Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sorma canım adamlara bu işi bırakınca böyle olur.
Bugun gidip kendim alicam bi cilege 2 defa para veriyoruz.

Hayir ucuza almis olsa ucuz etin yahnisi dicem ama resmen kakalamis kalanlari adam

Nasil aldin diyorum bakmadinmi?
Yooo arabadan cami actim abi cilek versene dedim diyo adamda arabada satiyomus hic arabadan inmeden almis.

Olayyy ya saka gibi.

Usenmekde uzerine yok.

Gecende de 1kilosuna 10tl vererek curuk muzlari alip getirmeyi basarmisti.
Savunmasida sen cikip alsaydin ozaman.
Bu alisveris olayina kafadan bulasmasamiydim aceps

Bu şahsi harcamanın içinde neler var? Çalışıyor musunuz

çalışıyorum canım, şahsi harcama işte eve değil kendime aldığım krem şampuan bakım kuaför, kıyafet ekstra oluyor genelde. bir de birine hediye alsam ya da arkadaşlarla dışarda görüşünce harcadıklarım. eşimle birlikte harcarsam eğer onları şahsi yazmıyorum. ev için ortak yazıyorum yol param tel ft bu şahsi harcamaya dahil değil

canım boşver takma söylenenleri, önemli olan kilosu boyu yapısı değil. sağlıklı olsun yaşasın önemli olan bu. her anne gibi sen de en güzel şekilde bakıyorsundur çocuğuna. kimseyi de ilgilendirmek. çok yiyen çocuklar obez oluyor bence o daha sağlıksız. bu arada geçmiş olsun Allah en yakın zamanda şifa versin canım dualarımız seninle

ben de sinir oluyorum. ne olacak bu halimiz boyna zarardayız. geçen ben aldım aynı gün düşmeye başladı ben tl ye çevirince de artar. ne kısmetsizmişiz.

dolar biraz daha düşerse kumbaramı açar hepsiyle dolar alırım.. almayı planladığım bilezik çok pahalı zaten biriktirmem çok zaman alacağı için bari tl durmasın dolar olarak beklesin köşede.. ama gel gör ki eşim açtırmıyor kumbarayı bana..bi açsam baksam ne birikmiş en azından bi kaç yüz dolar alsam..

merhaba :) ne güzel sohbet etmişsiniz yine :)
bu sayfayı çok seviyorum.
Benim fikir isteyeceğim bir konu var
Annemin, kayınvalidemin doğum günü ve anneler günü peşpeşe mayıs ayında.
Kayınvalideme pijama ve deri cüzdan aldık. Anneme bir adet başörtü aldım, yeni bir kıyafet almış onunla uyumlu takabilir
Aslında bu yıl niyetim altın bileklik ti fakat kardeşim mayıs ayında nişanlanacak, bu yıl iki tarafa da hediye başı 200 300 tl ayırmak istiyorum. Toplamda 800 -1200 civarı oluyor.
Ne alabilirim, annem arçelik kahve makinesi istiyordu, ama ikilisini alamam tekli si 260 civarı
Çanta alabilirim ama her çantayı takmaz
Kıyafet olabilir.
Başka ne alabilirim
Kayınvalideme de bir başörtü kapsam
Geçen yıl pike takımı, çanta almıştım eski nişanlım şimdiki eşim da kardeşi ile altın yüzük almıştı ayrı almıştık
Anneme de başörtü, kıyafet, mum çiçeği, pijama takımı aldık. Pijamalara kıyamadı hiç giymeden küçüldü

Annem kolay beğenen biri değil, kullandığı parfümü bitiyor almaya korkuyorum

aa evet anneler günü yaklaşıyor.. ben de düşünmedim daha ne alsam acaba..kıyafet tarzı birşey bakarım ben de..

Amin inşallah sağolun

Çok geçmiş olsun benim oglumda temmuzda üçünü bitircek ,onda da yeme bozukluğu var doğdugundan beri çok istahsiz sürekli dr götüruyorm ama işe yaramıyor ptesi pedagogla görüştüm yeme bozukluğuna ben bakmıyorm pediatri doktoruna götür dedi salı günü götürdüm cok geri yaşıtlarına göre herkes bana da sürekli laf atıyor sen zorladıgin için yemiyor sen çok takiyorsun ondan yemiyor yaşamayan bilmez neler çekiyorm bir lokma bişey yedirebilmek için sizi çok iyi anlıyorm canınızi sıkmayin boyu kilosu kaç ?

Yeni gördüm bu msjinizi hemen hemen aynı benim oğlumda 12 kilo 92 cm evet bende anlatamiyorm yemiyor diyorum ama kimse anlamıyor Allah yardımcımiz olsun.

İki aylık bir anneyim. Sütüm az , kendimi parcaladim cogalsin diye. Dört kilo aldım bir de.
Demem o ki anlayışsız, saygısız insanlar her yerde. Oğlumun beslenmesi ile ilgili yorum yapanların ağzına kürekle vurasim geliyor.
Tek tahammül edemediğim nokta bu sanırım.
Bebeğinize şifalar diliyorum. Kimse için kendinizi uzmeyin verin cevabını herkese.
Ahkam kesenler den hiç hoşlanmıyorum.
Resmen sinirlendim.

Yeni gördüm bu msjinizi hemen hemen aynı benim oğlumda 12 kilo 92 cm evet bende anlatamiyorm yemiyor diyorum ama kimse anlamıyor Allah yardımcımiz olsun.
Amin inşallah toparlarlar bi an önce 3 yaşını iki ay geçti bizim

Ben de sinirleniyorum sadece yabancılar olsa neyse akrabalar falan da var bi bitmiyorlar malesef

Kızlar ne güzel ne çok kaynatmış laflamışsınız hepsini zor okudum mesaide bosluk buldukça dün annem maaşindan 100 tl verdi harçlık yaaprsın diye bunu beklemiyodum sürpriz oldu cep tel faturamı kredi kartından öderim diyodum gerek kalmadı nakit yatırdım ve 10 $ da hesabıma attım çok şükür

Eve dönüste de ekmek alıcam 2.5 tl ezcaneye uğrıycam bakalım orda ne kadar harcarım

: D çok koptummm yaaaa valla alışmış adam demekki ilerde bizim de öyle olacak. ben çalışmayınca aynı lafı eder kesin çünkü tüm alışverişe ben bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…