Ya bitmiyor zaten o rujlar hemenmerhaba ruj,fondoten 1 sene allık far pudra gibi katı ürünler 5 sene rimellerin ömrü 6 ay
ama ben rujların kokusu yapısı değişmediyse kullanıyorum hemen atacak değilim :)
2 hafta sonra her yerde anneler günü indirimi olur o zaman alabilirsin biraz daha bekle istersen
Ya bitmiyor zaten o rujlar hemen
Sirf o sebepden bir kac tane almiyorum ben
Oysa seviyorum renk renk
Bu indirimlerden haberdar edelim birbirimizi olurmu?
Birde eger kullandiysaniz golden rose mat rujlari nasil?
Ya cok tesekkurler fikir ve bilgi icin marketlere falan gelirse takip edim anneler gunu icin olan indirimden alayim
tabiki haber veriririm buraya yazarım indirim başladığında
makyaja meraklı olduğumdan benim o kadar çok kozmetiğim oldu ki bu alışveriş krizleri sebebiyle habire kendimi gratislere watsonslara vurdum beğendiğim rujun 2 3 rengini almalar bisürü renk allıklar vs ihtiyacım olmadığı halde aldıkça aldım
artık tüketimi kısma kararımdan beri yaklaşık 7 aydır kozmetik namına hiçbişey almadım evdekiler beni bir ömür götürür artık almayı da düşünmüyorum
golden roseun mat kalem rujlarından 3 renk var bende çok memnunum dudaklarım normalde kurudur mat ruj pek süremem ama bunlar gerçekten kurutmuyor ve kalıcılar
a101e gelmişti bir ara o zaman almıştım 8 liraya tavsiye ederim
Çok iyi birikmiş canım Rabbim daha çok versin. Ben yavaş ilerliyorum biraz.eşimin iş sıkıntısı olunca sürekli kumbara diyemedim. Birde bu birkaç ay masraf çok yinede önceden hiç biriktirmiyordum 2 ayda gram parası biriktirmiş olucam çok bişiy değil belki ama benim için çok büyük adım.canım kumbarayı iki ay önce yapmıştım.. belki iki aydan az daha fazla olabilir. ben sabırsız davranıp açtım.. ama tekrar bugün eşime bi kumbara aldırıp başlayacam inşallah..
teşekkür ederim canım. şubat başında aldık evimizi.. daha taşınmadık, ama çok az işi kaldı.. en geç bayramdan sonra taşınırız inşallah.. 3+1 121 bin hatta tapu masrafları falan toplam 125 bin diyelim.. bizim ev 7. kat güney cephesi önü açık çünkü az ilerisinde cami inşaatı başladı önü kapanmayacak bu sayede.. bugün ilanlara baktım aynı apartmanın 2. katı kuzey cephesi 155 bine satışa çıkarılmış.. çok şaşırdım.. ev işleri böylemi oluyor yaa..
Farlarım çok uzun yıldır duruyor gün içinde sadece göz kalemi sürerim dışarı çıkacaksam.takıya tokaya meraklıyım ama makyaj yapmayı beceremedim hiç bilmem netten bakıyorum biraz nasıl yapmışlar diye bir farım 3 tane rujum (5 rujun 2 sini aynı renk almışım hangi akılla bilmem ) göz kalemim var bugün baktım bb krem 25 tl di çok geldi alamadım bime de geliyordu galiba böyle ürünler belki anneler günü için indirim olur. O zaman alırımmerhaba ruj,fondoten 1 sene allık far pudra gibi katı ürünler 5 sene rimellerin ömrü 6 ay
ama ben rujların kokusu yapısı değişmediyse kullanıyorum hemen atacak değilim :)
2 hafta sonra her yerde anneler günü indirimi olur o zaman alabilirsin biraz daha bekle istersen
Ya cok tesekkurler fikir ve bilgi icin marketlere falan gelirse takip edim anneler gunu icin olan indirimden alayim
Rimelimi en son bimden almistim bilindik marka gayet guzel daha kurumadi
Ruj alicam ama 2tane
Bbkrem alicam birde parfum alsam fena olmaz
alma alma eğer ihtiyacın yoksa tut kendini onun yerine gram altın alHerşeyim bitti bu aralar Güneş gözlüklerine taktım kafayı. Halbuki 38368937 tane Güneş gözlüğüm var. Hala alasım geliyor.
