Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya bitmiyor zaten o rujlar hemen
Sirf o sebepden bir kac tane almiyorum ben
Oysa seviyorum renk renk
Bu indirimlerden haberdar edelim birbirimizi olurmu?
Birde eger kullandiysaniz golden rose mat rujlari nasil?

Ben alisveris yapmak istiyorum ihtiyaclarimi yazdim sirayla alicam fakat hep bosuna gezicem bulamicam begenemicem hissi var bende.

Bosuna gidicem simdi diyorum hep gitmeye yeltenince.

Zaten bulamicam ki diyorum hep.

Seciciyim karar veremiyorum ayila bayila alip almasamiydim ki ya dediklerim oluyor bazen.
Az alirim aslinda yani koca avm gezerim 1 parca alir cikarim begenemiyorum

Eksiklerimi yazdim kafamda belirledim ama bulamam gibi geliyor bana.

Ya bitmiyor zaten o rujlar hemen
Sirf o sebepden bir kac tane almiyorum ben
Oysa seviyorum renk renk
Bu indirimlerden haberdar edelim birbirimizi olurmu?
Birde eger kullandiysaniz golden rose mat rujlari nasil?

tabiki haber veriririm buraya yazarım indirim başladığında
makyaja meraklı olduğumdan benim o kadar çok kozmetiğim oldu ki bu alışveriş krizleri sebebiyle habire kendimi gratislere watsonslara vurdum beğendiğim rujun 2 3 rengini almalar bisürü renk allıklar vs ihtiyacım olmadığı halde aldıkça aldım

artık tüketimi kısma kararımdan beri yaklaşık 7 aydır kozmetik namına hiçbişey almadım evdekiler beni bir ömür götürür artık almayı da düşünmüyorum
golden roseun mat kalem rujlarından 3 renk var bende çok memnunum dudaklarım normalde kurudur mat ruj pek süremem ama bunlar gerçekten kurutmuyor ve kalıcılar
a101e gelmişti bir ara o zaman almıştım 8 liraya tavsiye ederim

dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla buluştum ama yine tutumluluğumu gösterdim sadece 20tl harcadım
alışveriş filan da yapmadım eskiden olsa o kozmetikçi senin bu takıcı benim toplar gelirdim

bugün de market alışverişi 30 tl tuttu başka harcamam olmadı
1 kilo kırmızı mercimek en ucuzu 5 lira 8e 10a da var şaştım kaldım

Ya cok tesekkurler fikir ve bilgi icin marketlere falan gelirse takip edim anneler gunu icin olan indirimden alayim

Rimelimi en son bimden almistim bilindik marka gayet guzel daha kurumadi
Ruj alicam ama 2tane
Bbkrem alicam birde parfum alsam fena olmaz

Çok iyi birikmiş canım Rabbim daha çok versin. Ben yavaş ilerliyorum biraz.eşimin iş sıkıntısı olunca sürekli kumbara diyemedim. Birde bu birkaç ay masraf çok yinede önceden hiç biriktirmiyordum 2 ayda gram parası biriktirmiş olucam çok bişiy değil belki ama benim için çok büyük adım.

Farlarım çok uzun yıldır duruyor gün içinde sadece göz kalemi sürerim dışarı çıkacaksam.takıya tokaya meraklıyım ama makyaj yapmayı beceremedim hiç bilmem netten bakıyorum biraz nasıl yapmışlar diye bir farım 3 tane rujum (5 rujun 2 sini aynı renk almışım hangi akılla bilmem ) göz kalemim var bugün baktım bb krem 25 tl di çok geldi alamadım bime de geliyordu galiba böyle ürünler belki anneler günü için indirim olur. O zaman alırım
Bugün oğlumun aylık dergisi var onu aldım. 5 tl ve kipada 18 tl harcadık.

rica ederim yakınında büyük avm içinde carrefour market varsa diğer kozmetikçilere göre daha ucuz oluyor
önce zam yapıp sonra indirim diyor çoğu ama carrefour direk %50 yapıyor içinde cilt bakımın yanısıra kozmetik standları da oluyor aklında olsun

Herşeyim bitti bu aralar Güneş gözlüklerine taktım kafayı. Halbuki 38368937 tane Güneş gözlüğüm var. Hala alasım geliyor.
alma alma eğer ihtiyacın yoksa tut kendini onun yerine gram altın al

youtubedan makyaj videoları izleyebilirsin ben oradan öğrendim çoğu tekniği
ama dikkat et izledikçe kozmetik alasın geliyor :)
anneler gününde daha uyguna alırsın evet gratiste wet'n wild markası uyguna geliyor baya ona bakabilirsin
rossmann varsa bulunduğun yerde orada da rival de loop diye bir marka var o da uygun ve ürünleri güzel çok masrafa girmemiş olursun böylece

chericherilady ayyy yok ihtiyacım. Gelecek 5-10 yıl içinde de ihtiyacım olacağını sanmıyorum.

