- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
1 kilo muz 10 tl olmuş çocuk olfumu alınıuor birkaç çeşit sebze uyduruom bişiyler fasülye 8 tl bezelye 5 tl di başkada yicek almadım 2 günde bitti diğer günler bakıom dolaplara ne yapsam die nasıl dşcek bu mutfak maseafı bilmiom ben mi beceremiyorum dşye düşünüyorum artık.kalem kalem hesaplayınca bende moral bitti.Aliyorum dolaplar doluyor sonra pisircek bisi meyve kalmiyo bir anda
Benim evin erkekleri bogazli aksam hic bos kalmayalim istiyorlar cerezler meyveler haftasina yetmiyor
Canım bilgim pek yok ama sipraktin gibi iştah açıcılar var birce zinco veriyorlar. Benim oğlanda ara ara normal yer az yer az yerse balık yağı ile destek yapıyorum dğzenli gittiğin dr varsa sor bu ilaçları. Zayıflık minyonluk öneöli değil akıl gelişimi güzel olsun yeter. Bazen kıyaslamaları her anne yaşıyor ben takmıyorum. Kimi iri olur kimi minyon olsun sağlıklı olsun kuzun yeter.
Mevsimi olmayan sebze ve meyve pahali olur.Pazar bu aralar gercekten pahalı. Domates et gibi zaten. Cilek desen oyle. Uc dorr parca sebze 20 tl ediyor.
Annem çalışıyor, bende tüm günü okulda geçiyorum.Misafir ağırlamayıda çok seviyoruz.Ama ikimizinde çok vakti olmuyor. Hal böyle oluncada teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruzsanırım buzluğu en aktif kullanan sensin aramızda :) çok severim buzluk konusunu.. ben bi kış tektir kullanıyorum zamanla daha aktif kullanacağım inşallah.. dondurucu hep kışa hazırlık diye kafamda canlanır.. ama boş kaldıkça bundan sonra yemeklerden fazla fazla yapıp atarım.. dolabın üst kısmı buzluk olan yeri her mevsim, kışa hazırlık için de dondurucumu doldururum inşallahh...
Zinco, kan şurubu ve balık yağı kullanıyorum onlara rağmen iştahsız çok yemek seçiyor akşam bir tabak çorbayı abartmıyorum inanın üç saatte içirdim türlü şaklabanlıklarla o da sipraktin ne o da mı iştah açıcı onu kullanmadım bir tek sağolun öneriniz için
günaydın kızlar.. benartık dayanamadım kumbaramı açtım.. baya ağırlaşmıştı.. iki aylık kumbaraydı 436 tl çıktı.. sanırım bi dahaki kumbaraya daha sabırlı olmam gerekecek.. bugün tümletip 500 e tamamlayacam ve onunla dolar veya çeyrek almayı planlıyorum. foto çekmiştim ama boyuttan dolayı sorun çıktı.. yükleyemedim..
amin cümlemizin inşallah..Allah bereketini artırsın
Şimdi pazardan geldim bende fiyat ankaraya oranla ucuz kg olarak yazıyorum1 kilo muz 10 tl olmuş çocuk olfumu alınıuor birkaç çeşit sebze uyduruom bişiyler fasülye 8 tl bezelye 5 tl di başkada yicek almadım 2 günde bitti diğer günler bakıom dolaplara ne yapsam die nasıl dşcek bu mutfak maseafı bilmiom ben mi beceremiyorum dşye düşünüyorum artık.kalem kalem hesaplayınca bende moral bitti.
Hele bu 2 3 aydır çok fark etti masraf yeni yeni çıkınca herşey hepten pahqllandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?