- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
İlaçları sürekli kullanmak zorundayız özellikle tedavisi için olanları günde üç öğün beş kere sabit ilacı veriyorum artan zaman da vitaminleriniilaçları bırakma şansımız yok keşke olsaGeçmiş olsun canım
kan şurubu bende istahımı kapatırdı hep
ilaçlara ara verdin mi hiç
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallahMerhaba kızlar
Bugün 50 tl ye mont aldım. Bir kaç parça da yazlık aldım oğluma. 108 tl tuttu
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah
Orda uygunmuş bulunduğum yerde taze fasülye 8 tl bezelye 5 tl muz 10 bir kabak ucuz 2 tlŞimdi pazardan geldim bende fiyat ankaraya oranla ucuz kg olarak yazıyorum
Çilek :5tl
Muz:7.5tl
Taze fasulye :4tl
Bakla :2tl
Biber:5tl
Bezelye :2tl
Domates :4tl bunlar aldım ama uygun bence
Evet iştah açıcı baya işe yarıyor. Ben yemeyince bırakıyorum çok yıpratıcı bu durum çorba hiç sevmez sebze ağzına sürmez dr götürdüm yemezse zorlama herşeyi sevmek zorunda değil dedi o oldu daha da yemezsen tmm diyip tabağı kaldırıyorum ikimizde sakinlefik acıkırsa gelip acıktım diyor acıkmazsa süt içirip yatırıyorum.Zinco, kan şurubu ve balık yağı kullanıyorum onlara rağmen iştahsız çok yemek seçiyor akşam bir tabak çorbayı abartmıyorum inanın üç saatte içirdim türlü şaklabanlıklarla o da sipraktin ne o da mı iştah açıcı onu kullanmadım bir tek sağolun öneriniz için
Hayırlı geceler kızlar,
Bugün 10 TLye susam aldım. Onun dışında bir harcamam olmadı.
Kurban için yine bir kumbara yaptım. Bu şekilde çok zorlanmıyoruz. İçinede 20 TL atıp siftahı yaptım.Allah bereket versin inşallah.
Bugün yine yemeğe son dakika misafiri geldi. Yemek yapmamıştım ve pazarada gitmediğim için dolapta birşeyimde yoktu.Bende yine buzluktan karnıyarık çıkarıp yanına bir pilav bir salata yaptım. Yine buzlukta kavrulmuş ıspanağım vardı. Ona sarımsaklı yoğurt döktüm. Bu şekilde 5 kişilik bir misafir grubunu daha ağırlamış oldum.
Biz ard arda yemiş olduk, bizim için sıkıcı oldu biraz ama olsun. En azından masrafsız bir şekilde atlattım. Dışarıdan yemek söylemek zorunda kalmadım. Buzluk artık boşalmış oldu. İyide oldu. Son bir paket kavrulmuş pırasam kaldı Onunlada hafta içi börek yaparım
Teşekkür ederim cnm. Ruhum temel olunca bu tarz kolaylıkları el mahkum hazır tutmak zorunda kalıyorum :)Hayranım sana. Ispanak ve pırasa kavurup hiç koymadım ilk kez duydum. Bir arkadaşım semizotu koyardı.
Bu yıl bende koyucam bişiyler.
Yine bugünü masrafsız kapatmadık arabanın zımbırtıları varmış eşim onları almış.
Yaz geliyor eksik çok bende
Oğlana bayramlık alıp memlekete gidicem.
Geçen şapka tişort aldım ama daha alıcam şort falan.
Eşorfman altı ve üstüme bişiy alıcam çanta almam lazım gözlük alınacak
Uzun zamandır birşey almadım kendime dolabı boşalttım ve birşey yok giymeye
Miniklere hep zor her sene alınıyor.
Birde babasından söz almış oyuncak benide bisiklet diye tüketiyor her gördüğünü anne bak bak diyip duruyor şimdiki nesil çok değişik 2 yaşında istemeyi biliyorlar.
Günaydın mutlu pazarlarGünaydınnn gelsin kahvaltılar
Ne cok severim o hanimeli kokusunutr_lelli bizde domates biber ektik bahçeye
Bide hanımeli aldım çiçekçiden ve begonvil daha öncede ekmiştim ama kurumuştu umarım bu defa kurutmam hanımelinin kokusuna bayılıyorum
Evet bir cogunda yaziyomus bende dikkat etmiyordum sonra dank etti arastirmakKızlar bir makyaj malzemesi ne kadar kullanılır. Son kullanma tarihi diye birşey var mı.uzun süredir makyaj yapmıyorum. Aynaya bakınca yaşlı hisswtmeye başladım kendimi makyaj yapmayı bilmem çantamın içine baktım birkaç ürün var avondan ama en yenisi 2 yıllık ürün. Eksikte var watsons uygunmu hiç girmedim nerden alabilirim.
Günlük kullanım için krem öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?