İnsAllah Allah gönlünüze göre verir canımAcikcasi sole anlatyim gecen gun akramizin mevludune gittik ordaki kiz bebek okadr tatli ve guzeldiki esimde etkilendi haliyele bende etkilendim cok tatliydi
Bana dun gece soyle minik eller ayaklar olsa allahim allahim diyo bide onun gibi guzel bi kiz olsa o bebek cok tatliydi ama masallahi var diyo ama benim karim ondan daha guzelini dogururur diyo bende ne verirse rabbim kablum dedim onemli olan saglikli olmasi dedim valla benimde icimde yatan kiz bebek ama ayrim yapamiyorum hayirli saglikli bir evlat olsunda gerisi hikaye sonucta ama iste gonlum kizdan yana diye rabbimin gucune gitmesinden korkuyorum belki oyuzden cocugum olmuyo diyorum bazen
Bizede şok acilicakti sozde acilmadi halen bi a101 bir ucz bir bim bir adette ekomini marketimiz var .ben bugun camasir yikadim astik bi ara utu yaptim yemek te hazir menemen yapicam esim bayadir yemedim deyip durtekliodu beni yap ta yiyelim diye simdi yine camasir asip camasir aticam makineye kislik yazlik olaylarini ayricam oyuzden cok camasir yikiorum bu araBugun tül yıkadim astım
Ev supurdum
Dünden yemegim var
Mahallenin basindaki a101acilmis ben henuz acilisini yapamadim
Bugunde disari cikmadim harcama yok yani
Ama wc ufak bir tadilat yapiliyo 100tl gibi bir masraf cikti simdilik
Ustanin isi bitmedi ustada bi 100tl alir sanirim.
Amann bitmiyo be.
Ömür bitiyo dünya isi bitmiyo.
Insallah cnm amin bir evladim olsun yeter diyorum esim ikiz ucuz diye dolanio tek istedigim bi evlat gerisini rabbime birakiyorum hayirlisi ne ise o olsun esler hep bole sanki kendisi bakick .kvde demis ruyada gordum ikiz cocugunuz oluo oglum diye bizimkini costurmus basimaİnsAllah Allah gönlünüze göre verir canım
P
Tabi cnm iki tarafli istemek gerek bizim hic evladimiz yok .bnmde karadeniz uru sevdam var bende yapamadim anca seneye ama taniki evlat benim icin agir basar .allah bagislasin evladini ikincide vakti zamni grldiginde sende hazir ol insallah....
Ben bi bolu tarafina gittim gecensene karsi apartmandaki komsumuzun esi tur duzenlemisti onlarin otosbusleri var gitmek istedim kismet olmadi busenede oyle artik seneye allah kerimYa gecen yıl ben ist degildim tur duzenlendiginde okadar uzuldum ki cunku bir ayder yaylasi sevdam var boztepeyi falan cok merak ediyorum.
Safranbolu-amasra turuna gittik.
Seneye kesin duzenlicez falan dediler.
Bi heveslendim.
Kalabalik gitmek daha zevkli
Esimle birlikde de gidebiliriz ama ben kalabalik gitmek istiyorum.
Safranbolu tayfasiyla gidicez kismet olursa
Cok eglenmistim.
Yine cok eglenecegimize eminim.