Aslında me kadar yorucu bir hayat yaşıyoruz. Sürekli alışveriş peşinde, onu mu giysem bunu mu taksam düşüncesinde, aman şunu da almam lazım derdinde... bir tane ayakkabımın olduğu üniversite yıllarımı özlüyorum galiba.

kesinlikle öyle sürekli bişeyler almaya tüketmeye programlanmışız televizyondaki internetteki reklamlar biz farkına varmadan bunları beynimize yerleştiriyor al al para harca tüket
o indirimde bu da lazım sen buna değersin vs vs

önceden de söylemiştim ben 7 aydır tüketimi durdurdum evin ihtiyaçlarını alıyorum ve gerçekten alternatifi olmayan ihtiyacım olan bişey varsa alıyorum onun dışında bende olan hiçbişeyin ikincisini almıyorum artık

spor ayakkabım yada kumaş pantolonum yırtılacak eskiyecek ki yenisini alayım hiç rujum olmayacak (ki ev dolup taşıyor) ki alayım
bir an artık bunaldım al al sonra kenara at yeter dedim ben sürekli kazanıp sonra da paramı sağa sola savurarak yaşamak istemiyorum
ve artık o kadar alıştım ki almak istemiyorum hiçbirşey
almadıkça alasın gelmiyor

arkadaşlarım şaşırıyor bir elbise beğeniyorum güzelmiş diyorum alsana diyolar yoo diyorum evde giymediğim daha etiketi üstende kıyafetlerim var benim buna ihtiyacım yok
eskiden kozmetikçiden çıkmazdım şimdi siz bakın ben sizi dışarda bekliyorum diyorum

Bu gün evden hiç çıkmadım harcamam da olmadı
Zorunlu BES i iptal etmiştim
Paramı geri yatırmışlar

Kozmetik konuşmuşsunuz
Benimde rujlarım kötüleşmiş geçen düreyim dedim tadı kötü geldi
chericherilady tebrik ederim çok iyi yapmışsın 7 aydın sürdürmen ise takdire şayan

Ben zorunlu BESi iptal ettiremedim henüz. Bankayı arıyorum ama kimseye ulaşamıyorum

Günaydın kızlar
chericherilady tebrik ederim seni. 7 ay çok büyük başarı bence.
Çok zor şartlarda kazandığımız paramızı aslında nasıl da kolayca harcıyoruz. O rengi Yok, o modeli Yok, uzunu yok, kısası Yok diye diye doldurduk evleri.

hawar mavimli besi ben de iptal ettiremedim. Henüz müşterisi olarak görünmüyorum sigorta şirketinin. Sisteme girildiğinde mesaj gelecekmiş

chericherilady ben hep carrefourda pahali olur diye dusunmustum her gittigimde kozmetigini es gecmistim bu sebepden.
Bu sefer dikkatle incelim cok sagol ya neguzel oldu ogrendigim

M maviduvar1 bende de zaman zaman soyle oluyor saatlere takiyorum hep saat almak istiyorum 2tane pes pese aldim aciliyetide yokken.
Cantaya takiyorum kafayi surekli canta modellerine bakarken buluyorum kendimi
Sonra ayakkabi suan ayakkabi almak istedigimden surekli spor ayakkabi modellerini incelerken buliyorum kendimi.

Ben eksiklerimi alip alisveris olayini kapamak istiyorum bu yaz gezmeye odaklicam kendimi kafamda kombin hazirlicam aldiklarimla evde olanlarla disina cikmicam bakalim basarabilcekmiyim.

Hıh işte aynı ben. tr_lelli Ben de bu aralar gözlüğe taktım. Halbuki geçen ay aldım. Ama hala avm lerde gözlükçüye girip takıyorum bakıyorum. Beğeniyorum. Kart kesilince alayım diyorum. Geriye koyuyorum. Papatya harcama paranı diyorum. Sonra bunu da al Başka almaz birşey diyorum. Diyorum da diyorum

Bazen oluyor sonra geciyor yada param bitiyor alamicami anliyorum artik bosuna bakmim ozaman alamicam zaten diyorum kendime.
Alabilme ihtimalim oldugunda (param oldugunda) surekli sunuda bunuda kafasindayim.
Yani o parayla hepsini alabilecekmisim gibi plan yapiyorum alsam 2 parca alirim ancak misal.

Gecer umarim haftaya butik gezicem.
Farkli semtlere bakicam
Sonra avm gezicem bulamazsam eger butiklerde bisi.

Ben de bekleyeyim azıcık geçmesini. Ama geçsin ya. Zaten aldım. Önceki yıllardan da var. Öyle eskiyen birşey de değil. Ben beklemeye alayım kendimi en iyisi

Ben de bekleyeyim azıcık geçmesini. Ama geçsin ya. Zaten aldım. Önceki yıllardan da var. Öyle eskiyen birşey de değil. Ben beklemeye alayım kendimi en iyisi
Bu kıs kaza falan derken kışlık istediklerimi almadim alinmayinca gayetde alinmiyor ya olanla idare ediliyor :)
Hani yok ya almam lazim falan diyordum hep.
Bu yazda almasam idare edebilirmiyim ki diyorum aslinda tatiller vs olmasa gunluk kullanim icin idare edebilirim.

Ama olaya tatiller karisinca isin rengi degisiyor.
Ihtiyaclar cikiyor ortaya.

Ekran koruyucum catladi esim dun diyorki sunu degissene karttan cektir diyor ben okadar alisverise eksiklere odaklandim ki 45tl dediler onunla baska bisi alirim dedim güldü.
Yaani suanki siradanlik giysi ihtiyacinda.
O bana cok luzumsuz geldi o an.
Ona odakliyim ya.

Ama ekranim catlamis gibi duruyor gecen arkadasimin yuregine iniyorduu

İnanmiyorummm segggn telefonu yeni almadinmiiiii???? Onun ekrani en az 2000tl dedi.
Kız koruyucusu o catlayan dedim.
Kizin icine su serpildi valla cok uzuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…