Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bugun baya harcadım 60tl bir markete verdim.
20tl bime 14tl de a101e verdim geldim.

Oglum illa erik dedi ona erik aldim kucuk paket 11tl.
Cocuk isteyince napcan iste
Minik kasa cilek aldim 2 kg geldi 10tl ama cilekde cilek esimin gozune sokcam aksan al bak bu da 10tl dicem.

Abi dediki kasasini vernikle altina poset ser toprak koy bisiler ek dedi balkonum musait olabilir.

A101 minik saksilardan gelmis 3 tane aldim belki 2 tane daha alirim minnak minnak cicekler dikicem balkonuma mis mis.

Sonra biber,patlican,kabak doldurdum pisirdim.
Semizotu pisirdim (kendime)
Tavuk soteledim.
Esim gec gelicek oglaninda gitar kursu var annem birakacak sagolsun arkadasla cay icicez azicik laflariz.

Kupda cilekli muhallebi yaptim hemen cabucak.
Hazirladim.
Huh! Yine coook yoruldum yaw.

Daha börek sarıcam oglum ispanakli börek istedi yufka aldim artik aksama kaldi.

Merhaba hanımlar tabiki bugün de harcamasız geçmedi geçemedi

hakmarda her zaman kullandığım 2.5 kg baldo pirinç 11 liraya 1.5 kg siyah zeytin 13 liraya düşmüş ihtiyacım yoktu evde vardı ama stoklamak için aldım nasılsa ikisi de sürekli alıp kullandığım hemen biten ürünler indirimde buldukça stokluyorum
bikaç bişey daha aldım 27 lira harcadım
zumbamı da yaptım şimdi yayılmaca

İnanılmaz ya gerçekten

Koltukdan kendimi kaldiramiyorum
Egzersizimide yapip direk yigildim

Esim gelicek kardesim alicak oglumuda kursdan pizza ve sufle alcakmis
Allahim insAllah gagamı tutabilirim.

Gecen hafta yine almisti sufleyi esime kitlemistim 1 dilim pizza yemistim.

Egzersizimi yaptiim.
1 saat yurudum.
Semizotu ve yesilcayla gunu kapatmisken nicünn böyle seyler yapıyolla yaaaa.

Bimde efsane baldo 13kusurdu almadim bende
Hakmarinkini begeniyorum orayada bakim
Mercimek ve pirinc zulalamam lazim malum ramazan geliyor
Siyah zeytin bimin cam siselerinde olanlardan aliyordum hep
En son acı cikti en kucuk boydu 2kusur olan geride goturmedim attim
Bugun bimde kasadan ciktim benden sonraki adam zeytinler duzeldimi? Dedi kasiyer kiza
Hep aci cikiyordu iade ettik dedi.
Demek bozmuslar

Bende a101den almistim marmarabirlik gayet guzeldi

Efsane bazen türk malı bazen ithal çıkıyor almıyorum ben
hakmardaki baldoyu ben de çok beğendim indirime de giriyor ayda bir takip edip alıyorum
benim aldığım zeytin yine hakmarın kendi zeytiniydi bir gün öylesine denemek için aldım çok iyi çıktı hiç acı yoktu içinde o günden beri ondan devam ediyorum fiyatı da çok uyguna geliyor bimden hiç zeytin almadım güvenemedim nedense

haklısın ramazan geliyor zulaları doldurmak lazım :)

Hanımlar iyi aksamlar hepinize bi sorum olacaktı. Önümüzdeki hafta sonu Antalya'ya tatile gideceğiz nasip olursa ama sanırım bi resat altın bozdurmak zorunda kalacağız sizce mantıklı olur mu? Altın daha da düşer mi?