Çok iyi birikmiş canım Rabbim daha çok versin. Ben yavaş ilerliyorum biraz.eşimin iş sıkıntısı olunca sürekli kumbara diyemedim. Birde bu birkaç ay masraf çok yinede önceden hiç biriktirmiyordum 2 ayda gram parası biriktirmiş olucam çok bişiy değil belki ama benim için çok büyük adım.
Farlarım çok uzun yıldır duruyor gün içinde sadece göz kalemi sürerim dışarı çıkacaksam.takıya tokaya meraklıyım ama makyaj yapmayı beceremedim hiç bilmem netten bakıyorum biraz nasıl yapmışlar diye bir farım 3 tane rujum (5 rujun 2 sini aynı renk almışım hangi akılla bilmem ) göz kalemim var bugün baktım bb krem 25 tl di çok geldi alamadım bime de geliyordu galiba böyle ürünler belki anneler günü için indirim olur. O zaman alırım
Bugün oğlumun aylık dergisi var onu aldım. 5 tl ve kipada 18 tl harcadık.
kesinlikle öyle sürekli bişeyler almaya tüketmeye programlanmışız televizyondaki internetteki reklamlar biz farkına varmadan bunları beynimize yerleştiriyor al al para harca tüketchericherilady ayyy yok ihtiyacım. Gelecek 5-10 yıl içinde de ihtiyacım olacağını sanmıyorum.
Aslında me kadar yorucu bir hayat yaşıyoruz. Sürekli alışveriş peşinde, onu mu giysem bunu mu taksam düşüncesinde, aman şunu da almam lazım derdinde... bir tane ayakkabımın olduğu üniversite yıllarımı özlüyorum galiba.
Ben zorunlu BESi iptal ettiremedim henüz. Bankayı arıyorum ama kimseye ulaşamıyorumBu gün evden hiç çıkmadım harcamam da olmadı
Zorunlu BES i iptal etmiştim
Paramı geri yatırmışlar
Kozmetik konuşmuşsunuz
Benimde rujlarım kötüleşmiş geçen düreyim dedim tadı kötü geldi
chericherilady tebrik ederim çok iyi yapmışsın 7 aydın sürdürmen ise takdire şayan
Bazen oluyor sonra geciyor yada param bitiyor alamicami anliyorum artik bosuna bakmim ozaman alamicam zaten diyorum kendime.Hıh işte aynı ben.tr_lelli Ben de bu aralar gözlüğe taktım. Halbuki geçen ay aldım. Ama hala avm lerde gözlükçüye girip takıyorum bakıyorum. Beğeniyorum. Kart kesilince alayım diyorum. Geriye koyuyorum. Papatya harcama paranı diyorum. Sonra bunu da al Başka almaz birşey diyorum. Diyorum da diyorum
Ben de bekleyeyim azıcık geçmesini. Ama geçsin ya. Zaten aldım. Önceki yıllardan da var. Öyle eskiyen birşey de değil. Ben beklemeye alayım kendimi en iyisiBazen oluyor sonra geciyor yada param bitiyor alamicami anliyorum artik bosuna bakmim ozaman alamicam zaten diyorum kendime.
Alabilme ihtimalim oldugunda (param oldugunda) surekli sunuda bunuda kafasindayim.
Yani o parayla hepsini alabilecekmisim gibi plan yapiyorum alsam 2 parca alirim ancak misal.
Gecer umarim haftaya butik gezicem.
Farkli semtlere bakicam
Sonra avm gezicem bulamazsam eger butiklerde bisi.
Bu kıs kaza falan derken kışlık istediklerimi almadim alinmayinca gayetde alinmiyor ya olanla idare ediliyor :)Ben de bekleyeyim azıcık geçmesini. Ama geçsin ya. Zaten aldım. Önceki yıllardan da var. Öyle eskiyen birşey de değil. Ben beklemeye alayım kendimi en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?