Biz de ektik domates biber. Hanımelilerim büyüdü ben de çok severim. Begonvil nazlıdır ben kışın içeri alıyorum baharda çıkarıyorum dışarı kurumasın diye. İstanbuldaysan mutlaka ada begonvili al o kurumuyor, Ege begonvili kışı geçiremiyor.tr_lelli bizde domates biber ektik bahçeye
Bide hanımeli aldım çiçekçiden ve begonvil daha öncede ekmiştim ama kurumuştu umarım bu defa kurutmam hanımelinin kokusuna bayılıyorum
Bende çok severim hanım eli kokusunu bir de iğde çiçeği kokusuBiz de ektik domates biber. Hanımelilerim büyüdü ben de çok severim. Begonvil nazlıdır ben kışın içeri alıyorum baharda çıkarıyorum dışarı kurumasın diye. İstanbuldaysan mutlaka ada begonvili al o kurumuyor, Ege begonvili kışı geçiremiyor.
İnşallah tutar akdeniz tam yeriBende çok severim hanım eli kokusunu bir de iğde çiçeği kokusu
Begonvili bahçeye ekmiştim ama biz Haziran'da gittik eylülün ortasında geldik bakıcıya arada sula demiştim sanırım oda pek ilgilenmemiş
Bu arada Akdeniz'lerim canım bakalım bu defa tutarsa süper olacak
Ayy korkunç bişeyDün 30 tl harcadım markette. Bir derdim var formuna da yazdım arkadaşlar.Belki burdan bi öneri çıkarda çözüm buluruz.Yeğenim google play storeden oyun indirmiş 1500 tl fatura çıkarmışlar kardeşimin durumu kötü iki çocuk ve eşi asgari ücretli vodofone ödeyeceksiniz demiş çok sıkıntıdalar yapacak bişey yok mu benim yeni haberim oldu iki ay olacak nerdeyse
Bereketli olsun inş. Ne kadar zamanda biriktirdin canım bu parayı.selamlar kızlar.. haftasonum bol gezmeli geçti.. fazla açılmamaya çalışsak da gitti yine birşeyler. kotondan beğendiğim klasik kumaş pantolonları aldım iki tane ( bebe mavisi ve krem), bi tane de bluz aldım, lcw den de iki tane sade tişört aldım tanesi 13 tl.. 150 tl kıyafetlere gitti. bütün ödemelerimizi yaptık.. eşimle ikimize 900 tl harçlık kaldı.. 500 tl de kumbaramdan çıkanlar var onunla iki tane çeyrek alacam inşallah.
Ben bilmiyorum sonradan katıldım ne zaman aldınız yenimi hayırlı olsun kaça almıştınız biz 5 yıl evvel 62 bine almıştık şuan 150 tl en iyi yatırım evkızlar ev aldık biliyorsunuz.. şuan baktım da bizim apartmanda 2. kat ve cephesi de güney değil önü kapalı 155 bin e satışa çıkmış.. nasılda hemen artmış fiyatlar..
canım kumbarayı iki ay önce yapmıştım.. belki iki aydan az daha fazla olabilir. ben sabırsız davranıp açtım.. ama tekrar bugün eşime bi kumbara aldırıp başlayacam inşallah..Bereketli olsun inş. Ne kadar zamanda biriktirdin canım bu parayı.
Kızlar benim kozmatik ürünlerinin hepsi çöp o zaman çoğuda olduğu gibi duruyor. Allık aydınlatıcı rimel göz kalemi almam lazım ilk sıra ruj fln sürmem pek krem desen senede bir defa bu aralar çok kötü görünüyor yüzüm gözüme şu bb kremlere bakıcm bende kozmatipe pek para vermeyi sevmem giremiyorum o tarz yerlere birde satış danışmanlarının birşeyler satmaya çalışması rahatsız ediyor beni bakamıyorum rahat rahat onlarda işini yapıyor tabiki.
Bygün pazara gittim fiyatlar uçuk 8 tl domates aşağısı yok elim titredi yarım kilo alırken 2 kilo bezelye aldım dolaba atıcam 5 tl tuttu. Ben hafta hafta alıyorum 2 kilo 2 kilo alır koyarım.diğrrleride çok pahallıydı 43 tl gitti.
Kumbaraya 8 tl attım
Bugün diğerlerini saydım biraz elime ekmek alsın diye bozukluk verip btün aldım kumbaradan 120 tl çıktı grama az kaldı. Sayenizde yıllar yıllar sonra birikim için altın alıcam
teşekkür ederim canım. şubat başında aldık evimizi.. daha taşınmadık, ama çok az işi kaldı.. en geç bayramdan sonra taşınırız inşallah.. 3+1 121 bin hatta tapu masrafları falan toplam 125 bin diyelim.. bizim ev 7. kat güney cephesi önü açık çünkü az ilerisinde cami inşaatı başladı önü kapanmayacak bu sayede.. bugün ilanlara baktım aynı apartmanın 2. katı kuzey cephesi 155 bine satışa çıkarılmış.. çok şaşırdım.. ev işleri böylemi oluyor yaa..Ben bilmiyorum sonradan katıldım ne zaman aldınız yenimi hayırlı olsun kaça almıştınız biz 5 yıl evvel 62 bine almıştık şuan 150 tl en iyi yatırım ev
pek sessiz bugün:) 1 mayısta da çalışan ben yine iş yerindeyim:)
Evet malesef biz de çok üzgünüzA
Ayy korkunç bişey
Hiçbi fikrim yok
Keşke bildiğim konu olsaydı uzuldum
Kızlar bir makyaj malzemesi ne kadar kullanılır. Son kullanma tarihi diye birşey var mı.uzun süredir makyaj yapmıyorum. Aynaya bakınca yaşlı hisswtmeye başladım kendimi makyaj yapmayı bilmem çantamın içine baktım birkaç ürün var avondan ama en yenisi 2 yıllık ürün. Eksikte var watsons uygunmu hiç girmedim nerden alabilirim.
Günlük kullanım için krem öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?