Selam kızlar unutuldum ben biliyorum ama giremedim bir türlü oğlum hastalandı derken ben eşim işinde sıkıntı yaşıodu o evdeydi bir süredir. Aklımda hep burdaydı. Bana öğrettiğiniz gibi defterimi düzenli tuttum ve ay sonu mutfak masrafını çıkardım ekstra harcadıklarımızu çıkardım gözletim yuvalarından çıktı hervay 600 tl mutfak masrafı. Ne yiyoruz bişiy yok ortada şimdi baksam illa bişiyler çıkacaj eksik. Bu masrafın içşnde yağ aldım 5 kiloluk 3 kilo detrjan 4 tane salça stoğum tahin pekmez haricş para tutan bişiy yok ele gelen yok yani. Peyniri marketten kiloluk almaya başladım o gözüm3 batmıştı. Kuruyemiş çok yeriz abur cubur almayınca o çok para tutmuş.pazar aylık 75 80 arası geliyormuş bunu gördüm. D.gax geldi 27 tl yakmadık bu ay elektrik 45 tl su 50 tl.
Suyuda çok mu kullanıyorum bilemedim size kaç geliyır. Çok çamaşır yıkıyorum. Herşeyi ayırıp yıkarım ortalama nasıl acaba.
Bu 600 tl içinde kıyafet aldım oğlana o yok araba masraf çıkardı o yok. Biz ne harcıyormuşuz be şoktayım hala. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inş.

İnanin bende bugun alisveris donusu bunu dedim anneme

Bu hafta hic bisi almicam demistim guya bana kalsa yine direnirdim ama oglum bisiler istedikce yok demek hosuma gitmiyor.

Anneme dedimki anne biz tasiyoruz tasiyoruz ne ara bitiyo ne ara nereye gidiyor falan diye konustuk.
Herseyde ciddi pahali ama salkim domates bugun marketde 9tl idi.
Ne pisircez ne alcaz aldiklarimiz ne ara bitiyor sasiyorum

Milletin en büyük hobisi süt yarışıymış anne oldum ilk bunu öğrendim mesela. Emmedi benim oğlum küçük doğdu emme refleksi yoktu 3. Ayda tuttu 2 hafta emdi bıraktı hergün sağdım o da süt emdiğide süt yok öyle değilmiş emince anneymişsin ben değilmişim bu konuda çok kırgınım insanlara 5 ay süt verdim mamada verdim yetmefi eşimin ofisine gidip arkadaşlarım ayyy ayy ne acıı ben şu kadar ay emzirdim ben bu kadar ay emzirdim şöyle sütüm vqrdı memem böle doluydu diyen manyaklarıda gördüm. Ne oldu büyümedimi büyüdü büyüyorlar ben çok ağladım dert ettim yeni annelere tek tavsiyem dert eetmeen iyi şekilde bak mutluluğu daha önemli

Esim erken gittigi hani su sabah saat 5.30da uyanip kahvalti hazirladigim sabahlarin pirimi olarak 1000tl aldi cok sükür.

Ama o is suanlik bitti.

Simdi aksam yine boyle bir is icin 7 de gelmiyorda eve 9da geliyor

Ordanda 1000tl kadar alabilirse biraz rahatlariz.
Rabbim cok buyuk hic esirgemiyor sukrettikce.

Bitiyor ya dedim 2 kişiyiz biri bebe saymıyorum yediğini yok olmaz böyle bişiy. Pazar desen çok pahallı kaç haftadır bakıyorum alacak şey bulamıyorum. Yivek bişşy yok olanda yarım kilo

Bunu bende merak ediyorum acaba daha da dusecekmi

Kizlar ogluma 2 sort 2 de tshrt 1 bez ayakkabi alir gecerim diyordum ama malesef bir anda boy atmaya basladi esofmanlari falanda kisa gelmeye basladi
Alt olarak ince esofman lazim
Birde baharlik fermuarli ince bisi sweet falan almam lazim.
Bana sıra gelmicek anladim bunu

Bitiyor ya dedim 2 kişiyiz biri bebe saymıyorum yediğini yok olmaz böyle bişiy. Pazar desen çok pahallı kaç haftadır bakıyorum alacak şey bulamıyorum. Yivek bişşy yok olanda yarım kilo
Aliyorum dolaplar doluyor sonra pisircek bisi meyve kalmiyo bir anda
Benim evin erkekleri bogazli aksam hic bos kalmayalim istiyorlar cerezler meyveler haftasina yetmiyor

Canım bilgim pek yok ama sipraktin gibi iştah açıcılar var birce zinco veriyorlar. Benim oğlanda ara ara normal yer az yer az yerse balık yağı ile destek yapıyorum dğzenli gittiğin dr varsa sor bu ilaçları. Zayıflık minyonluk öneöli değil akıl gelişimi güzel olsun yeter. Bazen kıyaslamaları her anne yaşıyor ben takmıyorum. Kimi iri olur kimi minyon olsun sağlıklı olsun kuzun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…