Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aliyorum dolaplar doluyor sonra pisircek bisi meyve kalmiyo bir anda
Benim evin erkekleri bogazli aksam hic bos kalmayalim istiyorlar cerezler meyveler haftasina yetmiyor
1 kilo muz 10 tl olmuş çocuk olfumu alınıuor birkaç çeşit sebze uyduruom bişiyler fasülye 8 tl bezelye 5 tl di başkada yicek almadım 2 günde bitti diğer günler bakıom dolaplara ne yapsam die nasıl dşcek bu mutfak maseafı bilmiom ben mi beceremiyorum dşye düşünüyorum artık.kalem kalem hesaplayınca bende moral bitti.
Hele bu 2 3 aydır çok fark etti masraf yeni yeni çıkınca herşey hepten pahqllandı

Zinco, kan şurubu ve balık yağı kullanıyorum onlara rağmen iştahsız çok yemek seçiyor akşam bir tabak çorbayı abartmıyorum inanın üç saatte içirdim türlü şaklabanlıklarla o da sipraktin ne o da mı iştah açıcı onu kullanmadım bir tek sağolun öneriniz için

Annem çalışıyor, bende tüm günü okulda geçiyorum.Misafir ağırlamayıda çok seviyoruz.Ama ikimizinde çok vakti olmuyor. Hal böyle oluncada teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz Vakit buldukça da dolap doldurmaya çalışıyoruz cnm

Hayırlı geceler kızlar,

Bugün 10 TLye susam aldım. Onun dışında bir harcamam olmadı.

Kurban için yine bir kumbara yaptım. Bu şekilde çok zorlanmıyoruz. İçinede 20 TL atıp siftahı yaptım.Allah bereket versin inşallah.

Bugün yine yemeğe son dakika misafiri geldi. Yemek yapmamıştım ve pazarada gitmediğim için dolapta birşeyimde yoktu.Bende yine buzluktan karnıyarık çıkarıp yanına bir pilav bir salata yaptım. Yine buzlukta kavrulmuş ıspanağım vardı. Ona sarımsaklı yoğurt döktüm. Bu şekilde 5 kişilik bir misafir grubunu daha ağırlamış oldum.

Biz ard arda yemiş olduk, bizim için sıkıcı oldu biraz ama olsun. En azından masrafsız bir şekilde atlattım. Dışarıdan yemek söylemek zorunda kalmadım. Buzluk artık boşalmış oldu. İyide oldu. Son bir paket kavrulmuş pırasam kaldı Onunlada hafta içi börek yaparım

Geçmiş olsun canım
kan şurubu bende istahımı kapatırdı hep
ilaçlara ara verdin mi hiç

günaydın kızlar.. benartık dayanamadım kumbaramı açtım.. baya ağırlaşmıştı.. iki aylık kumbaraydı 436 tl çıktı.. sanırım bi dahaki kumbaraya daha sabırlı olmam gerekecek.. bugün tümletip 500 e tamamlayacam ve onunla dolar veya çeyrek almayı planlıyorum. foto çekmiştim ama boyuttan dolayı sorun çıktı.. yükleyemedim..

eşimin de maaşı yatmış 150 tl fazla yatmış hatta.. yavaş yavaş toparlanıyoruz Allah'ın izniyle.. mutfak masrafı konuşulmuş.. bizim de kırmızı et almamız gerek.. eşime haftaya da alma dedim evde 1 poşet kıyma ve 1 poşet kuşbaşı kemikli karışık et var.. bunlar bitsin öyle alalım dedim.. iki tane de tüm tavuk almıştım geçen hafta, onları parçaladım, tavuk göğsü ayrı but ayrı 5 poşet çıkardım.. tavuk etini çok az tüketiyoruz o bana bu ay yeter.. bizim çok tutmuyor iki kişiyiz, sadece akşamları evdeyiz..aslında hesaplamadım da aylık mutfak masrafımı.bu ay yazayım ben de merak ettim, tahminime göre 300-400 arası olmalı..

Allah bereketini artırsın

Günaydınnnn mutlu hafta sonlari
Gezesim var fakat ist yakın hemen hemen her yeri gezdik gittigim yerlere tekrar gitmek sıkıyor artik beni

Masukiye,kartepe,kocaeli,sapanca,sile,agva,riva,poyrazkoy bir cok yerini gezdim bir cok mekanina gittik.
Ayni yerlere gitmek istemiyorum.

Internetden arastiriyorum ilgimi cekebilcek yerleri.

Mis gibi gun temizlik yaparak gecicek galiba.

Esim pazartesi ofise ugricakmis sonra bosmus istiyosan pazartesi birlikde ugrar sonra gezeriz dedi bir mekan bulursam kafa dinlicek olabilir.

Neyse her gitmedigim hafta sonu en az +200tl
Tam da alisveris zamanlarim biraz sabredim yazin gezerim artik doya doya.

Nevresim battaniye olayina girerim temizligimde cikar aradan.

sakin bugün iş yeri.. saat 2 ye kadar zaman öldürüyorum nette ben de:) dün çamaşırları yıkayıp asmıştım, banyo wc de temizledim evi de süpürdüm bugün sadece ütü kalmış olacak.. işim pek yok, eşimle bi yerlere gideriz ya bugün ya da yarın.. aracımızın bakımı var ona masraf gidecek bakalım ne tutacak..

Şimdi pazardan geldim bende fiyat ankaraya oranla ucuz kg olarak yazıyorum
Çilek :5tl
Muz:7.5tl
Taze fasulye :4tl
Bakla :2tl
Biber:5tl
Bezelye :2tl
Domates :4tl bunlar aldım ama uygun bence

Tunaydin kızlar. Bu ay birikim yapamayacağım Üzgünüm bu açıdan. Hastane masraflarinda dolayi köşeye atacağım miktar yalan oldu ama sağlık olsun.
Kredi kartına 550 tl ödedim.
30 tl kent kartima yükledim.
10 tl yemek yedim.
Şimdilik toplam giden tutar 590 tl.

Ben bu ay bir çeyrek altın alabildim.kasko,zorunlu trafik sigortası, arabanın bakımı bu ay içindeydi. Mayıs tada evin vergisi var.bu arada zorunlu bes i iptal ettirdim.dün kesintiye yatirmişlar.umarım pişman olmam.

Selamss hello :)

Sözde güya ben iş yapacaggdımm pehs !
Annemle kahve ictik sonra hadi bahceye inelim biraz toprak alalim dedik
Saksilara cicek dikicizz.
Evi ancak supuruyorum.
Oglumda resital veriyo bana bi tarafdan gitar esliginde ev temizliyorum temizligim bilem sanatsal ayol.

Aksam mac varmis anneme cikariz aksamida öyle yerim yani

30dk egzersiz yaptim bu arada.

Yarın pazara gitmicem
Bu hafta ici hasta ziyaretleriyle gecicek galiba
Babamin kuzenine gidicem ayagi kirilmisti evine geldi.

Okuldan veli arkdasta ayagini zedelemis uzerine basamiyomus onada ugramam icap ediyor.

Sonraki hafta alisveris insAllah az butceyle bi suru bi suru ciciler alirim cok amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…