Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnsAllah Allah gönlünüze göre verir canım

Bizede şok acilicakti sozde acilmadi halen bi a101 bir ucz bir bim bir adette ekomini marketimiz var .ben bugun camasir yikadim astik bi ara utu yaptim yemek te hazir menemen yapicam esim bayadir yemedim deyip durtekliodu beni yap ta yiyelim diye simdi yine camasir asip camasir aticam makineye kislik yazlik olaylarini ayricam oyuzden cok camasir yikiorum bu ara

İnsAllah Allah gönlünüze göre verir canım
Insallah cnm amin bir evladim olsun yeter diyorum esim ikiz ucuz diye dolanio tek istedigim bi evlat gerisini rabbime birakiyorum hayirlisi ne ise o olsun esler hep bole sanki kendisi bakick .kvde demis ruyada gordum ikiz cocugunuz oluo oglum diye bizimkini costurmus basima

P

Tabi cnm iki tarafli istemek gerek bizim hic evladimiz yok .bnmde karadeniz uru sevdam var bende yapamadim anca seneye ama taniki evlat benim icin agir basar .allah bagislasin evladini ikincide vakti zamni grldiginde sende hazir ol insallah....

Ya gecen yıl ben ist degildim tur duzenlendiginde okadar uzuldum ki cunku bir ayder yaylasi sevdam var boztepeyi falan cok merak ediyorum.

Safranbolu-amasra turuna gittik.

Seneye kesin duzenlicez falan dediler.
Bi heveslendim.
Kalabalik gitmek daha zevkli
Esimle birlikde de gidebiliriz ama ben kalabalik gitmek istiyorum.

Safranbolu tayfasiyla gidicez kismet olursa
Cok eglenmistim.
Yine cok eglenecegimize eminim.

Cocukda bakalim kismet Rabbim ol derse olur

Ben bi bolu tarafina gittim gecensene karsi apartmandaki komsumuzun esi tur duzenlemisti onlarin otosbusleri var gitmek istedim kismet olmadi busenede oyle artik seneye allah kerim

Cagri/semt hep ucuz geliyodu bana ucuzdu da
Hesap yapiyodum nerden ne aldim cok alip az ödedigim bir cagrı/semt vardi kapattilar.
A101 in de bazi urunlerini seviyorum
Birde persembe gunleri guzel urunler geliyo daha rahat takip ederim(diger a101 uzakti gidemiyodum pek)

Suan en yakin a101 - hakmar var
Birde hapycanter varm
Hapycanter bana pahali geliyo meyve sebze icin bazen gidiyorum.

Bime de okul baslayinca gidiyorum.

Yolumun uzerinde var bi tane yoksa özellikle cikmaya useniyorum.

Ben bi bolu tarafina gittim gecensene karsi apartmandaki komsumuzun esi tur duzenlemisti onlarin otosbusleri var gitmek istedim kismet olmadi busenede oyle artik seneye allah kerim
Ben duzce,bolu,karabuk,safranbolu,bartin, zonguldak, kastamonu,sinop,samsun,trabzon hepsini farkli zamanlarda gezdim (zaten esimde bende karadenizliyiz)
Ama rizeyi merak ediyorum.

Birde tur gibi hani özel yerlerine özellikle gidemedik
Misal trabzon - sumela manastiri
Ordu-boztepe gibi.

Öyle bi gunu birlik gezdik ancak

Balikesiri ve bursayida cok merak ediyorum.

Kızlar bisi sorucam size
Ben eski battaniyelerimi gecen yil degistirdim(12senelik ceyizimden eski modeldi) taç marka peluslardan aldim memnunumda
Oglumda istiyo yumusacik falan diye seviyo
Aldigim avm de tek kisilik yok

Nereden uygun bisi alabilirim?
Alan,kullanan var mi?
English home
Madam coco falan.
Yada guvenilir internet sitesi
50-60tl lik bisey bakiyorum.

ist.da kervan magazasının outletınden almıştım ben alırken dedım kı hıc kullanmam ben bunu ama 3 senedır tv battanıyesı yaptık en cok onu kullanıyorum yumusak ve hafıf dıgerlerı agır kullanamıyorum
bırde ablam english home.dan aldı kullanıyolar gayet ıyı sanırım

Balikesirde bursada cok guzel cnm ama bursanin yesillik alani fazla kalmadi esikisi gibi betonlasti artik.balikesirin gezilcek yerleri cok edremit burhaniye ayvalik avşa falan filan bursadada gemlik ve mudanya cok guzel bana gore... gzdigin yerler super cnm iclerinden gectim zonguldak duzce falan ama gezmedik onlari .sakaryayada gittim gecen yaz izmitede.

Kervan burdada var asilida bursa km.pasada magazanin.

Orda hangi magazalar var bilmiyorum zuccaiye satan yerlerde vardir cnm

Beth18
Kervan burda yakinimda yok ama sizin dediginiz ince polar mi?
Ben daha kabarik olan peluslardan istiyorum
2tane cift kisilik aldim gecen sene tüm kıs kullandik ama tek kisilik yoktu
Bunlarda 2tanesi 149tl falandi kampanya
Zuccaciye gibi bi avm den aldim taksitle.
Bakiyorum tek kisilik
İnternetde urune dokunamadigimdan cok anlayamiyorum incemi kalinmi
Biraz o tarz dukkanlara bakmaya devam edim bakalim
Belki bulurum yada gelir.

Orda hangi magazalar var bilmiyorum zuccaiye satan yerlerde vardir cnm
Bende öyle bir yerden taksitle almistim ama tek kisilik yoktu.
Bakim ama yine belki gelir
Taksitde yapiyolar ama madam coco dan bi ablam aldi cift kisiligi 50tl aldim demisti ama gormedim acaba benim istedigimden mi bilemedim

Biz

Bende öyle bir yerden taksitle almistim ama tek kisilik yoktu.
Bakim ama yine belki gelir
Taksitde yapiyolar ama madam coco dan bi ablam aldi cift kisiligi 50tl aldim demisti ama gormedim acaba benim istedigimden mi bilemedim
Senin dedigini anladim cnm o madam coco da yok sanirim olsada indirimini takip etmen lazim herzmn o fiyat yok
Senin dedigin hani takim amblemi de basili olanlar ouyo baya bildigin yumusak pelus onlardan diyosun onlar super oluyo zuccaciyelerde vardir mutlaka

Benim aldigimin biri buydu

Erkek icin alicam tabi daha sutlu kahve gri desensiz

Masraflar ust uste geldi
Kurban+okul formasi+wc tadilat
Oglumun tableti bozuldu 230tl istiyolar yapmak icin
Daha okul defterleri vs alincak.
Sıkıldım ya.

Masraflar ust uste geldi
Kurban+okul formasi+wc tadilat
Oglumun tableti bozuldu 230tl istiyolar yapmak icin
Daha okul defterleri vs alincak.
Sıkıldım ya.

Aynı durumdayız. Çocukların okul kıyafetlerine 300 lira istediler. Daha defter yok kalem yok canta yok ortada
Okullar açılınca da etüd paraları filan istenir. ..
Kart borçlarını kapatmaya çalıştıkça birseyler çıkıyor.
Ister istemez geriliyor insan...

Kesinlikle öyle
Keyfim hic yok
Yuzum dusuyo
Surekli bisiler cikmasi canımı sıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…