Bugun gidip kendim alicam bi cilege 2 defa para veriyoruz.Sorma canım adamlara bu işi bırakınca böyle olur.
Bu şahsi harcamanın içinde neler var? Çalışıyor musunuz
Birikimimizi yazdım ama harcamayı yazmadım aslında oğlumla dondurma almıştık 2 tl ye oğlumun beslenme sorunu var akşam bişey yemedi bu saatte lahmacun istedi kıyamadım 17 tl de ona verdim dolmuşa da 3 tl verdim 22 tl ile günü bitirdim bugün bayanın biri oğlumun yaşını sordu 3 dedim çok küçük kalmış ah vah tüh deyip durdu sinirden öldüm ama mübarek günler kimseyi kırmayım dedim sustum 4 ameliyat oldu oğlum doğuştan omurilik ve bağırsak rahatsızlığımız var millet ben bakamıyorum sanıyor sanırım bilmiyor ki ne badireler atlattı benim kuzum daha da devam ediyor bi ömür devam edecek yiyecek ayrımı yapıyor üstüne az yiyor neler yapıyorum ama yemiyor bıktım artık insanların akrabaların vs. laflarından.
Merhaba kızlar
Papatya Kokulu Hayaller çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Biz millet olarak çok seviyoruz yargılamayı ve akıl vermeyi.
Bugün 4 tl ye tost yedim. O kadar. Başka harcamam Yok.
Dolar düştükçe sinir oluyorum. Geçen hafta cuma 3.64 den almıştım. Azıcık daha sabretseymişim olacakmış.
Hesabımda bir miktar para var. Yarın belki altın alırım. Acaba haftaya durumu ne olur ki
aa evet anneler günü yaklaşıyor.. ben de düşünmedim daha ne alsam acaba..kıyafet tarzı birşey bakarım ben de..merhaba :) ne güzel sohbet etmişsiniz yine :)
bu sayfayı çok seviyorum.
Benim fikir isteyeceğim bir konu var
Annemin, kayınvalidemin doğum günü ve anneler günü peşpeşe mayıs ayında.
Kayınvalideme pijama ve deri cüzdan aldık. Anneme bir adet başörtü aldım, yeni bir kıyafet almış onunla uyumlu takabilir
Aslında bu yıl niyetim altın bileklik ti fakat kardeşim mayıs ayında nişanlanacak, bu yıl iki tarafa da hediye başı 200 300 tl ayırmak istiyorum. Toplamda 800 -1200 civarı oluyor.
Ne alabilirim, annem arçelik kahve makinesi istiyordu, ama ikilisini alamam tekli si 260 civarı
Çanta alabilirim ama her çantayı takmaz
Kıyafet olabilir.
Başka ne alabilirim
Kayınvalideme de bir başörtü kapsam
Geçen yıl pike takımı, çanta almıştım eski nişanlım şimdiki eşim da kardeşi ile altın yüzük almıştı ayrı almıştık
Anneme de başörtü, kıyafet, mum çiçeği, pijama takımı aldık. Pijamalara kıyamadı hiç giymeden küçüldü
Annem kolay beğenen biri değil, kullandığı parfümü bitiyor almaya korkuyorum
Amin inşallah sağoluncanım boşver takma söylenenleri, önemli olan kilosu boyu yapısı değil. sağlıklı olsun yaşasın önemli olan bu. her anne gibi sen de en güzel şekilde bakıyorsundur çocuğuna. kimseyi de ilgilendirmek. çok yiyen çocuklar obez oluyor bence o daha sağlıksız. bu arada geçmiş olsun Allah en yakın zamanda şifa versin canım dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun benim oglumda temmuzda üçünü bitircek ,onda da yeme bozukluğu var doğdugundan beri çok istahsiz sürekli dr götüruyorm ama işe yaramıyor ptesi pedagogla görüştüm yeme bozukluğuna ben bakmıyorm pediatri doktoruna götür dedi salı günü götürdüm cok geri yaşıtlarına göre herkes bana da sürekli laf atıyor sen zorladıgin için yemiyor sen çok takiyorsun ondan yemiyor yaşamayan bilmez neler çekiyorm bir lokma bişey yedirebilmek için sizi çok iyi anlıyorm canınızi sıkmayin boyu kilosu kaç ?Birikimimizi yazdım ama harcamayı yazmadım aslında oğlumla dondurma almıştık 2 tl ye oğlumun beslenme sorunu var akşam bişey yemedi bu saatte lahmacun istedi kıyamadım 17 tl de ona verdim dolmuşa da 3 tl verdim 22 tl ile günü bitirdim bugün bayanın biri oğlumun yaşını sordu 3 dedim çok küçük kalmış ah vah tüh deyip durdu sinirden öldüm ama mübarek günler kimseyi kırmayım dedim sustum 4 ameliyat oldu oğlum doğuştan omurilik ve bağırsak rahatsızlığımız var millet ben bakamıyorum sanıyor sanırım bilmiyor ki ne badireler atlattı benim kuzum daha da devam ediyor bi ömür devam edecek yiyecek ayrımı yapıyor üstüne az yiyor neler yapıyorum ama yemiyor bıktım artık insanların akrabaların vs. laflarından.
