketli maşallah hiç poposunun üstüne oturmaz. Ama çok takmıyorum ben teklif var ısrar yok soğur yoksa hepten. Ayrıca genetik bunlar ben 1biberon mamayı3 günde bitirirmişim annem harap olmuş yazık şimdi boy 1.53ama tosuncuk olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. Hiç sıkma canını demek istedim ama uzattım kusura bakma. Möllers balık yağını araştır bence eczaneye gittim geçen zincomega tavsiye eder misiniz diye abla sen möllers ten şaşma dedi çocuk
Bende de bol miktarda soru okuyorum. Ama oyle boyle degil. Isle ilgili. Bu arada kizim da yanlis gözükmüyor. Allahin izniyle masallah oyle de gelir sonucu. Ama buradaki fen lisesi puani 489 bizim ki 485 kaliyor.bütün öğleden sonra sınav kitapçığı okudum
gözlerimin önünde A B C D diye şıklar uçuşuyor
bu gün harcamam olamadı
ama yarın bayağı olur pazara gidilecek
hafta sonu yatılı misafirim var yine
onlara bide sucuk bol miktarda yumurta alınacak
Sanada kolay gelsin tebrik ederim kızını ve siziBende de bol miktarda soru okuyorum. Ama oyle boyle degil. Isle ilgili. Bu arada kizim da yanlis gözükmüyor. Allahin izniyle masallah oyle de gelir sonucu. Ama buradaki fen lisesi puani 489 bizim ki 485 kaliyor.
Evet genel olarak sorular kolaymis bu sefer ama hayirlisi. Puanlar yukselir diye dusunuyorum bende. Yani 489 ile alan fen lisesi 492 cikabilir. Peki sence yeni acilan 2. Bir fen lisesi mi. Iyi bir anadolu lisesimi daha iyi olur. Cok cikarmi puanlar. Ne zaman belli olur sonuçlar?Herkese günaydın
Sanada kolay gelsin tebrik ederim kızını ve sizi
Eyer yatılı yollarım dersen çevredeki gen liselerini değerlendir yada artık ilinizdeki en iyi anadolu lisesine yönlendirmek lazım tabi karar kızının ve sizlerin
Sorular genel anlamı ile zor değildi
Buda genel anlamı ile okul puanlarını yükseltir biraz
Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
canım çok geçmiş olsun..üzme kendini daha iyi olacaksın ki ameliyat gerekli demiş doktor.. inşallah da bu son olur..Kızlar yazdıklarınızı çok okuyamadım
Yarın kv.ler geliyo
temizlik yapmamız lazım eşimle
Ayrıca bugün çok kötü geçti
İnsanların arkasından kuyu kazan iş çevirenlerin Allaha havale ediyorum Allah'ından bulsunlar...
Ayrıca bugün Dr. Çok moralimi bozdu yine ameliyat olmam gerekiyormus sabahtan beri kafamda bu düşünce ağlamaktan harap oldum
Basım çatlıyor ağrıdan
Bir saat sonra arkadaşımın eşi ameliyat oldu onu ziyaret edip eve gelip evi temizlicez bu kadar kötü bir günün ardından nasıl yapıcam bilmiyorum
Dualarınızı bekliyorum...
takma canım çevreyi, sen annesi olarak en iyisini yaparsın çocuğun için, başkası konuşmuş ne yazar..Birikimimizi yazdım ama harcamayı yazmadım aslında oğlumla dondurma almıştık 2 tl ye oğlumun beslenme sorunu var akşam bişey yemedi bu saatte lahmacun istedi kıyamadım 17 tl de ona verdim dolmuşa da 3 tl verdim 22 tl ile günü bitirdim bugün bayanın biri oğlumun yaşını sordu 3 dedim çok küçük kalmış ah vah tüh deyip durdu sinirden öldüm ama mübarek günler kimseyi kırmayım dedim sustum 4 ameliyat oldu oğlum doğuştan omurilik ve bağırsak rahatsızlığımız var millet ben bakamıyorum sanıyor sanırım bilmiyor ki ne badireler atlattı benim kuzum daha da devam ediyor bi ömür devam edecek yiyecek ayrımı yapıyor üstüne az yiyor neler yapıyorum ama yemiyor bıktım artık insanların akrabaların vs. laflarından.
Annem un helvasi istedi ona un helvasi yaptim.
Evimi topladim sonra
Karsi komsu abla aradi musaitsen sana gelicem dedi (hasta oluyorum ablaya aramadan gelmez epeydirdegorusememistik) gell tabii dedim.
Onunla bi mistik cay ictik ilk defa icirdim onada kiz sutlu cay mi olurmus dedi ic ic hele dedim :)
Sevdi galiba icti (deniyorum herkesde)
Dunden yemegim var
Disari cikmadim para harcanmadi.
7.5tl birakmis esim o da kenarda kalsin.
Dün esime cilek al dedim 10tl lik cilek almis yarisini attim curuk ya
Yoldan almis cabuk cabuk kendi bile yiyemedi at bunlari dedi.
Ya esim anlasin ne ne kadar gorsun alsin istiyorum ama sonrada pisman oluyorum curuk muruk topluyo geliyo ucuzcuda diildir ama dikkat etmez.
Ben sectirmedikleri markette bile bir yolunu bulup seciyorum cilegi genelde manav alisverisi yaptigim bir market var ordaki abi kendi seciyo bana sagolsun kotusunu ben koysam o aliyo o derece ilgilenir.
Babamlar hep ordan alisveriyo herseyi tanidik yani.
Pisman oldum gitti 10tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?