Cocukda bakalim kismet Rabbim ol derse olur
Cagri/semt hep ucuz geliyodu bana ucuzdu daBizede şok acilicakti sozde acilmadi halen bi a101 bir ucz bir bim bir adette ekomini marketimiz var .ben bugun camasir yikadim astik bi ara utu yaptim yemek te hazir menemen yapicam esim bayadir yemedim deyip durtekliodu beni yap ta yiyelim diye simdi yine camasir asip camasir aticam makineye kislik yazlik olaylarini ayricam oyuzden cok camasir yikiorum bu ara
Ben duzce,bolu,karabuk,safranbolu,bartin, zonguldak, kastamonu,sinop,samsun,trabzon hepsini farkli zamanlarda gezdim (zaten esimde bende karadenizliyiz)Ben bi bolu tarafina gittim gecensene karsi apartmandaki komsumuzun esi tur duzenlemisti onlarin otosbusleri var gitmek istedim kismet olmadi busenede oyle artik seneye allah kerim
Balikesirde bursada cok guzel cnm ama bursanin yesillik alani fazla kalmadi esikisi gibi betonlasti artik.balikesirin gezilcek yerleri cok edremit burhaniye ayvalik avşa falan filan bursadada gemlik ve mudanya cok guzel bana gore... gzdigin yerler super cnm iclerinden gectim zonguldak duzce falan ama gezmedik onlari .sakaryayada gittim gecen yaz izmitede.Ben duzce,bolu,karabuk,safranbolu,bartin, zonguldak, kastamonu,sinop,samsun,trabzon hepsini farkli zamanlarda gezdim (zaten esimde bende karadenizliyiz)
Ama rizeyi merak ediyorum.
Birde tur gibi hani özel yerlerine özellikle gidemedik
Misal trabzon - sumela manastiri
Ordu-boztepe gibi.
Öyle bi gunu birlik gezdik ancak
Balikesiri ve bursayida cok merak ediyorum.
Kervan burdada var asilida bursa km.pasada magazanin.ist.da kervan magazasının outletınden almıştım ben alırken dedım kı hıc kullanmam ben bunu ama 3 senedır tv battanıyesı yaptık en cok onu kullanıyorum yumusak ve hafıf dıgerlerı agır kullanamıyorum
bırde ablam english home.dan aldı kullanıyolar gayet ıyı sanırım
Orda hangi magazalar var bilmiyorum zuccaiye satan yerlerde vardir cnmKızlar bisi sorucam size
Ben eski battaniyelerimi gecen yil degistirdim(12senelik ceyizimden eski modeldi) taç marka peluslardan aldim memnunumda
Oglumda istiyo yumusacik falan diye seviyo
Aldigim avm de tek kisilik yok
Nereden uygun bisi alabilirim?
Alan,kullanan var mi?
English home
Madam coco falan.
Yada guvenilir internet sitesi
50-60tl lik bisey bakiyorum.
Bende öyle bir yerden taksitle almistim ama tek kisilik yoktu.Orda hangi magazalar var bilmiyorum zuccaiye satan yerlerde vardir cnm
Kızlar bisi sorucam size
Ben eski battaniyelerimi gecen yil degistirdim(12senelik ceyizimden eski modeldi) taç marka peluslardan aldim memnunumda
Oglumda istiyo yumusacik falan diye seviyo
Aldigim avm de tek kisilik yok
Nereden uygun bisi alabilirim?
Alan,kullanan var mi?
English home
Madam coco falan.
Yada guvenilir internet sitesi
50-60tl lik bisey bakiyorum.[/QUOTE
Benim english home var memnunum baya annemin madam coco var o da memnun.. ozdilek de güzelmiş diye biliyorum
Senin dedigini anladim cnm o madam coco da yok sanirim olsada indirimini takip etmen lazim herzmn o fiyat yokBende öyle bir yerden taksitle almistim ama tek kisilik yoktu.
Bakim ama yine belki gelir
Taksitde yapiyolar ama madam coco dan bi ablam aldi cift kisiligi 50tl aldim demisti ama gormedim acaba benim istedigimden mi bilemedim
Masraflar ust uste geldi
Kurban+okul formasi+wc tadilat
Oglumun tableti bozuldu 230tl istiyolar yapmak icin
Daha okul defterleri vs alincak.
Sıkıldım ya.
Kesinlikle öyleAynı durumdayız. Çocukların okul kıyafetlerine 300 lira istediler. Daha defter yok kalem yok canta yok ortada
Okullar açılınca da etüd paraları filan istenir. ..
Kart borçlarını kapatmaya çalıştıkça birseyler çıkıyor.
Ister istemez geriliyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?