Yeni gördüm bu msjinizi hemen hemen aynı benim oğlumda 12 kilo 92 cm evet bende anlatamiyorm yemiyor diyorum ama kimse anlamıyor Allah yardımcımiz olsun.Teşekkür ederim amin olsun dualarınıza inşallah tüm hastalara diyelim.Vitamin şurupları da var ilaçtan bıktı sürekli kullandığı üç ilacı yiyecek ve içeceklerine koyuyorum vitaminleri de öyle yapıyorum ona rağmen böyle.3 yaşında 13 kilo 90 cm. Gastro takibi de var .Dr bile kızıp duruyor yemiyor diyorum dr a bile anlatamıyorum.
İki aylık bir anneyim. Sütüm az , kendimi parcaladim cogalsin diye. Dört kilo aldım bir de.Birikimimizi yazdım ama harcamayı yazmadım aslında oğlumla dondurma almıştık 2 tl ye oğlumun beslenme sorunu var akşam bişey yemedi bu saatte lahmacun istedi kıyamadım 17 tl de ona verdim dolmuşa da 3 tl verdim 22 tl ile günü bitirdim bugün bayanın biri oğlumun yaşını sordu 3 dedim çok küçük kalmış ah vah tüh deyip durdu sinirden öldüm ama mübarek günler kimseyi kırmayım dedim sustum 4 ameliyat oldu oğlum doğuştan omurilik ve bağırsak rahatsızlığımız var millet ben bakamıyorum sanıyor sanırım bilmiyor ki ne badireler atlattı benim kuzum daha da devam ediyor bi ömür devam edecek yiyecek ayrımı yapıyor üstüne az yiyor neler yapıyorum ama yemiyor bıktım artık insanların akrabaların vs. laflarından.
Bence bekleyin altın daha düşecek :)Merhaba kızlar
2-3 gr altım alsam mı acaba diye düşünüyorum.
Dolardan acayip zarardayım zati
Aaaa bekleyeyim o zaman. Çok teşekkürlerBence bekleyin altın daha düşecek :)
Amin inşallah toparlarlar bi an önce 3 yaşını iki ay geçti bizimYeni gördüm bu msjinizi hemen hemen aynı benim oğlumda 12 kilo 92 cm evet bende anlatamiyorm yemiyor diyorum ama kimse anlamıyor Allah yardımcımiz olsun.
Ben de sinirleniyorum sadece yabancılar olsa neyse akrabalar falan da var bi bitmiyorlar malesefİki aylık bir anneyim. Sütüm az , kendimi parcaladim cogalsin diye. Dört kilo aldım bir de.
Demem o ki anlayışsız, saygısız insanlar her yerde. Oğlumun beslenmesi ile ilgili yorum yapanların ağzına kürekle vurasim geliyor.
Tek tahammül edemediğim nokta bu sanırım.
Bebeğinize şifalar diliyorum. Kimse için kendinizi uzmeyin verin cevabını herkese.
Ahkam kesenler den hiç hoşlanmıyorum.
Resmen sinirlendim.
Bugun gidip kendim alicam bi cilege 2 defa para veriyoruz.
Hayir ucuza almis olsa ucuz etin yahnisi dicem ama resmen kakalamis kalanlari adam
Nasil aldin diyorum bakmadinmi?
Yooo arabadan cami actim abi cilek versene dedim diyo adamda arabada satiyomus hic arabadan inmeden almis.
Olayyy ya saka gibi.
Usenmekde uzerine yok.
Gecende de 1kilosuna 10tl vererek curuk muzlari alip getirmeyi basarmisti.
Savunmasida sen cikip alsaydin ozaman.
Bu alisveris olayina kafadan bulasmasamiydim aceps
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?